Великий зимовий розпродаж. Знижки до 55% з 15 по 21 січня

Отзывы покупателей о Электрорубанок RZTK AP 1000

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Іван

Замовив нещодавно. На мою думку найкращий вибір для домашнього використання.

Достоинства:
    Зручний у використанні, пиловий мішечок, зрозуміле використання
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Представник бренду

Добрий день, Іване! Ми вдячні Вам за покупку електрорубанка RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором та оцінили переваги цієї моделі. Дякуємо за Ваш відгук із фото. Бажаємо успішної експлуатації!

• Альберт Макуха

Це перший рубанок. Досвіду роботи не маю.
    Брав щоб облагородити кілька свіжоспиляних дошок під фарбування. Перевірив затяжку ножів і більш менш положення. Впоровся швидко.
    Бачив нарікання на не дуже рівні підошви в площі. Але гадаю за таку чорноп'ятничну ціну вимагати точності як на японських верстатах це наївно.
    Пишуть що мішок замалий. Дяка що він є але дійсно забивається за кілька хвилин. З пустим мішком стружка майже не летить. Тому доводиться витрушувати постійно. Або робити систему аспірації,
    Трохи западає кнопка. Треба буде розібрати подивитися. Знов ж такі це найдешевший рубанок на ринку. Немає п'яточки щоб ставити, хоча не розумію наскільки вона зручна. Може для довгої роботи.
    Покупкою повністю задоволений.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    За таку ціну немає.
    • Представник бренду

Добрий день, Альберте! Ми вдячні Вам за покупку електрорубанка RZTK і Вашу думку. Раді, що Ви задоволені вибором і поділилися розгорнутим відгуком. Бажаємо успішної експлуатації і завжди чудових результатів!

• Роман Рабенко

Мені подобається, потужний і зручний.

Достоинства:
    Ціна і потужність
    • Представник бренду

Вітаємо, Романе! Дякуємо Вам за придбання електрорубанка RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування і надалі!

• Юрій Горобійченко

Спробував працювати з рубанком. Є з чим порівняти, тому залишив тільки три зірки. Різці поставили слабкі. Якщо м'які породи обробляти легко, то з твердими набагато складніше.

Достоинства:
    Доступна ціна, зручний, легкий.
    Недостатки:
    Різальні ножі одразу треба замінити.
    • Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за вибір техніки нашого бренду. Ваші зауваження дуже цінні для нас і допоможуть покращити якість продукції у майбутньому. Бажаємо надалі тільки успішної експлуатації!

• Сергій Олександрович

Гідний інструмент за свої кошти! Достатньо потужний двигун, але без функції підтримки обертів. Ножі не виставлені належним чином на виробництві. Оскільки це мій перший електрорубанок, то порівнювати немає з чим. А так взагалі сподобався інструмент, а дивлячись на ціну - то дуже сподобався!

Достоинства:
    Достатньо гарний інструмент для невеликих робіт у майстерні
    Недостатки:
    Потребує налаштувань. Відсутність підставки для роботи в режимі фуганка
    • Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за вибір і придбання електрорубанка RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили його використання і поділилися своїм відгуком. Окрема подяка за додані відеоогляди. Вони будуть корисні іншим покупцям і користувачам цього електроінструменту. Бажаємо подальшого успішного користування й завжди чудових результатів!

• Сергій Євдокимов

Відмінний рубанок,за своєю ціною. Для роботи по дериву на збірці вікон і дверей хватає з головою.

Достоинства:
    Справляється з своєю роботою на відмінно, добра зборка, легкий в роботі.
    • Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання електрорубанка RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені використанням. Вдячні за Ваш відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Артём Котлубаев

Пользуюсь на даче! прекрасновсе, даже более

Достоинства:
    цена, кчество. +++++
  • Юлія Олександрівна Залужець

Леза з м'якої сталі при роботі ножі гнуться та тупляться

• Представник бренду

Добрий день, Юліє Олександрівно! Дякуємо за придбання електрорубанка цієї моделі та залишений відгук. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Адамчук Юрий

За такі гроші казати щось погане взагалі не можна. Для домашнього користування дуже непогано. Обробив квадрата чотири твердої деревини, досі працює і за це вдячен. При роботі фактично нонстоп гріється. Важко налаштовувати леза, постійно одну сторону бере більше ніж іншу (не виключаю що це в мене недостатньо досвіду, бо це перший електрорубанок, до того звичайними махав). Єдине що можу сказати негативного, комплекті леза - пластилин, вони обробляються поверхнею, а не вона їми. Купив ДніпроМ леза за 340₴, небо і земля. Регулювання глибини по "лімбу" дуже відносне, але з часом розумієш що як, і вже регулюєш глибину по наітію. Повторюсь, за такі гроші не може бути жодних претензій до виробу. Купуєте, одразу замовляєте нормальні леза, і буде вам щастя, в побутових роботах звісно, як професійний не знаю як себе покаже, я не професіонал.

Достоинства:
    Співвідношення ціна - якість
    Недостатки:
    Комплекті леза - пластилін
    • Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за вибір і придбання електрорубанка цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом використання в своєму відгуку. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань щодо експлуатації, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Михайло Ткачик

Супер...Раджу.

Недостатки:
    Відсутні
    • Представник бренду

Вітаємо, Михайле! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку електрорубанка RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації!

• Олег Стрілець

Працює як швейцарський годинник, раджу, за такі гроші нарікань немає

• Представник бренду

Добрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за покупку цього електрорубанка від RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього електроінструмента. Дякуємо за Ваш відгук з найвищою оцінкою!

• Анатолій Жидких

Легкий і зручний рубанок, плавно ковзає по поверхні, не залишає задирок.
    Ідеальний як для сухої так і для вологої дошки.
    Можливо потрібен час щоб відгук був більш об’єктивним, але поки що за два тижні використання я задоволений.

• Представник бренду

Добрий день, Анатолію! Дякуємо Вам за вибір електрорубанка RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Сергій Ступак

Гіршого інструменту в мене ще не було. Платформи настільки криві, що якісно обробити заготовку просто неможливо.

• Представник бренду

Добрий день, Сергію! Прикро, що у Вас склалася така думка. Упевніться, що Вам вистачає навичок для користування таким електроінструментом. Дотримуйтеся вимог і рекомендацій відповідної інструкції. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Олександр Єрух

Ще не користувався, але на вигляд якість гарна як завжди в RZTK!

• Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за покупку та високу оцінку електрорубанка RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням тривалий час!

• Микола Довбиш

Працює добре, нарікань нема.

• Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку електрорубанка RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації!

• Борис Рева

Я фанат RZTK.
    Щ
    Жодного разу не пошкодував що купив цей бренд. Хочу повну колекцію.
    Граюся рубанком з першого дня.
    Для непрофесійного використання саме те!
    Швидка доставка.
    Ціна і якість ідеально збалансовані.
    Достатньо потужний.

Достоинства:
    Ціна і якість! RZTK!
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Представник бренду

Вітаємо, Борисе! Дякуємо за придбання електрорубанка RZTK цієї моделі. Раді, що обираєте продукцію нашого бренду й задоволені її використанням. Ми вдячні за Ваш відгук з фото. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Сергій Ніколаєв

Сьогодні забрав. Працює добре,хватає потужності. Гладко струже.Для не великих потреб те що треба

Достоинства:
    Ціна -якість.
    Недостатки:
    Мішечок для тирси майже одноразовий...
    • Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання електрорубанка RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені його використанням і залишили свій відгук. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Олег Лузан

Однієї сторони ножа вистачило на 25 3хметрових брусків 50х50мм. Підкажіть якісь толкові змінні ножі. І підкажіть скільки по часу ним можна користуватись і скільки давати відпочити?

Достоинства:
    Недостатки:
    Аби довший шнур
    • Олександр Р.

Теж цікавить змінний ніж

• Представник бренду

Добрий день, Олегу! Дякуємо за придбання електрорубанка RZTK. На жаль, фірмових змінних ножів для цієї моделі немає в продажу. Ножі, установлені на інструмент, мають розміри 82х5.5х1,2 мм. Для вибору різального оснащення від інших виробників Ви можете скористатися цими розмірами. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Дмитро Лапа

За свої кошти товар просто супер. Навіть не очікував.

Достоинства:
    Потужний, якість непогана, великий плюс що є мішечок для стружки,
    Недостатки:
    Поки що мінус в тому, що маленький мішечок для стружки, при інтенсивному використанні задовбуєшся витрушувати.
    • Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку цього електрорубанка від ТМ RZTK. Раді, що Ви відзначили переваги моделі та загалом задоволені використанням. Дякуємо за Ваш відгук!

• Владимир Очередько

Вітаю, товариство. Брав собі та товаришу. Але взяв лише один, бо в другому відхилення платформи більше 1 мм. Собі взяв з 0,5 мм, бо була гостра потреба
    . Працював мало, але з сухим дубовим паркетом. Решта вузлів позитивна, дякую працівнику магазина за терпіння та Розетці за оперативність.

Достоинства:
    1)Середньої ваги,2) зручний, п'ятий яким користуюсь , 3) гарний обдув паркету перед рубанком, 4)ніж витримав 5 кв, м. паркету, 5)малого мішечка достатньо , щоб частіше зупинятись та охолоджувати .
    Недостатки:
    1)Сильно гріється корпус ременя, хоча корпус двигуна не перегрітий. 2) шнур таки грубий 3) потужність???.4)Потрібно приходити в магазин з лінійкою , щоб вибрати вдало. 5)упор не завжди стає до роботи.
    • Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за придбання електрорубанка цієї моделі та залишений відгук. Добре, що Ви знайшли час, аби поділитися власною думкою. У разі виникнення труднощів чи будь-яких запитань під час експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Роман Мірошніков

Чудовий рубанок

Достоинства:
    Не користувався іншими, так що не можу назвати
    Недостатки:
    Не виявив
  • Любомир Мартинник

Все супер)

• Іван Б.

Як для дому, щось підріняти, підстругати - в самий раз.
    В мене він без всякий вибриків, підошва рівна, стругає гарно. Мене він повністю влаштовує.

• Ефимец Сергей

Супер.

• Маріанна Григірчак

Все добре

Недостатки:
    Поки немає
    • Представник бренду

Вітаємо, Маріанно! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку електрорубанка RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Олег Пристайко

Рубанок скоріше для любителів. Але і ціна не як у професіональної техніки. Задачу свою виконує, просто не знаю, як на великі обсяги потягне. Поки що користувався пару разів, результатом задоволений. По першому враженню якість хороша, надійність треба перевіряти часом.

• Представник бренду

Добрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за придбання електрорубанка RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням тривалий час. Дякуємо за Ваш відгук!

• Михайло Тє

Перший такий інструмент. Начебто працює добре.
    Для побутових потреб нормальний.

• Костянтин Есін

Ok

• Александр Кондра

Дуже добре зібраний, приємно тримати в руках,не надто гучний.Комфортне переключення глибини зрізу, загалом придбанням задоволений

Достоинства:
    Ціна,якість.
    Недостатки:
    За місяць використання не виявив.
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання цього електрорубанка від RZTK. Добре, що Ви задоволені його використанням і поділилися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Руслан Дорожкин

Купил три месяца назад, в процессе работы ни каких изъянов не обнаружил, разве что мешок маловат но если работать на улице то это не изьян а просто неприятность, а в целом за свой деньги отличный аппарат, правда я ещё не пробовал выборку делать но думаю тоже справиться, так что рекомендую!

Достоинства:
    Цена качество
    Недостатки:
    Мешок маленький
    • Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за покупку електрорубанка RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Добре, що Ви задоволені використанням цього електроінструмента. Упевнені, так буде й надалі. Бажаємо легкої та ефективної роботи!

• Руслан Новіткевич

Чудово виконує свою функцію,

Недостатки:
    Замалий мішок для збору стружки.
    • Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Ми вдячні Вам за покупку електрорубанка RZTK цієї моделі та залишений відгук. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Сергій Стеценко

Свою роботу виконав, підготовлював дошку для підлоги в гаражі, при заміні ножів треба гарно їх виставити.

Достоинства:
    Зручний в роботі
    Недостатки:
    Пилозбірник не виконує свою функцію
    • Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за придбання електрорубанка цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили його використання і поділилися своїм відгуком. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Костянтин

Перший купленний мною товар бренду RZTK (і останній), від цього бренду я не очікував високої якості продукту, але що якість буде нижчої за дешевий китайськії інструмен (який в два раза дешевше) так само не очікував.
    Постійний покупець на даній платформі, підкупили відгуки для покупки цього товару, тепер зрозумів як налаштовані алгоритми для продукції RZTK (не впевнений що мій відгук хтось побачить)
    І так, в чому проблема!? Проблема що даний інструмент не може впоратись з мінімальними його функціями. Брусок 50/50мм. стругає дуже криво: і да, налаштовував ножі як тільки міг, проблема в тому, що платформи дуже криві одна відносно іншої(під різним кутом), і це неможливо налаштовувати (думаю що це не особливості лиш моєї моделі) підкріплю фото
    Можно повернути даний товар, якщо я "спробував" його використовувати, чи він залишиться на полиці як сувенір?
    Через років 5-10 можливо щось ще куплю з товарів RZTK, подивлюсь в яку сторону "якість" зміниться.
    Поки що, я розчарований в товарів rztk

Достоинства:
    Можливо стругати пеньки, тільки забудьте про якусь якість виконаної роботи
    Недостатки:
    Не якісна збірка, криві підошви, криво стругає інше написав вище
    • Представник бренду

Добрий день, Костянтине! Прикро, що Ви отримали негативний досвід користуванням цим електрорубанком. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Григорий Манукян

Отличный за свои деньги

Достоинства:
    Цена/качество
  • Віктор

2 мм бере легко, 3 мм йде з "напрягом" але йде, працював по сосні. Мішком не користувався, працював на вулиці, купа стружки була така гарна. В іншому звичайний рубанок.

Достоинства:
    1 кВт потужності
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за придбання електрорубанка RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили його використання. Дякуємо за Ваш відгук!

• Сергій Шепа

Хороший апарат високі оберти, зручне користування, по дому саме те для себе чудовий варіант.

Достоинства:
    Ціна якість
    • Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку електрорубанка RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішної експлуатації!