Отзывы покупателей о Мышь RZTK S 400 USB Black
- AI аналіз відгуків236 відгуків: позитивний — 85%, нейтральний — 8%, негативний — 7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Понад рік як працює кожного дня
Без нарікань - СергийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
купував в березнi 2023 рогу,в замiну мишi за 1тысячу гривень,нi на що не надiявся а як тимчасове рiшення,але тут приiiхав скарб який був iдеальним для моеi руки,використовував дуже багато,iвражений що вона нарештi зламалася,замовляю другу...
- Достоинства:
- Iдеальна мишка
- Недостатки:
- за 4 роки зламалась пкм
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що миша RZTK стала для Вас справжнім приємним відкриттям і слугувала вірою та правдою протягом стільки років інтенсивного використання! Приємно знати, що ергономіка та якість пристрою повністю виправдали та навіть перевершили Ваші очікування. Дякуємо за довіру до бренду RZTK!
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
за більше року інтенсивного використання працює без нарікань
- Достоинства:
- живуча, ергономіка
- Недостатки:
- багато виступів куди може забитись бруд і пил
Представник брендуДобрий день, Богдане! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що миша чудово проявляє себе протягом понад року інтенсивного використання, а Ви оцінили її надійність та ергономіку! Дякуємо також за зауваження щодо конструкції корпусу. Бажаємо Вам комфортної роботи, влучних ігрових сесій та довгої служби техніки RZTK!
- Михайльов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
много воды(не самой воды).
мышка хорошая.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви позитивно оцінили якість миши RZTK! Раді знати, що покупка залишила приємні враження. Бажаємо Вам комфортного користування, точних кліків та довгої служби аксесуарів RZTK!
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка класна вже користуюсь рік і все гуд не ламалась за таку ціну супер є три положення швидкості перші два не використовую користують лише третім
- Достоинства:
- Практична провід плетений неперетирається
- Недостатки:
- Неможна вимкнути підсвітку або її регулювати
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо Вам подальшого комфортного користування, точних кліків та довгої служби аксесуарів RZTK!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша Чудово за такі гроші.
- Достоинства:
- Відносно зручно використовувати.
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили зручність використання та вважаєте мишу RZTK чудовим вибором за свою ціну! Раді знати, що покупка залишила позитивні враження. Бажаємо Вам комфортної роботи та довгої служби аксесуарів RZTK!
- Гріша Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм
Представник брендуДобрий день, Григорію! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо Вам комфортної роботи та довгого користування технікою RZTK!
- Наташа Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все добре працює,малому сподобалась
- Недостатки:
- Поки що не має
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Мікаель М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже файна миша
Представник брендуДобрий день, Мікаелю! Дякуємо за Ваш відгук про мишу RZTK. Бажаємо Вам яскравих ігрових перемог, комфортного користування та довгої служби техніки RZTK!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна мишка особливо за таку ціну. Користуюсь вже 7 місяців і жодних нарікань не було
- Достоинства:
- Дизайн, дріт общитий нитками, підсвітка
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за Ваш відгук та додані фотографії про ігрову мишу RZTK. Бажаємо Вам комфортного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не знаю кому що не подобається але дана миша в кайф до повних трусів.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за такий емоційний та щирий відгук. Бажаємо Вам завжди влучних кліків, яскравих перемог та приємних вражень від користування технікою RZTK!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна миша яку приємно тримати в руці, рекомендую!
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію комп'ютерної миші RZTK. Бажаємо Вам тривалого, легкого та винятково комфортного користування технікою RZTK у Вашій щоденній роботі та відпочинку! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Взяв на роботу, задача була замінити старовинну мишку яка була і хотілось щоб світилось, тож з поставленними задачами впоралась))
На диво доволі норм, особливо шнур.
Клацає не гучно, колесико поки крутиться плавно та тихо
Трохи не зручно розміщенні бокові кнопки, але це більше індивідуально та від руки залежить. По розміру підійде на середню або більше руку, для маленьких долонь здорова буде вона важкувата
В своїй ціновій категорії тягне на 4-, а в цілому якщо розглядати, то десь 2- Достоинства:
- Ціна, підсвітка, добротний шнур
- Недостатки:
- Форма, не дуже зручно лежить в руці
В іншому нема чого жалітись на мишку по ціні двох чашок кави
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш детальний відгук та зворотний зв'язок щодо ігрової миші RZTK. Нам приємно, що пристрій успішно впорався з поставленими завданнями, а також що Ви оцінили приємну підсвітку, тихий клік, плавність коліщатка та добротний кабель. Бажаємо Вам тривалого, стабільного та винятково комфортного користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісний, приємний у використанні продукт
- Достоинства:
- Приємна на дотик, кнопки натискаються комфортно та не заважаючи грі. В своєму ціновому сегменті відмінний варіант
Представник брендуДобрий день, Богдане! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. . Нехай цей пристрій і надалі забезпечує Вам точність дій, яскраві перемоги та надійно служить щодня! У разі виникнення будь-яких запитань щодо нашої техніки, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319, ми завжди готові допомогти!
- Тигран Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручно тримати в руці і швидко реагує. І головне не треба тепер міняти батарейки постійно )
- Достоинства:
- Дешеа та хороша
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Тигране! Дякуємо Вашому вибору та за чудовий відгук. Бажаємо Вам комфортного користування, впевнених перемог в іграх та продуктивної роботи з технікою RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Взяв зразу 2. Бо цей пристрій завжди потрібен. Один на роботу, другий додому —щоб скоріше звикнути.
- Достоинства:
- Багатофункціональна миша.
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо Вашому вибору та за позитивний відгук. Бажаємо Вам максимально комфортної роботи в офісі та яскравих перемог у домашніх ігрових сесіях із технікою RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Онищенко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
миш добра за ті гроші, не для маленької руки, в цілому все ок, але можна було б зробити дізайн простіше без зайвих кутів і дірок, щоб не юруднилась. І можна було б зробити дешевше убравши підсвітку.
- Достоинства:
- ціна, функціональність, виконання
- Недостатки:
- багато дірок буде за рік забиватись пилюкою і брудом
Представник брендуДобрий день, Іване! Дякуємо за Ваш детальний відгук. Бажаємо приємного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Гриша Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Представник брендуДобрий день, Григорію! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування!
- Галина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка прикольна, малий задоволений
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Не виявили
Представник брендуДобрий день, Галино! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо Вашій родині винятково приємного, легкого та комфортного користування цим девайсом щодня!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За такие деньги, халява!
Представник брендуДобрий день, Андрію! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Це не миша, це танк!
- Достоинства:
- Дизайн, якість матеріалів і збірки, підсвітка, збільшена вага, ціна.
- Недостатки:
- Клікає, є шнур, але це суб'єктивно.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш яскравий та позитивний відгук щодо ігрової миші RZTK. Бажаємо Вам приємного користування! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка супер працює тиждень все класно
- Достоинства:
- Гарно працює немає претензій
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук, додане фото та зворотний зв’язок щодо ігрової миші RZTK. Бажаємо приємного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Вже півроку працює. Все добре.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку ігрової миші RZTK. Бажаємо Вам подальшого комфортного користування, яскравих перемог у грі та довговічної роботи Вашої техніки! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Ігор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова мишка! Пару місяців в роботі і питань немає! Рекомендую!
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію ігрової миші RZTK. Нам надзвичайно приємно знати, що після кількох місяців активної експлуатації Ви повністю задоволені роботою пристрою і у Вас немає жодних нарікань на його функціональність. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою та аксесуарами RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Приємний за розмірами, вагою та ціною товар. Для офісних задач - з головою.
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду використання миші RZTK. Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою і належним чином оцінили її комфортні габарити, оптимальну вагу та доступну ціну, а також вважаєте цю модель відмінним і надійним рішенням для виконання повсякденних офісних завдань. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою та аксесуарами RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Віталій У***
вона ігрова
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар норм. Супер
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Дякуємо за Ваш відгук та чудову оцінку ігрової миші RZTK. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви повністю задоволені покупкою і якість товару виправдала Ваші очікування. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою та аксесуарами RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
брали дитині,в описі - маленька про факту на велику руку,не кожному дорослому до другої бокової кнопки можливо дотягтись,враховуйте при замовленні
- Достоинства:
- за такі гроші якість нормальна
- Недостатки:
- розмір,в описі написано маленька -менше105мм
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду покупки миші RZTK. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою та аксесуарами RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Неплохая за свои деньги мышка.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та лаконічну оцінку нашої продукції. Нам приємно знати, що Ви вважаєте цю модель вдалим вибором у своєму ціновому сегменті. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшої експлуатації миші RZTK, а у разі виникнення будь-яких запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Як по мені гарна миша.
- Достоинства:
- Ціна і дизайн
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором цієї моделі та оцінили її дизайн і доступну вартість. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Святослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ранее у меня была такая мышка с 2023-го года по апрель 2026-го. За всё время мышка не подводила меня ни разу. 3 года службы, пока однажды сам не сломал её! XD
Купил сейчас новую точно такую же так как полностью уверен в качестве этого бренда.
Если вам нужна бюджетная, качественная мышка, то смело рекомендую RZTK S 400- Достоинства:
- Качество и надёжность
- Недостатки:
- Отсуствуют
Представник брендуДобрий день, Святославе! Дякуємо за Ваш лояльний відгук та багаторічну довіру до нашого бренду. Нам дуже приємно знати, що миша RZTK S 400 продемонструвала таку надійність протягом трьох років експлуатації та що Ви знову обрали саме цю модель. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальний товар
- Достоинства:
- Підсвітка RGB
- Недостатки:
- Немає програми для зміни кольорів
Представник брендуДобрий день, Ігоре! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок. Нам приємно знати, що Ви оцінили наявність RGB-підсвітки у нашій миші. Щодо Вашого зауваження, хочемо уточнити, що в характеристиках даної моделі зазначено відсутність можливості програмної зміни кольорів — підсвітка працює у встановленому режимі, що дозволяє зберегти простоту налаштування та доступну вартість пристрою. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Робочий і дешева
Представник брендуДобрий день, Василю! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені працездатністю та доступністю нашої ігрової миші. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та лаконічне підтвердження якості нашої ігрової миші. Нам приємно знати, що пристрій працює належним чином. Бажаємо Вам приємного користування та точних кліків! У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK: 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кул
Представник брендуДобрий день, Руслане! Дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені придбаною ігровою мишею. Бажаємо Вам вдалого користування!
- Давид Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мишка за таку смішну ціну імба
Велика та потужна
Я думав що привезуть кусок пластику
Але є нюанс, важка- Достоинства:
- Крута ща свою ціну
- Недостатки:
- Важка
Представник брендуВітаємо, Давиде! Ми вдячні Вам за покупку комп’ютерної миші RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком із фото. Бажаємо приємного користування!
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свої гроші чудова мишка
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої ігрової миші. Бажаємо приємного користування!