- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
м’які вставки гасять удари в барабані. Зручно, що є окремі секції — нічого не треться.
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручно, що можна одразу і сушити. Придбала дві шт.
Представник брендуВітаємо, Маріє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Любов Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Блискавка міцна, не розходиться. Вода добре проходить крізь мішок
Представник брендуВітаємо, Любове! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мішок зручний. Взуття не б’ється в пральній машині. Підходить для кросівок і кедів.
- Достоинства:
- практичний та корисний аксесуар.
Представник брендуДобрий день, Галино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З цим мішком тепер мої адіки прасуються та сохнуть безпечно, акуратно і залишаються як нові
Представник брендуДобрий день, Маріє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
непоганий універсальний мішечок для прання взуття. придбала одразу 2 - перу 2 пари одночасно.
- Достоинства:
- доступна ціна
- Недостатки:
- чоловіка кросівки не поміщаються
Представник брендуВітаємо, Лесю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Віка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Застібка, сітка якісні. Добре продумане відділення для взуття, яке пом’якшує його під час прання - паралонові вставки
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо Вам за відгук і довіру до бренду RZTK!
Раді чути, що мішок для прання RZTK Wash Shoes сподобався якістю сітки та застібки, а також продуманою конструкцією з м’якими вставками для дбайливого прання взуття. Бажаємо зручного та безпечного користування!
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Часто стіраю взуття. Тепер завжди чисті, форма зберігається, машинка ціла)
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Олеся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зручний мішочок. І стіраю і сушу дитяче взуття в ньому.
Представник брендуВітаємо, Олесю! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Мілана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Матеріал міцний, добре пропускає воду і порошок. Випрала дитячі ботіночки — все чисто
Представник брендуВітаємо, Мілано! Дякуємо за Ваш коментар і за те, що обрали продукцію RZTK. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечувати якість, на яку можна покластися. З повагою, команда підтримки.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша якість. Все зроблено продумано. Щільна сітка, міцна блискавка, м’які вставки.
Представник брендуВітаємо, Ольго! Щиро вдячні за Ваш відгук.
Раді чути, що RZTK Wash Shoes виявився продуманим, міцним і зручним у використанні. Дякуємо за довіру та бажаємо легкого догляду за взуттям!
З повагою, команда підтримки бренду.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалась конструкція з двома камерами — взуття не треться між собою.
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що даний мішок для прання захищає взуття під час прання та сушіння. Бажаємо гарного дня!
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прання стало безпечним. Раніше барабан гримів, тепер — тиша
- Достоинства:
- ціна, якість
Представник брендуВітаємо, Яно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо тільки комфортного та дбайливого прання з RZTK! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Зоя Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Блискавка не розстібається під час прання і не дряпає нічого. Зручні ремінці для сушіння — висить і швидко сохне.
Представник брендуВітаємо, Зоє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування.
Для нас важливо, щоб кожен продукт RZTK був практичним і надійним. Раді, що мішок RZTK Wash Shoes допомагає зберігати взуття в ідеальному стані під час прання та сушіння. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Маша А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
М’які стінки реально рятують взуття від пошкоджень. Сушу прямо в мішку.
Представник брендуВітаємо, Маріє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що мішок для прання став корисним помічником і допомагає уникати пошкоджень взуття. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Уляна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
у мене прекрасно влізли кросівки 39 розміру. Нічого не стягнуло, не розійшлось і не порвалось при пранні. Я задоволена
Представник брендуВітаємо, Уляно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Надія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не шумить при пранні. Машинка працює тихіше
Представник брендуДобрий день, Надіє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре тримає форму кросівок
Нічого не деформується. Можна і сушити разом в мішку.
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Яніна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зручний, практичний мішечок. в користуванні регулярно -все ок
Представник брендуДобрий день, Яніно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ в побуті, придбала всім родичам. Зручно для прання взуття.
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
для взуття не підійшов (40 розмір, не дочитала при замовленні), тому перу бюстгальтери.
- Достоинства:
- зручний у використанні
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!