Топи продажів

Код :  259020231
Оценка пользователей 4.53/5
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  позитивний – 67%, нейтральний – 20%, негативний – 13%
    Шліфмашинка RZTK B-3500 отримала переважно позитивні відгуки за співвідношення ціна/якість та ефективність для нескладних домашніх завдань. Користувачі виділяють простоту використання, зручність та легкість, проте часто скаржаться на якість фіксації паперу, відсутність регулятора обертів і швидкий знос при інтенсивному чи професійному використанні. Надійність викликає питання: є випадки швидких поломок після кількох годин або днів роботи. Загалом продукт добре себе зарекомендував для одноразових робіт або нечастого побутового використання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Анна М***

Відчутно, що пластмаса якісна, звук рівний, наждачку можна міняти. Дротяні капці діда Моньки точно пригодяться!

Достоинства:
    Ціна, довгий шнур, відчуття якості присутнє
    Недостатки:
    Братик сказав, що це вібратор.
      Представник бренду

Добрий день, Анно! Ми вдячні Вам за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і поділилися відгуком з фото. Бажаємо успішного користування!

• Редько О***

У користуванні більше року під час ремонту дуже допомогла, зараз будуємо хозблок. За весь час нашліфувала на 3 своїх ціни. Під час роботи проблем не виникало, брак обійшов стороною. Задоволені!

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за покупку цієї вібраційної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і поділилися відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Олександр Ц***

Користуюсь вже більше року, повністю задоволений. Для домашніх потреб повністю підходе.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за відгук!

• Віталій К***

Майже рік активного використання, заіскрила, прийшлось повернути по гарантії. Машина варта своїх коштів. Розетці дякую!

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за відгук. Будьте впевнені, ми зможемо допомогти Вам. Будь ласка, очікуйте на повідомлення із сервісного центру.

• Георгій Л***

Я не знаю як інші штуки від RZTK, але ця, за такий доступний цінник - це тупо топ!

Представник бренду

Вітаємо, Георгію! Дякуємо за придбання вібраційної шліфмашини RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!

• Титаренко А***

Недорогая шлиф машина, при правильном подборе бумаги хорошо сошлифовывает краску или лак с поверхности. Не очень мощная, нужно понимать, что до глянца с ней поверхность отшлифовать будет долго и сложно. Но для мелкого бытового ремонта самое оно.

Достоинства:
    Недорогая, простая в обращении
    Недостатки:
    Не на всё хватает мощности
      Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Ми вдячні Вам за вибір вібраційної шліфмашини RZTK. Раді, що Ви загалом задоволені використанням цієї моделі, а також поділилися власними враженнями про її роботу в цьому відгуку. Зичимо успішного користування!

• Денис Д***

Хорошая машинка.
    Для бытовых нужд вполне достаточно.
    До этого пользовался Bosch - очень хорошая машинка, но очень дорого если для бытовых нужд. При покупке сравнивал с Black and Decker - Итог: цена и относительное хооошее качество остались за данной моделью!

Представник бренду

Добрий день, Денисе! Дякуємо за вибір та високу оцінку продукції нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного та легкого використання!

• Дима Д***

#МойRZTK_видео

Шлифмашинка простая и функциональная. Полотно крепится крепко. Шумит, вибрирует.

Достоинства:
    хорошее исполнение
    Недостатки:
    было бы хорошо иметь несколько полотен сразу сравнить что надо
      Представник бренду

Приветствуем Вас! Спасибо за покупку техники RZTK. Благодарим за оставленный отзыв с информативным видео. Желаем успешной эксплуатации на долгое время!

• Сергій Б***

Своїх кошти виправдовував

Достоинства:
    Легко та зруйнований
    Недостатки:
    Шнур живлення короткий
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо успішного користування!

• Станіслав М***

З прямими обов'язками справляється, але якщо багато роботи, то краще взяти щось якісніше. Я брав для виконання разової роботи і залишився задоволений.

Достоинства:
    Недостатки:
    не найкраща збірка, але за свої гроші нормально.
      Представник бренду

Вітаємо, Станіславе! Дякуємо за вибір і покупку цієї вібраційної шліфмашини від ТМ RZTK. Добре, що Ви задоволені її використанням і поділилися відгуком. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Сергій К***

50 м2 стін вишліфовано.

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання вібраційної шліфмашини RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом використання у своєму відгуку з фото. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Евгений К***

Доброго дня, підкажіть будь ласка чи працює пиловідвід?

• Мария Б***

Для шліфування отлічно

Представник бренду

Вітаємо, Маріє! Дякуємо за придбання вібраційної шліфмашини RZTK, а також за найвищу оцінку цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Володимир Л***

Працює нормально. Сторонніх шумів та інших дефектів поки не виявив.

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Упевнені, так буде й надалі. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Войтенко Д***

Купував для фінішної штукатурки на стінах - 200 квадратів затерла без проблем. Сама машинка виконана переважно з пластику підошва також з тонкого пластику мав необережність зламати один кут. Дуже сильно допомогла.

Достоинства:
    Ціна, потужність при сильному натисканні обороти зменшуються але машинка не зупиняється
    Недостатки:
    За такі гроші їх нема
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за вибір і придбання вібраційної шліфмашини RZTK. Добре, що цей пристрій став корисним для Вас. Дякуємо за відгук з фото!

• Julia m***

Прекрасный инструмент для домашнего пользования за свою цену

Достоинства:
    цена-качество
    Недостатки:
    пока необнаружил
      Представник бренду

Вітаємо, Julia! Дякуємо Вам за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!

• Сергій

Чудовий інструмент для домашнього користування

Достоинства:
    Ціна-якість, супер інструмент
    Недостатки:
    За рік користування не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Андрій

Працює добре

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за покупку та високу оцінку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Богдан З***

Норм апарат за свої кошти

Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за покупку та високу оцінку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Владимир Л***

Работать удобно. Не греется. Под силу даже ребёнку. Полметра наждачки хватает на 4 шаблона.

Достоинства:
    Цена. Длинный шнур.
    Недостатки:
    Немного шумноватая. Возможно из за принципа работы.
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за покупку вібраційної шліфмашини RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням і вирішили залишити свій відгук. Окрема подяка за фото виробу та результатів роботи. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Олександр Т***

как для дома, для мелкой работы - очень даже пойдет. есть нюансы, но нужно понимать что за такие деньги это не профессиональный инструмент. на работе один инструмент, а это для использования в быту (шоб туда-сюда не тягаться). в общем я доволен. спасибо!

Достоинства:
    полностью отвечает требованиям
    Недостатки:
    не обнаружено
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви позитивно оцінюєте використання цього інструмента, а також вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішної експлуатації і завжди відмінних результатів!

• Дмитрий М***

Зелененька :) Добре сидить у руці. Двигун працює не занадто гучно. Досить довгий провід. У роботі буду випробовувати після війни, тоді і доповню

Достоинства:
    Добре сидить у руці. Двигун працює не занадто гучно. Досить довгий провід. Ціна
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб написати відгук, та поділились враженнями стосовно цієї моделі вібраційної шліфмашини RZTK. Сподіваємося, що Ви зовсім скоро випробуєте пристрій. Чекаємо на доповнення відгуку та бажаємо успішного використання!

• Артем Ш***

За цю ціну треба хапати одразу. Думав, що повна туфта буде (мені на один раз треба було), але залишився задоволеним. Брав для реконструкції гітари.

Представник бренду

Вітаємо Вас, Артеме! Ми вдячні Вам за придбання шліфмашини RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір! Добре, що використання цього приладу Вас задовольняє. Зичимо успішного користування на довгий час!

• Андрій Б***

Дешево й сердито, машинка за свої гроші топ) трохи вібрує в руку, але приспособитись можна, немає регулятора, з часом відпишу чи ще працює, але є гарантія, тому норм)

Достоинства:
    Ціна, насадка під пилосос
    Недостатки:
    Вібрація, відсутність регулятора
      Представник бренду

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за покупку та високу оцінку вібраційної шліфмашини RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені цим інструментом. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації!

• Мельник О***

#МойRZTK_видео
    Вибрационная шлифмашина на вид прочная. Пластик не воняет. Удобно лежит в руке. В работе еще не пробовали. Надеюсь будет служить долго.

Достоинства:
    Хорошая цена. Быстрая доставка.
    Недостатки:
    Нету
      Представник бренду

Добрий день, Оксано! Дякуємо за придбання і високу оцінку інструмента нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук та доданий відеоогляд цієї моделі. Бажаємо легкого та успішного використання!

• Андрей Ч***

Товар доставлен на второй день на магазин Розетка в Полтаве. При получении товар включили и проверили на работоспособность при мне. Шлифмашину покупал для ремонта в квартире. Выбирал по отзывам и не высокой цене. Чуть ранее купил тут шуруповерт RZTK, который работает идеально. Рекомендую товары бренда RZTK к покупке.
    #МойRZTK_фото

Достоинства:
    отличное качество, низкая цена, запасные щетки и наждачная бумага в комплекте
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання вібраційної шліфмашини RZTK. Вдячні за Ваш відгук та додані фото інструменту. Бажаємо успішного та легкого використання!

• Юрій Б***

Чудова машинка для не складної роботи і невибагливих користувачів.

Альтернатив немає за таку ціну і з такою гарантією!

Для домашніх справ дууууже підходить!

Раджу до придбання!

Достоинства:
    Недостатки:
    Потужність
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за покупку цієї вібраційної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і рекомендуєте цей товар. Бажаємо успішної експлуатації!

• Станіслав А***

Чудово справляється з роботою.

Достоинства:
    Можливість використання недорогой шкурки.
      Представник бренду

Вітаємо, Станіславе! Ми вдячні Вам за придбання цієї вібраційної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за Ваш відгук з найвищою оцінкою!

• Алексей М***

Все добре дякую працює гарно. За таку ціну

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за покупку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Турченко А***

Брал для дома, чтобы не тереть наждачкой вручную. Машинка на удивление бодрая. Развесовка нормальная, работать комфортно. Отработала 3 часа почти без перерыва, нагрелась, но запаха гари не появилось.
    Крепление шкурки на зажимах норм можно покупать рулонную наждачку и резать самому, выходит в разы дешевле, чем брать готовые листы на липучке.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за вибір цієї вібраційної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися своїм відгуком і корисними порадами. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Микола К***

Суперова машина на свої кошти

Достоинства:
    Не гріється, багато часова робота
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за покупку та високу оцінку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Окрема подяка за додане фото. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Сергей Б***

Сподобалось
    Машинка приїхала швидко .
    Спробував шліфувати .
    Все добре !
    Дякую

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за вибір і покупку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Добре, що Ви знайшли час на відгук. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!

• Іван Є***

Брав в 24 році. Інструментом задоволений. Через одного спеціаліста, який вплинув в ню трап'яну бумагу лопнув фіксатор бумаги. Тому питання до представників чи можна десь замовити ці фіксатори?

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже ніжний фіксатор тільки для шкурки на бумажній основі
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Дякуємо за придбання цієї вібраційної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Сергій Ч***

Шлiфмашинка дуже сподобалася, не дуже важка, зручна ручка. Швидко можно замiнити наждачку. Добре що присутнiй витяжний отвiр для пилу i бруду.

Достоинства:
    Цiна - якiсть!
    Недостатки:
    Нема.
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування на довгий час!

• Светлана М***

Норм працює

Достоинства:
    Виконує свої функції
      Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Дякуємо за придбання вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Виктор

За ці гроші норм

Достоинства:
    Недостатки:
    Пока не знаю
      Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку вібраційної шліфмашини RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування і завжди відмінних результатів!

• Еліна Е***

Це як раз те, що я шукала для шлифовки стін!

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:
    Поки не знайшла
      Представник бренду

Добрий день, Еліно! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цієї вібраційної шліфмашини від бренду RZTK. Бажаємо успішної експлуатації!