- AI аналіз відгуків30 відгуків: 92% позитивні, 5% нейтральні, 3% негативні.Виберіть, щоб дізнатися більше
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Користуюсь майже рік, все добре. Дякую!
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Анжеліка Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Шарнірна головка реально зручна, можна нормально виставити кадр. Займає мало місця
Представник брендуВітаємо, Анжеліко! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
зручний та практичний трипод. завдяки гнучким ніжкам - можна закріпити чи на лавочці чи на трубі, чи просто надійно встановити.
- Достоинства:
- практичний, наявність датчика рівня
Представник брендуДобрий день, Юліє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Користуюсь уже пару місяців, після використання помітив як на мойому єкрані телефону з'явились тріщини, яких не було до цього(телефон не падав більше ніде). Тому порада, якшо на вашому телефоні є тріщини, то краще не беріть, особливо якщо у вас дорогий телефон як у мене.
- Достоинства:
- Якість, ціна, функціональність
- Недостатки:
- Дуже сильно здавлює, неможливо підкрутити рівень здавлювання
Представник брендуВітаємо, Євгене!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання.
Нам прикро, що виникла така ситуація. Тримач у триподі має фіксоване зусилля затиску — це зроблено для надійної фіксації смартфона під час зйомки.
Звертаємо увагу, що важливо розміщувати смартфон рівно по центру тримача та не докладати додаткового тиску під час встановлення. Також рекомендуємо використовувати чохол — це додатково зменшує контактне навантаження.
Якщо у Вас залишилися сумніви щодо роботи тримача або Ви припускаєте, що виріб працює некоректно — радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка.
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Діана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Нажаль, ніде не було вказано що в комплекті не йде кріплення для телефону. Сам штатив якісний, але стає купкою непотрібу враховуючи те що телефона на нього немає як закріпити.
- Достоинства:
- Якісний штатив
- Недостатки:
- Немає фіксатора для телефона
Представник брендуВітаємо, Діано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та за Ваше звернення. Для швидкого та комфортного вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки RZTK за безкоштовним номером
0800-331-319. Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати кваліфіковану консультацію. Дякуємо, що обираєте RZTK. Гарного Вам дня!- Олег М***
Сам думал так же, очень внимательно изучите инструкцию (картинку)...
- Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Качество отличное. Есть эта модель под другими брендами и дороже. Не переплачивайте, это одно и тоже, только под брендом Розетки. Доводен.
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Покупал специально для ночной съёмки на телефон. Удачный компромисс между размером и удобством. Очень добротно сделан.
- Достоинства:
- Встроен адаптер для телефона, снимается головка.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Дуже хороша підставка для телефону
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Малік Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Все добре. Штативом задоволений.
- Достоинства:
- Якісний штатив
- Недостатки:
- Немає в комплекті самого тримача телефону
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Якісний трипод, все гарно працює, прикріпила на тренажер - бо інші тримачі не підходили, а цей своїми гнучкими ніжками якраз.
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Швидка доставка. Універсальний.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пластик
Представник брендуДобрий день, Валерію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Якісно зроблено.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Константин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Отличный трипод за свои деньги.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Чудовий трипод, якісний
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Супер, просто супер
- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Артуре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Святослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Дуже зручний і універсальний штатив. Можна поставити на будь якій поверхні завдяки гнучким ніжкам або підвісити при необхідності.
- Достоинства:
- Універсальний, гнучкі ніжки, є різьба для фіксацію приладів, гарно виглядає.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Святославе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Качественная вещь
- Достоинства:
- Крепки, качественный пластик и основные элементы сделаны из металла
- Недостатки:
- Пока нет
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Дуже зручний і якісний трипод
- Достоинства:
- Надійний гарно тримає телефон
- Недостатки:
- Непомітив
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Леся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Дуже зручний. Тяжко було розібратися, як з ним поводитися. Інструкція не розбірлива. До сих пір не знаю, як зафіксувати телефон, чи він просто вставляється без фіксування?
Представник брендуДобрий день, Лесю! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером: 0-800-331-319. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK.
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Супер, все як і хотів
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за Ваш коментар і за те, що обрали продукцію RZTK. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечувати якість, на яку можна покластися. З повагою, команда підтримки.
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Дозволяє кріпити камеру навіть на дерево. Камеру (соня) тримає надійно, не хиткий, цупкий, гарна гнучкість
- Достоинства:
- Універсальність, зручний і швидкий перехід від горизонталки до вертикалки за рахунок розкладання платформи з кріпленням
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Міла С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Є кріплення для мікрофона чи світла — зручно, коли знімаю відео. Поворотна головка дозволяє налаштувати будь-який кут, зручно для вертикальної і горизонтальної зйомки. Коштує своїх грошей
Представник брендуВітаємо, Міло! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Джабраіл Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Мне понравился. В отличия от многих он хорошо сделан и удобный. Единственный минус это когда раздвигаешь место где фиксируется смартфон, то обе руки заняты чтобы раздвинуть механизм и смартфон не удобно вставлять рук не хватает. Это неудобно но в целом нормально. Можно положить штатив и вставить лежащий смартфон на столе раздвинув механизм
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Костянтин Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Міцний тріпод, телефон з ним в надійних ''руках''. Навіть морською хвилею не уносе
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
непоганий трипод, має досить гнучкі ніжки - закріпити можна практично будь-де і на лавці, і на трубі, і на на паркані або ж просто зручно встановити на поверхню.
- Достоинства:
- якість, гнучкість ніжок, ціна
Представник брендуВітаємо, Яно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Чудовий трипод!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Я просто не можу описати крутезну цієї штуки, на цьому фото я думаю видно всі переваги
- Достоинства:
- ціна, якість, швидка доставка
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анжеліка В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Не пошкодувала, що взяла його. Беру завжди з собою на прогулянку. В мою сумочку крос-боді він не влазить, зато в рюкзачок сина підходе.
- Достоинства:
- ціна, якість
Представник брендуВітаємо, Анжеліко! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Лилия И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Пока не пользовалась товаром, но в руках покрутила. Подскажите, какова функция этой части? Колесико на болте.
- Достоинства:
- Удобный в переноске, внешне хорошо выполнен
Представник брендуВітаємо, Ліліє! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK!
Гвинт із роликом призначений для кріплення різноманітних пристроїв зі стандартним різьбленням 1/4 дюйма. Це можуть бути не лише смартфони (через тримач), а й екшн-камери (наприклад, GoPro через перехідник), цифрові фотокамери та інші знімальні аксесуари.
Що стосується самого ролика — його зручно використовувати замість того, щоб обертати камеру чи пристрій навколо гвинта. Ви просто прикладаєте камеру до гвинта в потрібному положенні, а потім закручуєте колесико, фіксуючи пристрій саме так, як Вам потрібно. Це дозволяє точніше виставити кут зйомки та уникнути перекручування.
Бажаємо приємного користування і вдалих кадрів! З повагою, команда підтримки RZTK
- Наташа К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Я прозвала цей трипод - медуза. Він гнучкий та надійний
- Достоинства:
- стильний, доступна ціна
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Аида А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Не боится ни дождя, ни снега. Крепкий, устойчивый.
Представник брендуВітаємо, Аїдо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Бесараб К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Спочатку думала, що мені не поклали в комплект тримач для телефона, а потім розібралась, що на штативі вже встановлений тримач і для фотоапарата, і для телефона. Просто необхідно сторону без рівня потягнути і тримач відкриється.
Представник брендуДобрий день, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування на довгий час! З повагою, команда підтримки RZTK
- Ведерникова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Именно то, что мне надо для записывания видео на природе. Компактный размер, удобно брать с собой. Ножки гибкие
Представник брендуВітаємо, Анастасіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Нарубина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Сверху головка даёт возможность поворота держателя на 360°. Также можна зафиксировать в определённом положении. И ещё на держателе для телефона есть датчик уровня!
Представник брендуВітаємо, Віро! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Настя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Підійде для телефонів шириною до 95 мм. Мій 16 Pro Max тримається надійно, навіть при їзді на велосипеді.
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Макс Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный / Красный
Гнучкі ніжки - це геніально. Тримач надійно утримує телефон та не царапає його