Отзывы покупателей о Портативная колонка RZTK Plasma 20W RGB Black
- AI аналіз відгуків367 відгуків: позитивний — бл. 84%, нейтральний — бл. 10%, негативний — бл. 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Класний звук ,чистий ,бас кайф. Не тихо грає. Багато різних функцій. Слухаю на 70% гучності і вистачає)))
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- Поки що немає)
- Данило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свої гроші дуже класна колонка.
- Достоинства:
- Ціна, звучання.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуВітаємо, Даниле! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені якістю звучання колонки. Бажаємо, щоб вона й надалі дарувала Вам гарний настрій та улюблену музику!
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороший выбор!
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Андрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Добре працює .
- Достоинства:
- Еквалайзер
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Андрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Шикарна колонка за такі кошти, звучання якісне і об'ємне, легка в керуванні, замовленням задоволена.
- Достоинства:
- Якісний товар, виглядає стильно. Доставкою і товаром задоволена
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Людмило! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудова якість звуку за такі гроші. Симпатично виглядає. Дуже швидка доставка в поштомат. Щиро дякую!
- Достоинства:
- Якість звуку, естетичний вигляд, невисока ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДобрий день, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Неля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка просто вау!Чисте звучання, мені сподобалося все,швидка доставка, дякую .
- Достоинства:
- Супер якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Нелю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Артем Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка за такі гроші це просто топчик,рекомендую звук чіткий і якісний!!!:)))
- Достоинства:
- Звку
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень, очень довольна.
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
К функциям или качеству звука вопросов нет - норм за свои деньги.
Но колонка может зависнуть и её никак не перезагрузить (пробовал способ на 30 сек нажать вкл конопку - безрезультатно), а физической кнопки сброс нет.
Зависла (индикатор постоянно горел синим, реакции на кнопки не было) так что ничего не помогало и так была 2 дня, пока не разрядилась и только потом заработала.
Отдал в сервис спустя 3 дня, но тогда она уже работала и в сервисе, конечно, сказали что с ней все ок. Хотел бы вернуть, но уже прошло 14 дней с момента покупки. Жаль недодумаося снять видео когда она зависла.
Перспектива в любой момент остаться на несколько дней с окирпиченной колонкой не радует.- Достоинства:
- Норм за свои деньги
- Недостатки:
- Может зависнуть на пару дней
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Інформацію з Вашого коментаря прийнято до уваги. Ми уважно аналізуємо зворотний зв’язок і використовуємо його для розвитку бренду. Гарного дня!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Классная колонка, приятно звучит, не рыпит. За такие деньги топчик!
- Достоинства:
- Хороший звук, приятный материал корпуса, классная подсветка
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Оксана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороша колонка , працює , гарна гучність , тримає заряд.
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Потужна, відчуття басів на достойному рівні, якісний еквалайзер. Після випробування в пункті видачі розетка, дві продавчині виявили бажання також придбати цей чудовий виріб.
- Достоинства:
- Якість перевищує ціну...
- Недостатки:
- немає, надіюсь, що не з'являтися.
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Витривала, гучна і недорого, мені подобається)
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вона супер. Ми тепер з нею не розлучаємось
- Достоинства:
- Ціна, звук
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарна колонка за свої гроші!!!
- Достоинства:
- Громкий чистий звук
- Недостатки:
- Поки незнайшов
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Класний товар за цю ціну
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працює рік норм! Взяв на подарунок ще одну. Були якісь звуки дивні, але наче не повторювалися.
- Достоинства:
- Працює. Довго тримає заряд
- Недостатки:
- Були шуми, але наче не повторюються
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарна, якісна, гарний звук
- Достоинства:
- Є Еквалайзер
Представник брендуДобрий день, Олексію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже гарна колонка, використовую в дитячому садочку. Легко підключити. Довго тримає заряд, гарне звучання
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Світлано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Топ за свої гроші
- Достоинства:
- Компактна норм звук
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свої кошти якісна колонка, звучання також на рівні, гучність думав буде сильнішою, але й так нормально
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Більше б гучності
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вже більше 1.5 року дитина користується двома такими акустичними системами в якості стереопари. Дуже задоволена, все справно працює. Техніка займає мало місця, звучить гучно, яскраво і однозначно дорожче, ніж коштує. Має гарний, надійний зовнішній вигляд. Мало споживає електроенергії, якщо слухати на помірній гучності.
Вирішив тепер взяти таку колонку і собі. Не на кожен день. Але в гаражі, на дачі, під час вимкнень електроенергії ця симпатична річ може бути корисною.- Достоинства:
- Доступна якість
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Топ
- Достоинства:
- Топ за своі гроші
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мені сподобався товар)
- Достоинства:
- Гучність, якісь виконання та звуку, не боїться вологи (дощ витримує), швидке підключення, батареї вистачає
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Відповідає характеристикам, заряд тримає
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Мне понравилась. Спасибо розетка.
- Достоинства:
- Хороший звук и цена
- Недостатки:
- Я не нашел
Представник брендуДобрий день, Денисе! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купляла на подарунок своїм дітям рік назад. Працює без нарікань. Звук шикарний. рекомендую!!!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка супер!!!
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Черниенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудовий звук, відмінна якість - рекомендую!
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Валерий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук за такі гроші , я б сказав середній . На низьких частотах колонка хрипить , гучність середня .
Для покупки не рекомендую .- Достоинства:
- Працює з микроСд .
- Недостатки:
- Заявлений час автономної роботи 20 годин , фактичний 4 години 30 хв до 5 год . Заряджання при такій автономності просто смішне від 5 до 6 годин . Тобто вона працює меньше чим заряджається.
Представник брендуДобрий день, Валерію! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальна колонка. Користуюсь нею недовго, але, один раз відбувся глюк, коли намагався її вимкнути. Колонка зависла, зник звук, постійно світився індикатор, але, ніяк не реагувала на жодні натискання кнопок, хоча була під'єднана по блютузу до телефону, в також намагався під'єднати напряму через кабель AUX. Я подзвонив на сервісний центр і там мені порекомендували привезти у будь-яку точку видачі "Розетка" та залишити колонку їм для того, щоб провести ремонт чи заміну або передати поштою. Більше варіантів вони не запропонували. У мене не було такої можливості, тому я вирішив самостійно пошукати(погуглити) причини подібної поломки в даній моделі. Врешті-решт спрацював варіант, коли я повністю розрядив акумулятор колонки і вона таким чином перезавантажилась та запрацювала як раніше.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Робота сервісного центру з обслуговування. Дякую їм за надані варіанти.
Представник брендуВітаємо, Олександре.
Дякуємо, що поділилися досвідом використання. Раді, що пристрій відновив свою роботу.
Щодо звернення до сервісного центру, у випадках можливих апаратних або програмних збоїв фахівці зобов'язані рекомендувати офіційну діагностику для коректного визначення причини несправності та збереження гарантійного обслуговування.
З повагою, підтримка бренду.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка сподобалась, звук чистий і достатньо гучний для своїх розмірів. Підключається швидко, підсвітка додає настрою. Хороший варіант для дому та відпочинку.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Лідія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже гарно звучить, є еквалайзер в самій колонці що дуже рідко є в колонках за таку вартість, гарні баси і rgb підсвітка в темп музиці що мені подобається і якщо що її можна вимкнути, вартість також приємна і комплектація дуже вразила, є в коробці взагалі все що можна подумати
Представник брендуДобрий день, Лідіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка зависла.Как ее перезагрузить?
Представник брендуДобрий день, Михайло! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником.
Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!- Олександр В***
Та ж сама ситуація, але я сам розібрався в чому справа, бо, сервісний центр навіть варіант окрім "принести в пункт видачі" нічого більше не запропонував!
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка, як за свої кошти, топ
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!