Великий зимовий розпродаж. Знижки до 55% з 15 по 21 січня

Отзывы покупателей о Циркулярная пила RZTK AS 1900

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Віталій Левдиков

Все супер, працює як потрібно.

• Представник бренду

Добрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Добре, що Ви задоволені роботою цього електроінструмента. Дякуємо за відгук!

• Владислав Поспішил

все в найкращому вигляді

Достоинства:
    все як в описі
    • Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Раді, що Ви задоволені вибором циркулярної пили RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації!

• Володимир Вальчук

Працює відмінно.

• Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Олександр Холодняк

Пройшла випробування на ДСП 22мм - не відчуває. Дошка дубова 35мм ріже впевнено.

• Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за покупку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її роботою і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Богдан Іскрук

Покупкою радий. За свої гроші саме те що потрібно

• Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Ми вдячні Вам за покупку циркулярної пили RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішної експлуатації!

• Василь Кірянчук

Відповідає опису і фото.Чудовий інструмент для домашнього використання, порізки дров і обрізки досок в не великіій кількості.

Достоинства:
    гарний дизайн, практичність і ціна
    Недостатки:
    середня потужність, але перевага, що не рве шліци і шестерню ротора
    • Представник бренду

Добрий день, Василю! Дякуємо Вам за придбання циркулярної пили RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо легкого та успішного використання!

• Ігор Озірський

Достойна циркулярна пила. Для домашнього використання те що трнба

Достоинства:
    Не шумна
    • Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за покупку та високу оцінку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір!

• Ігор Ляховський

Для домашнього користування просто супер, вистачає з головою. Хороша циркулярна , покупкою задоволений.

Достоинства:
    Хороша, якісна збірка.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Ми вдячні Вам за придбання циркулярної пили від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації і завжди чудових результатів!

• Вадим Кутовий

Достойний інструмент. Розпиляв дошки 20-40мм пилкою (в комплекті) 2 куба. Ніяких нарікань. Буду робити її на стіл (циркулярний).

Достоинства:
    Пластик якісний, двигун потужний, ціна невисока
    Недостатки:
    Дещо слабка підошва і кріплення до неї.
    • Представник бренду

Добрий день, Вадиме! Ми вдячні Вам за придбання циркулярної пили від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором, відзначили переваги моделі та вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!

• Сергей Лаврус

Прі різі ідуть ривки і її смикає , і за цього різ не рівний !!! Фіксатор глибини диску некудишній . На все остальное можно закрити очі .

Достоинства:
    Потужна
    Недостатки:
    Ріже з ревком .
    • Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за придбання циркулярної пили цієї моделі та залишений відгук. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо використання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Роман

Зроблено добротно. А далі в експлуатації покаже себе

• Представник бренду

Вітаємо, Романе! Дякуємо за покупку та високу оцінку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені її використанням тривалий час!

• Татьяна Кацюба

Дуже чудово себе показала, пилили брус сосни 10/15 довжина в 3 метри , навіть не нагрілась .

Достоинства:
    Можна використовувати в невеликому приміщенні й добре спрацьовує захист .
    • Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Ми вдячні Вам за вибір і покупку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за відгук!

• Олег Добровский

Все добре

• Богдан Сафенков

Товар отличный, жаль только что купил, а скидку сделали больше....

• Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування на довгий час!

• Евгений Стоянов

Работает отлично , при первом пуске пошёл дым из двигателя , но на работу не сказалось.

Достоинства:
    Цена - качество!
    • Представник бренду

Вітаємо, Євгене! Дякуємо Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви задоволені її використанням. Вдячні за Ваш відгук!

• Сергій Калатенко

Всі деталі змащені саме так як треба, без зайвих комків. В комплекті запасні щітки. Хороший алюмінієвий кожух, немає зайвих запахів. Все затиснуто, нічого не люфтить. Після першого використання залишився задоволеним.

Достоинства:
    На роботі користуюсь втричі дорожчим аналогом і в порівнянні з ним ця пилка просто знахідка для домашніх робіт. Все інше з часом буде видно, але перше враження - відмінне.
    Недостатки:
    За такі гроші одні плюси
    • Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви оцінили переваги її використання. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Ігор Яломистий

Потреби по господарству задовільняє.

• Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Ми вдячні Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Юрій Горобійченко

Вчора отримав цю річ, а сьогодні тестував. У мене відносини з технікою принципіальні - відразу до роботи. Якщо витримала перші два тижні, то працюватиме й надалі. Хоча циркулярка на вигляд простенька, пластик цілком пристойний. Не пожаліли алюміній на захисний кожух. Легка, компактна. Зручна. Пробував різати і правою і лівою рукою. Перші враження від роботи з нею приємні. Робив циркуляркою різні надрізи, під різними кутами. Матеріал - осика,вільха, дуб. Пропил якісний. Циркулярка відповідає всім заявленим характеристикам. Можу сказати, що для непрофесійного, домашнього користування це непоганий вибір. Рекомендую.

Достоинства:
    Невелика ціна. Легка. Зручна.
    Недостатки:
    Особливих недоліків не виявив.
    • Представник бренду

Доброго дня, Юрію! Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями про експлуатацію техніки RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!

• Сергій Базиленко

Для домашнього використання, коли треба пару ножек підпилити раз на рік, то піде, а для робіт по господарству - ні в якому разі, викинуті гроші.

- диск в комплекті жахливий, рискає вправо-вліво, б'є, рве, але не пилить, вертикальний різ тільки якщо тягнеш повільно і ніжно, а так диск гнеться і ріже під різними кутами, поміняв на нормальний + 260грн;
    - платформа гнеться при притисканні пили до поверхні, кріплення пили до платформи занадто тонке;
    - направляйка взагалі наче не від цієї пили, бовтається в гнізді, гнеться і нічого не тримає;
    - а одноденний фронт робіт по демонтажу навісу зазставив редуктор звучати так, наче він розсипається.

Висновок: при плануванні навіть простих робіт треба брати щось більш потужніше і надійніше, а не це, по ціні з заміною диска вийшла вже як пила з 200мм диском...

єдиний позитив - вона поки ще працює

Достоинства:
    ціна, гарний корпус, точка видачи поруч з домом
    Недостатки:
    шумний редуктор (після розпиловки до 20 брусків 100х35 редуктор тріщить, наче розсипається), потужність слабка (повільно дуже пиляє щоб не зупинитись), диск в комплекті повне сміття (пиляє з ударами, легко гнеться при упорі в сучки), платворма гнеться (про опору і направляючу взагалі можна кілометри матів написати, наче вони з тонкої жесті зроблені)
    • Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо, що знайшли час, аби поділитися своєю думкою про цей інструмент. Ваші зауваження обов’язково будуть враховані. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо використання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Бабич Виталий

Чудова ручна циркуляркв. Сьогодні цілий день пиляв. Дуже задоволений

Достоинства:
    Швидкість, дуже мало тирси, не гріється, багатофункціональність, ціна
  • Вадим В

Отличная Циркулярка для домашних нужд.

Достоинства:
    Цена, качество
  • Костянтин Есін

Ok

• Вячеслав

Відмінний товар за свої гроші. Пиляє добре. Потужності хватає. Зріз повний,нікуди не веде. Рекомендую!

Достоинства:
    Добре зібрана.
    Пилка в комплекті.
    Достатня потужність.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Представник бренду

Добрий день, Вячеславе! Дякуємо Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви відзначили переваги її використання і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Олександр Байбаков

Пилкою задоволений на 100% потужності вдосталь,пиляє добре.Рекомендую

Недостатки:
    На даний час немає
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням і поділилися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Потильчак Александр

Придбав в пару до Макіти(щоб різати на дачі дошку та брус.). Претензій немає.Чистий і рівний різ.

Достоинства:
    Просто та зручно.
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання циркулярної пили RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені її роботою. Бажаємо успішного користування і надалі!

• Іван

придбав - а користуватися лячно. поки лежить )) з виду дуже моцна потужна штука)) але треба навички, плата за помилку тут може бути заивсока - тому поки штудіюю ютуб))

Достоинства:
    хороша з виду
    Недостатки:
    не користувався
    • Представник бренду

Добрий день, Іване! Ми вдячні Вам за придбання циркулярної пили цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Якщо не маєте досвіду користування таким інструментом, рекомендуємо уважно прочитати та засвоїти інформацію з відповідної інструкції. У разі виникнення додаткових запитань щодо експлуатації також можете звернутися за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти. Бажаємо успішного та безпечного користування!

• Дмитрий Беляев

Так а зачем покупал? Если страшно вмонтируй в стол

• Стародубовський Богдан

Хороша циркулярка. Вдала покупка.

• Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!

• Роман Джулай

Чудова річ, повністю задовольняє потреби,

Достоинства:
    Ціна, запасні щітки
    • Представник бренду

Вітаємо, Романе! Дякуємо Вам за придбання циркулярної пили RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені використанням цього пристрою. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!

• Павел

Гарне обслуговування, якісний товар

Достоинства:
    Мощна
    Недостатки:
    Не виявив
    • Представник бренду

Вітаємо, Павле! Дякуємо за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Віктор Косиінов

Всіх вітаю. Пилка як пилка. Пиляв дошку 20-30, брус 60, сосна, нормально.

Недостатки:
    Поки немає.
    • Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за Ваш відгук!

• Олександр Плюшко

Чудовий інструмент за свої гроші,50 брус пиляє з легкістю,а при порізці фанери і осб залишає чистий різ диском що в комплекті .Ще порадувала наявність комплекту запасних щіток

Достоинства:
    Недорого ,якісно ,так тримати!
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Пырля Елена

Дуже допомагає на дачі. Дякуємо!

• Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо за придбання і високу оцінку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Женя Сенетович

у використанні менше місяця, працює супер, швидко пиляє матеріал, диск хороший, єдине що кабель досить короткий

Недостатки:
    короткий кабель
    • Представник бренду

Вітаємо, Женю! Дякуємо Вам за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її роботою і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Андрей Шабел

Я бы очень хотел что бы ответственный со стороны Розетки связался со мной, ибо хочу понарасказывать за ваш сервис, за хамское отношение к клиенту и нарушение закона в виде отказа выдать фискальный чек. После всего этого я уже не уверен что дальше буду пользоваться вашим сервисом

• Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Андрій Волошанський

Працює добре

• Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання і високу оцінку циркулярної пили RZTK цієї моделі. Бажаємо ефективної експлуатації!

• Олександр

Пилка бомба. За свої кошти відпрацьовує на всі 100%.

• Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання циркулярної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені її використанням. Вдячні за Ваш відгук з найвищою оцінкою!