- AI аналіз відгуків50 відгуків: позитивний: 76%, нейтральний: 17%, негативний: 7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Лера Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Мені буде сподобалось! Дуже потрібна штука для ноутбука
Дякую
Я думала, що він буде більше, та занімати місце буде. Ні, він доволі маленький за розміром та зовсім не мішає
Представник брендуДобрий день, Валеріє! Дякуємо за ваш відгук та додане фото. Нам дуже приємно, що USB-хаб вам сподобався і ви оцінили його компактність. Нехай пристрій служить вам довго та надійно!
- Павло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Активно користуюсь щодня вже півтора місяці. Нарікань на роботу немає. Проблем не виникало
- Достоинства:
- Робить свою роботу
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Працює добре
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Денисе! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Працюе чітко
- Достоинства:
- Гарний дизайн, зручний
- Недостатки:
- Короткий кабель, підключив в подовжувач
Представник брендуДобрий день, Артеме! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Все працює добре, підʼєднав до ноута бо розʼємів не вистачало. 2,4G на клаву та мишу працюють підʼєднав мікрофон
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за виказану довіру до нашого бренду. Бажаємо приємного користування!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Швидка відправка
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Удобная вещь, очень упростила подключения на компе, основные USB порты уже заняты. Рекомендую!
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Мне "повезло" - из коробки корпус какой-то побитый, на боковой грани сколота краска до металла. Коробка при этом в идеальном состоянии, запечатана, следов вскрытия нет - так что это он новый такой.
Зато видно, что корпус таки из алюминия.- Достоинства:
- Работает, металлический корпус, внешне выглядит качественно, если не считать дефектов конкретно моего экземпляра.
- Недостатки:
- Слишком яркий светодиод мерзкого синего цвета. На корпусе сзади наклейка с номером модели, которая только портит так-то неплохой внешний вид устройства, и которую сложно убрать, не оставив следов.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені вибором. Рекомендуємо уважно перевіряти товар під час отримання, щоб упевнитись у його цілісності та належному вигляді після транспортування. Ваш досвід обов’язково буде врахований для покращення якості обслуговування. Ми вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного користування!
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Все згідно опису. Але не всі флешки можливо увімкнути в нього
Представник брендуДобрий день, Антоне! Дякуємо за покупку та високу оцінку цього USB-хаба від ТМ RZTK. Ваш відгук важливий для нас, а досвід обов’язково буде врахований. Бажаємо успішного користування!
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
працює добре, кабель досить не гнучкий, але поки що не розлізся
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- дуже пружний кабель
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку цього USB-хаба від RZTK. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Данило Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Все працює добре приємний металл. Провід жорсткий, тому заломів не буде. Рекомендую.
Представник брендуВітаємо, Даниле! Ми вдячні Вам за придбання цього USB-хаба від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і рекомендуєте цей товар. Бажаємо успішного користування!
- Данило Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Дуже подобається.
Представник брендуВітаємо, Даниле! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Александр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Хаб работает стабильно. Для своей цены все ок.
Очень жесткий кабель, когда используешь с ноутбуком это большое неудобство.- Достоинства:
- Хорошее качество. Удобно пользоваться
- Недостатки:
- Жесткий кабель.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені використанням цього USB-хаба. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Чудовий хаб. Все працює. Приємний матеріал корпусу, а також надійний та міцний на вигляд кабель
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором цього USB-хаба. Бажаємо успішного користування!
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Товар відповідає опису .
- Достоинства:
- Гарний матеріал .
- Недостатки:
- Не еластичний провід.
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Висока якість продукції
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Чудовий мінімалістичний хаб
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за покупку та високу оцінку цього USB-хаба від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Родион Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Достатньо якісно зроблено, металевий корпус, свої функції виконує , працює і не ламається поки що )
- Достоинства:
- Металевий корпус
Представник брендуВітаємо, Родіоне! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви задоволені вибором цього USB-хаба. Упевнені, так буде й надалі. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Как на порту USB 3.0 работает не проверял. А вот на USB 2.0 на Смарт-ТВ одновременно завелись три устройства: Wireles модуль для пульта ДУ, HDD 500Gb от ноутбука c подпиткой от второго порта телека и SDD 120Gb без дополнительного питания. Скорость передачи файлов между дисками была 15 Мбайт/сек.
- Достоинства:
- работает и ладно
- Недостатки:
- не заметил
Представник брендуВітаємо, Євгене! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені вибором цього USB-хаба. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо успішного користування!
- Валентин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Гарна якість, одночасно процювали всі usb виходи, принтер миша клавіатура флешка
Представник брендуДобрий день, Валентине! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені застосуванням цього USB-хаба. Ми вдячні за Ваш відгук з фото. Бажаємо подальшого успішного користування!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Синій діод на хабі ніяк не вимикається і працює навіть, якщо комп'ютер вимкнений. Більше мінусів немає.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Андрій Я***
В налаштуваннях Біоса треба вимкнути "залишати живлення на usb після вимикання ноута" - хаб буде теж вимикатись.
Не дослівно, але по смислу щось схоже, залежно від самого Біоса.
Але не зможете, наприклад, заряджати телефон при вимкненому ноуті...
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Працює добре на ОС Ubuntu 22.04 на Lenovo Ideapad Gaming 3. При підключенні двох і більше флешок працює лише при підключенні через один роз'єм, тобто одночасно тільки два девайсі можна підключити. Тестував: флешки, зовнішні жорсткі диски, usb для підключення комп'ютерної миші.
- Достоинства:
- Працює добре на Ubuntu 22.04
- Недостатки:
- При підключенні двох флешок або зовнішнього жорсткого диску і флешки одночасно: роз'єми працюють лише через один.
- Влад П***
Такий же ноутбук, ви ж підключаєте до цього пристрою мишку, клавіатуру, так? То працює все без затримок? Ось думаю також купити просто
Представник брендуВітаємо, Єгоре! Дякуємо за придбання цього USB-хаба від ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені його використанням і поділилися власним досвідом експлуатації. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо подальшого успішного користування!
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Компактный, красивый, работает :) как должен работать.
Смело можно покупать. - Петро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Нормальний хаб. Все працює!
Представник брендуВітаємо, Петре! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Використав його в авто, щоб підключити до одного usb розєму магнітоли (на андроїд) - датчики тиску в шинах і carpaly.
- Достоинства:
- Працює
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за покупку продукції нашої торговельної марки та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Саша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
НЕпогано, можна брати
- Достоинства:
- якість-доступність
- Недостатки:
- --
Представник брендуВітаємо, Сашо! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Надія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не виявила
Представник брендуВітаємо, Надіє! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви рекомендуєте цей USB-хаб. Успішного користування!
- Леонид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Претензий нет
- Достоинства:
- Хаб работает, претензий нет
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Леоніде! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використання цього USB-хаба. Дякуємо за Ваш відгук!
- Лина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Взяли перехідник для роботи, зроблен якісно, прийшов швидко, раджу
- Достоинства:
- Добрий перехідник за свою ціну
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник брендуВітаємо, Ліно! Дякуємо за придбання цього USB-хаба від ТМ RZTK. Раді, що Ви відзначили його якість. Бажаємо успішного користування!
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Брав, для підключення до ноуту клавіатури, миші, навушників (вони в мене через USB підключаються). Ото ж підключив і забув. Так, черуз короткий кабель хаб не лежить рівно, а частково вісить, але мені головне, щоб працювало. А працює все без нарікань. Тому 5 балів
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Трохи закороткий кабель
Представник брендуВітаємо, Євгене! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені застосуванням цього USB-хаба та знайшли час на відгук. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Представник брендуДобрий день, Артеме! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Успішного користування!
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Пользуюсь данным USB-хабом уже примерно 4-6 недель. Думал будет сделан из дешевого пластика, как мышки за 60грн, но нет. За свою цену я получил отличное качество, которое вряд-ли бы получил от других производителей. Порты не шатаются и внутри них ход подключенного устройства минимальный. Приятный на ощупь я бы даже сказал премиальный софт-тач пластик. Подключил его к USB Gen 3.1 и пробовал в него вставить флешку, скорость почти не отличается если бы я на прямую подключил её к ноутбуку (флешка тоже формата Gen 3.1) минус 1-5 мб\с что почти не заметно. Единственный оплох это коротенький кабель usb для подключения, и туговатый. Еще бы +2-5см чтоб он был более подвижным. А также уже мой личный оплох в том, что если подключить выносной жесткий диск в этот хаб он будет видеть не 3.0 порта, а будет принимать их за 2.0, но мне кажется это вопросы к производителю диска. Так же из-за жизни на фронте, утратили интернет, по этому подключаю USB модем 4G, и он так же отлично держит скорость интернета. И подключения, собственно ради этого был и куплен хаб, потому что модем широкий и перекрывает соседний порт в ноутбуке, и пользоваться тогда не удобно. На хабе модем тоже перекрывает соседнее 1 гнездо (если подключать в первый или последний порт), но есть еще 2 которыми удобно пользоваться. Я бы советовал последний порт отодвинуть по дальше на 5-8мм. Но я понимаю, что тогда стоимость может увеличиться в цене.
- Достоинства:
- Хорошая и премиальная сборка и материалы товара. Флешки почти не теряют скорость передачи данных, через него. Компактный
- Недостатки:
- Недостатков не обнаружил, только если будете подключать USB Модем, то он прикроет собой соседний порт.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за придбання продукції бренду RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені використанням цього USB-хаба й відзначили його переваги. Також вдячні за розгорнутий відгук. Ваша думка важлива для нас, а зауваження та побажання будуть враховані для вдосконалення цих пристроїв у майбутньому. Бажаємо успішного користування і надалі!
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Использую его для подключения мышки и клавы от Розетки. Такой вот полный семейный подряд от РЗТК собрался на рабочем месте. Корпус алюминий? Не уверен, но очень приятный. Не греется. Не вызывает проблем с интернетом, как некоторые тут пишут(у меня лично на двух разных ноутах на винде и на одном маке не наблюдалось). Шнур хотелось бы длиннее, но это скорее не минус, а этакое пожелание. Да шнур жесткий, но это имхо плюс. Ибо не развалится от времени и активного механического воздействия.
- Достоинства:
- 4 юсб 3.0, корпус, цена по скидке
- Недостатки:
- Шнур бы длинее, но не критично.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук, та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі USB-хаба RZTK. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Будьте впевнені у Вашому виборі та користуйтесь із задоволенням!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Хороший хаб швидкий та якісний . Нажаль короткий шнур
- Достоинства:
- Хороша швидкість
- Недостатки:
- Довжина
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за придбання USB-хаба RZTK цієї моделі та висловлену думку. Раді, що загалом Ви задоволені роботою приладу. Зичимо легкого та приємного користування!
- Валерія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Хороший, дороговато
Представник брендуДобридень, Валеріє! Дякуємо, що обираєте саме нашу продукцію для власного побуту. Користуйтеся із задоволенням!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey
Якби не кабель то було б все ок
- Достоинства:
- Не великий, стильно виглядає
- Недостатки:
- Дуже жорсткий кабель, при підключенні сам хаб рівно не лежить на столі
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили товар і знайшли час на відгук. Ваша думка важлива для нас, а зауваження будуть враховані для вдосконалення продукції в майбутньому. Бажаємо успішного користування!
- Антон Ш***
Я придумав лайфхак , якщо його тримати в ноутбуці десь два тижні , то він сам вирівняється