- Артем Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 30. Цвет: Серый
Нормальний кабель. Брав, щоб провести інтернет у погріб на час війни. Є ще аналог від Атком - дешевший і теж непоганий.
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви обрали продукцію ТМ RZTK. Бажаємо приємної та безперебійної експлуатації на довгі роки!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 30. Цвет: Серый
Якість королівська, а ціна - народна
- Достоинства:
- Ціна, якість, швидкість.
- Михайло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Чудовий кабель, спокійно тримає гігабіт. Доволі товстий та гнучкий , що є плюсом, але не знаю для кого ця інформація, бо скоріш за все ви його зафіксуєте один раз, і чіпати його вже не прийдеться
- Достоинства:
- Ціна, якість, швидкість
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо Вам за покупку цього патч-корда від ТМ RZTK і позитивну оцінку. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Вдячні за Ваш відгук!
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Кабелек до безобразия простой. Наружная оболочка тонкая, а значит кабель легкий. Легко гнется как угодно. Кто то писал, что кабель ужасно вонючий. Ничего подобного. Что касается штекера, то он без особых изысков, голый крокодильчик, штекер заподлицо с кабелем. Кабель сигнал прорускает без проблем. Рекомндую к покупке.
- Достоинства:
- За такую цену кабель отличный.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Юрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3. Цвет: Черный
Работают без нареканий, черный цвет классики.
- Достоинства:
- Черный цвет, работает
- Недостатки:
- Не выявлено
Представник брендуДоброго дня, Юрію! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Сергій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Серый
Все добре, 1Gb підтримує.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Матвій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Замовляв на заміну старого, не працюючого кабелю на роутері. Все працює ідеально.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник брендуВітаємо, Матвію! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Товар вже перевірений часом,5 зірок мінусів не поюачив все як орисано так і в реальному житті
- Достоинства:
- Добрий матеріал,гарна швидкість,часова надійність
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви відзначали переваги цього патч-корда в своєму відгуку. Бажаємо успішного користування!
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Чудово працює, навіть після того, як коти подерли
Представник брендуДобрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного та безпечного користування!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 20. Цвет: Серый
Користуюсь цим кабелем 5 місяців. Працює ідеально
- Достоинства:
- Дешевий, ціна-якість
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 20. Цвет: Серый
Товар просто супер. Швидкість стала навіть краще в два рази! Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна,якість.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цього патч-корда від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!
- Олександр А***
Ну, мабуть логічно. Скоріше за все у вас був кабель на дві пари, а цей на чотири. Або в старому кабелі була не справна принаймні одна пара, а то і дві.
- ВикторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Серый
Взял два таких разного цвета, серый уже используется через двор, черный оставил на запас. Кстати упаковки очень понравились, такие точно не выкинешь! (могут пригодиться под что-то другое)
- Достоинства:
- Довольно качественный, 10м, недорогой, работает хорошо, возможность выбрать цвет при покупке
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви відзначили переваги її використання та залишили свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- Віталій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 15. Цвет: Черный
Брав для пк, та гігабітний інтернет. За таку ціну просто супер.
- Достоинства:
- Ціна, якість, швидкість.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені використанням цього патч-корда. Дякуємо за відгук!
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Брал для домашнего интернета в 1 Гбит/с все супер выдает скорость 925 мбит
- Достоинства:
- Крепкий
- Недостатки:
- Их нету
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 15. Цвет: Серый
Якісний товар який виконує свою роботу.
Стикнувся з проблемами інтернету дома. Треба було в мінімальний короткий проміжок часу бюджетно вирішити проблему з доступом до інтернету. З моменту замовлення до отримання в відділенні Розетки пройшло меньше доби. Гарна робота.- Достоинства:
- Виконує свою роботу
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за вибір продукії нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук, додані фото та високу оцінку цієї моделі. Бажаємо успішного та легкого використання на довгий час!
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
За свою цену супер! Переживал что будет плохого качества но нет :)
И да, есть вероятность что 1м будет кому-то мало. У меня ПК стоит под подоконником на котором стоит роутер, хватило.- Достоинства:
- Со своими обязанностями справляется.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас, Костянтине! Дякуємо за відгук і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- Виктор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Всё супер
- Достоинства:
- Из 40 мегабит стало 97.
- Недостатки:
- Их просто нет !!! РЕКОМЕНДУЮ !!!!!
Представник брендуДоброго дня, Вікторе! Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями про експлуатацію продукції RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Якісний товар
- Достоинства:
- Видае заявлену швидкість
- Недостатки:
- Поки нема
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку патч-корду RZTK. Бажаємо Вам надійного інтернет-з'єднання та довговічного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Вячеслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 30. Цвет: Серый
За свої гроші добротний. Головне що виконує свою задачу.
- Достоинства:
- Ціна вирішує в наші часи.
Представник брендуДобрий день, В’ячеславе! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду використання патч-корду RZTK. Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою і належним чином оцінили добротну якість та доступну вартість кабелю, який відмінно виконує своє головне завдання із забезпечення стабільного з'єднання. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою та аксесуарами RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Серый
Свої функції виконує
- Достоинства:
- Зручна та швидка доставка
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду використання патч-корду RZTK. Нам дуже приємно знати, що кабель відмінно виконує свої функції. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування продукцією RZTK.
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Нормальный корд, от вай-фая до компа по максимуму скорость
- Достоинства:
- Хорошо работает недорого
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду використання нашого патч-корду. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK.
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 30. Цвет: Серый
нормальний кабель, дуже дешево
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно знати, що Ви задоволені якістю нашого патч-корду та його доступною ціною. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 30. Цвет: Серый
Отличное качество патч-корда RZTK
- Достоинства:
- Цена, качество, длина
- Недостатки:
- Нет-нет
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором нашого патч-корду та оцінили його якість, довжину і вартість. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK!
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.5. Цвет: Серый
Кабель за свої гроші справляється на всі 100%. Проблем і зауважень немає.
Представник брендуВітаємо, Маріє! Дякуємо за покупку цього патч-корда від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування на довгий час!
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Работает отлично. То что мне нужно. 5 метров.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 20. Цвет: Серый
Прекрасний кабель, швидкість максимальна
- Достоинства:
- Швидкість, якість
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Александр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 20. Цвет: Серый
Отличный кабель.
- Достоинства:
- Цена.
- Недостатки:
- Нет.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю нашого патч-корду. Ми прагнемо, щоб продукція RZTK забезпечувала стабільне з'єднання за доступну ціну. Бажаємо приємного користування!
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 30. Цвет: Серый
Кабель отличный, свои функции выполняет на все 100% , товары RZTK как всегда высочайшего качества
- Достоинства:
- Качество, цена
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої продукції. Нам надзвичайно приємно, що патч-корд виправдав Ваші очікування та демонструє надійну роботу на всі 100%. Нехай кабель служить Вам довго та забезпечує стабільне з'єднання.
- Кудрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.25. Цвет: Серый
Все добре
Представник брендуДобрий день, Руслане! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Отличный кабель брал 10м для tp link archer c64. Все супер
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 3. Цвет: Серый
Работает как и ожидал
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 15. Цвет: Черный
Гарний дріт, гігабіт дає. Ціна найкраща. Купую уже третій такий, працюють усі і давно. Рекомендую.
- Достоинства:
- ціна якість, швидкість
- Недостатки:
- нема
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Олександр Б***
Если он такой хороший, то почему вы уже третий покупаете?
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Гарний товар за помірну ціну.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- не виявив
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
є 1гігабіт, якість дроту на рівні
- Достоинства:
- ціна якість
- Недостатки:
- нема
- Костянтин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 20. Цвет: Серый
Всё Ок
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 20. Цвет: Серый
М'який, гарна якість, працює.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!