Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Нож складной RZTK Defender (KD-58)

Оценка пользователей 4.78/5
  • Богдан О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Цей ніж у мене вже рік і 5 місяців, він зі мною кругом, і бліндажах і на ппд. Вже добру сотню тущонок відкрив. Короче, мені подобається. Краску з леза сам зняв

Достоинства:
    Зручність у використанні, легко наточується і взагалі порівняно з дорожчими образцями у цього переваги величезні
      Представник бренду

Добрий день, Богдане! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Маргарита Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Гарний ніж, завжди з собою. Гостре дезо, гарної якості за таку ціну. Бере дерево, стропу, папір, м'ясо - як по маслу. Незамінна річ

Достоинства:
    Гарний дизайн, якість леза, компактність
      Представник бренду

Вітаємо, Маргарито! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

За свої гроші топ, бра у двох кольорах, все супер.

Достоинства:
    За свої гроші топ
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

За такі гроші просто знахідка.

Достоинства:
    Все прекрасно
  • Тарас В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Якісний, недорогий ніж. Символічного кольору. Взяв побратиму на подарунок. Не ковзає в руці, легкий.

Представник бренду

Вітаємо Вас, Тарасе! Дякуємо, що обрали саме наш бренд, щоб подарувати приємні враження близькій людині. Гарного дня!

• сергій с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Іграшка....сталь м'яка, пішов в утіль через тиждень

Недостатки:
    Єрунда
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок! Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. З повагою, підтримка бренду

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Дуже гарний і круто пофарбований ніж ще й заточений

Достоинства:
    Крутий красивий ніж
    Недостатки:
    Поки не виявлено але думаю згодом сотреться ця вся красива фарба
      Представник бренду

Вітаємо, Антоне! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Дуже крутий і дуже гострий. Брав для походів та риболовлі - гарна якість

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Юра С***

Хороша якість ,дуже гострий

Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олександр І***

Норм

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Юрій Д***

За ці гроші супер.

Достоинства:
    Ціна,вигляд,добротно зроблений,непогане лезо.
    Недостатки:
    Якість напилення просто жах.
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Сподобався зовнішній вигляд, ніде не люфтить, зручний. Один незначний мінус ще фарба (напилення), виглядає файно але неякісно.

Достоинства:
    Зібрано якісно.
    Недостатки:
    Неякісно нанесена фарба.
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Олександр Д***

Все норм.

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Дякую за швидку доставку! Мені все сподобалось!

Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Міхал
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

За таку ціну від працьовує на всі 110%, лезо за 10 місяців ріже як нове, трошки подертості додає своєї атмосфери ножу, не знаю на скільки якісний метал но за такий час жодних ушкоджень, при активному користуванні

Достоинства:
    Якість за свої кошти
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Добрий день! Ми щиро раді Вашій позитивній думці та факту задоволення якістю цієї моделі складного ножа. Бажаємо приємного та легкого використання! З повагою, підтримка RZTK

• Людмила

Якісний

Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Константин Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Ніж чудовий,на свою вартість дуже достойний,
    Вразив розмір його, думав що буде менше ніж у презентації, загалом задоволений цим ножем.

Представник бренду

Вітаємо, Костянтине! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ігор В***

Супер!

Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Пойдет, нормально сделан. Учитывая стоимость!

• Олег Д***

Чудовий ніж

Достоинства:
    UA
    Недостатки:
    Фарба

• Ігор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Сам ніж хороший, але жовто-синя фарба швидко відлущується при використання

• Илья О***

Брату сподобався.

Представник бренду

Добрий день, Ілля! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Гончар В***

Якість суперова

Достоинства:
    Дуже гострий
    Недостатки:
    Можна відрізати пальця собі
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Класний ніж такой масівний в руки хорошо сидить

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Класний ніж в патріотичному стилі

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Олег Т***

Ок

Представник бренду

Вітаємо, Олегу! Дякуємо за вибір RZTK. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Олександр Р***

Задоволений покупкою!!!

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Олексій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Добрий ніж за таку ціну, відправляти неторпилися (заказав в неділю, по факту відправили в середу)

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Ярослав Т***

Швидка доставка, гарне виконання. Рекомендую

Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Дякуємо за вибір нашого товару, Ваш відгук та рекомендацію. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Артем В***

Дуже зручний. Доставили оперативно. Дякую

Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Купую регулярно для подарунків друзякам.

Достоинства:
    Простий, надійний, зручно в руці.
    Недостатки:
    слабенький метал, але за таку ціну норм
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за Вашу довіру та регулярний вибір продукції RZTK! Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Дмитро В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Міцний , багатофункціональний ніж. Без люфтів.

Достоинства:
    Міцний, добротно зроблений .
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Леменц Е***

по скидке это отлично
    Довольно увесистый нож для своих габаритов, всё в нём хорошо кроме заточки и краски. Попробовал разрезать пластиковую бутылку и частично начала уже слазить краска после первого использования (хотя ногтем как не пробовал но не смог даже поцарапать)
    Насчёт заточки то как обычный керамический кухонный нож за 100 гривен, режет на 6 из 10 (ради интереса пойду в мастерскую и отдам на заточку)
    Есть механизм который помогает раскладывать или складывать лезвие
    Эргономика удобная, есть за что схватиться и несколько углублений под пальцы
    Для наглядности размера положил рядом с коробкой спичек

Достоинства:
    без люфта, качество сборки, удобно открывать
    Недостатки:
    скорее нету
      Представник бренду

Добрий день, Євгенію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. З повагою, підтримка RZTK

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Заточити ніж майже неможливо через те, що він вже має дуже незручний нахил заводської заточки, форма леза незручна, якість самої сталі. Цим ножем хіба штрикати можна.

Достоинства:
    Патріотичний колір. Ціна.
    Недостатки:
    Якість леза
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Вдячні за Ваш коментар. Гарного дня!

• Ольга Ч***

Хорший острый нож

Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой + желтый

Справляє враження надійного інструменту,до того ж патріотично.

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Не виєвлено