- AI аналіз відгуків155 відгуків: позитивний 72%, нейтральний 16%, негативний 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Після того як під'єднав по блютуз і включив пісню ковтає слова ,пісня звучить з перешкодами.і як колонку потрясти ви помахати вимикається звук.Не раджу цю колонку.Свої функції не виконує.надії були що буде норм за невеликі гроші.
- Достоинства:
- Їх немає
- Недостатки:
- Не виконує основну функцію.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції RZTK! Прикро, що Ви стикнулися з певними труднощами під час використання цієї портативної колонки. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Влад П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка супер. Довго працює, якість звуку на нормальному рівні. Ціна-якість 5
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за покупку та позитивний відгук. Раді, що Ви задоволені якістю звуку та автономністю цієї портативної колонки. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Федор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
удобная в подключении и качественная колонка
- Достоинства:
- за свои деньги нормальная колонка
- Недостатки:
- пока не выявил
Представник брендуВітаємо, Федоре! Дякуємо Вам за покупку Bluetooth-колонки RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо приємного слухання!
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сьогодні забрав. Як на свої нещасні 400 грн. по bluetooth відігрує нормально, а з usb храпить і запирається... Сам не розумію чому так. В моєму музичному центрі LG навпаки з флефки грає голосніше і чистіше. В принципі враховуючи ціну, їй можна все пробачити =)
- Достоинства:
- Більш-менш звук за ці гроші (навіть гучність), не поганий вигляд, панель керування зверху
- Недостатки:
- Хрип і ужасний звук через usb, повільна зарядка доісторичного micro usb
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо за покупку та Ваш відгук. Раді, що через Bluetooth колонка грає добре. Що стосується звуку з USB, такі спотворення часто виникають через занадто високу якість (бітрейт) аудіофайлів або формат самої флешки. Спробуйте записати інші треки або протестувати роботу з іншим носієм. Сподіваємося, це допоможе. Приємного користування!
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не айс для 5 w
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що дана модель не повною мірою виправдала Ваші очікування. Сприйняття потужності та гучності звуку часто залежить від умов використання та особливостей контенту. Дякуємо за вибір RZTK.
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже класна колонка купували її ще в 2024 ще досі працює й дуже гарний звук але є один мінус що не вистачає басів тому користуюся з підсилювачем басів
- Достоинства:
- Голосна як для такого розміру
- Недостатки:
- Не вистачає басів
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за Ваш відгук та тривалу довіру до нашої продукції. Раді, що колонка надійно служить Вам протягом такого тривалого часу та демонструє гарну якість звуку. Дякуємо за вибір RZTK та приємного користування!
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже хороша колонка за свою ціну.
- Достоинства:
- Якісний звук, довго тримає, компактна.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Данил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Норм за свои денги
- Магер А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже гарна річь, особливо за цю ціну.
- Достоинства:
- Ціна, якість, гучність.
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Працює нормально.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Пропрацювала 2 тиждні. Купляли в підрозділ для підвищення гучності радіостанції в службове авто.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погано тримає кумулятивний заряд ворожого FPV- дрона.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Нам приємно знати, що наша колонка стала корисною для покращення зв'язку, хоч і зіткнулася з такими екстремальними випробуваннями. Бажаємо, щоб наступні пристрої служили Вам якомога довше в безпечних умовах. Бережіть себе!
- Солодка-Кириченко И***
Бережи Вас Боже! Слава Україні!
- Мирослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Колонка перевищила всі сподівання,супер,баси,гучність
- Достоинства:
- Баси,гучність,автономність,компактність,для токого б'юджеду супер
- Недостатки:
- Покищо нема
Представник брендуВітаємо, Мирославе! Дякуємо Вам за покупку Bluetooth-колонки RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені її використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо приємного слухання!
- Запорожець О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Маленька, ні для чого не пристосована, хоча якість чудова. Для роботи потрібно два кабелі
Представник брендуВітаємо, Олександре!Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK та високу оцінку. У разі потреби консультації, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
дякую
- Достоинства:
- Добре
- Недостатки:
- не помітив
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Всё отлично
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за покупку та високу оцінку портативної колонки RZTK цієї моделі. Бажаємо приємного користування!
- Света А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Непогана,але буває репить.
- Достоинства:
- Гучно грає,є багато входів для різних носіїв пам'яті, швидко шукає блютуз.
- Недостатки:
- Управління кнопками хотілось зручніше,буває репить коли голосно додаєш звук,довго заряджається орієнтовно 2часа
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо Вам за придбання портативної колонки RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили цю модель. Ваш досвід користування нею, а також зазначені зауваження обов’язково будуть враховані для вдосконалення продукції в майбутньому. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рекомендую. Все чітко.
Представник брендуДобрий день, Антоне! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Брав повторно задоволений покупкуою
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку цієї портативної колонки від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо приємного користування!
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Класна колонка.
- Достоинства:
Представник брендуДобрий день, Аліно! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку портативної колонки RZTK цієї моделі. Бажаємо приємного слухання!
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якісна компактна колонка для індивідуального користування у невеликій кімнаті, товаром повністю задоволений
- Достоинства:
- компактна, гучна, звук як для такого малюка-якісний
- Недостатки:
- короткий кабель для з'єднання з планшетом
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку портативної колонки RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Ваша думка важлива для нас та буде врахована. Бажаємо приємного користування!
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Компактна, маленька, але звук норм
- Достоинства:
- Маленька, можна покласти в сумку
- Недостатки:
- Поки не бачу
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за покупку портативної колонки RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Приємного користування!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рекомендую
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку портативної колонки RZTK цієї моделі. Приємного користування!
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже гарний товар! Взяв вже другу одиницю, тепер насолоджуюся стерео звуком))
- Достоинства:
- Функціональність, демократична ціна, приємний зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Не відчув
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за покупку цієї портативної колонки від бренду RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені вибором. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо приємного слухання!
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер . Робить класно . Дякую
- Достоинства:
- Цена. Качество
- Недостатки:
- Років немае
Представник брендуДобрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цієї портативної колонки від RZTK. Бажаємо приємного користування!
- Данил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошая
- Достоинства:
- Их нет
- Недостатки:
- Хороша
Представник брендуДобрий день, Даниле! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Гудкова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Товар гарної якості. Все було дуже гарно упаковано. Дякую.
- Достоинства:
- Гарний , чистий звук.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, пані Гудкова! Ми вдячні Вам за вибір цієї портативної колонки від RZTK. Бажаємо приємного користування!
- Назар Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарний бюджетний варіант. Подобається що має компактний розмір і непоганий звук, брав щоб на роботі вмикати музику, для цього цілком достатньо
Представник брендуВітаємо, Назаре! Дякуємо Вам за вибір цієї портативної колонки від RZTK. Бажаємо приємного користування!
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хароший
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку портативної колонки RZTK цієї моделі. Бажаємо приємного користування!
- Корбен Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Выходят из строя если долго работают (6+ часов. В моем случае после примерно 2-6 месяцев эксплуатации), чаще отключаются (на день-два) если подключены но звуки не воспроизводятся. Не хитрым методом тыка понял что оттянуть глюки можно если включать на 2-6 часов, не оставлять подключенными когда звук не нужен.
А теперь самое забавное - они снова начинают работать через день-два после того как отключаются)))
В итоге у меня уже 3 штуки рабочие, сейчас еще одну возьму по приколу и буду менять местами когда снова отключится. Мои у меня уже подписаны :D
Норм, можно брать, но лучше по две сразу)
Еще момент, один из двух динамиков выходит из строя если не аккуратно разобрать или уронить с полуметра на пол - аккуратнее, нежные мальца. Потом приходится крутить-вертеть чтобы снова все нормально заработало.
По итогу пришел к выводу что лошадки рабочие, за эти деньги - огонь.
Эти колонки побудили проверять все товары от RZTK, имхо цена чаще лучше чем у Китая, а качество пока не уверен но по ощущениям всегда лучше. Короче это тот бренд который надо поддерживать. Хай пилят, у них получается)- Достоинства:
- Цена, качество, звук, батарея, срок службы. Разбираются.
- Недостатки:
- Иногда на время выходят из строя.
Представник брендуВітаємо, шановний покупцю! Дякуємо Вам за покупку портативних колонок цієї моделі від ТМ RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені вибором і вирішили поділитися власним досвідом експлуатації в розгорнутому відгуку, він обов’язково буде врахований. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань щодо використання цих пристроїв, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти. Бажаємо успішного користування!
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Брав для підключення до ноутбука. Компактна, гучна, підключилась без ніяких проблем.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір цієї портативної колонки від RZTK. Раді дізнатися, що Ви задоволені її використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Валерий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошая универсальная колонка. Качественный звук. Соответствует описанию. Цена адекватная, даже для нас пенсионеров.
- Достоинства:
- Качественный звук , цена.
- Недостатки:
- Нет.
Представник брендуДобрий день, Валерію! Дякуємо Вам за покупку Bluetooth-колонки RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені її використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо приємного слухання!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Доволі гучна для свого розміру. Заряду вистачає на довго, майже цілий день грає +- на середній гучності. За свої кошти топ
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дякуємо Вам за покупку Bluetooth-колонки RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені її використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо приємного слухання!
- Нікітін В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За 4 міс.користування задоволений на ...
- Достоинства:
- Компактна, гучна, ...
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, В'ячеславе! Дякуємо Вам за покупку Bluetooth-колонки RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені її використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо приємного слухання!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якість звуку хороша, щоб підсилити ноутбук якраз норм. Заряд тримає довго.
Функція радіо не працює (лиш шипить, не знаходить хвилю). Перестала вимикатися через 3 місяці.- Достоинства:
- Довго тримає заряд.
- Недостатки:
- Не вимикається. Не зрозуміло чому перестала реагувати кнопка викл.
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та детальний опис досвіду використання. Щодо роботи радіо: для стабільного сигналу рекомендуємо використовувати комплектний USB-кабель у якості антени. Стосовно кнопки вимкнення хочемо нагадати, що на товар діє гарантія терміном 12 місяців. У разі потреби сервісного звернення скористайтесь інструкцією за посиланням: ссылка. Якщо маєте додаткові запитання, будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Ірина
Колонка знову почала вмикатися та вимикатися після того як повністю розрядилася. Стосовно радіо, воно не ловить - я використовувала кабель що йде в комплекті, вмикала на різних локаціях - не допомогло((
Представник брендуДобрий день, Ірино! Ми рекомендуємо звернутися в сервісний центр, як зазначили вище. Дякуємо за розуміння!
- Костянтин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Радіо ловить так собі. Музику з флешки зчитує добре, але якщо хочеш включити по блютузу з телефона, потрібно її виймати.
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Дякуємо, що поділилися досвідом користування колонкою. Стосовно прийому радіо: на якість сигналу можуть впливати товсті стіни, металеві конструкції або використання колонки в приміщеннях із поганим покриттям. Для кращого прийому рекомендуємо під’єднати кабель Micro USB, який додано в комплекті, у порт Micro USB — він використовується як антена. Bluetooth — під час активного відтворення з USB-накопичувача дійсно може бути недоступний, це особливість роботи пристрою. Для підключення телефону рекомендуємо перемкнути режим відтворення. Бажаємо приємного користування!
- Сергій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Класна
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!