- AI аналіз відгуків367 відгуків: позитивний — бл. 84%, нейтральний — бл. 10%, негативний — бл. 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Геннадій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Клас
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарне співвідношення ціна-якість
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже погано! Колонка постійно дзвінить на 15-20 кГц! Навіть, коли прибрав еквалайзером усі високі частоти. Навіть коли прибрав середні! Неймовірна гадість! Динамік смартфона Doogee краше за цю "колонку"! Жаль, що немає можливості ставити 0 зірок
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- Постійний шум на високих частотах
Представник брендуДобрий день, Антоне! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюся рідко. Спочатку все було добре. Останні тижні помітила, що з часом з'являється шум, слухаю не на великій гучності, але хрип з'явився. Після "відпочинку" спочатку все добре, а потім знов хрипить
- Достоинства:
- Гарне звучання, на початку...
- Недостатки:
- Хрипи після прослуховування через деякий час
Представник брендуДобрий день, Юліє! Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка.
- СржОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальна колонка.
- Достоинства:
- Ціна/якість. Комплектація. Дата виробництва (важливо щоб акумулятор був свіжий)
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер, покупкою задоволена! Гарний звук, легке підключення.
Представник брендуВітаємо, Олександро! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Яніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Добрий вечір, колонка супер, спочатку купила собі, а потім ще взяла на подарунок . Ми дуже задоволені.Дякуємо
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Яніно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Непогана колонка, якісно зроблена, швидко підключається, гарне співвідношення ціна/якість. Проте звук дуже далекий від еталонного...
Підійде меломанам, але не аудіофілам.- Достоинства:
- Доступна ціна
- Недостатки:
- Якість звуку
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Жибер
А ты хотел за 1300 грн эталонный звук? Эхх
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рекомендую! Дуже гарна колонка
Представник брендуДобрий день, Інно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Роман З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свої гроші ТОП.
Єдине, трохи зле, що динаміки не повністю прикриті. Якщо десь поставити а не "кидати" нею по всіх рюкзака це не критично.- Достоинства:
- Звук хороший.
- Недостатки:
- Динаміки можна було прикрити сіткою мінімально хоча б (там де R намальовано) хоча ношу в рюкзаку з купою речей і ніби норм.
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK! Інформацію взято до уваги для подальшого аналізу та вдосконалення продукції. З повагою, команда підтримки
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За такі гроші хороша колонка.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не рекомендую.прийшла колонка ,в магазині перевірили, ніби працює.принесли додому включили і все....вона зависла...світиться кнопка і ні на що не реагує....навіть не встигли прослухати хоч 1 трек....((((тепер чекаємо на повернення коштів.
- Недостатки:
- Один суцільний недолік
Представник брендуДоброго дня, Ольго! Нам щиро прикро, що виникла така ситуація.
Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції. З повагою, підтримка бренду
- Дмитрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В звичайній музиці бас вивозить чудово, але в басбустах де він дуже перегружений вона не справляється, але за такі гроші просто відмінно, якби від рзтк була на 40вт яб її взяв, звук чудовий
- Достоинства:
- Якійсний звук, хороший басс
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Лучше возьмите самый дешевый JBL, эта колонка просто породия на звук.
- Достоинства:
- Нет.
- Недостатки:
- Звук никакой.
Представник брендуДобрий день, Максиме! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!
- Михаил Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Приятно удивил!
- Достоинства:
- Звук, низы, поддержка флешки.
- Недостатки:
- Пока не выявлено.
Представник брендуВітаємо, Михайле! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Товаром залишився задоволений. Гарне звучання. За такі гроші найкращий варіант.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Богдане! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Калиниченко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Одна хорошо, но две, однозначно, лучше. Для моих домашних потребностей вполне подходят, мощности для квартиры хватает, теперь соседи тоже слушают правильную музыку. Функционал устраивает, сборка хорошая, качество комплектующих покажет время использования, цена приемлемая. В целом, пан доволен, рекомендую.
- Достоинства:
- Доступная цена, хорошее качество
- Недостатки:
- Критичных недостатков пока не обнаружил
Представник брендуДобрий день, Євгенію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер ! Все працює! За таку ціну кращий!!
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Активно користуюсь колонкою четвертий місяць. Поки що все влаштовує
- Достоинства:
- Хороший звук, акумулятор дійсно працює довго (20 годин автономної роботи, як вказано в характеристиках, точно є, перевірено ;))
- Недостатки:
- Поки не виявив
Представник брендуВітаємо, Микито! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Володимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь рік та 4 місяці. Сьогодні зламалася. Я ії заряджав і слухав музику. Так робив багато разів і усе було нормально. А сьогодні щось пішло не так. Вона видала якийсь звук и замовкла. Після цього не вмикається. Гарантиія усього 12 місяців. Тому раджу усім купляти додаткову гарантію на 1-3 роки.
- Достоинства:
- Гарно и довго грає
- Недостатки:
- Зламалася
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за відгук.
Нам прикро, що виникла така ситуація.
Будь ласка, зверніться на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми розглянемо ситуацію та запропонуємо можливі варіанти вирішення.- Володимир Ж***
Виявилося, що колонка не зламалася. Просто зарядка не йшла, хоча червоний індікатор світився. В результаті вона повністю розрядилася і не відповідала на кнопку включення. Після заряджання від розетки усе працює нормально. Проте, все одно раджу купувати додаткову гарантію.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Класна колонка за таку ціну
- Достоинства:
- Довго тримає заряд
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Юліє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
служить мені рік, заряд тримає добре, звук гучний, до пристроїв під'єднання легке швидке надійне
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
3 місяці пройшло, без зауважень
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Крутяк
- Колумбет Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свою ціну кращого не купиш!
- Достоинства:
- Гарний звук, стерео, пісвітка
- Недостатки:
- Несає
Представник брендуДобрий день, Тімо! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив на подарунок... Свято зіпсоване - вона просто не вмикається. Думав, розряджена - простояла на зарядці 3 години, індикатор блимає червоним. На зарядці вмикається на 4 секунди і все. Розчарований!!! Не раджу купувати. Буду нести на повернення!!!
- Достоинства:
- Не виявив.
- Недостатки:
- Не працює!!!
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником.
Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і Вам довелося повернути товар.
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!- Артем П***
Колонку прийняли без проблем, оформив повернення коштів. Розумію, попався брак... Я також розумію, що кількість товарів велика, але перед відправкою правильно було б перевіряти товар, який відправляєте поштою!... Купував доньці на свято (8 березня), а тут такий облом з подарунком!((( Пішли в інший магазин і купили іншу...
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Норм для кухни
Представник брендуДобрий день, Вадиме! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Роман Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Саме те щоб при відключенні світла не вмикати 220 колонки
- Достоинства:
- Чудово тримає заряд, приємні матеріали, гарний звук на низькій та середній гучності
- Недостатки:
- Якщо дуже гучно вмикати то якість звука страждає
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Подольська Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка працює добре, за таку ціну гарний товар, в порівнянні з іншими приблизно такої ж ціни то ця працює набагато якісніше.
- Достоинства:
- Ціна, звук
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Євгеніє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Юлія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купувала декілька колонок на подарунок. Колонка супер, якісне звучання , гарні баси
Дуже якісна- Достоинства:
- Довго тримає заряд, звучання якісне, доступна ціна.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ростислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував дружині, вона залишилась задоволена. Колонка гучна і має хороші баси, батарею тримає довго і швидко заряджається. Підсвітка не дратує.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ростиславе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка перевершила очікування
Представник брендуВітаємо, Олександро! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарна колонка, недарма стільки відгуків, обирав для ноута щоб дивитись фільми без світла, з кубунтою швидко звязується і працює весь функціонал, пауза і регулювання гучності на колонці - аналогічно підлаштовує гучність чи зупиняє на ноутбуці. Відображається рівень заряду, кілька режимів еквалайзера, прийнятні баси які за бажання можна зменшити, до 70% гучності спотворень не помітно, а більшого і не вимагається як для портативної колонки. Динаміки розташовані напроти кнопок керування з боків лише пасивні випромінювачі. Чудово що вимикається RGB. Прийшла заряджена до 80%
- Достоинства:
- звук, монолітність, якість виконання, комплектація
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звучить нормально, але треба перемикати режими на різні пісні
- Недостатки:
- тиха, не вистачає гучності
Представник брендуДобрий день, Юліє! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свої гроші на 20 ват дуже хороша ціна
- Достоинства:
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!