Отзывы покупателей о Электролобзик RZTK AJ 650

Оценка пользователей 4.54/5
  • AI аналіз відгуків
    191 відгук:  позитивний ~67%, нейтральний ~18%, негативний ~15%
    Лобзик RZTK AJ 650 отримав значну кількість відгуків від користувачів. Більшість покупців задоволені співвідношенням ціни та якості, особливо підкреслюють зручність для домашнього використання та простоту експлуатації. Покупці відмічають, що для нескладних побутових завдань лобзик підходить ідеально, але для професійних чи високоточних робіт він малопридатний (найчастіше через рівень вібрації, складність отримання рівного зрізу та обмеженість з комплектними пилками). Є нарікання на якість U-подібних пилок (важко знайти, невисока якість), а також зустрічаються скарги на швидкий вихід з ладу певних деталей, окремі питання щодо комплектації. Загалом, якщо ваша мета — прості побутові роботи без претензій на ювелірну точність, цей інструмент повністю виправдовує свою ціну.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій С***

Все працює.

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання і позитивну оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Євгеній Г***

Як на свою ціну то виконує все що тільки можна... Різав і бруски і ламінат і стільницю під раковину та плиту ... Зі своїм завданням справляється

• Олександр Л***

Працює

Достоинства:
    Якість
  • Іван С***

Очень даже неплохой электролобзик, по сравнению с предыдущими которые у меня были, для работы дома супер.

Достоинства:
    Качество
  • Руслан Г***

Купил чисто для дома - подпилить, подрезать, когда ремонт делаешь. Инструмент вообще пушка, за такие деньги ожидал худшего, но он реально херачит как надо. Пилит ровно, в руке сидит нормально, не трясется как бешеная бензопила. Пилки менять секундное дело. Свои деньги отрабатывает, нормальный рабочий аппарат.

• Анатолій К***

Ціна = якість.

Представник бренду

Добрий день, Анатолію! Дякуємо за покупку електролобзика RZTK цієї моделі та позитивну оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!

• Вадим Н***

Гарний інструмент.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявили
  • Макс Г***

Зручний у використанні

• Богдана Ф***

Для дрібного ремонту вдома модель підходить чудово. Лобзик простий у використанні та не потребує складного обслуговування. Покупкою залишилась задоволена.

• Тарас С***

Доброго дня через пів години перестав працювати не вмикається

Достоинства:
    Небачу
    Недостатки:
    Непрацює
      Представник бренду

Добрий день, Тарасе! Дякуємо за придбання продукції нашого бренду. Шкода, що сталася описана ситуація. Нагадаємо, що на цей товар діє гарантія. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Александр Л***

Гарна якість

• Дмитро Б***

Все працює гарно на свою ціну

• Віталій Г***

Інструмент повністю виправдовує свою ціну. Потужності достатньо для впевненого різу, хід плавний, а регулювання обертів дозволяє точно підлаштуватися під матеріал. Зібраний якісно, підошва тримається рівно, у руці лежить зручно. Гарний вибір як для домашнього майстра, так і для регулярних робіт.

• Микита А***

Брав щоб порізати фанеру 0.4. Він навіть з цим не впорався. Все виходить криво, його постійно косить в бік. Біля пилки з самого початку був відламаний шматок пластмаси. Одна з запасних щіток відразу також була зламана. Не беріть це сміття, візьміть щось якісніше. Я хотів зекономити, а тепер буду купувати інший лобзик. Мені було б соромно таке продавати

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Погано працює
      Представник бренду

Добрий день, Микито! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Тимофій К***

За свою ціну товар відмінної якості

Представник бренду

Вітаємо, Тимофію! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Сергей Б***

Сверх ожиданий . Не боялся покупать - имею шуруповет Розетка , которым тоже очень доволен . Резюме - соотношение цена - качество изделий Розетка недосягаема на сегодня для других производиьелей .

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Євген

Гарний лобзік але загубив болт до нього не знаю чи можна замовити ще до комплекту.
    А так все прям дуже гарно за свої кошти

Представник бренду

Вітаємо, Євгене! Дякуємо Вам за придбання електролобзика цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором. Для консультації з приводу Вашого питання, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Николай З***

Довга та погана доставка. Кур'єр вкотре не піднімається на поверх.

Представник бренду

Добрий день, Миколо! Вибачте за спричинені незручності. Ваш досвід обов’язково буде врахований для покращення якості обслуговування. У разі потреби, будь ласка, зверніться в чат-бот служби підтримки в Telegram: ссылка. Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK!

• Ксения М***

Доставка погана, бо не піднялися на поверх?

• Сергій П***

Купил лобзик
    Не понравилось.идет вкось и вкрив
    Купил бош
    Этот так и лежит

Достоинства:
    Недостатки:
    Криво пилит
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Шкода, що Вам не вдалось оцінити переваг використання електролобзика RZTK цієї моделі. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Володимир Д***

Все добре, працює. При отримані виявилось що є полотно в комплекті, це добре.

Достоинства:
    Не дорогий
    Недостатки:
    Не має
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Окрема подяка за додане фото. Бажаємо успішного користування!

• Руслан Ч***

Топ за свою ціну а згорить то не шкода

Достоинства:
    Недостатки:
    Нема поки
      Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за придбання і високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо безперебійного користування!

• Саша П***

За эти деньги он реально выручил
    Работает !!!)))/___

Достоинства:
    Цена
      Представник бренду

Вітаємо, Сашо! Ми вдячні Вам за придбання цього електролобзика від RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!

• Юрий С***

Всё отлично

Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Ми вдячні Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!

• Гуцульский В***

Лобзик у мене вже три місяці, пройшов через встановлення міжкімнатних дверей. Пиляє чисто, потужності вистачає навіть на товсте полотно, якщо поставити нормальну пилку (рідну з комплекту відразу замінив на якісніші). Зараз дістаю по дрібниці то підправити полицю, то дитині для шкільних виробів. Простий, надійний та зручний у руці, за ці гроші взагалі без претензій

Представник бренду

Добрий день, Валентине! Дякуємо Вам за вибір і придбання цього електролобзика від RZTK. Раді дізнатися, що Ви задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Олег Г***

Брал этот лобзик еще осенью для перестилки ламината в комнате, сейчас вот закончил плинтуса и порожки. Для домашних нужд отличный инструмент: подошва ровная, пропил не уводит, если не давить со всей силы. Зимой работаю им прямо в квартире, опилок не так много, если подключить пылесос. За такие деньги ожидал меньшего, но RZTK приятно удивил выносливостью.

Представник бренду

Добрий день, Олегу! Дякуємо за покупку цього електролобзика від ТМ RZTK. Раді, що змогли перевершити Ваші очікування. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!

• Ольга

Інструмент для забивання цвяхів. Лижа закриває обзор лінії різу, заміна полотна з відкручуванням гайок. Дошка суха сосна тройка насилу пиляє новим полотном. Якщо тримали в руках нормальний лобзик, краще не купувати

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Сплошний
      Представник бренду

Добрий день, Ольго! Дякуємо, що поділилися власними враженнями від використання цього електролобзика. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Елизавета Б***

Сміття товар, розетка зовсім зіпсувалась, більше нічого заказувати не буду

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Ходить ходором ріжуче полотно
      Представник бренду

Добрий день, Шановний клієнте! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

Представник бренду

Доброго дня! Ми намагалися з Вами зв'язатися для вирішення проблеми та уточнення інформації стосовно Вашого випадку, але Ви, на жаль, не відповіли. У разі актуальності питання, зателефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319, або залиште свій актуальний номер телефона. Ми завжди раді допомогти!

• Руслан Ч***

Топ на свою ціна

Достоинства:
    700грн
      Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Дякуємо Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!

• -

робить норм.

Достоинства:
    ціна, якість
      Представник бренду

Вітаємо, шановний покупцю! Дякуємо за придбання і високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Володимир П***

Усе добре!

Представник бренду

Добрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку електролобзика RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Муравський Д***

Це мій перший лобзик, купував для нескладних побутових завдань (ДСП, фанера до 18 мм). Очікування виправдав повністю.
    Ріже швидко, не "задихається" на товстій фанері.
    Інструмент не для промислового використання, але для дому чи дачі – це оптимальний бюджетний вибір. Рекомендую.

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені своїм вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішної експлуатації і завжди відмінних результатів!

• Микола Л***

За такі гроші просто супер-лобзик. Пилку відразу змінив, різ рівний, працює вправно. OSB 10 два поверхи зашив навіть не нагрівся!

Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо Вам за придбання електролобзика RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного користування й надалі!

• Тітов В***

Користуюсь вже пів року, покищо задоволений користуванням. Є багато техніки бренду поки не підводила.

Представник бренду

Добрий день, Валерію! Ми вдячні Вам за покупку цього електролобзика від RZTK. Раді, що Ви задоволені технікою нашого бренду. Дякуємо за відгук!

• Максим Л***

4/10

Достоинства:
    Недостатки:
    Є
      Представник бренду

Доброго дня, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що Ви відзначили ціну, але оцінка 4/10 і загальне зауваження нас турбують. Ми прагнемо вирішити будь-яку проблему оперативно та індивідуально. Будь ласка, детально озвучте Ваші зауваження, зателефонувавши на нашу гарячу лінію підтримки RZTK: 0800-331-319. Якщо Ви зіткнулися з технічною несправністю, наші фахівці одразу спрямують Вас до Сервісного центру Rozetka для діагностики. З повагою, служба підтримки RZTK!

• Андрій П***

Як на мене, за такі гроші цілком нормально. Мені не вдалося виставити пилку (і штатну, і покупну) так, аби різати рівно. Виходить, що пилка стоїть не прямо, а трохи повернута. Чи це через апарат, чи через мою криворукість, не знаю, але свої скромні задачі лобзик досі виконує, вже понад рік.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання і високу оцінку електролобзика цієї моделі. Для консультації щодо вирішення Вашого питання щодо правильного встановлення пиляльного полотна, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Гречан О***

Користуюсь не так довго та висновки зробив. Він не похитне бюджет, але змусить похитнутися фанеру. Нормальний робочий коник, якому до лиця будь-яка дошка. Головне пилку якісну придбати.

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за придбання цього електролобзика від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішної експлуатації!