- AI аналіз відгуків127 відгуків: позитивний 92%, нейтральний 5%, негативний 3%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Терещенко І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна лопатка. Свої задачі виконує
- Достоинства:
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Дарія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Даріє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Євген А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобная лопатка, мягкая, держит температуру если надо, моется легко - что еще надо?
- Достоинства:
- Не дорого и качественно
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Валерий Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
задоволений що придбав саме цю лопатку
Представник брендуВітаємо, Валерію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Валерій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
Представник брендуВітаємо, Валерію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова лопатка! Рекомендую
Представник брендуВітаємо, Валентино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зручна силіконова лопатка без стороннього запаху.
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Сергей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна та зручна!
- Достоинства:
- Ціна. Силіконова.
- Недостатки:
- Хочеться купити ще одну
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша якість
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ - лаконічна, проста, зручна. Без лишніх кольорів і деталей.
Було б чудово якби Розетка розширила лінійку -- і випустила в такому ж кольорі і дизайні ще ополоника, кухарську ложку і шумовку. Ну і вже докупи щіточку для защування.- Достоинства:
- акуратна, функціональна
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороша
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олександра Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Одна з кращих покупок)
Представник брендуВітаємо, Олександро! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємна тактильно. Як буде у вжитку, не знаю.
- Достоинства:
- Тактильно приємна
- Недостатки:
- Вузенька :)
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- userОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Євгеній І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв 19 квітня 2023 року, користуюся ще й досі, на вигляд як нова
- Достоинства:
- Безсмертна, зішкрябує все до останнього, гнучка, дозволяє дістати їжу з кутків та мігурних кастрюль з розширеним дном
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Євгенію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна у використанні .Рекомендую
Представник брендуДобрий день, Ольго! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все як я хотіла - невеликого розміру, як раз мені для каші молочної. Не царапає каструлю, зручна в руці
Представник брендуДобрий день, Надіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через три місяці зламалася
- Достоинства:
- На перший погляд нормальна
- Недостатки:
- Недовговічна
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що виникла така ситуація. Ваші зауваження для нас важливі та допомагають покращувати продукцію в майбутньому. Бажаємо гарного дня!
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає опису
Рекомендую- Достоинства:
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна лопатка. Мені сподобалась.
- Достоинства:
- Глибокенька, можно як ложку використовувати.
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуВітаємо, Олексію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нормально, але край лопатки надто м'який, на мою думку, через це буває складно щось перевертати
- Достоинства:
- колір, якість
- Недостатки:
- м'який кінчик
Представник брендуВітаємо, Аліно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна та зручна .
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Тарас И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово все
- Достоинства:
- Якість. Ціна
- Недостатки:
- Колір.
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна і надійнп
- Достоинства:
- М'яка, але не дуже
Представник брендуДобрий день, Катерино! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша лопатка за хорошу ціну
- Достоинства:
- Гнучка, м'якенька і зручна
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер.
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лопатка силіконова термостійка, міцна, практична, якісна. Знизу - гнучка. Користуюсь майже 2 роки. Дуже задоволена. Рекомендую!
Представник брендуДобрий день, Євгеніє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова лопатка
Представник брендуВітаємо, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная лопатка, очень хорошего качества за свою цену.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Владислав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мяка, важко буде піддіти щось важке
- Достоинства:
- Недостатки:
- Трохи мягкувата лопатка на кінці
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!
- Достоинства:
- Все , як хотілося і навіть краще!
- Недостатки:
- ——
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!! Купувати вже вдруге! Вистачає на два роки ! Хотіла б придбати такий набір.
- Достоинства:
- Вона повністю силіконова і дуже якісна. Дуже зручно мити. Не псується від гарячого .
- Недостатки:
- Не зелена ))
Представник брендуДобрий день, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова лопатка, зручно користуватися. Треба ще переглянути подібні товари від Розетка. Дякую!
Представник брендуВітаємо, Анастасіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ВЛАДИСЛАВОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не ідеал
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна лопатка.
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!