- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прослугувало менше 1 року
- Недостатки:
- Швидко вийшло з ладу
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тріснула фанера дерев*яна, до якої кріпилась спинка. Ще самовільно опускається крісло.
- Достоинства:
- Перший час крісло було доволі зручне
- Недостатки:
- Кріплення спинки до деревяної фанери виявилось поганим рішенням.
- Ілля
така сама проблема
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крепление спинки ненадежное, треснула фанера в месте крепления
- Достоинства:
- Внешний, вид, удобство, перфорация
- Недостатки:
- Ненадежно, отсутствие какой либо прочности
Представник брендуДобрий день, Дмитро! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваше звернення. Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Наразі Ваше питання передане відповідальному співробітнику, очікуйте на дзвінок. Ми завжди раді допомогти!
- Григорий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неожиданно доволен, легкая сборка, удобное...
Представник брендуВітаємо Вас, Григорію! Щиро раді, що Вам припав до вподоби продукт бренду RZTK. Бажаємо тривалої та легкої експлуатації!
- Роман Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кресло соответствует описанию. Простое, удобное, полная комплектация
Представник брендуВітаємо Вас, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені придбанням офісного крісла нашого бренду. Бажаємо гарних вражень та мирного неба!
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не робіть моєї помилки - не купуйте це "крісло".
Після того як попереднє крісло, яке прослужило мені 5 років і було самим звичайним офісним кріслом за тисячу гривень, зламалося, я вирішив купити нове. Вибір впав на цю модель, в основному через ціну і кількість позитивних відгуків і "знижку".
Але, як завжди, скупий платить двічі. Підозри про те що крісло супер низькоякісне закрались вже з перших секунд використання, коли воно дуже сильно кряхтіло і скрипіло коли на нього сідаєш. Через три дні спинка вже сильно відхилялась від першочергової позиції. Через тиждень користуватись кріслом вже не було можливо - спинка це просто декорація яка відхиляється з хрустом при будь-якому дотику. Мабуть, треба було повернути крісло з скандалом, але часу (і бажання) у мене немає, тому прийшлось рятуватись підручними засобами - привязати спинку до билець. Після цього конструкція стала хоча би трошки стійкою і на спинку можна спертись.- Достоинства:
- Розвиває інженерські вміння
- Недостатки:
- Одноразове крісло
Представник брендуВітаємо Вас, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Нам прикро, що виникла подібна ситуація. Наразі Ваше питання передано відповідальному співробітнику для уточнення деталей та оперативної заміни деталей. Бажаємо гарних вражень!
Представник брендуВітаємо Вас, Олексію! Ми намагалися з Вами зв'язатися для оперативного вирішення проблеми, яка у Вас виникла, але, на жаль, Ви не відповідаєте. Якщо Ваше питання ще актуальне, зверніться на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Оксана
Интересное решение поддержки спинки.Кстати можно было бы сетку не дырявить,а просто обхватить спинку как бы поясом от халата а концы пояса закрепить на подлокотниках.Я думаю такой вариант тоже имеет место быть.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вражений зручностью.
- Достоинства:
- Зручне, надійне
- Недостатки:
- не знайшов
Представник брендуВітаємо Вас, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі та задоволені покупкою. Бажаємо легкої експлуатації та гарних вражень!
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество отделки не лучшее, есть маленькие вмятины и неровности на пауке, пластиковые накладки не идеальные, винты и шайбы грубо говоря одноразовые. Но в целом все хорошо, вешу 110 кг, нареканий нету пока что. Комплект полный, сидушка и спинка нормальные. Спинка крепится внахлёст, похоже так и задумано. За эту цену лучший вариант, рекомендую. К тому же, судя по отзывам, можно рассчитывать на поддержку производителя и оперативную реакцию.
- Достоинства:
- Цена, удобство
- Недостатки:
- Среднее качество
Представник брендуВітаємо Вас, Дмитро! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі. При виникненні будь - яких питань стосовно крісла, Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Алла Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо ребятам из отдела поддержки RZTK, оперативно отреагировали на отзыв,отослали на замену сидушку.К сожалению проблема со скрипом не решилась,после замены сидушки,но попробуем сделать то,что посоветовали ребята.Могу однозначно рекомендовать товары RZTK к покупке так, как теперь уверена, что представитель реагирует на отзывы и самое важное пытается помочь в решении устранении проблемы.
- Достоинства:
- Отличная работа отдела поддержки RZTK
- Недостатки:
- Скрип остался.
Представник брендуВітаємо Вас, Алло! Дякуємо за звернення до служби підтримки бренду RZTK. Нам прикро, що проблему не усунено. Радимо Вам змастити деталі6 які скриплять. Бажаємо гарного настрою!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Собрали быстро . Удобный, легкий. Но одного болтика не хватило :(
- Достоинства:
- Удобный, комфортный, красиво смотрится
- Недостатки:
- Пока не увидели
Представник брендуВітаємо Вас, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені придбанням крісла нашого бренду та оцінили його переваги. Питання по недокомплекту вже передано відповідальному співробітнику, очікуйте на дзвінок. Бажаємо тривалої експлуатації та гарних новорічних свят!
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяла мужу на день Святого Николая. Собрали за 15 минут. Подсказка: если пользоваться инструкцией с самого начала - можно собрать ещё быстрее
Кресло удобное, мужу и кошке понравилось .
Спасибо, Розетке- Достоинства:
- Удобное, красивое, качественное кресло
- Недостатки:
- Пока не заметили
Представник брендуВітаємо Вас, Анастасіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені придбанням крісла нашого бренду та оцінили його переваги. Бажаємо тривалої експлуатації та гарних новорічних свят!
- Алла Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пишу отзыв после использования стула около 3-х месяцев.
Стул нужен был для ребенка,школьника.Выбирал он же. Устроила цена. Думали ,что качеством как наш,который приобрели за пару месяцев до этой покупки(визуально очень похож, только фирмы разные,а производитель один и тот же-Китай). Но оказалось" Китай-Китаю" рознь(( Стул, купленный на Розетке через две недели начал скрипеть, при чем очень сильно.Подтягивание болтов ничем не помогло. Скрипит и по сегодняшний день.
И ещё один нюанс:так как первый раз воспользовались доставкой от Розетки до дома, то не знали всех тонкостей.При заказе было указано, что доставка бесплатная. Но нигде не было написано, что доставляют до подъезда, а занос на этаж платный. И расценок тем более не было. Неприятная неожиданность оказалась.Стул не критично тяжёлый был и я сама его занесла)) Поэтому, если вы впервые пользуетесь такой услугой, то обратите на это внимание и уточняйте все детали))- Достоинства:
- Недостатки:
- Очень Сильно Скрипеть начал после 2-х недель использования.Неприятные неожиданности при доставке.
- Андрей Ч***
WD40
Представник брендуВітаємо Вас, Алло! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги цієї моделі. Наразі Ваше питання передано відповідальному співробітнику, очікуйте на дзвінок. Бажаємо гарних вражень!
Представник брендуВітаємо Вас, Алло! Дякуємо за звернення до служби підтримки бренду RZTK. Наразі Ваше питання вирішено, очікуйте на доставку. Бажаємо гарних вражень!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок! Дитина задоволена.
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас, Андрій! Нам приємно, що Ви з нами та обираєте товари бренду RZTK. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою та якістю офісного крісла нашого бренду. Бажаємо тривалої експлуатації та гарних вражень!
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#МійRZTK_фото
В целом кресло отличное, широкая и мягкая сидушка, материалы хорошие, с виду тоже хорошо смотрится, хорошее соотношение цены и качества.- Достоинства:
- качество материалов, допустимая нагрузка, внешность
- Недостатки:
- нету
Представник брендуВітаємо Вас, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені придбанням офісного крісла нашого бренду та оцінили її переваги. Бажаємо тривалої експлуатації та яскравих вражень!
- Владислав Д***
Роман, вы не правильно установили ручки - они должны быть направлены в другую сторону, так гораздо удобнее сидеть.
- Роман С***
Владислав, я проверял оба варианта, мне так в разы удобнее, если бы было еще выше, я был бы только ЗА.
- Алина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Получили кресло быстро. За это большое спасибо! Но к сожалению отсутствует небольшая деталь - заглушка боковой ручки. Как доказательство, есть видео распаковки. Скажите, есть ли возможность заказать эту заглушку? Я не уверена, что ее можно где-то купить
- Достоинства:
- Цена, дизайн
- Недостатки:
- Пока не выявила
Представник брендуВітаємо Вас, Аліно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваше звернення. Наразі Ваше питання передано відповідальному співробітнику, очікуйте на дзвінок. При виникненні додаткових питань, Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
Представник брендуВітаємо Вас, Аліно! Ми намагалися з Вами зв'язатися для найшвидшого вирішення Вашої проблеми, але, на жаль, не змогли. Якщо питання ще актуальне, зверніться, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- В. Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#МойRZTK_видео
Пользуюсь данным креслом около 7 дней. Недостатков не обнаружил. Удобно сидеть, не затекает спина, качественная спинка. Простая сборка около 15 минут, шестигранник для сборки в комплекте. За эти деньги идеальный вариант!- Достоинства:
- Очень удобная посадка, качественные материалы, удобная спинка
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Також вдячні Вам за відеоогляд. Щиро раді, що Ви змогли оцінити всі переваги цієї моделі. Бажаємо тривалої експлуатації та гарних вражень!
- Акимов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Достойне співвідношення ціна - якість. Зручна спинка в міру прогинається, що дає спині відчути себе розслаблено впродовж робочого дня. Ковзання хороше, єдине хотілося б стопери на колесах, але це можна замінити самостійно при бажанні. Все інше влаштовує.
Представник брендуВітаємо Вас, Віталій! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою та якістю крісла нашого бренду. Ролики зі стоперами Ви можете переглянути та придбати, перейшовши за посиланням: ссылкаБажаємо тривалого користування та гарних вражень!
- Вытрышко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#МійRZTK_фото
Очень удобная сборка, как конструктор лего. Качественные материалы. Хорошо упакованные детали.- Достоинства:
- Качество материалов, удобная посадка
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку якості продукту. Щиро раді, що Ви задоволені якістю офісного крісла нашого бренду. Бажаємо гарного настрою та тривалого користування!
- Выт Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#МойRZTK_видео
Очень удобное и качественное кресло- Достоинства:
- Качественные материалы, толстый меттал, лёгкая сборка
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви задоволені покупкою та якістю крісла нашого бренду. Бажаємо гарного настрою та легкої експлуатації!
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купили стулья, доставили быстро полный комплект, упаковка целая. Симпатичный внешний вид, сидеть удобно. Имеем такой же стул, но не фирмы розетка. Отличается материалом сиденья. У розетки он пористый(фото прилагаю). Возможно в будущем придётся заморачиваться с чисткой.
- Достоинства:
- Удобный стул
- Недостатки:
- Материал сидения
Представник брендуВітаємо Вас, Катерино! Дякуємо за те, що Ви з нами та обираєте товари бренду RZTK. Вдячні за високу оцінку якості продукту. Бажаємо тривалої експлуатації та гарних вражень!
- Денис В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошое кресло
- Достоинства:
- Цена, качество, высокая спинка
- Недостатки:
- не нашел
Представник брендуВітаємо Вас, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Добривечір В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#МойRZTK_фото
Для своей цены - удобное и достаточно качественное кресло, не требующее сверх-разума при сборке.
В комплекте был шестигранный ключик, что упрощает жизнь)
Если придерживаться инструкции и хорошо зажимать винты - сборка проходит быстро и без ньюансов.
Видел, что многие пишут про асимметрию после сборки - все не так страшно: нужно просто быть внимательным при соединении деталей и самому определять, чтобы зазоры и наклоны были одинаковыми.- Достоинства:
- Стильное, простое, качественное для своей цены и класса кресло
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник брендуВітаємо Вас, Віталію! Дякуємо, що обрали RZTK та знайшли час поділитися своїми враженнями. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором. Бажаємо легкої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил черно-красное.
Отличное бюджетное кресло. При весе 112кг страха упасть не ощущаю)
Первый час немного похрустывало, когда облокачивался на спинку. Потом перестало. Вероятно усадка.
Порадовал ключ для сборки в комплекте. Когда-то брал другое дороже - ключа не было.
Не понял, куда ставить подушку на спинке. На уровне лопаток и поясницы мешает.- Достоинства:
- Цена, качество, резиновые колёсики, ключ для винтов в комплекте
Представник брендуВітаємо Вас, Андрію! Дякуємо, що обрали RZTK та знайшли час поділитися своїми враженнями. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором. Подушку поперекової підтримки Ви можете регулювати за власним бажанням, як Вам зручно. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#МойRZTK_фото
Вибирав крісло для тривалої роботи, при зрості в 185см зручно сидіти. Регулююча підкладка під спину - топ.- Достоинства:
- Швидко доставили. Крісло легко збирається. Гарно їздить по паркету, не залишає слідів. Гарно виглядає
Представник брендуДоброго дня, Олександре! Дякуємо, що обрали RZTK та знайшли час поділитися своїми враженнями. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором. Бажаємо легкої експлуатації та завжди найкращих результатів!
- Иванов А***Продавец: Rozetka
В целом, кресло нормальное за свои деньги. Но не понравился постоянный стук колесиков когда садишься. Спинка неудобная вообще, чтобы в нее упереться нужно чуть ли не лечь назад. Для гостей (не очень желанных) в офисе может пойдет. Для себя работать по 8 часов - никому не порекомендую
- Достоинства:
- Недорогое, красиво выглядит, механизм качания, подходит по росту
- Недостатки:
- Колесики стучат, скрипит, неудобные подлокотники, неудобная спинка
Представник брендуВітаємо Вас, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Для уточнення всіх необхідних деталей Ваше питання передано відповідальному співробітнику, очікуйте на дзвінок. Ми завжди раді допомогти!