- AI аналіз відгуків350 відгуків: позитивних 54%, нейтральних 17%, негативних 29%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Іван Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер,як завжди))
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чоловік дуже задоволений, доставили швидко, товар гарно закапакований, є лезо. Все влаштувало, працює вдало.
- Василь Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ушм нормальна придбав тижні 4 назад, ставив нові ворота, користуюсь інструментом рідко, тому дорогий інструмент не хотів купляти. Користуванням задоволений.
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не якісний товар! В перший день роботи зламалась кнопка фіксатора диску, заміні не підлягає!
- Достоинства:
- Немає!
- Недостатки:
- Фіксатор!
Представник брендуДобрий день, Вячеславе! Дуже прикро, що сталася ця ситуація. Нагадаємо, що на цей товар діє гарантія терміном 12 місяців. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після ремонту працює.
- Недостатки:
- замінив зєднання до щіток та передній підшипник ротора
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через 6 місяців почала "барахлити" через те що щітки вже стерлися, якось мега швидко вони стерлися за такий термін рідкого використання.
Через 8 місяців штифт фіксування шестерні (для зняття та встановлення кругів) просто провалився всередину корпусу пошкодивши його, а сама кнопка з пружиною відпали назовні.
Сервісне обслуговування сказало що випадок не гарантійний, бо немає відеодоказу......тут просто немає слів !!!
Короче як під час рулетки, можливо повезе і буде працювати, а можливо вийде з ладу і викинеш, бо нізхто тобі нічого не буде ремонтувати !!!- Достоинства:
- Ціна, можливість регулювання обертів
- Недостатки:
- Не витримала навіть гарантійний термін, при тому що використовувалася рідко
Представник брендуДобрий день, Сергію! Шкода, що виникла ця прикра ситуація. Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте на дзвінок. Дякуємо за розуміння!
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений
- Достоинства:
- Товар був в наявності швидко відправили
- Недостатки:
- не виявив
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко відправлено і доставлена, гарний виріб, відповідає категорії ціна якість
- Діма В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В використанні пів року,в цілому за такі кошти нема чого більшого хотіти.За весь час експлуатації було 2 основних нюанси.Після 2-ох місяців лопнув корпус редуктора де шпиндель який фіксуєш диск він фактично вилетів з редуктора. Якщо в неї засунути щітку круглої форми(не чашкової) вона починає диміти десь після 5-7 хвилин роботи. Якщо десь колись щось відрізати піде,для довгої роботи вона не витримує.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Матеріали з якого виготовлений корпус редуктора.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо Вам за придбання кутової шліфмашини цієї моделі та залишений відгук. Ваш досвід обов’язково буде врахований. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили використання цього електроінструмента. У разі виникнення будь-яких проблем, труднощів під час експлуатації чи запитань щодо товару, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Геннадий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбанням задоволений
Представник брендуВітаємо, Геннадію! Ми вдячні Вам за придбання кутової шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для домашнього використання,нормально справляється ,поки що тільки різав,впоралася
- Достоинства:
- Недостатки:
- Трохи гріється
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за придбання кутової шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви задоволені її використанням. Упевнені, так буде й надалі. Незначне нагрівання допустиме для цього електроінструменту. Ми вдячні за Ваш відгук із фото. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарна шліфмашинка для дому. Користуємось другий рік.
- Достоинства:
- Невелика, зручно тримати в руці
- Недостатки:
- Не виявлені
- Назар П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Болгарка добре справляється зі шліфуванням та різанням металу. Працює досить стабільно, хоча при довгому навантаженні трохи нагрівається. За свою ціну модель дуже вдала.
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дайте дві!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для домашнього використання повністю вистачає,користуюсь близько двох років.
- Достоинства:
- Регулятор оборотів
- Недостатки:
- Твердий кабель
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дешевий неякісний китай під брендом розетки
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- якість
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за ваш відгук, хоча нам прикро, що у вас склалося таке враження про нашу продукцію. Хочемо зауважити, що бренд RZTK приділяє значну увагу контролю якості. Ми прагнемо забезпечити оптимальне співвідношення доступної вартості та надійності інструменту для побутового використання. На кутову шліфмашину надається повноцінна гарантія, що підтверджує нашу впевненість у працездатності виробу. Якщо в процесі експлуатації ви зіткнулися з конкретними технічними несправностями або некоректною роботою вузлів, ви завжди можете звернутися до сервісного центру для проведення діагностики чи обслуговування. Сподіваємося, що в подальшій роботі інструмент проявить себе з кращого боку і змінить вашу думку.
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
справляется со шлифовкой хорошо. За свою цену не плохой инструмент
- Достоинства:
- качественный товар
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко, якісно
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо Вам за придбання цієї кутової шліфмашини RZTK і Вашу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный за свою цену
- Достоинства:
- Низкая цена и работает
- Недостатки:
- Пока нет
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяв цю болгарку через наявність регулювання обертів, і в роботі вона себе повністю виправдала. Можна акуратно підшліфувати щось, а не тільки різати. Сама по собі компактна, в руці лежить надійно, вібрація мінімальна.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарантійне обслуговування
RZTK жахливе....
Місяць бездіяльності і сидиш без інструменту.....
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Говор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Витривалий "роботяга",, за невелику ціну дозволяє впевнено різати метал і навіть шліфувати на низьких обертах (хоча не довго). Тонкий корпус та загальна живучість
Представник брендуВітаємо, пане Говор! Раді дізнатися, що Ви позитивно оцінюєте використання цієї кутової шліфмашини RZTK. Дякуємо за відгук!
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Має люфт діагональний, чи сам вал кривий чи піджимні шайби, думаю скоріше шайби
- Достоинства:
- Ціна, режими швидкості обертів
- Недостатки:
- Неякісні деталі, люфт
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за придбання кутової шліфмашини цієї моделі. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для домашнього використання піде. Десятки разів включав на хвилин 10-20 щось підрізати, шліфанути і т.д. Нарікань нема
Представник брендуДобрий день, Артуре! Дякуємо за вибір і придбання кутової шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді дізнатися, що Ви задоволені її використанням і знайшли час, аби поділитися власним досвідом роботи. Бажаємо подальшої успішної експлуатації і завжди відмінних результатів!
- Ярослав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює
- Достоинства:
- Все є в комплекті
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Дякуємо Вам за придбання цієї кутової шліфмашини RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання кутової шліфмашини RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оптимальна пропорція ціна/якість. Рекомендую
Представник брендуДобрий день, Антоне! Ми вдячні Вам за придбання цієї кутової шліфмашини від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Городецький А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В роботі на складі більше року, нічого не зламалося все на місці працює супер.
Представник брендуВітаємо, пане Городецький! Раді, що Ви задоволені роботою цієї кутової шліфмашини RZTK і залишили свій відгук. Бажаємо успішного користування і надалі!
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь несколько месяцев пока норм, справляется со шлифовкой хорошо. За свою цену не плохой инструмент.
Представник брендуДобрий день, Віталію! Раді, що Ви задоволені використанням цієї кутової шліфмашини від RZTK. Дякуємо за відгук!
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Как по мне мощная, бюджетная болгарка с регулировкой оборотов.
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук.
- Максим д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не раджу
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дуже прикро отримувати низьку оцінку навіть без її обґрунтування. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав, для паркану. Ріже метал, наче теплий сирок!
Представник брендуВітаємо, Святославе! Дякуємо за вибір кутової шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Вдячні за відгук!