Картка Rozetka

Оценка пользователей 3.96/5
  • Кибенко И***

После 2 х использований отклеилась мочалка

Представник бренду

Добрий день, Ілоно! Нам прикро, що виникла така ситуація. Інформацію з Вашого коментаря прийнято до уваги. Дякуємо за зворотний зв’язок. З повагою, підтримка RZTK.

• Олександра Я***

Шкода, що знято з виробництва. Хороша швабра і губки

Представник бренду

Вітаємо, Олександро! Дякуємо за відгук! Нам приємно, що Вам сподобалася швабра та губки. Наразі модель знята з виробництва, однак ми передамо Ваші побажання команді — попит користувачів враховується при оновленні асортименту.
      З повагою, підтримка бренду

• Александр К***

Губка для швабри RZTK відмінна.

Достоинства:
    Товар надійний, зручний.
    Недостатки:
    Бажано щоб ціновий бар'єр так швидко не мінявся. Враховуючи що це розвідник для швабри
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Лія Ч***

вчора придбала, ідеально підійшла на мою швабру від цього ж бренду.

Достоинства:
    ціна
      Представник бренду

Вітаємо, Ліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ігор П***

21 липня купив,вчора зібрався зьеднати з щіткою,пластмасове кріплення на губкі відірвалось.
    Я можу її повернути???
    Чека нема викинув.

Достоинства:
    Небачу
    Недостатки:
    Ніяка
      Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за зворотний зв’язок. На даний товар діє гарантія 14 днів. Ми розуміємо Ваші зауваження і обов’язково врахуємо їх у подальшій роботі над продукцією. З повагою, підтримка бренду

• Марта К***

Добре вбирає рідину, а коли висихає, повертається до своєї початкової форми. Підлога стає сухою. Це полегшило мені роботу

Достоинства:
    ціна
      Представник бренду

Вітаємо, Марто! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що товар справді полегшив Вам прибирання. Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Катерина К***

Замовила одразу 3 насадки((( а вони геть не підходять до швабри(((( як це розуміти?!

Недостатки:
    Не підходять до швабри
      Представник бренду

Добрий день, Катерино! Для уникнення подібних ситуацій в майбутньому просимо Вас ретельно оглядати товар при отриманні на наявність пошкоджень та перевіряти повну комплектацію. З приводу обміну/повернення радимо звернутися до магазину Rozetka. Детальніша інформація за посиланням: ссылка.
      Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Александр К***

Друзі добра губка для швабри RZTK

Представник бренду

Вітаємо, Александре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ірина С***

Не дорога, з часом не спортилась. Добре вбирає воду, не залишає надмірну вологу на підлозі

Представник бренду

Добрий день, Ірино! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Юлія М***

замінила стару на нову. все добре. миє гарно, легко збирає волосся та ворс

Представник бренду

Вітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Яна П***

Замовила насадку, а прийшло не зрозуміло що….і до якої швабри.
    Це вже не смішно, попередні насадки всі розвалились після першого використання…..

Представник бренду

Вітаємо, Яно! Нам шкода, що виникла така ситуація. Наразі рекомендуємо звернутися до сервісного центру для обміну на новий прилад чи повернення коштів. Детальніша інформація за посиланням: ссылка. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Анастасія Г***

Перший раз таке сталося зі змінною насадкою - під час першого ж використання пластини відклеїлися від губки, дуже неприємно

Вітаємо, Анастасіє!
      Наш співробітник уже надіслав Вам повідомлення в месенджері — очікуємо на відповідь, аби якнайшвидше допомогти з Вашим питанням.
      Якщо буде зручно — можете також зателефонувати на нашу гарячу лінію 0-800-331-319.
      З повагою, команда підтримки RZTK

• Мар'яна О***

Губка добре вбирає воду, легко миє і швидко віджимається. Зручна у встановленні та використанні.

Представник бренду

Вітаємо, Мар'яно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олена Я***

Насадки відправляють 50/50: половина приходить з кріпленнями, які підходять для швабри, половина - ні.
    Відлітають пластини кріплення навіть до використання.
    Неможливо мити під меблями.
    Насадки швидко зношуються

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Наш співробітник вже надіслав Вам повідомлення в месенджері й чекає на відповідь.
      З радістю допоможемо розібратись з усім! Якщо зручніше — телефонуйте на гарячу лінію 0800-331-319. Ми завжди готові підтримати!

• Олена Ж***

Нічого навіть оцінювати, стали жахливої якості, відвалилася губка від основи відразу, причому замовила я їх дві і обидві такі. Більше не купуватиму і нікому не раджу

Достоинства:
    Недостатки:
    Тільки вони і є
      Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми щиро цінуємо Ваш зворотний зв’язок, адже саме завдяки Вам ми маємо змогу вдосконалювати якість і функціональність нашої продукції. Ми врахуємо Ваші зауваження для покращення клієнтського досвіду у майбутньому. З повагою, підтримка бренду

• Яніна

Дякую.

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Анжела С***

Запасні губки до швабри підійшли все добре. Класно підходять для прибирання, коли у вас є домашні тварини, шерсть затримується в губці.

Достоинства:
    Доступна ціна
      Представник бренду

Вітаємо, Анжело! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Сергей О***

Обратно,третий раз уже не держит клей и отваливается губка..Полный хлам. Швабра отличная ,п губка дешёвка,полный отстой ...не берите честно.

Достоинства:
    Губка хлам,третий раз отваливается после первого раза.
    Недостатки:
    Плохой клей и сцепка со шваброй
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Ми прагнемо покращити якість нашої продукції, і Ваша думка є важливою для нас.
      При виникненні додаткових запитань телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Людмила Н***

Непогана губка. Віджимається легко, добре вбирає воду. Міняється просто, тримається - надійно. Підходить для щоденного прибирання . Головне — не забувати споліскувати після використання, щоб довше служила.

Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Александр К***

Відмінна якість, як і швабра

Представник бренду

Вітаємо, Олександро! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Света М***

Гарно впитує вологу. добре підходить для миття ламінованих поверхонь, ця губка повністю висушує їх.

Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Родич О***

Матеріал губки мені подобається, легко нею мити та гарно віджимається майже на сухо. Добре вбирає в себе воду та чудово відмиває бруд. Коли куляла швабру разом з губкою, то було ще все добре, швабра служила місяців 2-3, але коли дійшло діло до заміни ннасадки, я купила нові, то почалася проблема. Перша замінена насадка прожила тиждень і відклеїлася від пластикових тримачів, друга витримала взагалі лише день. А третю я встигла лише вдягнути та опустити в воду... І насадка лишилася в воді, а сама швабра у мене в руках....
    У висновку, сама швабра мені дуже подобалася, але будь ласка, удоскональте кріплення насадок.

Достоинства:
    Матеріал губки, гарно віджимається, добре вбирає в себе воду та відмиває бруд
    Недостатки:
    Якість кріплення на 0 ((( пластмасові кріплення відклеюються майже відразу і мити більше нею неможливо
      Представник бренду

Вітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Нам шкода, що виникла така ситуація. Губка для швабри RZTK Sponge Mop має 14 днів офіційної гарантії. Наразі рекомендуємо звернутися до сервісного центру. Детальніша інформація за посиланням: ссылка. Задля приємного користування в майбутньому, додаємо інформацію стосовно правил експлуатації:
      Рекомендована температура води знаходиться в таких межах:
      Мінімальна температура: від +10°C (кімнатна температура);
      Максимальна температура: до +40°C.

УВАГА! Надто холодна вода (40°C): може пошкодити губчасту насадку, зменшуючи її термін служби. Гаряча вода також може вплинути на клейові елементи або пластикові частини конструкції. Рекомендується використовувати воду комфортної температури, близько 30°C–35°C, для досягнення найкращого результату при прибиранні. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Святослав М***

Розетка, чому ви видалили мій відгук???
    2 з 4 насадок відклеєлись при першому ж використанні, 3 відклеїлась за пару тижнів, тільки 1 з 4 нормально відпрацювала, категорично не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Відклаюється
      Представник бренду

Добрий день, Святославе! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!

• Маріна К***

губка досить щільна, але при цьому м'яка і легко ковзає по підлозі

Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Наташа Л***

Губка підійшла. Замінила швидко, тепер мию підлогу наче новою шваброю

Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Наталія І***

ідентична насадка як і була в комплекті з шваброю RZTK sponge mop. мені пощастило) мию знову всю хату і довольна

• Олена Г***

Розетка, як завжди дивує.Надіслали губку для швабри яка не підходить.

Недостатки:
    Бракована взагалі не підходить
      Представник бренду

Вітаємо, Олено! Нам шкода, що виникла така ситуація. На жаль, неможливо у ста відсотках випадків уникнути фабричних дефектів чи відсутності помилок у комплектуванні техніки, тому ми завжди радимо перевіряти покупку перед отриманням задля певності у відповідності зазначеному на сторінці товару. На даний товар діє гарантія 14 днів, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для обміну на новий прилад чи повернення коштів. Детальніша інформація за посиланням: ссылка . При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Арсен Б***

Насадка прийшла не під цю швабру!!
    Взагальні не зрозуміло для якої швабри ця насадка

Недостатки:
    Прийшов не той товар
      Представник бренду

Вітаємо, Арсене! Нам шкода, що виникла така ситуація. На жаль, неможливо у ста відсотках випадків уникнути фабричних дефектів чи відсутності помилок у комплектуванні техніки, тому ми завжди радимо перевіряти покупку перед отриманням задля певності у відповідності зазначеному на сторінці товару. На даний товар діє гарантія 14 днів, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для обміну на новий прилад чи повернення коштів. Детальніша інформація за посиланням: ссылка. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Ярослав О***

Добре миє, не залишає слідів, просто міняється. Для щоденного прибирання те, що треба. Подивимось, наскільки вистачить.

Представник бренду

Вітаємо, Ярославе! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Олег Г***

Пользуюсь этой шваброй уже больше года. Все работает исправно. Легка в применении. Заказа две насадки. Все подошло и она служит отлично.

Достоинства:
    Механизм насадки. Легко моется. Срок годности.
    Недостатки:
    Нет.
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Дякуємо за відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації! Гарного дня!

• Роман Ч***

Данный отзыв не про работу Розетки или продуктов РЗТК (многие товары под брендом РЗТК работают и работают отлично), отзыв непосредственно про конкретную вещь, а именно губку.
    Купил 2 губки в надежде на то что хоть одна будет ок и нужного размера. Но увы обе отравались при первом использовании - причем имеея опыт общения с более толстыми губками, при заказе швабры была + 1 губка. На губке- заблаговременно срезал толщину.
    После того как все три губки отвалилсь при первом отжиме, решено было выкинуть и швабру и губки.
    Предрекая ответ про холодную воду - эксперименты были проведены именно с холоднойй водой и с отмачивавнием перед первым отжимом.
    Не рекомендую к покупке губку ибо это просто выкинутые деньги, пусть и небольшие.

Достоинства:
    Недостатки:
    толще чем стандартная губка на 5-6 мм
  • Лідія С***

Рада, що знайшла цю насадку. Мию навіть стіни в ванній кімнаті. Не підводить, мені ок

Представник бренду

Вітаємо, Лідіє! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Всеволод К***

Дуже гарна річ!!

Представник бренду

Вітаємо,Всеволоде! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Галя М***

Дужехороша губка,

Представник бренду

Вітаємо, Галино! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Карина М***

Доброго дня! Нещодавно замовляли у вас 2 губки. Пришли, забрали все підійшло, АЛЕ…… одягли нову тряпку на швабру не встигли намочити водою відклеїлось, одягли ІНШУ знову відразу відклеїлось ……

Недостатки:
    Бистро відклеїлось
      Представник бренду

Вітаємо, Карино! Наш співробітник зв'язався з Вами через месенджер, дякуємо за зворотній зв'язок. Будемо раді допомогти та з радістю надішлемо Вам нові насадки задля комфортного користування. З повагою, підтримка бренду

• Юлія П***

Надягла на швабру, уже дві поспіль за сьогодні відірвалася від пластикової основи для кріплення. Гарний матеріал але не відриватись же у перший день покупки, купила швабру плюс ще 3 про запас, але думаю з ними буде така ж сама біда, як би знала ні за що не купувала ((( Гроші на вітер!!!

Достоинства:
    матеріал
    Недостатки:
    відриваються
      Представник бренду

Добрий день! Нашому співробітнику не вдалося з Вами зв’язатися. Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. На даний товар діє 14 днів офіційної гарантії від Rozetka. Детальніша інформація за посиланням: ссылкаПри виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!