Отзывы покупателей о Набор инструментов RZTK HTK 047

Оценка пользователей 4.54/5
  • AI аналіз відгуків
    300 відгуків:  позитивний 63%, нейтральний 17%, негативний 20%
    Всього проаналізовано 300 відгуків клієнтів. Загалом, набір інструментів RZTK HTK 047 отримав різносторонні оцінки користувачів. Більшість покупців відмічають хорошу комплектацію, компактність та відповідність ціна-якість цього набору: він ідеально підходить для побутового та автомобільного використання, зручний у транспортуванні й не займає багато місця. Основними перевагами називають вдалу комплектацію та універсальність, бюджетну вартість і швидку доставку. Серед недоліків часто згадують посередню якість матеріалів, ненадійну роботу тріскачки та фіксатора насадок, а також дешевий кейс. Для складніших чи регулярних завдань цей набір не рекомендують: окремі деталі можуть швидко виходити з ладу чи деформуватися.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Валерій Г***

Чудовий набір з великою кількістю інструментів, ідеально підходить для будь-яких побутових потреб.

• Євген

Соответствует цене. Для мелких домашних работ подходит.

Достоинства:
    Цена
  • Антон М***

Якість топ на свої грощі

• Сергій К***

Пойдьот.

Достоинства:
    Норм.
    Недостатки:
    Нема.
  • Валерій Г***

Компактний і напрочуд міцний набір. Для дому чи гаража, коли треба швидко щось підкрутити й забути, піде. Своїх грошей коштує на всі сто.

• Артем М***

Дуже крута та корисна штука, а за свою ціну — це топ!

• Руслан П***

На перший погляд не погано виглядає набір, але при першому використані головка Т-15 вже злизалася

Достоинства:
    Не бачу
    Недостатки:
    Мабуть все так зроблено((
      Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Сергей З***

Цена качество

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку цього набору інструментів від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Володимир Л***

Яка ціна, таке і качество ... .

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Качество ... .
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за придбання цього набору інструментів і Вашу оцінку. У разі виникнення проблем чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Володимир В***

При першому використанні в автомобілі зламалася! Відкручував болт на 14 - трищотка зламалася!
    (Дома розібрав - виявилось, зламалася перемичка, яка тримає барабан!!!)
    для домашнього використання!!!

Достоинства:
    Доступність, необхідне під рукою, компактність
    Недостатки:
    Якість сталі погана
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за відгук, Ваш досвід буде врахований. Нагадаємо, що на цей товар діє гарантія терміном 12 місяців. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Артем

Пружиний подовжувач розпався відразу, слабко запресований з обоз сторін відразу прокручується

Достоинства:
    Загалом набір нормальний
    Недостатки:
    Пружиний подовжувач розпався відразу
      Представник бренду

Добрий день, Артеме! Прикро, що сталася зазначена ситуація. Нагадаємо, що на цей товар діє гарантія. Для вирішення питання, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми зможемо допомогти Вам!

• Олексій К***

Класний набор головок рекомендую!!!

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку цього набору інструментів від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Олексій П***

Имба

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку набору інструментів RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Руслан

Матеріал можливо не супер якості, але якщо в дорозі щось потрібно буде зробити, піде.

Достоинства:
    Компактний набір.
    Недостатки:
    Поки немає.
      Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за придбання цього набору інструментів від ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!

• Валерій П***

Чудово

Представник бренду

Добрий день, Валерію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цього набору інструментів від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Антон Р***

Загалом хороший набір, але з подовжувача головки просто злітають, не тримає кулька-фіксатор (якшо там взагалі є пружинка).

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
      Представник бренду

Добрий день, Антоне! Ми вдячні Вам за придбання цього набору інструментів від ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили його. Ваш досвід використання зазначених інструментів буде врахований. Дякуємо за відгук!

• Віталій Г***

Користуюсь набором пів року. Метал норм, грані на головках і бітах не злизуються після першого ж використання проте за пів року потрібно деякі біти замінити. Тріскачка працює плавно, ручки зручні, не ковзають у руках. За ці гроші очікував меншого, тому приємно вражений. Для побуту норм.

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за придбання цього набору інструментів від RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені вибором і знайшли час, аби поділитися відгуком. Ваш досвід обов’язково буде врахований. Бажаємо подальшого успішного користування!

• Мороз Д***

Для дому підійде, а так - слабенький

Представник бренду

Вітаємо, пане Мороз! Дякуємо за покупку цього набору інструментів від RZTK, а також Вашу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Ростислав П***

Для побутового користування, за таку ціну 10 з 10.

Представник бренду

Вітаємо, Ростиславе! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цього набору інструментів від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Станіслав К***

Хороший

Представник бренду

Вітаємо, Станіславе! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цього набору інструментів від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Матвій З***

добре використовувати для дому або для машини

Достоинства:
    є всі інструменти, які потрібні
    Недостатки:
    не всі біти добре тримаються
      Представник бренду

Вітаємо, Матвію! Дякуємо за покупку цього набору інструментів від ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені вибором. Окрема подяка за додані фото. Бажаємо успішного користування!

• Роман Г***

Для дома норм

Представник бренду

Вітаємо, Романе! Дякуємо Вам за покупку та позитивну оцінку цього набору інструментів від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Петро Г***

Думав за так ціну якість краща, на 1 раз біти. Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не якісне, 3 болта і гаплик
      Представник бренду

Добрий день, Петре! Дякуємо за зворотний зв’язок. Ваш досвід обов’язково буде врахований. Нагадаємо, що гарантія на цей набір інструментів становить 12 місяців. У разі виникнення проблем чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Віталій П***

Компактный, недорогой набор для дома.

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук.

• Дмитро С***

За співвідношенням ціна/якість гарний набір, є все необхідне з того, що потрібно мені.

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання цього набору інструментів від RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Успішного користування!

• Євгеній Т***

Доброго дня!для ціле яких я брав досить добре підходить

Представник бренду

Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за придбання цього набору інструментів від RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!

• Євгеній Л***

Гарний набір за свою ціну.

Представник бренду

Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за покупку та високу оцінку цього набору інструментів від RZTK. Успішного користування!

• Олександра Г***

Відмінність

Достоинства:
    Відміно
      Представник бренду

Добрий день, Олександро! Дякуємо за придбання і високу оцінку цього набору інструментів від ТМ RZTK. Успішного користування!

• Вікторія К***

Гарний набір для авто

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Добрий день, Вікторіє! Ми вдячні Вам за покупку цього набору інструментів від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Микита В***

Супер за свої гроші

Представник бренду

Вітаємо, Микито! Дякуємо Вам за придбання цього набору інструментів від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Олександр Б***

На свої гроші норм, не розумію коли люди щось хочуть большого за таку ціну. Ціна якість.
    Так при не правильному відкриванні выпадают всі голови та ключи, тому уважно.
    Трищотка ( механізм) з люфтом, напевно норм, нз.. як не як Китай.

Достоинства:
    Кількість предметів, напевно гарантія на ....нз що 12 місяців
    Недостатки:
    Перше враження не надовго
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за вибір і придбання цього набору інструментів від RZTK. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Ми вдячні за Вашу думку та бажаємо довготривалого успішного користування!

• Андрей К***

Чудовий набір

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку цього набору інструментів від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Олег З***

Бистро, доставили. Дякую

Представник бренду

Добрий день, Олегу! Дякуємо за покупку цього набору інструментів від RZTK. Бажаємо довготривалого успішного користування!

• Дмитрий З***

Нормальный набор.Открутить или закрутить дома или в машине гайку пойдёт.Не для постоянных работ.Кейс плохой. Короче -рекомендую ...

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку цього набору інструментів від RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені вибором і рекомендуєте цей товар. Бажаємо успішного користування!

• Антон С***

Доставка дуже швидка, візуально виглядає надійно, в роботі ще не використав але думаю витримає, ціна дуже приємна за такий набір.

Достоинства:
    Ціна, доставка, надійність
    Недостатки:
    За ці гроші немає
      Представник бренду

Доброго дня, Антоне! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку техніки RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!

• Олександр Л***

За два роки користування виручав.

Достоинства:
    Компактний
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо покупку та позитивну оцінку цього набору інструментів від RZTK. Бажаємо подальшого успішного користування!