Отзывы покупателей о Вибрационная шлифмашина RZTK B 3500

Код:  259020231
Оценка пользователей 4.51/5
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  позитивний – 67%, нейтральний – 20%, негативний – 13%
    Шліфмашинка RZTK B-3500 отримала переважно позитивні відгуки за співвідношення ціна/якість та ефективність для нескладних домашніх завдань. Користувачі виділяють простоту використання, зручність та легкість, проте часто скаржаться на якість фіксації паперу, відсутність регулятора обертів і швидкий знос при інтенсивному чи професійному використанні. Надійність викликає питання: є випадки швидких поломок після кількох годин або днів роботи. Загалом продукт добре себе зарекомендував для одноразових робіт або нечастого побутового використання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дмитро М***

Пропрацювала хвилин 30, але вдалось полагодити

Достоинства:
    Вдалось полагодити
    Недостатки:
    Перестала працювати десь через 30 хвилин
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо Вам за відгук щодо вібраційної шліфмашини RZTK B 3500. Раді, що Вам вдалося полагодити пристрій. Водночас не рекомендуємо самостійно втручатися в конструкцію інструменту, оскільки це може призвести до втрати гарантії та додаткових поломок.
      Якщо проблема повториться або виникнуть інші питання, краще звернутися до офіційного сервісного центру. Якщо потрібна допомога, телефонуйте на гарячу лінію 0800-331-319.

• Руслан О***

Максимально не потрібна штука в домі,, краще взяти стрічкову для великих площ

Достоинства:
    включається
    Недостатки:
    дуже багато іде часу на шліфування
      Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо за придбання цього інструмента й Вашу думку. Вібраційна шліфмашина призначена для шліфування дерев'яних, пластмасових, металевих та інших виробів із використанням шліфувального паперу, що відповідає цьому типу оброблюваного матеріалу. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо успішного користування!

• Ігор

Для домашнього використання вистачає

Недостатки:
    Незручна кнопка включення виключення
  • Александр Л***

Гарна якість

• Олександр В***

Працює, але не довго...

Достоинства:
    Недостатки:
    Самий дешевий, неякісний китай...
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Алексей М***

Все добре дякую працює гарно. За таку ціну

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за покупку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Білоус Б***

Все в рамках "дурилово" в дрібницях від Розетки. Розетка посадіть на китайські замовлення машинобудівника, а не менеджера з початково юридично-економічною без освітою. Як кажуть українці "пана видно по халявах"

Достоинства:
    Включається. Отвір і перехідник для "підключення" пилососу в наявності.
    Недостатки:
    Не вказано шланг від якого пилососу буде утримуватись в перехіднику. Розетка посадіть на китайські замовлення машинобудівника, а не менеджера з початково юридично-економічною без освітою
      Представник бренду

Добрий день, пане Білоус! Дякуємо за відгук. Для цієї шліфмашинки не передбачено окремої моделі пилососа, Ви можете підібрати його самостійно, з урахуванням своїх потреб у роботі. Якщо необхідна додаткова консультація, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Турченко А***

Брал для дома, чтобы не тереть наждачкой вручную. Машинка на удивление бодрая. Развесовка нормальная, работать комфортно. Отработала 3 часа почти без перерыва, нагрелась, но запаха гари не появилось.
    Крепление шкурки на зажимах норм можно покупать рулонную наждачку и резать самому, выходит в разы дешевле, чем брать готовые листы на липучке.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за вибір цієї вібраційної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися своїм відгуком і корисними порадами. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Арсен

Мабуть мені не повезло , купила жінка подарунок...
    Приніс цей непотріб до хати, включив... послухав як воно гарчить- тріщить і почув як смородить горілим , причому шліфувальна площадка не рухається і поніс менше ніж за хвилину назад.

Достоинства:
    Дуже легенька
    Недостатки:
    Не робоча з коробки
      Представник бренду

Добрий день, Арсене! Шкода, що сталася ця ситуація. На жаль, від браку не застрахований жоден бренд. Сподіваємося, зазначена прикрість не зіпсує Ваше загальне враження про продукцію нашої торговельної марки. Бажаємо нових успішних придбань!

• Микола К***

Суперова машина на свої кошти

Достоинства:
    Не гріється, багато часова робота
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за покупку та високу оцінку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Окрема подяка за додане фото. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Сергей к***

Хорошая машинка на свои деньги.

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Сергей Б***

Сподобалось
    Машинка приїхала швидко .
    Спробував шліфувати .
    Все добре !
    Дякую

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за вибір і покупку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Добре, що Ви знайшли час на відгук. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!

• Дима Б***

Исключительно цена-качесво за свои денги черновую работу выполнять то что нужно ! Если заморочиться можно аккуратно что-то шлифонуть .одна скорость не позволяет выполнить все хотелки в шлифовке , можно с легкостью протереть материал

Достоинства:
    Цена
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішного користування!

• Віталій К***

Відшліфувала весь ремонт, доволі якісна машина і не за всі гроші

Достоинства:
    Працює бездоганно, надійна, гарантія від розетки
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за придбання цієї вібраційної шліфмашини від ТМ RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені її використанням. Дякуємо за відгук з найвищою оцінкою!

• Наталья П***

Мне понравилось,легко работать.
    И цена очень, очень .

Достоинства:
    Лёгкая в эксплуатации.
    Недостатки:
    Пока не нет.
      Представник бренду

Вітаємо, Наталю! Ми вдячні Вам за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за відгук!

• Нестор Д***

Ok

Представник бренду

Вітаємо, Несторе! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Андрій Р***

Брав чю машинку ще в 21 році,під певні задачі на кінець21,початок22року,но війна змінила плани,задачі перенеслися по закінченню війни.вона лежала,таких робіт не було і в серпні 25 мені надо було зробить ремонт в себе дома,в кімнаті12 кв.м.достав ії,і почав шліфуфать стіни.старт відшліфувавдесь28 кВ.м,в машинці почали плавать обороти,іскрить движок,на фініш не хватило,.кітайский движок,на якорі повернулися стальні пластині,на які обмотка мотається і замкнулися між собою.я виключив ії сам щоб поміняти сітку,і уже не включив,гуде но не працює.Гарантію пролежала закінчилась.Розетка може ви почнете ставити якісні запчастини на стадії виготовлення і якось якість контролювати.Да гарантія2 роки це добре,вам же ії потім ремонтувати .Що до затірки стін,то да тре добре,с ручной небоі земля.

Достоинства:
    Дешева,задачі виконує добре,якщо нема заводського дефекту
    Недостатки:
    Попадає брак
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Прикро, що сталася ця ситуація. Ми пропонуємо післягарантійний ремонт на платній основі. Для його оформлення можна зателефонувати за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Вдячні за відгук!

• Іван Є***

Брав в 24 році. Інструментом задоволений. Через одного спеціаліста, який вплинув в ню трап'яну бумагу лопнув фіксатор бумаги. Тому питання до представників чи можна десь замовити ці фіксатори?

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже ніжний фіксатор тільки для шкурки на бумажній основі
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Дякуємо за придбання цієї вібраційної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Юрій Б***

Чудова машинка для не складної роботи і невибагливих користувачів.

Альтернатив немає за таку ціну і з такою гарантією!

Для домашніх справ дууууже підходить!

Раджу до придбання!

Достоинства:
    Недостатки:
    Потужність
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за покупку цієї вібраційної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і рекомендуєте цей товар. Бажаємо успішної експлуатації!

• Сергій Ч***

Шлiфмашинка дуже сподобалася, не дуже важка, зручна ручка. Швидко можно замiнити наждачку. Добре що присутнiй витяжний отвiр для пилу i бруду.

Достоинства:
    Цiна - якiсть!
    Недостатки:
    Нема.
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування на довгий час!

• Михайло С***

Нормальна бюджетна шліфмашина, підійде для не складних завдань по дому. Регулювання відсутнє. Папір фіксується затискачами, не на липучках. Працює рік без нарікань при незначному навантаженні.

Достоинства:
    Ціна, нормально виконує завдання з шліфування.
    Недостатки:
    Важко знайти папір на неї, але підійде звичайний наждачний папір, його треба вирізати.
      Представник бренду

Вітаємо, Михайле! Дякуємо за покупку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі та Вашу думку. Добре, що Ви позитивно оцінили використання цього пристрою. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Редько О***

У користуванні більше року під час ремонту дуже допомогла, зараз будуємо хозблок. За весь час нашліфувала на 3 своїх ціни. Під час роботи проблем не виникало, брак обійшов стороною. Задоволені!

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за покупку цієї вібраційної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і поділилися відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Руслан К***

Задымилась не проработав и 15 минут
    На следующий день задымилась на 15 секунде

Достоинства:
    Сгорела
    Недостатки:
    Даже Китай делает лучше
      Представник бренду

Добрий день, Руслане! Прикро, що сталася ця ситуація. Рекомендуємо звертатися по допомогу до авторизованого сервісного центру відразу після виникнення перших проявів несправності пристрою. Для вирішення питання, будь ласка, скористайтесь інформацією з ссылка. У разі потреби отримання додаткової консультації зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Светлана М***

Норм працює

Достоинства:
    Виконує свої функції
      Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Дякуємо за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Сергей Ш***

Хорошо работает, соответствует цене.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    нет.
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання і позитивну оцінку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за відгук!

• Виктор

За ці гроші норм

Достоинства:
    Недостатки:
    Пока не знаю
      Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування і завжди відмінних результатів!

• Андрей

Шліф машинка виключно для побутового використання. Для більш менш серйозних завдань вона не підходить.
    Немає липучки.
    Мала потужність.

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає липучки. Мала потужність.
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо, що поділилися своєю думкою про цей електроінструмент. Дійсно, він призначений для побутового використання. Потужність і комплектація пристрою наведені у вкладці "Характеристики". Ми вдячні за Ваш відгук!

• Еліна Е***

Це як раз те, що я шукала для шлифовки стін!

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Поки не знайшла
      Представник бренду

Добрий день, Еліно! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цієї вібраційної шліфмашини від бренду RZTK. Бажаємо успішної експлуатації!

• Андрей Л***

Перші враження не погані, працює. Функції виконує.

Достоинства:
    Ціна/якість/потужність
    Недостатки:
    Погано тримає листи
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за покупку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі та позитивну оцінку. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Людмила Д***

Ефективний апарат, полегшує шліфовку

Достоинства:
    Швидко, якісно, недорого і найголовніше виконує свою роботу навідмінно
      Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Ми вдячні Вам за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Дякуємо за відгук і бажаємо успішного користування!

• Сергій Б***

Своїх кошти виправдовував

Достоинства:
    Легко та зруйнований
    Недостатки:
    Шнур живлення короткий
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо успішного користування!

• Олег к***

Добре свою роботу виконує

Представник бренду

Добрий день, Олегу! Ми вдячні Вам за покупку та позитивну оцінку цієї вібраційної шліфмашини від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Олександр В***

Машинка себе виправдала.

Зашліфував за два дні гіпсову машинну стартову штукатурку під шпалери. 100 квадратних метрі шлівувальної площі витримала.

Погано кріпиться шліфувальний папір, довелося на кінцях загинати в декілька шарів, щоб краще тримався.

Швидко стираються, прогинаються кути підошви. Так стерлися після 100 кв. м. шліфувальної площі, як на фото.

Але це прекрасний варіант по ціні щоб зашліфувати гіпсову машинну штукатурку в квартирі, порівняно з дорожчими варіантами. Швидше і шекше чим вручну врази

Представник бренду

Вітаємо Вас, Олександре! Дякуємо за придбання техніки RZTK. Ми обов'язково врахуємо Ваші побажання, і вони допоможуть нам поліпшити якість продукції в майбутньому.Також дякуємо за інформативні фото. Сподіваємося, подальше використання пристрою буде приносити Вам тільки позитивні емоції і відмінні результати роботи. Бажаємо успішної експлуатації!

• Александр А***

Все добре

Представник бренду

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за покупку та відгук. Щиро раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!

• Станіслав М***

З прямими обов'язками справляється, але якщо багато роботи, то краще взяти щось якісніше. Я брав для виконання разової роботи і залишився задоволений.

Достоинства:
    Недостатки:
    не найкраща збірка, але за свої гроші нормально.
      Представник бренду

Вітаємо, Станіславе! Дякуємо за вибір і покупку цієї вібраційної шліфмашини від ТМ RZTK. Добре, що Ви задоволені її використанням і поділилися відгуком. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Станіслав А***

Чудово справляється з роботою.

Достоинства:
    Можливість використання недорогой шкурки.
      Представник бренду

Вітаємо, Станіславе! Ми вдячні Вам за придбання цієї вібраційної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за Ваш відгук з найвищою оцінкою!