- AI аналіз відгуків292 відгуки: позитивний – 66%, нейтральний – 19%, негативний – 15%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Віта Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швабра чудова, поверніть будь ласка в продажу
Представник брендуВітаємо, Віто! Дякуємо за Ваш відгук та теплі слова.
Раді, що комплект виправдав Ваші очікування та залишив приємні враження від користування.
Маємо хорошу новину: невдовзі у продажу знову з'явиться оновлена версія цього комплекту.
Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш фідбек — він дуже цінний для нас
- Віталій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хорошая швабра
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
- Дарія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуємось на роботі вже майже півроку - швабра чудова! Хочу таку собі додому, та нема в наявності. Підкажіть, коли очікувати?)))
- Достоинства:
- На сайті є всі запчастини для цієї чудо швабри з відром!!!
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Даріє!
Дякуємо за інтерес до продукції RZTK. Щоб отримати повідомлення про появу товару у продажі, скористайтеся опцією «Повідомити, коли з’явиться» на сторінці товару в Rozetka.
Для додаткових питань звертайтеся на гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Завжди раді допомогти!
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самая лучшая швабра, которая может быть в данном сегменте.
Представник брендуДобрий день, Маріє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже два роки, як купила. Спочатку я її не оцінила, бо користувалася у батьків - мила плитку, але коли забрала додому то зрозуміла її, вона для паркету виявилася кращою і для прибирання після ремонту, відро важке та витримало два ремонти, якість пластику і залізна корзина для віджиму витримали багато. Замовила нові насадки і користуватимуся ще)
Представник брендуВітаємо, Маріє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Файний швабра та потужне відро
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Охріменко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже прикольна швабра (користуюсь 2,5 місяці )
- Достоинства:
- Обертання ганчірки ,спускання води
- Недостатки:
- Поки що немає
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Попередньо писав відгук, що задоволений цим товаром. Хочу лише додати, що користуюся цією шваброю вже майже рік
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. Швабра дуже зручна у використанні. Читали багато в інтернеті що в людей, в даній моделі швабри, щось ламається і вона потім не крутиться. Чи то на віджим, чи то на полоскання. Але конкретно в нас все ціле і працює прекрасно. А саму швабру ми використовуємо ледь не по два- три рази на день (три собаки, є необхідність). Тож товаром задоволені. Окремо вдячні ROZETKA, за швидку доставку))
- Достоинства:
- Зручно, гарно відтискала, змінна насадка
- Недостатки:
- Занадто класна))
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість, ціна - супер!
- Достоинства:
- Це диво! Тепер завжди хочу прибирати
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Лілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швабра дуже зручна у використанні, ручка змінює положення висоти, зручно мити в недоступних місцях, стіни не забруднює, я придбала вже другу таку швабру, попередньою користуюся два роки, немає ніяких нарікань навіть не змінювала миючу насадку
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ліліє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний комплект для домашнього використання. Спина буде менше боліти.
Представник брендуДобрий день, Михайле! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Лена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто супер
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Дар'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні перший раз набрали воду у відро, воно протікає. На дні тріщина, відповідно використовувати набір неможливо
Представник брендуДобрий день, Дар'є! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Для того, щоб уникнути неприємних ситуацій, радимо уважно перевіряти товар під час отримання: оглядайте наявність пошкоджень та повну комплектацію. У разі необхідності обміну або повернення звертайтеся до магазину Rozetka.
Детальніша інформація доступна за посиланням: ссылка.
Для додаткових консультацій Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гуд
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Євгеній З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір, свою функцію виконує
- Достоинства:
- Миє
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сам комплект гарної якості, але виявився не практичним. Воду повністю не виживає, треба вручу довижимати, моп з нетканого волокна це цільний. Ручка по середині не фіксується, тому коли несеш воду, вода просто може виливатися з тієї сторони куди відро нахилилось. Також зіткнулась з проблемою, що важко помити відро, бо сторона з барабаном не знімається
- Достоинства:
- Якість матеріалів
- Недостатки:
- Ручка відра на центрі не фіксується, моп з нетканого волокна, важко мити
Представник брендуВітаємо, Оксано! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції. З повагою, підтримка бренду
- Павел С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повністю задоволений!
- Достоинства:
- Гарно вижимає, зручна, якісна
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Віталій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
такое
- Недостатки:
- тряпка выпадает, не держится вообще, пока выкрутишь 3 раза выпадет
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за розмову з нашим представником — приємно було поспілкуватися!
Якщо виникнуть ще якісь питання або потрібна допомога — звертайтесь у будь-який зручний для Вас час за номером 0800-331-319. Ми завжди на зв’язку і раді підказати!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь даним комплектом два роки
Все подобається, але в процесі експлуатації деталь для віджимання ганчірки зламалась
Служба підтримки швидко відреагувала на мій запит та надіслала деталь на заміну вартістю 100 грн- Достоинства:
- Зручність у використанні
- Недостатки:
- Може зламатись деталь для віджиму
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Станіслав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уборка перейшла в задоволення, якісний пластик, гарно виджимає, розводів нема.
- Достоинства:
- Швидкість, та якість вбирання
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Станіславе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ
- Достоинства:
- Виконує свої фукнції
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалося, все як в описі ,віджимає супер!
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набор. Прибирання стало набагато легшим
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна Не треба руки марати.
Мені дуже подобається
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швабра гарно миє, крізь прохлде, але відро не зручно піднімвти- перехиляється в один бік і важке
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкращі рекомендації
- Достоинства:
- Дуже цікавий і легкий у застосуванні комплект для прибирання! Розмір відра дуже великий,що не може радувати!
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якисна швабра,рекомендую всем купувати.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Маріє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Вячеслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений. І бренд якістю не підводить.
- Достоинства:
- Простота та надійність.
Представник брендуВітаємо, В'ячеславе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комфортна у використанні
- Достоинства:
- Зручна у використанні, не треба мочити руки.
- Недостатки:
- Хлипка конструкція відра(при витисканні дрижчить), важко чистити моп(мілке сміття що попадає в насадку залишається там назавжди)
Представник брендуВітаємо, Юрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швабра хорошая, но ведро носить не очень удобно
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер швабра!
Представник брендуВітаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся вже 5 місяць кожен день дуже задоволена.
Представник брендуВітаємо, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Семен Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручно прибирати
Представник брендуВітаємо, Семене! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Елена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго вечора. Підкажіть можна придбати окремо швабру без відра?
- Достоинства:
- Плюс
- Недостатки:
- Ламається швабра, відро ціле
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо, що обрали бренд RZTK та поділилися своїм відгуком.
На жаль, окремо швабри наразі не представлені в асортименті нашої продукції. Для швидкого та комфортного вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки RZTK за безкоштовним номером
0800-331-319. Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати кваліфіковану консультацію. Дякуємо, що обираєте RZTK. Гарного Вам дня!