Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Строительный фен RZTK F 2200

Оценка пользователей 4.8/5
  • AI аналіз відгуків
    210 відгуків:  позитивні — 75%, нейтральні — 15%, негативні — 10%
    Будівельний фен RZTK F 2200 отримав переважно позитивні відгуки від користувачів. Більшість відзначає високу потужність, швидкий нагрів та співвідношення ціни і якості. Фен зручний у користуванні, має регулятор температури і кілька насадок. Основні переваги — ефективність, легкість і функціональність для побутових та дрібних професійних завдань. Серед недоліків часто згадують запах пластику при першому використанні, якість насадок, не завжди зручне розташування регулятора температури та незначний відсоток заводського браку і проблем із шнуром.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ігор Г***

Шмалить норм)

• Повло Н***

Працює нормально

• Юрий К***

Хороший фен

• Володимир М***

Класний. У всякому разі для мене, як побутового користувача (не професіонала). Два рівні потужності повітряного потоку і девʼять рівнів нагріву - цілком достатньо для домашніх робіт. Скільки він буде жити - інше питання. Поки що працював їм сумарно години три - чотири, не більше

Достоинства:
    За свою ціну - добре
    Недостатки:
    Покине виявив
  • Юрий Л***

Отличный надежный инструмент с плавной регулировкой мощности благодаря чему выключатель работает в благоприятном режиме. Соответствует заявленным характеристикам.

Достоинства:
    Цена, качество.
    Недостатки:
    За год не обнаружено.
  • Віталій С***

Дякую) феном задоволений.

Достоинства:
    Гарно нагріває
    Недостатки:
    Хіба ціна трішки.
  • Інна К***

Працює добре, в роботі поки що не поступає дорогим фенам

Представник бренду

Добрий день, Інно! Дякуємо за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Раді, що задоволені використанням цього електроінструменту. Вдячні за Ваш відгук!

• Леонід К***

Працює добре

Достоинства:
    Регулювання температури
  • Роман С***

Доставили швидко!

• Дмитро Ц***

Феном задоволений. Плівку із вхідних дверей знято за півгодини. Продовжую тестити

• Руслан О***

не поганий за свої кошти,, працює на відмінно,,,швидко доставили

Достоинства:
    регулювання температури
  • Ярослав Г***

Працює. Як на мене температура на максимумі слабуввта.

Достоинства:
    Вмикається.
    Недостатки:
    Слабка температура гагріву.
      Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Дякуємо за відгук. Виробник заявляє максимальну робочу температуру для цього будівельного фена в 600 градусів Цельсія. Якщо Ви вважаєте, що Ваш пристрій не відповідає заявленим параметрам, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Ігор

Супер,якістю задоволений.

Достоинства:
    Якість
  • Олексій Б***

Гарно дме і гріє. Для побутових потреб вистачає. Дуже добре, що є регулятор температури. Також зручно, що його можна поставити вертикально, соплом вгору. Іноді це корисно. До того ж, в такому положенні він краще охолоджується після роботи.

• Владислав

Товар гарний за свою ціну, рекомендую .

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Відсутність футляру
  • Богдан В***

Дуде швидка доставка, гарна упаковка. Якість самого фену разом с насадками на вищому рівні. Покупкою повністю задоволений.

Достоинства:
    Швидка відправка
  • Ігор В***

Деферамбів йому співати не буду, але він мені сподобався. За такі гроші, це просто красень. Для побутового використання - саме то! Дякую.

• Виктор С***

прямо из коробки включил и часа два фигачил на максимуме. Ни малейших минусов, работает как зверь. И наконец, он просто красивый.

Достоинства:
    и цена и качество
    Недостатки:
    не обнаружил
  • Вячеслав П***

Чудовий технічний фен для побутового використання

Достоинства:
    Ціна-якість відповідає
    Недостатки:
    За такі гроші немає
  • Андрей А***

Рекомендую

• Вікторія С***

Працює чудово

• Володимир М***

Працює відмінно. Зручний, якісний, надійний.

Достоинства:
    Дуже якісний інструмент!
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Раді, що Ви відзначили переваги використання цього електроінструмента. Ми вдячні за Ваш відгук з найвищою оцінкою!

• Денис Г***

Ціна комплектація класс

Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за придбання цього будівельного фена від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!

• Костенко С***

Фен працює стабільно, пластик не смердить навіть на максимальній температурі. Потужності цілком вистачає для зняття старої фарби. Варіант за свої гроші, я б сказа в чудовий.

Представник бренду

Вітаємо, пане Костенко! Дякуємо за вибір цього будівельного фена від RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Сергій Т***

Відповідає опису

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Ігор Г***

Працює)

Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку будівельного фена RZTK цієї моделі. Успішного користування!

• Василь М***

Нормальний інструмент.Взяв для паяння баку пральної машини. Дуже важливо, що в даному фені є регулювання температури .
    В моєму прикладі ,для заварювання баку з використанням прутку РР , я виставляв 5-6 дільник температури та 1 швидкість подачі повітря.Якістю роботи задоволений... все герметично та монолітно.
    Окремо пару рядків менеджерам Розетки.
    По відгукам покупців Вас неодноразово просили вирішити питання з ящиком для цього фену.
    Але глухо,хоча дивлячись на акціонні ціни розуміеш,що якийсь дешманский футляр до інструменту та насадок ,то питання 1-2 доларів.Для тих хто користується це важливо,для тих хто продає- ні.
    Також для мене , як і для багатьох ,хто буде ,або працює з пластиком ,є критичним відсутність насадки на вихід повітря діаметром 8 -10 мм , яка необхідна для паяння пластику, то що...
    Я вже мовчу ,що діаметр вихідного сопла 33 мм! Хоча у більшості виробників 35 мм.
    Я насадку підібрав, а вот інший вибере іншого виробника , де є така насадка.
    Зрозуміло що ціна буде інша, але універсальність того коштує.

Достоинства:
    Регулювання температури повітря.
    Недостатки:
    Відсутність тари й необхідної насадки.
      Представник бренду

Добрий день, Василю! Ми вдячні Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Добре, що Ви позитивно оцінили його використання і знайшли час, аби поділитися власним досвідом. Ваші побажання обов’язково будуть враховані. Дякуємо за розгорнутий відгук із фото. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Василь Б***

Представник бренду

Добрий день, Василю! Дякуємо за придбання і високу оцінку цього будівельного фена від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Олексій М***

Брав на склад, під блістерне пакування. Відпрацьовує чудово.

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!

• Муравський В***

Цей фен справжня гармата за свої гроші, яка моментально знімає стару фарбу та впевнено тримає температуру під час тривалої роботи. За власним досвідом: він не кипить на максимумі, але потребує хвилини охолодження на холостих перед вимкненням, щоб спіраль служила роками.

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за вибір будівельного фена RZTK цієї моделі та залишений відгук. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!

• Платонова О***

Дуже корисний інструмент в господарстві. Витримав цілий день роботи, не підвів. Швидка доставка, приємна ціна.

Достоинства:
    Ціна, якість
      Представник бренду

Добрий день, Олено! Ми вдячні Вам за вибір і придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням, а також знайшли час на відгук із фото. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Інна П***

Поки в роботі себе показав добре.Вода замерзла в хаті,то розморозила за його допомогою.

Достоинства:
    Вартість,вага,швидкості і регулювання температури.
    Недостатки:
    Трішки незручно перемикати
      Представник бренду

Добрий день, Інно! Ми вдячні Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви позитивно оцінюєте його використання і поділилися власним досвідом. Дякуємо за відгук!

• Юрій Л***

Як здя дому за свої кошти норм.

Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішної експлуатації!

• Максим Г***

Норм

Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за покупку та високу оцінку будівельного фена RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації!

• Марк

Фантастика за ці гроші

Достоинства:
    Потужний, дешевий, купа насадок
      Представник бренду

Вітаємо, Марку! Дякуємо за придбання цього будівельного фена від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!

• Руслан Р***

Дякую за швидку доставку
    Працює чудово

Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Ми вдячні Вам за придбання будівельного фена RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо довготривалого успішного користування!