Великий зимовий розпродаж. Знижки до 55% з 15 по 21 січня

Отзывы покупателей о Генератор бензиновый RZTK G 3500

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Светлана Цепордей

Получили генератор быстро и во время. Завелся с первого раза. Всё в порядке. Буду надеяться, что и дальше будет всё хорошо.

Достоинства:
    Хорошая фирма. Уже не в первый раз покупаю именно эту фирму. Безотказно работает.
    Недостатки:
    Пока не обнаружено.
    • Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Дякуємо Вам за придбання цього бензинового генератора від RZTK. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням довгі роки. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Олена Зінкевич

Працює чудово. Від нього працює холодильник, морозильна камера, газовий котел, телевізор та світло у 4 кімнатах.

Достоинства:
    Ціна та якість.
    • Представник бренду

Добрий день, Олено! Ми вдячні Вам за покупку генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його роботою. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Михайло Стицюк

Звʼязались доставили швидко , не працює віддача заряду ..

Достоинства:
    Якість ціна
    Недостатки:
    Не працює віддача заряду
    • Представник бренду

Добрий день, Михайле! Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Рома Потапенко

ПК, кондиционер, телевизор ,без проблем

Достоинства:
    Обычный бюджетный вариант
    Недостатки:
    Алюминиевая обмотка
    • Представник бренду

Вітаємо, Романе! Дякуємо за покупку бензинового генератора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо безперебійної експлуатації!

• Дмитрий Найденов

Додаю відео до попереднього.

• Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Особлива подяка за доданий відеоогляд. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Дмитрий Найденов

Дякую генератором задоволений, з коробки залив масло, бензин, повірив фільтр і все, запустився без проблем... Поганяв 20 хвилин і зняв відео роботи..

Достоинства:
    На даний момент ціні і якість роботи..
    Недостатки:
    На даний момент недоліки відсутні, час покаже.
    • Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Упевнені, так буде й надалі. Дякуємо за Ваш відгук!

• Володимир Охріменко

Класний генератор. Відключення електроенергії відпрацьовує на всі . Є питання до ROZETKA : Чи можна на нього встановити ел стартер???

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Невиявив
    • Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за вибір і придбання техніки ТМ RZTK. Установлення електростартера на генератор цієї моделі не передбачене. У лінійці наших товарів є подібна модель з електростартером — G 3500E: ссылка. Бажаємо успішної експлуатації!

• Кирило Гейкин

Гарний генератор. Гарне обслуговування.
    Нажаль скористатися не встиг, але ззовні все було на досить непоганому рівні.

Недостатки:
    З коробки йде без масла.
    І без масла завести нема можливості завести і перевірити при отриманні.
    Тобто треба їхати забирати з бензином і маслом (таке-собі)
    • Представник бренду

Вітаємо, Кириле! Ми вдячні Вам за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Ваше побажання буде враховане. Також дякуємо за відгук із фото. Зичимо успішної експлуатації!

• Анна

Все нормально.

Достоинства:
    В міру шумний, тягне Уфо на 1.8квт, поки працює без нарікань.
    Недостатки:
    Невиправдано величезна накрутка в ціні в момент покупки...
    • Представник бренду

Добрий день, Анно! Дякуємо за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Добре, що Ви позитивно оцінили його використання. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Александр

Я все розумію. Але навіщо купувати генератор щоб підключати до нього уфо?
      Може краще купити газовий або бензиновий обігрівач? Там ККД буде більший.
      Чи то в Україні така мода на безглузді речі?

• Вячеслав

Замовляв влітку 2022 року, відпрацював вірою і правдою всі відключення 22-24 року, в цьому році установив безперебійник бо танці з бубном біля даного генератору достали. По-перше ніяких 3.5 не має, при навантажені 1.5-1.8 кВт реве як ненормальний, ближче до 2 кВт скаче так, ніби хоче вийти з двору. Старт холодильника, морозилки чи кондиціонеру не завжди витримує при постійному навантажені /- 500 Вт. Зарядку електричного авто 2.6 кВт не витягує, 2 кВт ледве тягне, але рівень шуму при цьому неймовірний і нічого включати не можна. Я думаю що вся причина в алюмінієвій обмотці, хоча коли купував в описі зазначалося мідна. Генератор обслуговується вчасно, заправляється якісним бензином. Доречі розхід при середньому навантажені (1- 1.5 Квт) 1-1,2 л в год. В принципі не поганий генератор, якщо не великі навантаження, але дуже прикро, що заявлені характеристики не правдиві. Зараз би такий не купив.

Достоинства:
    Допоміг з відключенням світла. Легко заводиться.
    Недостатки:
    Не коректні характеристики, ніяких 2.5 а тим паче 3.5 КВт там не має. Для помірного навантаження.
    • Представник бренду

Добрий день, Вячеславе! Дякуємо за придбання електрогенератора цієї моделі. Добре, що він став Вам у пригоді. Також вдячні за розгорнутий відгук, у якому Ви поділилися власним досвідом експлуатації. Цей пристрій має відповідати зазначеним характеристикам. У разі виникнення проблем, труднощів чи будь-яких запитань щодо використання, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Сергей Кашуба

Ціна якість беру не перший раз все ок.

• Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за покупку та високу оцінку генератора RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням тривалий час!

• Олександр Бинда

Для невеликого будинку вистачає.
    Тягне 2 холодильники, морозильну камеру, світло, дрібну електроніку і скважений насос правда, при пуску насоса трохи пританцьовує :-) При підключенні чогось потужного (бойлер, чайник, електропіч) просто комбіную електроприладами щоб споживання не перевищувало 2,8 кВт і не забувати про пускові токи що, інколи перевищують вже робочий.
    Для стаціонарного користування рекомендую зробити-підключити заземлення, це і безпека і правильна робота генератора.
    І вже по досвіду рекомендую добре протягнути болтові з'єднання які, кріплять двигун і альтернатор до корпусу. В мене два відкрутились і три відпущенні.
    Плюсом є і наявність електронного табла з інформацією (мото-години, напруга, частота).
    За ці гроші доволі не поганий генератор!

Достоинства:
    Доволі тихий, для мене не важкий, має гарний вигляд, дві розетки, інформаційне електронне табло.
    Недостатки:
    Збірка трохи кульгає.
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі та розгорнутий відгук. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним позитивним досвідом експлуатації. Також вдячні за корисні поради. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Олександр Лисенко

Кришка ручного стартера стоїть не правильно її потрібно змістити на один отвір проти часової стрілки. На 22 годині напрацювання при запуску порвалась вірьовка.

Недостатки:
    Чайник два кіловата не тягне
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо, що поділилися власним досвідом використання цього генератора. У разі виникнення проблем, труднощів чи будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Андрій Небогін

Станція акукмуляторна виводить помилку, що живлення 44Гц та не пере напругу з генератора. Біда

Достоинства:
    Нема переваг, такий як інші генератори
    Недостатки:
    Видає 44Гц замість 50Гц
    • Андрей

Біля карбюратора є гвинт, що регулює оберти, частота показується на лічильнику мотогодин. На прогрітому відрегулюйте, і все буде ок

• Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання генератора цієї моделі та позитивну оцінку. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Олександр

Купив даний генератор той що без акумулятора, рік назад. Спочатку лише пройшов обкатку 20 годин і заміна мастила відповідно без будь який нарікань.
    Через рік перший раз пригодився та виручив в блекаут. Впринципі критичні прилади:холодильник+насос з криниці+ чайник+світло в будинку тягне. Дай Боже прослужить і далі.

Достоинства:
    Ціна, простий у використані
    Недостатки:
    Якість матеріалів, але ціна)))
    • Марк Гиммельфарб

Він без правильної сінусойди=) від нього не може запустити холодильник й насос

• Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за вибір і покупку електрогенератора RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням тривалий час. Дякуємо за Ваш відгук із позитивною оцінкою!

• Євген Петрига

Доброго дня! Хороший генератор! Вистачає для освітлення будинку та двох холодильників і морозильної камери! Таку нагрузку він навіть не відчуває! Дякую!

Достоинства:
    Добре тягне!
    Недостатки:
    Не виявив
    • Представник бренду

Вітаємо, Євгене! Дякуємо Вам за покупку бензинового генератора RZTK цієї моделі та залишений відгук. Раді, що Ви задоволені використанням пристрою. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Сергій

Брав за смішну ціну, враховуючи ситуацію в країні. Задоволений, для будинку вистачає. Працює відносно тихо. Має дві розетки. Порадував екран для мото годин та напруги. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Працює, всім задоволений. Не дуже гучний, легкий в обслуговуванні.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені своїм вибором. Дякуємо за відгук із рекомендаціями, а також додане фото пристрою. Бажаємо успішного користування на довгий час!

• Єгор Луговський

даний генератор купувався в травні цього року і напротязі двох місяців ніразу не використовувався , сьогодні був перший запуск , все було зроблено згідно інструкції, генератор запустився , стабільно працює і на індикаторі видає 230вт , але при підключенні будь-якого прибори не подається напруга взагалі

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    не видає напруги
    • Артем Яровий

Спробуйте після запуску генератора ввімкнути аварійний перемикач. Якщо він виключений напруги в розетках генератора не буде.

• Олександр Оношко

у мене була така ж проблема: аварійний перемикач переключив туди-сюди, 2 рази перезапустив і все було ок! 16 годин напрацював - політ нормальний!

• Представник бренду

Добрий день, Єгоре! Шкода, що Ви стикнулися з певними труднощами під час експлуатації цього генератора. У разі виникнення проблем чи будь-яких запитань щодо використання, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Гаденко Андрей

Працює супер ! Заводиться з другу обороту дуже легко

• Представник бренду

Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання генератора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені його роботою. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Олександр

Купили данный генератор летом 2023-го , первые полгода не пользовались, так как практически не было отключений, активно использовать начали с весны 2024-го, живём в частном доме. За эту цену считаю отлично справляется со своей задачей. Хватает на одновременное использование холодильника, телевизоров, всякой мелочи типа зарядки и тд плюс ко всему этому один из вариантов ниже:
    1. Насосная станция (без бойлера, воду греет газовая колонка)
    2. Насос "Харьков" для полива.
    3. Кондиционер 9-ка.
    Запас по ощущениям ещё есть, но больше нагружать не пробовал, всё таки бюджетный вариант.
    Напряжение держит стабильно 228-232В
    Расход топлива точно не высчитывал, но по ощущениям примерно 1л в час.
    Единственный на данный момент минус это то что с первых же дней сломался флажок который показывает количество топлива в баке, скорее всего он запал, но открыть и проверить количество бензина не проблема. Планирую установить карбюратор на газ, так как зима наверное будет тяжёлой. Всем добра, мира и слава Украине!

Достоинства:
    Цена, характеристики соответствуют заявленным.
    Недостатки:
    Перестал показывать количество топлива в баке
    • Таиса Мишура

В мене на цьому генераторі працює 2 морозилки, 1 холодильник, станція для води, без бойлеру, мікрохвильова піч. Справляється на 100% .

• Представник бренду

Добрий день, Олександре! Героям слава! Дякуємо за вибір і придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним позитивним досвідом використання цієї техніки. Ми вдячні Вам за розгорнутий відгук і бажаємо успішної довготривалої експлуатації!

• Гаденко Андрей

Все круто. Зводиться дуже легко з другого разу.
    Рекомендую. Наклейки на генераторі інструкція дуже допомагає.

• Представник бренду

Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені своїм вибором. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації!

• Олександр Олексієнко

Цілком добрий за свій кошт , номінальна потужність 2.8 квт. відповідає дійсності!

Достоинства:
    Ціна в порівнянні з конкурентами
    Недостатки:
    поки не знайдено
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви позитивно оцінили його використання і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішної експлуатації на довгі роки!

• Иван Мартыненко

Супер, пройщов обкатку 5 годин з легким навантаженням. На 5-й запуск почав дрикатись на холостому ходу і під час навантаження - прочистив верхній жиклер на карбюраторі (є повно відео на просторі мережі). Паливо раджу завжди заливати по 7 літрів, для того, щоб не застоювалось і обовязково через дрібну сітку.

Достоинства:
    Ціна, доступність, параметри
    Недостатки:
    Як і всі генератори примхливі до якості та чистоти палива
    • Яценко Руслан

Фільтр паливний не ставили?

• Представник бренду

Добрий день, Іване! Ми вдячні Вам за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені його використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Юлія Мелецька

Отличный генератор. Очень довольна покупкой. Выручает при отключении электроэнергии.

Достоинства:
    Цена, габариты, достаточно тихий.
    • Представник бренду

Вітаємо, Юліє! Дякуємо за придбання генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішної експлуатації!

• Сергій.

Після п'ятигодинної обкатки на бензині,з невеликим навантаженням,встановив газовий карб і вже далі на ньому.Запускається на газу (пропан) на відкритій заслінці і стабільно з третього смику.На бензині,як і в стоковому стані,з першого.Відрегулював клапана,відстроїв частоту,бо на "заводських" налаштуваннях микрохвильовка на кухні майже не запускалася.Тестував ваттметром та різноманітним інструментом на навантаження,яке може витримати прилад.Всі ті тести з болгарками,пилками та іншим-взагалі не показник,та як болгарка на 1кВт без навантаження бере ватт 350-400.Найоб'єктивніші показники вдалося отримати на двох фенах.На них можливе ступінчасте регулювання потужності і наочно зрозумілі можливості генератора.Що ми маємо (на пропані):2.6кВт витягує без питань,2.7-2.75 важкувато,на 2.85 спрацьовує захист.Впринципі,так і повинно бути,враховуючи параметри встановленого автоматичного вимикача.Резюмую-для моїх цілей (забезпечення побутових потреб двокімнатної квартири)цього генератора цілком достатньо,а враховуючи його ціну,то це просто подарунок.

Достоинства:
    Ціна,доволі приємна якість збірки,непогані робочі показники.
    Недостатки:
    Поки що немає.
    • Сергій Ковтун

Підкажіть будь ласка який карбюратор для газу брали?

• Сергій Шерстюк

Брав також на "Розетці".Продавець VG-PARTS.Для двигунів 168/170

• Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання і високу оцінку електрогенератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування в розгорнутому відгуку, він буде корисний іншим користувачам цієї техніки. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Юрій Гордіяш

Купив майже рік тому. За весь час виручав декілька разів. Перший запуск зробив згідно інструкції,далі користуюся без проблем,всю домашню електрику тягне без проблем, тільки перед користуванням відключаю бойлер. Стаціонарно встановив у гаражі,вихлоп вивів на вулицю, як на мене,гирчить не дуже.

Достоинства:
    Є електрика в будинку)))
    Недостатки:
    Поки що не вилізли
    • Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Ми вдячні Вам за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!

• Юрій

Для постійного використання потребує звукоізоляційного ящика або хатинку. З глибинним насосом 1.1 кВт працює нормально (лайфхак: пристрій плавного пуску для насосів та асінхронних двигунів). З спліт- кондиціонером та холодильником також поацює. За допомогою реле пріоритету можна всю сучасну хату живити.

Достоинства:
    Запустився зразу(за інструкцією). Відповідає очікуванню.
    Недостатки:
    Потребує власного ізольованого житла
    • Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування і корисними порадами. Добре, що Ви задоволені роботою цього пристрою. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!

• Юрій

Придбаний для заміського будинку. Запустився зразу (все згідно інструкції). Глибинний насос Водолій 1.1 кВт (насосна станція) , холодильник, та навіть маленький бойлер у тестовому режимі попрацювали разом. Кондиціонер спліт разом з холодильником також працювали. Лайфхак: на насос встановлений "пристрій плавного пуску для насосів та асінхронних двигунів", на холодильник - захисне реле напруги з затримкою на включення. Для постійного користування гарячою водою в блекаути планую встановити реле пріоритету (під час роботи насосу, вимикається бойлер).

Достоинства:
    Все працює як очікувалось. Стратегічні домашні прилади працюють від генератора.
    Недостатки:
    Досить шумний (чутно далеко)та важкий (50 кг у заправленому стані). Для постійного користування треба продумати місце для встановлення з урахуванням шумоізоляції, комфорту та безпеки.
    • Любомир Гайдаш

Вітаю! Який пристрій плавного пуску ви купляли?

• Представник бренду

• Сергій Воробюк

Спочатку пройшов обкатку на холостих обертах 2 години на тогорішньому бензині. Заводиться добре, лише треба повільно переходити на відкриту заслінку бо глохне, навіть довелося трохи в середньому положенні заслінки ловити оберти щоб не глохнув. Купувався під насос БЦПЄ 0.5-63У. Запустити такий насос або навіть менший просто так не получиться - генератор заглохне. Думав навіть повертати генератор і купувати потужнішого. Але Слава Богу додумався, як можна запустити насос. Потрібно вивести оберти генератора під навантаження стадійно, а тоді різко одномоментно перейти з одного навантаження на інше. Тобто для пуску насосу 1270 Вт в одну розетку вмикаємо активне навантаження типу промисловий фен або дуйчик - там є режими навантаження 1000 і 2000 Вт, ато й більша кількість. Включаємо фен на 1000 Вт - генератор підхоплює оберти для даного навантаження, через пів хвилини збільшуємо навантаження до 2000 Вт. Оберти генератора збільшуються під це навантаження. В другій розетці генератора у вас має бути увімкнено рубильк або автомат з виходом на розетку в яку увімкнено насос ( чи інше потужне навантаження). В один момент вимикаємо фен і включаємо автомат на насос. Генератор такого переходу навіть не помітить і підхопить нове навантаження. Насос на глибині 44-45 метрів, із зворотнім клапаном і повною води трубкою 32 мм стартує без проблем. Думаю даний генератор за допомогою цього способу може розігнати насос навіть на 2-2,5 кВт, але не факт, треба пробувати. Прошу службу підтримки взяти до уваги даний досвід і давати розгорнуті рекомендації на рахунок чи потягне генератор певний тип і величину навантаження. Навіть можете демонстраційне відео описаного зняти і викласти в описі до генераторів.

Достоинства:
    Витягує 2 кВт активного навантаження( нагрівач) та глубинний насос на 1270 Вт
    Недостатки:
    Дуже повільно потрібно прикривати повітряну заслінку після заведення щоб не заглох
    • Андрей

В мене такий самий насос запускає без проблем. Я б перевірив карбюратор на забруднення, зазор свічки та клапанів, може тоді не прийшлось би й чаклувати з насосом.

• Юрій

Лайфхак: пристрій плавного пуску для насосів та асінхронних двигунів. Я тестував модель на 16А. Запускається скважинний насос 1,1 кВт легко, пусковий струм помітно знижується. Одночасно з працюючими іншими побутовами приладами генератор не глохне.

• Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування і своїми рекомендаціями щодо роботи, вони обов’язково будуть враховані. Бажаємо довгтривалої успішної експлуатації!

• Роман М

Генератор мандрівник (битий, не фарбований)
    Я 2 покупець, чек виписаний не на мене.
    Я повернув.
    Скоріше за все, поїде до наступного покупця.

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Биточок
    • Представник бренду

Добрий день, Романе! Прикро, що виникла ця ситуація. Імовірно, товар був пошкоджений під час транспортування. Ваше зауваження буде передане відповідальному співробітнику. Дякуємо за відгук!

• Микола Савко

Працює добре, тривало не користувався, але 2*2 год було.

Достоинства:
    На момент купівлі був найдоступніший. Досвід користування продукцією RZTK довів що вона надійна та доступна.
    • Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за придбання генератора RZTK цієї моделі. Будьте впевнені, він буде Вашим надійним помічником. Вдячні за Ваш відгук!

• Виктор Кравченко

поки на обкатці, працює добре, зауважень нема

Достоинства:
    ціна-якість
    • Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Дякуємо Вам за покупку бензинового генератора RZTK цієї моделі. Упевнені, Ви будете задоволені його використанням тривалий час. Вдячні за Ваш відгук!

• Володимир Токар

Все добре .Сподіваюсь так і буде

• Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо Вам за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Упевнені, Ви будете задоволені використанням цієї техніки тривалий час!

• Анатолий Панасенко

Тихо працює ,на обкатці ,поки що претензій до роботи немає .
    За такі гроші непогано .

• Светлана Малюхова

Гарний вибір

• Владимир Каса

Для дома то что надо

• Представник бренду

Добрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку бензинового генератора RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації!