- AI аналіз відгуків85 відгуків: позитивний – 70%, нейтральний – 17%, негативний – 13%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставили быстро машинкой доволен работает хорошо уже отполировал одну машину полностью Мне нравится советую всем
- Достоинства:
- Мощная
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поліровка жахлива, звуки редуктор видає такі що аж смішно) гріється так що тримати не можливо за 15 хв. Роботи, але які гроші така і якість, шкода витрачених коштів(((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Суцільні недоліки.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Прикро, що Ви отримали певний негативний досвід користування цим інструментом. Нагадаємо, що гарантія на товар становить 12 місяців. Для сервісного звернення скористайтесь інформацією з ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Артур С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не погана машинка, скорості всі працюють, вже пару разів полірував нею, вона в меге всього тиждень, тяжко щось конкретне сказати, думаю що вона коштує своїх грошей, дешевше машинки я ніде не знайшов, звісно якість не бомба але ж ціна!!! Меня для любительской поліровки раз в ніколи, вистачить, для професійної роботи звісно не підходить, але я думаю адекватні люди розуміють що це не проф інструмент.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість не на вищому рівні))
Представник брендуДобрий день, Артуре! Дякуємо, що обрали техніку нашого бренду та поділились враженнями після первинної експлуатації полірувальної машини цієї моделі. Сподіваємось, що у процесі подальшого користування, оцінка обов'язково стане вищою. Користуйтесь із задоволенням!
- Тарас П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість відправили вчасно
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює відмінно без недоліків.
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Машинка працює нормально,але з купленою насадкою з паралону,те що в комплекті на вірьовочках це сміття,до тогож крива сама насадка
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Комплектна насадка з ганчіркою
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання полірувальної шліфмашини RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили її використання. Ваш досвід обов’язково буде врахований. Бажаємо успішної експлуатації і завжди відмінних результатів!
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за покупку та високу оцінку полірувальної шліфмашини RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- Віктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Троха підрахує думаю на пару машинок вистачить
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за покупку та позитивну оцінку цього електроінструмента. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми радо допоможемо Вам. Бажаємо безперебійного користування!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається все, гарна якість збірки, можна змінювати швидкість обертання коли кнопка зафіксована.
- Достоинства:
- Якість збірки
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за придбання цієї полірувальної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Ружний В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
КористуюсЬ вже кілька місяців, полірував нею і кузов авто, і дерев'яні вироби в гаражі. Потужності вистачає, оберти тримає стабільно, хоча на низьких хотілося б трохи більше плавності. В руках лежить нормально, вага відчутна, але для такого класу інструменту це очікувано. Загалом - аппарат без зайвого пафосу, просто виконує свою роботу, поки що без нарікань.
Представник брендуДобрий день, Валерію! Ми вдячні Вам за придбання полірувальної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним позитивним досвідом користування цим інструментом. Дякуємо за відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Владисла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пропрацювала рівно три хвилини, після чого перестала працювати. Куди звернутися в рамках гарантії?
Представник брендуДобрий день, Шановний клієнте! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З проблемою першої швидкості, rztk вирішило просто підняти швидкістьтепер в першому положенні це не 500 обертів а хто зна скільки
Представник брендуДобрий день, Олексію! Як заявляє виробник, на першій швидкості ця полірувальна шліфмашина розвиває 800 об/хв. Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Євгеній Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна машинка.
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку полірувальної шліфмашини RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил для того чтобы отполировать машину . Мощности мало на малых оборотах останавливается.
- Достоинства:
- Цена , комплект, гарантия
- Недостатки:
- Толку мало (
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за відгук. Якщо Ви вважаєте, що Ваш пристрій працює некоректно, для діагностики та ремонту зверніться в авторизований сервісний центр, скориставшись інформацією з ссылка. У разі виникнення додаткових запитань зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогана полірували на машинка. Справляється зі своєю роботою.
- Достоинства:
- Не гріється.
- Недостатки:
- Не має підтримки обертів при навантаженні на неї.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання і високу оцінку цієї полірувальної шліфмашинки від RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені її роботою. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює без нарікань потужності достатньо
- Недостатки:
- Нем
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання цієї полірувальної машинки від RZTK. Раді, що Ви задоволені її роботою. Дякуємо за відгук!
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Падають обороти при небольшом наватажени. Для дома підайде.
Представник брендуВітаємо Вас, Андрію! Дякуємо за придбання техніки RZTK. Впевнені, подальше використання пристрою буде приносити Вам тільки позитивні емоції та відмінні результати роботи. Бажаємо успішної експлуатації!
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шлифовал дверь в машине. Остался доволен.
- Достоинства:
- Ручки
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Ми вдячні Вам за покупку полірувальної шліфмашинки RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не держит обороти, слабий движок. Для дома нормально, сладкая
цена.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку полірувальної машини цієї моделі та залишений відгук. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили цей електроінструмент. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань щодо використання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка доставка, шліфмашинка працює відмінно, комплектація відповідає дійсності
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо Вам за вибір і покупку полірувальної машинки RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Вдячні за Ваш відгук!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за придбання полірувальної шліфмашини RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша машина відполірувала машину головне нормальні круги і пасту купити
Представник брендуВітаємо, Назаре! Дякуємо за придбання полірувальної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви позитивно оцінили її використання і поділилися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Леоненко в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тільки торкаєшся поліровочної поверхні моторчик тухне і не тяне..
знав що машинка погана, але на стільки прям.
Не рекомендую, можливо комусь підійде, але це каторга- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Моторчик дуже слабкий на машинці..
Представник брендуДобрий день, Леоніде! Прикро, що Ви отримали певний негативний досвід користування цим інструментом. Впевнені, що вказана Вами робота інструменту є не правильною, та не може відповідати за загальну потужність моделі. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Гога А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трохи гріється, але для одного авто та дрібних робіт достатьньо.
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за вибір і покупку цієї полірувальної шліфмашини від RZTK. Добре, що Ви задоволені її використанням. Вдячні за Ваш відгук!
- Євгеній І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні полірував фари на авто,до неї потрібно трохи звикнути але шліфмашинкою залишився задоволений,на першій швидкості потужності замало але трохи попрацювавши знайшов середину і все пішло як треба.
- Достоинства:
- За цю ціну доволі не поганий інструмент
- Недостатки:
- Зупиняється на 1 швидкості
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Ми вдячні Вам за покупку цієї полірувальної шліфмашини. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили її використання і вирішили поділитися своїм відгуком. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань щодо експлуатації, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Иванченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це просто знахідка для полірування в домашніх умовах. Треба періодично шліфувати деревину, полірувати фари і скло на авто.
Трошки важкувата, але і потужність не маленька. В співвідношенні вартість якість це просто ТОП. Круто що є фіксація кнопки вмикання, не треба постійно тримати її.
Єдина рекомендація купити 2 шайбочки під болти які кріплять рукоятку.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання цієї полірувальної шліфмашини RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням моделі. Дякуємо за відгук. Ваша думка буде врахована. Бажаємо успішного користування!
- Михайло З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніби працює але двигун ну дуже слабкий трохи придавиш і вже стає, якщо потрібно сильніше придавити то потрібно другу швидкість і придавити щоб хоч трохи тянула. Комплектні насадки на один раз.
- Достоинства:
- Дешево
- Недостатки:
- Дохляк
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо за придбання полірувальної шліфмашини цієї моделі. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо використання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав комплектну. Ручка стала без ніяких питань. Нічого не підганяв. при роботі нею не було сторонніх шумів і запахів.
тому хто колись працював професійною машинкою, вона не сподобається зовсім.
Потужності мало. на першій швидкості вона стає при мінімальному навантаженні. оберти доводиться регулювати силою навантаження на неї.
На третій швидкості оберти вже завеликі можна припалити лак.
працював переважно між другою і третьою, і практично без нажиму. Для професійного використання вона не підходе.
Для догляду за своїм авто вона своїх грошей коштує
Своє авто полірував трьома пастами , в роботі була 6 годин з перервами. Не нагрівалась звук роботи не змінився запахів ніяких сторонніх не було. Вона легенька , після роботи руки не боліли..
Відполірував своє авто і можна сказати що відбив її вартість.
За такі гроші непоганий варіант. Тільки треба трішки звикнути до того що на малих обертах замало потужності.- Достоинства:
- Недостатки:
- За таку ціну майже немає
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо за покупку полірувальної шліфмашини RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили її використання і поділилися розгорнутим відгуком. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо успішного користування і надалі!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша річ за таку ціну
Представник брендуДобрий день, Ольго! Ми вдячні Вам за придбання полірувальної шліфмашини RZTK цієї моделі та позитивну оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Два дні мучав своє придбання. Пробував і на дереві, і на металі.
Інструмент сподобався. Регулювання швидкості, плавність запуску. Все відмінно.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не выявил
Представник брендуДобрий день, Антоне! Дякуємо Вам за придбання полірувальної шліфмашини від RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього інструмента. Вдячні за Ваш відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже поганої якості
- Недостатки:
- Не регулюються та плавають обороти
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Юра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таки зупиняється на 1 швидкості,при роботі має запах китайської пластмаси.Потужність наврятчи так як заявлено
- Достоинства:
- Недостатки:
- Рідна площадка зовсім негодна 150 подошву слабо тягне
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за покупку полірувальної шліфмашини цієї моделі. Пристрій має відповідати заявленим характеристикам. Якщо виникли проблеми, труднощі під час експлуатації чи з’явилися будь-які запитання щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Сур М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Слідкую за кузовом автомобіля та причепа до нього, намагаюсь якнайшвидше усувати всі дефекти, бо їжджу по бездоріжжю. Придбав цю полірувалку на допомогу. Ну, непогана, може бути за ці гроші. Легкі подряпини і потертості – митєво. Теж підходить для фар. Маю надію, що служитиме довго.
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо Вам за покупку полірувальної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що цей інструмент став корисним для Вас. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо легкого та ефективного користування!
- Леся Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на подарунок. Чоловікові сподобався.
Ще не перевіряли в дії.- Достоинства:
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Лесю! Дякуємо за покупку полірувальної шліфмашини RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Упевнені, користувач буде задоволений цим електроінструментом. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Юрій С***
А чим сподобалась, кольором?
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Полірнув машину в круг, за такі гроші вона себе вже окупила. Для домашнього використання саме то.
- Достоинства:
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо за покупку полірувальної шліфмашини RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Функцію свою виконує на 100%, потужність достатня. Надійний і продуктивний інструмент для непрофесійного викорситання.