- AI аналіз відгуків89 відгуків: Позитивний: 77%, Нейтральний: 15%, Негативний: 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ростислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дочь довольна.
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює добре, тільки погано що шнур коротким виявився,це дуже незручно в роботі
Представник брендуДобрий день, Алло! Ми вдячні Вам за вибір і покупку цього клейового пістолета від RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені його використанням. Ваше зауваження обов’язково буде враховане. Дякуємо за відгук!
- Нина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний,дуже,легкий
- Достоинства:
- Можно рідлізти в трудно доступні міста,але використовувать продувживач
- Недостатки:
- Трохи залегкий, треба призвичаїтись,для мене підійшов
Представник брендуВітаємо, Ніно! Дякуємо Вам за придбання клейового пістолета RZTK і позитивну оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює та й добре.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
- Нина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маленький
- Достоинства:
- Маленький працює
- Недостатки:
- Треба докупляти клейові штері,в комплект не входять
Представник брендуВітаємо, Ніно! Ми вдячні Вам за покупку та позитивну оцінку клейового пістолета RZTK цієї моделі. Бажаємо приємного користування!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сам пістолет працює добре.
Електричний провід для такого легкого пістолету дуже жорсткий, постійно його перекидає. Потрібно пристосовуватися.- Достоинства:
- Легкий, зручний
- Недостатки:
- Жорсткий електричний провід
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання продукції нашого бренду та залишений відгук. Ваш досвід обов’язково буде врахований для вдосконалення моделі в майбутньому. Дякуємо, що допомагаєте нам покращувати нашу роботу, надаючи зворотний зв’язок. Бажаємо подальшого успішного користування!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, працює чудово
- Достоинства:
- Ціна якість
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
звичайний пістолет, нічого особливого. працює добре
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за придбання та високу оцінку клейового пістолета RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалось
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює як треба!
- Достоинства:
- Ціна якість
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання цього клейового пістолета від RZTK. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую мені він сподобався)Клею квіти для обручів )) Зручно! Дякую
- Достоинства:
- Легкий та зручний
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Інно! Ми вдячні Вам за покупку цього клейового пістолета від RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням і поділилися своїм відгуком. Бажаємо простої роботи й чудових результатів!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доставка вчасно, але клейовий пістолет прийшов іншої моделі
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо Вам за покупку цього клейового пістолета від RZTK. Зауважимо, що його колір може відрізнятися залежно від партії товару. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пістолет хороший. Зручний. Працює без нарікань.
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за придбання клейового пістолета RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Бажаємо завжди ідеальних результатів!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня! Вчора отримала пістолет зі стрижнями до нього і відразу ж оновила кігтеточку для своїх котиків. Вперше придбала та застосувала клейовий пістолет. Мені сподобався – маленький, легенький, клей не тече, дуже зручно користуватись, і ціна нормальна. Задоволена!
Розетці щиро дякую!
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір і покупку клейового пістолета RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і поділилися відгуком. Бажаємо подальшого успішного користування!
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для домашнього використання супер
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Ми вдячні Вам за покупку цього клейового пістолета від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний пістолет
- Недостатки:
- Доки не виявив
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку клейового пістолета RZTK цієї моделі. Окрема подяка за додане фото. Бажаємо приємного користування!
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює .
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за вибір і придбання клейового пістолета RZTK цієї моделі. Бажаємо успішної експлуатації!
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
очень доволен. Класнная штука. Для мелких домашних работ просто супер
- Достоинства:
- компактный, реально работает
- Недостатки:
- не очень устойчивая подставка
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за придбання клейового пістолета RZTK цієї моделі та позитивну оцінку. Раді, що загалом Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маленький, охайний !!!
Ціна - якість супер !!!
Швидко, дякую !!!
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку цього клейового пістолета RZTK і найвищу оцінку. Також дякуємо за додане фото. Бажаємо успішного користування!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно, улюблений пістолет. Зручно що є додаткова кнопка ввімкнення. Компактний, швидко нагрівається, стержні можна всюди купити. Гріється і від зарядної сианції)
Представник брендуДобрий день, Ірино! Ми вдячні Вам за придбання цього клейового пістолета від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішного користування!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний у роботі, сподобався
Представник брендуВітаємо, Світлано! Ми вдячні Вам за покупку клейового пістолета RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую, пістолет працює, все добре.
Представник брендуДобрий день, Олено! Ми вдячні Вам за придбання клейового пістолета RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная вещь.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку цього клейового пістолета від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный, греет все работает
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку клейового пістолета RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- В'ячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, рекомендую.
Представник брендуДобрий день, В’ячеславе! Ми вдячні Вам за придбання клейового пістолета RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором і рекомендуєте цей товар. Бажаємо успішного користування!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово!
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за вибір і покупку цього клейового пістолета від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё отлично! Рекомендую)
Представник брендуВітаємо, Ганно! Ми вдячні Вам за вибір і покупку цього клейового пістолета від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Уляна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює чудово
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Уляно! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку клейового пістолета RZTK цієї моделі. Бажаємо завжди чудових результатів!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Агонь
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання клейового пістолета RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Окрема подяка за додане фото. Бажаємо успішного користування!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Працює, не великого розміру, зручно в руці.
Представник брендуДобрий день, Артеме! Ми вдячні Вам за придбання цього клейового пістолета від RZTK. Також дякуємо за додане фото виробу. Бажаємо успішного користування!
- Ксения Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный пистолет
Быстрая доставка
Представник брендуВітаємо, Ксеніє! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку клейового пістолета RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий пістолет
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за придбання клейового пістолета RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виконує свої функції. Стрижні 7 мм то його рідні, не забувайте встановити новий стрижень після майже закінченого попереднього. Підставка, нажаль, не продумана. Використовував підставку для паяльника. Шнур живлення явно не для 20 ват , з величезним запасом ).
- Достоинства:
- Ціна/якість.
- Недостатки:
- Через твердий і перегнутий шнур живлення і невідповідну підставку неможливо зафіксувати у вертикальному положенні.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за покупку клейового пістолета RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили використання цього пристрою. Ваша думка важлива для нас, а досвід роботи буде врахований для вдосконалення продукції в майбутньому. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вперше користуюсь клейовим пістолетом. Не маю досвіду взагалі з такими штуками, але все виявилось дуже просто
- Достоинства:
- Легкий, простий у користуванні. Рекомендую
- Недостатки:
- Можливо було б зручніше з більш довгим шнуром
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір і придбання клейового пістолета RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням, а також знайшли час на відгук. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо відмінних результатів!