- AI аналіз відгуків73 відгуки: Позитивних — 77%, нейтральних — 13%, негативних — 10%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші - топ придбання. Тепер ні пил ні павутина ні шерсть від мене не сховаються.
- Достоинства:
- Зручність.
- Недостатки:
- Не виявив.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный пылесос. Чистится быстро, мощности для бытовых нужд достаточно. Заряда хватает на 1-2 уборки
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер пылесос, все функции свои выполняет , пол он не помоет но как влажная уборка супер , вода подается хорошо и сохнет через 5-10 мин , смотрел у других по фото много воды , они либо что-то не так делали либо брак ,одного заряда мне хватает убрать квартиру 2 раза , каждый день после работы трачу 10 мин и все чисто , очень доволен
- Достоинства:
- Удобный , влажная уборка , легкий , без проводной ,фильтр , УДОБНОЕ КРЕПЛЕНИЯ НАСАДОК С НАПРАВЛЯЮЩИМИ .
- Недостатки:
- Ну хотелось бы емкость аккума больше , но за такую цену это вообще минус ?
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий, багато насадок. Потужний плюс миє підлогу. Чиститься легко.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- 1 акумулятор
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Александра Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розчарована цим пилососом. Нормально працював лише місяць, потім кожне прибирання забивається і просто виключається навіть якщо чистий контейнер і отвір
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже швидко забивається
- Уляна З***
Вітаю, сама з цим стикнулась. Там треба чистити фільтр, гофра забивається піском і він відповідно слабше тягне та видає помилку.
Представник брендуВітаємо, Уляно!
Дякуємо за вибір бренду RZTK та за те, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже цінний зворотний зв'язок від наших користувачів, адже він допомагає ставати кращими та вдосконалювати продукцію.
З повагою, підтримка бренду RZTK
Представник брендуДобрий день, Олександро! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
Просимо, за можливості, зателефонувати на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319, щоб ми могли оперативно допомогти. Гарного дня!
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь десь тижні два. Покі все влаштовує, нарікань немає
Представник брендуДобрий день, Катерино! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Даніїл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В користуванні три місяці. Але зламалась миюча частина щітки — тріснуло пластикове кріплення, хоча пилосос використовувався абсолютно нормально, без падінь чи ударів.
Звернувся у підтримку і був приємно здивований сервісом. Все оформили дистанційно, без зайвих поїздок і паперової тяганини. Через деякий час безкоштовно отримав нову миючу насадку поштою.
Дуже приємно, коли бренд реально підтримує своїх клієнтів, а не просто продає техніку.
Представник брендуДоброго дня, Даніїле!
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук та довіру до бренду! Нам дуже приємно, що Ви відзначили роботу підтримки та сервісу. Ми завжди прагнемо, щоб користування технікою RZTK було максимально комфортним не лише під час покупки, а й надалі. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пылесос никакой, очень жалею что купила. Если для каждодневного всасывания легкой пыли- нормально, но вдруг что-то случайно залетит в него крупнее пылинки- забивается, нужно разбирать. Единственное- нравится турбощетка, диван пылесосит неплохо.
- Достоинства:
- Турбощетка
- Недостатки:
- Много
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK. Шкода, що у Вас склалось таке враження від користування.
RZTK V45 Flex — це бездротовий пилосос для щоденного прибирання пилу, крихт, шерсті та сміття з твердих підлог і килимів. Також модель підтримує вологе прибирання та автомобільний режим для меблів і важкодоступних місць. При потраплянні більшого сміття може знадобитися очищення щітки або каналу всмоктування — це особливість компактних бездротових моделей.
Дякуємо, що Ви оцінили турбощітку. Вдячні за Ваш відгук та досвід користування.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не на хвилинку не пожаліла,що взяла цей пилосос.Хороша якість.
- Достоинства:
- Легкий у використанні,у мене є дві тварини, і коли після них залишається шерсть,можна все швидко і гарно прибрати.Вологе прибирання дуже зручне.
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зручний у використанні. підтримувати легке вологе прибирання зручно. багато насадок - вичистить може все і скрізь)
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Залишу чесний та аргументований відгук!)
Назвати це миючим пилососом - можна, але назвати це зручним миючим пилососом - важкувато, по факту функцію миття воно виконує, але це не зовсім практично, наприклад біля плінтусів по краях підлоги воно фізично не дотягнеться та не помиє, працювати над дорозробкою фунціїї миючого пилососа ще точно потрібно. А тепер давайте розглянемо з точки зору саме пилососа, за ці гроші це неперевершений помічник, тут є все, і функції підсвітки вельми зручної з котрою ти пройдешся по кожній пилинці на підлозі котре не бачиш при звичайному освітленні, трубка гнучка і це дійсно зручно для прибирання під меблями щоб не гнути спину, є різні насадки для диванів, килимів і т.д. і вони справді якісні! Сам бак для збору сміття чиститься вельми легко, можна спокійно витрусити та промити і готово, все легко розбирається і збирається. На рахунок акумулятора то молодці що написали чесно скільки працює пилосос, це відповідає реальності,на рахунок авто -режима прибирання то працює добре, пилосос справді сам розуміє де треба підсилити та знизити потужність всмоктування, в моєму випадку при квартирі 50 квадратних метрів вистачає на 2 сухих прибирання.
Боявся брати цей пилосос, але зовсім не шкодую та буду радити іншим) Розетка молодці, зробили якісний продукт за свої гроші, дякую!- Достоинства:
- Ціна!. Якісні насадки. Легко чиститься та розбирається. Чесний опис роботи акумулятора. Якісна підсвітка на пилососі.
- Недостатки:
- Треба попрацювати над функцією - миючого пилососа, але це вже добре.
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Щиро дякуємо Вам за такий детальний, чесний і конструктивний відгук! Раді чути, що попри сумніви перед покупкою пилосос залишив у Вас позитивні враження. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Алина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилососить він нормально. Але поміняти насадку - це просто пекло. Я іноді витрачаю на це по 20 хвилин, після чого в мене болять пальці, я вся мокра і зла.
І я досі не можу зрозуміти ЯК це робити. Думаю звернутись до сервісного центру, щоб мені просто поміняли насадку. Цікаво, чи є в них така послуга?- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Душе складно міняються насадки. Дуже!
Представник брендуДобрий день, Аліно! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником.
Ми залишили Вам повідомлення в месенджері та очікуємо на зворотний зв’язок для подальшого вирішення питання.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легкий, зручний, компактний пилосос. Турбощітка дуже зручна у користуванні. Контейнер для сміття невеликий, але легко знімається і чиститься. Пилосос працює досить тихо.
- Достоинства:
- Зручний, компактний, не важкий, не гучний. Багато щіток в комплекті.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДобрий день, Ірино! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний пилосос за свою ціну. Зручний, легкий. Вологе прибирання не робили, тому нічого не скажу.
- Достоинства:
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Руслана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все,як характеристиці.
Представник брендуДобрий день, Руслано! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний пилосос для повсякденного прибирання. прогумовані колеса, гарно рухаються по поверхні, легкий у використанні, багато насадок, які ще не використовував.
- Достоинства:
- ціна, без зайвих наворотів
Представник брендуВітаємо, Іване! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Ислам Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пылесос полная лажа,если у вас есть животные,то не советую вообще. Одну комнату нормально не могу пропылесосить,вечно забивается этот фильтр,нужна раза 3 его чистить,чтобы убрать одну комнату. У меня короткошерстная собака,для начала я подметаю веников,а потом уже можно пылесосить,какой-то бред…
- Достоинства:
- Компактный,регулировка мощности
- Недостатки:
- Забивается сильно фильтр,маленькое отверстие для мусора
Представник брендуВітаємо, Ісламе! Дякуємо за відгук.
Нам шкода, що використання пилососа викликало такі незручності. При прибиранні шерсті тварин фільтр може швидше забиватися — це пов’язано з дрібною структурою пилу та волосся.
Рекомендуємо очищати контейнер і фільтр після кожного використання, а також перевірити правильність встановлення фільтра та відсутність засмічень у повітряних каналах.
При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!- Тетяна З***
Таже история ,вечная проблема с этим фильтром,уже настолько устала его все время чистить ,что достала старый пылесос
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою ціну гарний апарат. Це вже третій пилосос вдома, крім звичайного і робота пилососа, але цим зручно пилососити диван від шерсті собаки - є зручна насадка, не треба розкручувати кабель як в стандартному пилососі, можна пилососити однією рукою, а в іншій тримати дитину.
Середня швидкість непогана для підлоги, але для дивану тільки турбо.
Хотілось би більшу потужність.
Заряджати треба щодня, після кожного прибирання.- Недостатки:
- Виливається вода з відсіку при його встановленні; не легко чистить контейнер з пилом; бруд налипає біля отвору великої насадки, доводиться чистити руками
- Ганна В***
Ще недоліком є те, що без акумулятора не буде висіти в кріпленні, як на мене це дуже не зручно, в результаті всі запчастини валяються окремо, бо акумулятор постійно на зарядці.
Представник брендуВітаємо, Ганно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми цінуємо думку клієнтів та обов’язково врахуємо зазначені побажання у подальшій роботі. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Алексей Л***
RZTK - купил бензопилу хватило на год , потом лопнул карбюратор...
- Ганна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повністю задоволена якістю та практичністю, користуємось більше як пів року.Відповідає заявленим характеристикам.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Замалий резервуар для збору сміття
Представник брендуВітаємо, Ганно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом не погано працює,потужність регулюється,
- Достоинства:
- Турбо щітка супер,шерсть собаки з покриття прибирає класно
- Недостатки:
- Маленькій отвір для сміття у контейнері,забивається шерстю собаки,
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Дмитро К***
Аналогічне явище. Я думав що таке лише в мене. Поки що це не критично, але іноді забивається майже повністю. І це без собаки
- Вячесла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав на ціх вихідних. Перше враження гарне. І також дуже задоволений насодкою для меблів.
- Достоинства:
- Ціна- якість. Вага. зручність
- Недостатки:
- Поки не помітив
Представник брендуВітаємо, В'ячеславе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Ганна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена покупкою.
Представник брендуВітаємо, Ганно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилесмок просто супер/ АКБ більш ніж достатньо/ недолік жодна щітка не обирається по осі достатньо було би 90градусів обертання/ це єдиний недолік.
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую швидка доставка і гарна якість
- Яна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жалкую, купувала додому і на роботу.
Насадки не можна мити водою, перестала працювати турбощітка, сказали гарантій знімають, бо я її мила водою, в середині там є який моторчик.
Представник брендуВітаємо, Яно! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Сподіваємось, надана інформація була корисною.
За результатами діагностики сервісного центру було виявлено потрапляння води до електродвигуна турбощітки та сліди корозії. У зв’язку з цим пристрій було знято з гарантійного обслуговування, однак електродвигун турбощітки було замінено як сервісне рішення.
Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!- Кошелев М***
Ви мили турбощітку у воді??? Звісно вона не буде працювати, на що ви розраховували?
- Тетяна М***
Чи правильно я розумію, що якщо раптом у мене цей пилосос буде надто мочити підлогу, як у деяких користувачів, і я цю воду зберу цією турбощіткою, то він не працюватиме більше?
- Зинаида Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Годиться для легкого прибирання.
- Достоинства:
- Працює вже третій місяць, нарікань поки немає. Годиться замість віника, Робила сухе та мокре прибирання, яке треба робити тільки після сухого. Зарядки хватає на чотири прибирання одно-кімнатної квартири. Заряджається швидко.
- Недостатки:
- Поки недоліків не виявила
Представник брендуДобрий день, Зінаїдо! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Елена К***
На трикімнатну вистачить заряду, як думаєте ?
- Мацейко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісний та потужний пилосос. Я задоволена! Рекомендую!
Представник брендуВітаємо, Маріє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилосос класний для мілкої фракції сміття по типу піску та гранвідсіву, пилбку шокарно збирає.. але готуйтесь до того, що такого розміру як кава не збере зерна. Я хотіла позбирати собачий корм для мілких порід собак... уви не вийшло.
- Недостатки:
- Сміття розміром з каву не збирає.
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Дмитрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сегодня забрал с отделения магазина РОЗЕТКА и сразу опрбывал этот пылесос. Пылесоит хорошо, тихо подсветка , влажная уборка тоже прошла с удовольствием.Кроме этого пылесоса этой фирмы есть шуруповёрт замечаний нет.
- Достоинства:
- Цена, маневренность, насадки
- Недостатки:
- Пока не знаю, надеюсь что не будет
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила рік тому і дуже задоволена, ковер чистить дуже добре особливо волосся! Акумуляторна вистачає на 3 рази при більшій потужності на 1! Миюча насадка теж дуже сподобалась, ті хто писали що вона тече це не так, вода має прокапувати на ганчірку, як вона тоді митиме? Контейнер для сміття треба чистити декілька разів на одне прибирання,але це не є проблемою!
- Достоинства:
- -Попилесоситт можна навіть у відключення світла!
- Гарно збирає сміття навіть волосся
- Можна пилососити і мити одночасно(насадки йдуть в комплекті)
- Можна додати засоби для миття підлоги. - Недостатки:
- -З часом ганчірка почала гірше прилипати до насадки
- Трошки зчісалась маленька насадка.
Якщо я б знову шукала бездротовий то безперечно знову б його взяла!
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь уже три месяца, мы с женой в восторге от него, очень удобно, что нет проводов. Кафельный пол на кухне моет прекрасно, если добавить моющее для пола. А вот для чистки пылесоса нужна ветродуйка, иначе хорошо не почистишь, маловата емкость для мусора, но это не существенно. Вообщем пылесосом очень довольны, рекомендуем для покупки, но покупайте сразу ветродуйку, есть ручные в Днепр М продаются.
- Достоинства:
- Хрошо поднимает кошачью шерсть и очень хорошо чистит ковры.
- Недостатки:
- Для чистки пылесоса нужна ветродуйка, маловата емкость для мусора
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Нещерет А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний пилосос за свої гроші. Швидко заряджається, на двокімнатну квартиру на другій потужності йде ~50% заряду.
- Достоинства:
- Легкий, є підсвітка, швидко заряджається, залізає під шкафи, не займає багато місця.
- Недостатки:
- Контейнер для води не утримує воду, водна дуже швидко витікає однією струєю, тож вологе прибирання неможливе
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Дякуємо за вибір брнеду RZTK.
Для того, щоб миюча насадка працювала правильно:
Спочатку закріпіть контейнер для води на пилососі.
Далі налийте воду у резервуар, дотримуючись максимуму.
Правильно одягніть моп на насадку — якщо він трохи нерівно, вода може витікати.
Переконайтеся, що насадка натиснута до клацання.
- Валерія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потрібен зарядний пристрій для цього прилососа, десь загубили
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Валерію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та за Ваше звернення. Для швидкого та комфортного вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки RZTK за безкоштовним номером
0800-331-319. Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати кваліфіковану консультацію. Дякуємо, що обираєте RZTK. Гарного Вам дня!
- Валентина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки все ок , легкий в керуванні, гарний і простий дизайн
Представник брендуДобрий день, Валентино! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена роботою пилососа . Єдине маю питання де придбати ущільнювач в контейнер. Певно загубився після очищення і тепер не затримує сміття. Фото прикріплю клієнта вище щоб було зрозуміло що саме за ущільнювач .
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та за Ваше звернення. Для швидкого та комфортного вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки RZTK за безкоштовним номером
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сепер пилосос за свої гроші
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!