Отзывы покупателей о Генератор бензиновый RZTK G 7500DFE

Оценка пользователей 4.58/5
  • Сергій

Працює добре як на бензині так і на газу. Але є питання до регулювання клапанів. Потрібно чи ні їх регулювати так як зараз генератор дуже багато працює на газу

Достоинства:
    Потужність, універсальність.
    • Дмитро С***

Бажано кожні 250 мото годин їх перевіряти, і при необхідності регулювати. Я на своєму такому ж генераторі це роблю.

• Дмитро

До генератора поки претензій не маю. Але розетка - повна зневага до покупця. Місяць не можуть відповісти на просте запитання.

• Олег

купував в серпні. за свій кошт супер варіант ! працює надійно. потужний. заводиться з ключа. на газу і на бензині гарно працює. мідна обмотка!!!! за свій кошт на великий будинок або 2 малих - можете купит на 2х з сусідом! - вистачає)

Достоинства:
    потужний.
  • Игорь М***

Этим летом я приобрёл этот генератор для обеспечения дома в 200 кв. м. и полностью доволен своим выбором. Запуск не вызывает никаких сложностей, бачок для топлива достаточно вместительный. Главное преимущество это его универсальность: генератор безупречно работает и на газе, подключали как баллон так и напрямую.
    Для  долговечной работы я советую  соблюдать правила обслуживания: следить за уровнем и качеством масла, вовремя мыть фильтр, а также проверять свечу зажигания при возникновении малейших проблем с пуском. В целом у меня пока все отлично, но и пользовались немного.

• Антон Т***

Працює добре, заводиться легко, поки максимально навантажувати на 4.8кВт, було під'єднано 2 будинки(світло, холодильники, кондиціонери та зарядки), а в одному будинку ще працювала насосна станція.
    Єдиний мінус - невідповідність характеристикам по частоті, 50Гц не було жодного разу, коливання від 52Гц до 54Гц, що мені здається не дуже добре.
    І після першого використання відвалився провід від клеми, але це дрібниці, 2хв роботи і все відремонтував

Достоинства:
    Потужний, двопаливний
    Недостатки:
    Частота струму не відповідає характеристикам
      Представник бренду

Добрий день, Антоне! Дякуємо за придбання цього електрогенератора та позитивну оцінку. Добре, що загалом Ви задоволені роботою пристрою і залишили свій відгук. Зауважимо, що це модель синхронного типу, яка має модифіковану синусоїду, а частота струму залежить від обертів двигуна. Генератор видає частоту струму 52–53 Гц на холостому ходу, що є нормою. Після приєднання навантаження частота буде вирівнюватися. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти. Бажаємо завжди чудових результатів!

• Дмитро М***

Брав по акції.Запас потужності достатній,добротно упакований.

Достоинства:
    Ціна,добре упакований,все працює
    Недостатки:
    Вага(але то не критичний недолік), велика витрата бензину.
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за вибір і покупку бензинового генератора RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Елена К***

Користуємось два роки. Газ бензин, все працює. На два будинки одночасно. Побутова техніка станція на воду. Минулого року взагалі незнаю як би без нього.

Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо Вам за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його роботою і залишили свій відгук. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Вячеслав А***

Що ж найважкіші часи пережили. Працював нормально. Проведено 2 заміни масла. Єдине що витрати палива величенькі (хоча і заявлені 10 год на баці пропрацював) і обороти трошки скачуть. Виходить не зовсім рівна синусоїда, хоча проблем з технікою не було. Думаю викликати майстра для наладки. Шкода що розетка не надає таку послугу. Загалом задоволений. Але думаю зо 3 квт було б достатньо. Так що зважуйте свої потреби при покупці.

Представник бренду

Добрий день, В’ячеславе! Дякуємо за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі та залишений відгук. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили використання цієї техніки. У разі потреби отримання консультації щодо експлуатації, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Олександр Г***

А чи є в продажу до нього щітки?

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Ручний старт навернувся
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання бензинового генератора RZTK цієї моделі. Для уточнення наявності деталей, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Дмитрий

За свои деньги очень хороший вариант. Работает на бензине, пропане и на метане. С метаном проигрался, длинна шланга от магистральной трубы до генератора должна быть минимальной, также сразу меняйте свечу на качественно ( 100,00 грн.) Тянет насос на скважину и все бытовые приборы.

Достоинства:
    Мощный, работает на метане
    Недостатки:
    Плохая синусоида
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені роботою техніки нашого бренду та знайшли час, аби поділитися своїм відгуком. Бажаємо успішної експлуатації!

• Александр З***

Добрый день,подскажите а падает ли мощность на метане? И заводится ли на метане холодный или горячий?

• Євгеній П***

Доброго дня. Чи потребує додаткових налаштувань при переході на природній газ і чи впливає це на потужність?

• Нагорний О***

Працював 15 хвилин, здали в сервіс. Тепер чекати два тижні. Дуже сподіваюсь що просто повернуть кошти.

Достоинства:
    Не встиг знайти
    Недостатки:
    Пропрацював 15 хвилин
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Шкода, що сталася ця прикра ситуація. Будьте впевнені, ми зможемо Вам допомогти. Будь ласка, очікуйте на дзвінок із сервісного центру!

• Руслан

Поправте опис, ну ніяк він 18 годин при наявності повного баку на 25 літрів не відпрацює, реальність до якої потрібно бути готовим це 3 л на годину а не так як у вас виходить 25\18 = 1.4 л\год , тобто баку на 25 літрів вистачить не більше чим 25\3 = 8 годин. І це це за умови використання бл 50-70% потужності генератора.
    І так, якщо ви плануєте використовувати його на 1-2 кіловати то він не надто більше буде економити, краще купить менш потужного генератора
    Притензій до роботи генератора ніяких немає, працює рівно в основному від газу, газу в балонах, балона на 25л вистачає не більше чим на 7м годин в зимових умовах при навантаженні 50-70%, ну а влітку балон на 27 літрів на 25 літрів краще не заправляти;)

Достоинства:
    Генерує електрику
    Недостатки:
    споживає паливо)
      Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі та розгорнутий відгук. Раді, що загалом Ви задоволені використанням пристрою. У разі виникнення будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Олександр

При постійному навантаженні 3кв з каністри 20л працював рівно 10 годин. Відповідно 2л/год. При більшому навантаженні буде більша витрата. Час вказаний у описі скоріше за все теоретичний, або без навантаження.

• Дмитрий

Вам потрібно його налаштувати, в інструкції вказано як саме.

• Роман

Доволі не поганий генератор за свої гроші. Реальна потужність 6кВт. Тягне весь будинок, 2 холодильника, морозильну камеру, телевізор, потужну насосну станцію, освітлення. мікрохвильовку. Як не дивно, працює навіть газовий котел Baxi, хоч наче сучасні котли і привередливі. Головна перевага що працює на звичайному газу з магістральної труби, але бажано поставити фільтр. Також працює і від балону з пропаном, але для балону потрібно редуктор для зменшення тиску. Заводиться легко на бензині зі стартеру, після прогріву можна закривати краник і плавно переходити на газ. Але треба приловчитись, і газовий кран відкривати дуже повільно і потроху, лише тоді коли він почне зовсім глохнути від недостачі бензину. Потім ще почекати поки обороти стабілізуються після подачі газу, це означатиме що весь бензин вигорів і можна підключати навантаження. Якщо не дочекатись поки вигорить весь бензин і подати навантаження, то може заглохнути через те що дуже багата суміш газу та бензину.

Достоинства:
    Потужний, працює на газу
    Недостатки:
    Тяжкий дуже :)
    • Володимир Я***

Вітаю. Підкажіть, будь-ласка, підключили до магістрального природного газу , правильно? Щось ставили для цього додатково, чи все потрібне було в комплекті? Який фільтр поставили для природного газу і чи краще з ним працює генератор? Зарання вдячний за відповідь

Представник бренду

Вітаємо, Романе! Ми вдячні Вам за придбання електрогенератора RZTK цієї моделі та розгорнутий відгук. Раді, що Ви задоволені його роботою. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!

• Дмитрий Х***

Вперше незадоволений Розеткою...відпрацював генератор чудово(на газу ще краще чим на бензині) аж 13 мотогодин, аж поки не кинуло масло в повітряний фільтр. Здав на сервіс(на гарантії ж). Через днів 10 дзвонять і кажуть: "Сервіс вирішив, що це ваш "косяк", Ви вляли більше масла або перевертали його на бік. І сервіс вирішує, що ремонт негарантійний, тобто Ви повинні заплатити". На що я відповів, що обидва варіанти не були скоєні. Відповіді від сервісу не було, сам потім дзвонив та цікавився,коли зможу забрати генератор(вже навіть готовий був заплатити, аби тільки він працював в такий потрібний час). Сказали коли можу забрати. І ось сьогодні на радощах забрав його(гроші не потребували),приїхавши додому, світло вимкнули, але ж у мене генератор після "сервісу" і іду я випробовувати: заливаю нове масло(спеціально не доливаю до верхньої поділки щупа). Завівся наче норм,прогрівся - давай на газ переключати і взагалі почав ривками працювати(хоча до сервісу на газу працював відмінно). Це перша проблема. Друга проблема - знову почало сочитися масло...і третя проблема - людина на сервісі мабуть образилася(думав йому вистачить півбаку мого бензину в дарунок) і накрутила карбюратор так, що паливо "улітало", рівень швидко впав за короткий строк роботи.

Отже, сервіс проблему не вирішив, а тільки добавив...я залишився дуже незадоволений в такий час, коли генератор має виручати. Ось такий перший досвід і враження від звернення до сервісу Розетки.

• Дмитрий Х***

За 1годину роботи з'їло 10л бензину, на наступний день почав генератор вогнем стріляти...

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Раді були дізнатися в телефонній розмові, що Ваше питання успішно вирішене сервісним відділом і на сьогодні Ваш генератор виконує своє завдання. Упевнені, подальше використання буде приносити Вам лише позитивні емоції та відмінні результати роботи. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми радо допоможемо Вам!

• Елена К***

Придбали рік тому. За цей час недоліків не виявили. Працює згідно опису і характеристик. Підключили газовий балон без проблем. Тягне будинок 200 м.кв (2 холодильники, 2 мороз. камери, 2 кондиціонери на обігрів, світло, і т.д). В даній ситуації -

Достоинства:
    Потужність
    Недостатки:
    Не виявили
      Представник бренду

Добридень, Олено! Дякуємо за придбання та високу оцінку бензинового генератора RZTK. Раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та цілком задоволені експлуатацією. Бажаємо вдалого використання та відмінних результатів!

• Владимир К***

Прогнали пару часов на бензине, работает без проблем, сразу не грузили сильно, до 2квт только нагружали. На бензине работает ровно, не требовательную нагрузку потянет, с превередливой надо ставить стабилизатор какой то. Запускали от магистрального газа, работает не так ровно как от бензина, и на холостую больше дергается, чем под нагрузкой, в тестовом режиме час работы на магистральном газе с нагрузкой 2 квт сожрал 2 куба газа, получается 16 грн в час, что явно дешевле чем на бензине 1,5 литра в час, около 60 грн. Но на магистральном газе так понял 6 квт не выжать, будем дальше тестировать, если 3 квт отдаст, думаю уже хорошо.

Достоинства:
    Двух топливный, запускается стабильно
    Недостатки:
    Шумноват, но это первый генератор, не с чем сравнить.
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за придбання електрогенератора RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням і відзначили переваги моделі. Окрема подяка за Ваш розгорнутий відгук із фото. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Виталий

А как подключали к магистральному газу, через стандартный пропановый редуктор для баллонов?

• Дмитрий Л***

Советую на магистральном газе поменять свечу на качественную. Вкутил NGK полет нормальный. Также, настроить обороты, чтобы вольтаж выходил более 220В.

• Олександр Г***

Видає не 50, а 53 частоту
    Стабілізатори з ним сходять з розуму. 215-240.
    Котел не працює, уходить в помилку або вкл й Викл одразу, коли йде нагрузка - вкл насос щоб обігріти дім чи воду нагріти. Що великий мінус самий
    Ще працює з ривками звук

Достоинства:
    Електрика є
    Недостатки:
    Котел не працює. Шумний
    • Станіслав І***

Котлу потрібен 0, синхронні генератори видають умовну "фазу" на обох проводах. Почитайте в інтернеті як підключити котел до синхронного генератора - 1) заземлення котла 2) заземлення генератора 3) одину з "фаз" (один з проводів від генератора) підключити до заземлення

Представник бренду

Добридень, Олександре! Дякуємо за придбання електрогенератора RZTK. Ця модель синхронного типу, має модифіковану синусоїду, частота струму залежить від обертів двигуна. Можливо Ваш котел є фазозалежним. У цього генератора на виходах немає таких понять як "фаза" і "нуль", є різниця в потенціалі між клемами. Для отримання "нуля" потрібне заземлення однієї із клем генератора. Для більш детальної консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Павло П***

распаковка и обзор купленного здесь генератора ссылка

Достоинства:
    Два вида топлива
    Недостатки:
    Нет гаечных ключей и болтов для соединения клемм аккумулятора
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Павле! Дякуємо, що знайшли час, щоб зняти відеоогляд, та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі генератора RZTK. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду та обов'язково врахуємо її. Зичимо легкої та вдалої експлуатації!

• Михаило Д***

Все добре.

Представник бренду

Добридень, Михайло! Дякуємо за придбання та високу оцінку бензинового генератора RZTK. Раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо вдалого використання на довгий час

• Тарас К***

В комплекті не знайшов ключі для запуску генератора

Недостатки:
    Немає ключів
      Представник бренду

Добрий день, Тарасе! Вдячні Вам за придбання бензинового генератора RZTK. Ключі мають бути під кришкою бензобака. Якщо питання не буде вирішене, Ви можете звернутися на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Ми обов'язково Вам допоможемо!

• Лябах В***

Поки задоволений.

Представник бренду

Вітаємо, Вікторе! Дякуємо за придбання генератора нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного та легкого використання!

• Павел С***

Выбрал эту модель генератора для хозяйства, в частный сектор. Привлекла возможность сэкономить благодаря гибридному устройству модели. Использую газ. Цена приемлемая среди подобных установок, с которыми я сравнивал. Качество сборки положительное, функционирование без перебоев. Доволен работой этого генератора, но о настоящей надежности можно говорить только спустя время. Спасибо!

Представник бренду

Вітаємо, Павле! Дякуємо за придбання продукції нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук та високу оцінку цієї моделі. Бажаємо приємного використання!

• Артур Н***

Сварку потянет?

• Михаил Т***

В связи с перебоями с электроэнергией пришлось купить такой генератор. Обкатал по правилам, нагрузка в среднем 2,5 КВт. Работает когда нужно, заводится легко, топливо потребляет средне. В общем я доволен.

Достоинства:
    запускается легко, цена
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм успішним досвідом експлуатації техніки RZTK. Бажаємо подальшого успішного використання техніки нашого бренду!

• Сергей

все б було б добре,якби не редуктор
    було 2 заміни по гарантії, та в обох випадках газовий редуктор не працював.
    ремарка: якщо ви здаєте по гарантії- очікуйте на рішеня від 5 до 14 днів.
    в мене пофакту місяць провів генератор в сервісі
    можливо було докупити зовнішній заговий редуктор на балон,але виникає логічне питання навіщо,якщо він є на самому генераторі та має працювать)

Достоинства:
    7 кв,газ
    Недостатки:
    газовий редуктор
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за придбання цієї моделі генератора ТМ RZTK. Вдячні за Ваш відгук та зауваження. Щоб більш детально розібратися в цій ситуації та з метою покращення якості обслуговування та продукції нашого бренду ми з Вами зв'яжемося. У разі виникнення додаткових питань Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

Представник бренду

Доброго дня, Сергію! Інструкція з експлуатації містить неточності які будуть виправлені. Для роботи цього генератору на газу крім газового балону також потрібен редуктор для пониження тиску встановлений на сам балон. Вибачте за незручності. Добре, шо наразі ситуація вже вирішена. Ваш відгук допоможе нам усунути неточності та доповнити інструкцію по експлуатації необхідною інформацією. Сподіваємося у Вас ще буде нагода скористатися технікою бренду RZTK та оцінити всі її переваги!

• Руслан М***

Хороший генератор. Простой, удобный. Недавно были морозы - заводил при -15 все норм. Не хватает амперметра, чтоб понимать текущую нагрузку.

Достоинства:
    простой в обслуживании, не дорогой
      Представитель бренда

Здравствуйте, Руслан! Спасибо Вам за покупку и высокую оценку генератора ТМ RZTK. Желаем бесперебойной эксплуатации на долгое время!

• Мирослав В***

Не дешевое удовольствие генератор, но появилась нужда, надо брать. Изучал характеристики и производителей, читал отзывы. Все же решил остановиться на данном генераторе. Во первых, это гибрид, работает на газу, можно сэкономить. Во вторых розеточный бренд, Розетка пользуется авторитетом и думаю что вряд ли хочет его потерять. К тому ж приятная скидка по промо-коду в 2000 грн. Вот и решил взять. Пока могу сказать что отвечат характеристикам, по ощущениям нормального качества установка , средний сегмент. Из минусов только большой вес, но есть колеса в комплетке и ручки.

Представитель бренда

Здравствуйте, Мирослав! Спасибо Вам за покупку и высокую оценку электрогенератора RZTK этой модели. Рады, что Вы нашли время и оставили свой отзыв. Желаем легкой и бесперебойной эксплуатации!

• Трофим Г***

Добротный гинератор. Выбрать особо некогда было поэтому взял средний по цене вариант в диапазоне 6-7 киловат мощности. Какраз для моего дома будет норм. Может и подешевле был бы хорош, но я на себе проверять не хотел. Спасибо! Покупкой доволен.

Представитель поставщика

Добрый день, Трофим! Мы искренне рады, что Вы выбрали генератор ТМ RZTK. Спасибо за то, что нашли время поделиться своим отзывом. Желаем блестящих результатов!

• Колчан В***
    Продавец: Rozetka

Живемо в смт дуже занедбана система освітлення тому вирішив не гаяти час і придбати генератор. За свої кошти дуже якісний. Зібраний на совість, ротор і статор мідні і надійні. Сильно не вібрує, по підлозі не скаче, працює тихо. Мені його потужності вистачає (користуюсь холодильником, пральною машиною, микрохвильовко. і компютером).

Представник бренду

Добрий день, Валентине! Дякуємо за вибір цього генератора від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Вдячні за Ваш відгук!

• иван в***
    Продавец: Rozetka

Купував для будинку3 роки назад на ньом емблема корея, на даний час 120годин роботи нагружав його 6,3квт працюе на 6.5 квт вирубае. Розход трохі більше вказаного еле терпимо. На газу працюе чюдово і навіть тише. Частота 53гц невсі прилади працюють але насосна станція, болер, микрохвильовка, холодильники телеіізор все працюе. Непрацюе посудомойна машина і робот пилесос но я думаю це некритичьно. У -20 заводив десь 2 хвилини. 40литрового балона достатно десь на 3 неділі якщо нефанатіти а використовувать для потребностей так як зараз складний час.

Недостатки:
    Повишена вибрація! Але підложив резиновий коврик і нормально. Газовий редуктор поставили в неудобном месті.
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Дякуємо за вибір електрогенератора RZTK цієї моделі та залишений відгук. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили використання цієї силової установки. У разі виникнення проблем чи будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Иван О***
    Продавец: Rozetka

Загалом працює норм, але кожного разу як ним довго не користуюсь - важко запускається, як з ключа, так і з шнурка.
    Місце підключення газового шлангу та колесо майже притуляються один до одного

Достоинства:
    Ціна, потужність
    Недостатки:
    Погано запускається, не зручне підключення газу
      Представник бренду

Добридень, Іване! Щиро вдячні за вибір генератора RZTK цієї моделі та залишений відгук. Ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшому виробництві. Раді, що Ви загалом задоволені використанням і зичимо надалі тільки вдалої експлуатації!

• Чикивдя И***
    Продавец: Rozetka

Хороший генератор, мощный, для дома самое то. Электростарт вообще песня, дети и старики заведут двигатель без проблем. При работе на бензине пользоваться сможет и неподготовленый пользователь, на газу же есть небольшие нюансы. Что в инструкции сказано верно, так это то, что на работу от газа надо переходить при прогретом на бензине двигателе, и, я бы добавил, до подключения потребителей электричества, а при переходе на газ надо после перекрытия бензинового топливопровода дать двигателю выработать бензин из карбюратора, и только при начале нестабильной работы включить подачу газа, и, когда работа на газу станет ровной уже тогда подключать нагрузку. А вот что неверно, так это давление газа, оно должно быть не 1,2 - 2 бара как написано в инструкции, а до 0,2 бара или 0,02 МПА, у меня самая стабильная работа наблюдается при давлении 0,1~0,15 бара. И по факту газовый редуктор на двигателе - вспомогательный, на баллоне тоже должен быть редуктор, обязательно регулируемый и с манометром! И будет Вам счастье в виде двухтопливности Вашего генератора) В период обкатки при нагрузке ~ 3 квт, кратковременно до 4 - полет нормальный. Рекомендую к покупке, при условии наличия хоть мало мальского понимания работы ДВЗ. Если понимания нет и желания вникать тоже, Вам предпочтительнее будет однотопливная модель, или же использование данного аппарата на бензине.

Достоинства:
    Мощность, электростарт, газ
    Недостатки:
    Неточность в инструкции
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Іване! Дякуємо за придбання та високу оцінку бензинового генератора RZTK. В інструкції мається на увазі, що тиск на вході в редуктор карбюратора не має перевищувати 2 бар, ідеальним тиском вважається 1—1,2 бар. Також зазначено, що на балоні має бути встановлений редуктор для зниження тиску. Дуже дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Микола Б***
    Продавец: Rozetka

Заказывали с аккаунта жены. По генератору очень двойственные впечатления. С одной стороны вроде всё хорошо, на бензине запускается с пол пинка и работает, электрику даёт, напряжение стабильное.
    С другой стороны после распаковки появилось ощущение что генератор падал во время транспортировки: отломан хвостик с свечного наконечника. Крышка, закрывающая розетки с внутренней стороны, слетела с посадочного места, кабель с заглушкой не вставлен в эту крышку. Но самое неприятное, что генератор нормально не работает на газу и газ травит внутрь карбюратора даже когда генератор заглушен. Запустить генератор удалось только на давлении газа в 0,2 бара (благо редуктора на баллоне позволяет регулировать давление). 2 дня общался с поддержкой розетки, потом сервисным центром. Вроде пообещали прислать новый карб. с редуктором на замену, уже 3 дня жду когда же со мной свяжутся для отправки этого карбюратора...

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Пришел с повреждениями и проблемами в газовом редукторе
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Миколо! Дякуємо за придбання генератора ТМ RZTK і за Ваш відгук.Раді, що ця ситуація з відправкою як і було домовлено з Вами в телефонній розмові вже вирішена. Ми впевнені, що в майбутньому техніка RZTK буде приносити Вам тільки позитивні емоції та відмінні результати роботи. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання зверніться, будь ласка, на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!