- Саша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
норм
- Достоинства:
- Якраз вистачило 5 метрів,добре передае інтернет.
- Недостатки:
- Поки нема
Представник брендуДоброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук та вибір патч-корду RZTK. Бажаємо приємного користування технікою RZTK!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 15. Цвет: Черный
Швидко відправили і доставили. Кабель, як кабель, все працює )))
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за Ваш відгук. Нехай кабель служить Вам довго та забезпечує стабільне інтернет-з'єднання! Бажаємо Вам гарного дня та приємного користування!
- Тимур Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 15. Цвет: Черный
Представник брендуДобрий день, Тимуре! Дякуємо за Вашу високу оцінку. Бажаємо Вам приємного та тривалого користування!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Брал в 2023 году данный кабель, размером 10 метров, за это все время никаких проблем, работает четко, качеством довольный.
Рекомендую!!- Достоинства:
- Скорость, длинна, качество, цена
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Андрію! Щиро дякуємо Вашому вибору та за те, що поділилися досвідом тривалого використання патч-корду RZTK. Нам надзвичайно приємно дізнатися, що за три роки безперервної служби кабель продемонстрував високу якість, надійність та забезпечив стабільну швидкість без жодних нарікань. Ваша рекомендація є дуже важливою для нас. Ми бажаємо Вам подальшої безперебійної роботи мережі та приємного користування продукцією RZTK!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Норм
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук та лаконічну оцінку. Бажаємо приємного користування!
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Все працює все добре
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- За таку ціну відсутні
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо Вам безперебійної роботи мережі та приємного користування!
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Серый
Нет коннекта, после двух дней пользования
Представник брендуДобрий день, Артеме! Шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація, але, будь ласка, не поспішайте засмучуватись. Перш за все, рекомендуємо перевірити щільність фіксації конекторів у роз'ємах обладнання (роутера, ПК або ноутбука) — при правильному підключенні має бути чутно характерне легке клацання пластикової засувки. Також, за можливості, спробуйте підключити кабель до іншого порту або пристрою, щоб виключити ймовірність програмного збою або несправності порту. Ми обов’язково допоможемо у вирішенні проблеми. Ми рекомендуємо Вам звернутись до найближчої точки видачі ROZETKA або скористатись інформацією у наступному матеріалі: ссылка. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Якісний товар
- Достоинства:
- Видае заявлену швидкість
- Недостатки:
- Поки нема
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку патч-корду RZTK. Бажаємо Вам надійного інтернет-з'єднання та довговічного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Вячеслав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 30. Цвет: Серый
За свої гроші добротний. Головне що виконує свою задачу.
- Достоинства:
- Ціна вирішує в наші часи.
Представник брендуДобрий день, В’ячеславе! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду використання патч-корду RZTK. Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою і належним чином оцінили добротну якість та доступну вартість кабелю, який відмінно виконує своє головне завдання із забезпечення стабільного з'єднання. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою та аксесуарами RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Серый
Свої функції виконує
- Достоинства:
- Зручна та швидка доставка
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду використання патч-корду RZTK. Нам дуже приємно знати, що кабель відмінно виконує свої функції. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування продукцією RZTK.
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Черный
Нормальный корд, от вай-фая до компа по максимуму скорость
- Достоинства:
- Хорошо работает недорого
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду використання нашого патч-корду. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK.
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 30. Цвет: Серый
нормальний кабель, дуже дешево
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно знати, що Ви задоволені якістю нашого патч-корду та його доступною ціною. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 30. Цвет: Серый
Отличное качество патч-корда RZTK
- Достоинства:
- Цена, качество, длина
- Недостатки:
- Нет-нет
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором нашого патч-корду та оцінили його якість, довжину і вартість. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK!
- Артем Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.5. Цвет: Черный
Патч-корд працює добре. Підключені телевізор та ps5.
- Достоинства:
- Не ріже швидкість.
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором нашого патч-корду та його стабільною роботою з Вашими пристроями. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK!
- Ян Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 15. Цвет: Черный
Добре
Представник брендуДобрий день, Яне! Дякуємо за Ваш відгук та лаконічну позитивну оцінку нашого патч-корду. Нам приємно знати, що Ви задоволені якістю виробу. Бажаємо Вам швидкого інтернету та безперебійної роботи мережі!
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 0.5. Цвет: Серый
Кабель за свої гроші справляється на всі 100%. Проблем і зауважень немає.
Представник брендуВітаємо, Маріє! Дякуємо за покупку цього патч-корда від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування на довгий час!
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Работает отлично. То что мне нужно. 5 метров.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Никита С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 30. Цвет: Серый
Замовляв 4 рази для підключення камер по Poe,але цього разу патч корд не передає живлення,тільки інтернет,напевно щось з жилами і це брак,буду повертати.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Щось з жилами
Представник брендуДобрий день, Микито! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили використання патч-кордів цієї моделі. На жаль, від браку не застрахований жоден бренд. Для обміну чи повернення товару Ви можете звернутися в точку видачі інтернет-магазину "Розетка" або відправити його перевізником. Детальна інформація із цього питання доступна тут: ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 20. Цвет: Серый
Прекрасний кабель, швидкість максимальна
- Достоинства:
- Швидкість, якість
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Александр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 20. Цвет: Серый
Отличный кабель.
- Достоинства:
- Цена.
- Недостатки:
- Нет.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю нашого патч-корду. Ми прагнемо, щоб продукція RZTK забезпечувала стабільне з'єднання за доступну ціну. Бажаємо приємного користування!
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 30. Цвет: Серый
Кабель отличный, свои функции выполняет на все 100% , товары RZTK как всегда высочайшего качества
- Достоинства:
- Качество, цена
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої продукції. Нам надзвичайно приємно, що патч-корд виправдав Ваші очікування та демонструє надійну роботу на всі 100%. Нехай кабель служить Вам довго та забезпечує стабільне з'єднання.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 2. Цвет: Черный
Отличное качество
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока нет
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Все пряцює добре
- Достоинства:
- Швидка доставка
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за придбання і високу оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Успішного користування!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Серый
Відповідає опису
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Успішного користування!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 15. Цвет: Черный
Все згідно опису
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Серый
Все хорошо работает прекрасно.
Представник брендуВітаємо, Софіє! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Денис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Серый
Все працює як і вказано 1гб
- Достоинства:
- Добре прищеплений 1ГБ
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за придбання цієї продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Хороший
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції RZTK! Раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
Якісний кабель, беру не перший раз, рекомендую
- Достоинства:
- RZTK
Представник брендуДобрий день, Миколо! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 15. Цвет: Черный
Хороший патч-корд, подошел сразу. За такую цену очень хороший, и главное длины не пожалели.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 5. Цвет: Серый
добротний, рекомендую
Представник брендуДобрий день, Павле! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1. Цвет: Серый
Рекомендую
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції RZTK! Раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 15. Цвет: Черный
Протянул, подключил и всё работает.
- Сень А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Черный
Все чудово працює.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Серый
Все працює
- Достоинства:
- Недорогий
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Сергій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 10. Цвет: Серый
Все добре, 1Gb підтримує.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!