- AI аналіз відгуків39 відгуків: Позитивний: 72%, Нейтральний: 17%, Негативний: 11%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасний товар. І ціна
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Захарченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає сумісності моїй швабрі, легко прибирати павутиння, миє не залишаючи розводів, зручно встановлюється.
Представник брендуВітаємо, Аліно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар якісний, відправили швидко
Представник брендуДобрий день, Ніно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Рябуха Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
універсальна насадка, користуюсь, як і сухою, так мокрою. Легко змінювати, ефективно видаляє всі види забруднення.
- Достоинства:
- якісний матеріал.
Представник брендуВітаємо, Ларисо! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Еля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перу в пральній машинці, вистачає надовго, краї не рвуться
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна губка, гарна товщина, не залишає слідів на підлозі і дуже добре вбирає вологу
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Губка чудова.
Представник брендуВітаємо, Інно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ТатьянаПродавец: Rozetka
дякую виробнику, дуже якісний товар, повністю відповідає заявленим параметрам
- Достоинства:
- якісна
- Недостатки:
- відсутні
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все відповідає опису
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна губка для швабри. Рекомендую
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ВераОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяла додаткову насадку для швабри, поки не знадобилась. Вже пів року користуюсь одною, вони дуже якісні
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Віро! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- РадіонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшла по розмірам до іншої швабри).
- Достоинства:
- універсальна
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить жорстка основа, тому коли віджимаєш потрібно докласти більше зусиль, добре вбирає вологу, нитки з губки не сипляться
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Вам до вподоби якість губки для швабри RZTK Microfibre. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Неля Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалося
Представник брендуВітаємо, Нелю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна змінна губка, з часом не рветься, рекомендую і швабру і губку
- Достоинства:
- Якісне пошиття з часом не порветься
Представник брендуДоброго дня, Ірино! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування на довгий час!
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Плотна
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Оксана У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Губка влаштовує
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моет.
- Достоинства:
- Да
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість.
- Достоинства:
- Добре миє підлогу.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свої функції виконує
- Недостатки:
- Не виявлені
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Елена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Губка и швабра супер
- Достоинства:
- Отлично и удобно убирать. Маневренность швабры и качество губки
- Недостатки:
- Не обнаружено
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якістна швабра,підходить для важко доступних місць.
Представник брендуДоброго дня, Ольго! Щиро дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда RZTK.
- Инна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якістю задоволена, гарно вбирає вологу і збирає на себе пил, не лишає розводів
Представник брендуДоброго дня, Інно! Ми вдячні за те, що Ви обрали RZTK і Ваш відгук. Бажаємо Вам успішного використання наших продуктів! З повагою, команда підтримки бренду RZTK.
- Костянтин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Шаповал В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
М'яка, цупка насадка, якісно зроблена. Ламінат і плитку добре відмиває. По розмірах один в один з тою що йшла зі шваброю.
Представник брендуВітаємо, Владо! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошее качество
Представник брендуВітаємо, Валерію! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Алина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова губка. Дуже добре збирає сміття і всотує воду. Так само добре переться, не потребуючи зайвих зусиль. Матеріал не ліняє та не лізе ворс.
Легко знімається та вдягається на швабру.
Прибирання стало значно легшим!- Достоинства:
- Добре всмоктується бруд та волога
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Аліно! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваш корисний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цупка основа, добре прошита, м'яка частина не лізе.
Представник брендуВітаємо, Людмило! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Стрпан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша якість. Добре прибирає
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісна
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая насадка для пола, моет неплохо, больше ничего не нужно
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір RZTK та позитий внивідгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Михайленко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова губка
- Достоинства:
- Якість, результат