Отзывы покупателей о Настольное крепление для монитора RZTK MM 21-27
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Конструкція хороша, для моїх потреб чудово підходить.
- Недостатки:
- Болти, що входять в комплект, для кріплення монітора не є універсальними. В моєму випадку були занадто довгі.
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за придбання настільного кріплення цієї моделі та залишений відгук. Дійсно, на жаль, неможливо додати до комплектації елементи кріплення всіх можливих розмірів. Відповідні болти, якщо їх немає в комплекті, потрібно придбати окремо, але Ваше зауваження обов'язково буде враховано. Бажаємо приємного користування!
- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Работает огонь.
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Топ за свої кошти
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший, надёжный удобный кронштейн для монитора. Занимает гораздо меньше места на столе чем стандартные подставки. Монитор можно развернуть в любую сторону и быстро менять горизонтальное на вертикальное положение
- Достоинства:
- Идеален
- Недостатки:
- Не найдено
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за покупку та позитивний відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили надійність, зручність та ергономічність цього настільного кріплення. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Нисинець А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Така сама ситуація сталася і в мого друга, який також придбав це кріплення. У результаті товар фактично не виконує свою основну функцію.
Не рекомендую, якщо у вас монітор 27 дюймів або важча модель.- Достоинства:
- ...
- Недостатки:
- Купував це настільне кріплення для монітора 27 дюймів. На жаль, кріплення не витримує вагу монітора і не тримає його в потрібному положенні.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK! Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте на дзвінок.
Представник брендуДоброго дня, Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок. Під час телефонної розмови було встановлено, що вага Вашого монітора перевищує максимально допустиме навантаження для цієї моделі кріплення, через що фіксація у заданому положенні є неможливою. Нагадуємо, що Ви можете оформити повернення товару протягом 14 днів із дня купівлі, якщо цей термін ще не минув та збережено товарний вигляд виробу.
- Микита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарне кріплення усе гарно робить
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Микито! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Робить свою роботу,нарікань нема,пластик дешевенький але без дефектів,поганого лиття або ще чогось такого.Топ да свої гроші)
Представник брендуДоброго дня, Олегу! Дякуємо за покупку та зворотний зв'язок. Раді, що кріплення успішно виконує свою роботу, а якість виробу виправдала Ваші очікування. Бажаємо надійної та тривалої експлуатації!
- Павло Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручна штука і місця на столі збільшилось суттєво
Представник брендуВітаємо, Павле! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормально пока собирал потерял инструкцию долбёжка адовая
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Максиме! Дякуємо за покупку та високу оцінку. Раді, що Ви впоралися зі збиранням кріплення. На майбутнє, якщо інструкція загубиться, Ви можете завантажити електронну версію інструкції у вкладці "Усе про товар" (розділ "Додаткові матеріали"), якщо користуєтеся вебверсією сайту, або у вкладці "Характеристики", якщо використовуєте застосунок ROZETKA. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший кронштейн за свої гроші. Добре тримає.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання цього настільного кріплення для монітора від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороше кріплення
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Швидка відпрака. Товар відповідає опису. Кріплення надійні.
Представник брендуДобрий день, Марино! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Модель цього тримача міцна, надійна, поки дуже задоволений, тримає монітор 27", витримує різні ракурси і повороти, рекомендую
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання та рекомендацію цього настільного кріплення! Раді, що Ви задоволені міцністю та надійністю конструкції, а також її функціональністю під час налаштування різних ракурсів і поворотів монітора. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Можна було болти для крірленя зробити з іншої сторони.
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за Вашу думку та оцінку. У разі виникнення будь-яких проблем, труднощів під час експлуатації чи запитань щодо товару, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Давно хотів нормальне кріплення для монітора і це підійшло ідеально. Все регулюється без проблем монітор рухається плавно і нічого не скрипить. Після встановленя на столі стало набагато більше місця.
Представник брендуДоброго дня, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук та вибір цього настільного кріплення. Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою і гідно оцінили плавність регулювання та якість збірки нашого кріплення. Бажаємо успішного використання!
- Сидоренко Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший кранштеин
- Достоинства:
- Лёгкий в сборке
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Саша О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Тримає добре, дуже класний, швидка доставка
- Достоинства:
- класно виглядає
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за покупку та Ваш відгук. Раді, що кріплення повністю виправдало Ваші очікування та надійно тримає монітор. Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Станислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все чудово, налаштував і забув.
Якість матеріалів добра, все міцне і охайне.
Доставка швидка, дякую- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Нкмає
- Тимур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прекрасный товар.
Представник брендуВітаємо, Тимуре! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
кронштейн хороший но качество нижней ножки сомнительно, когда поднимаешь монитор она дёргается возле крепления к столу, иза этого я не могу нормально поднять монитор, нужно много усилий чтобы поднять, но радует что болты на выбор есть в комплекте когда пробовал первый болт и не подошёл уже расстроился, хорошо что вторые подошли.
- Достоинства:
- все нужное в комплекте
- Недостатки:
- качество
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір кронштейна RZTK та Ваш відгук. Раді, що комплектація Вам сподобалася і Ви змогли підібрати потрібні болти. Нам прикро, що у Вас виникли труднощі з регулюванням висоти. Для правильної роботи пристрою необхідно збалансувати вагу монітора, відрегулювавши пружинний натяг за допомогою шестигранного ключа. Якщо тримач самовільно підіймається вгору, поверніть регулювальну гайку за годинниковою стрілкою. Якщо ж він згинається донизу (його важко підняти), повертайте гайку проти годинникової стрілки. Під час налаштування обов'язково утримуйте тримач у горизонтальному положенні, щоб забезпечити плавність ходу. Бажаємо приємного користування!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Можливо мій коментар комусь допоможе :
Читаю багато відгуків, що кронштен не підходить, бовти короткі тд.
На усіх фотографіях Монітори msi.
З моніторами даної фірми йдуть додатково бовти кріплення, типу, як подовжувачі.
Сам був у такій ситуації і почав грішити на кріплення.
Благо, що не викинув коробку з під монітору.
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за Ваш відгук та цінну пораду, підкріплену фото. Ми вдячні, що Ви поділилися власним досвідом розв'язання проблеми. Саме через такий дизайн корпусу пластина кронштейна не може прилягати впритул до монтажних отворів, і стандартні болти виявляються закороткими, тому вони потребують використання спеціальних дистанційних втулок-подовжувачів, які зазвичай ідуть у комплекті саме з монітором. Ваш коментар допоможе іншим користувачам уникнути помилок під час монтажу та правильно оцінити сумісність пристроїв. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Владислав К***
Друже, був би вдячний, як би ви мені підсказали, де я можу знайти такі гвинти, бо взагалі дуже велика проблема з ними
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Просте та легке в збірці, зібрав та встановив буквально за 15хв. Міцний матеріал без люфтів, тримається все добре
Представник брендуВітаємо, Максиме! Ми вдячні Вам за придбання цього настільного кріплення для монітора від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Економить міце дуже сильно, з встановленням не було проблем, за інструкцією все зрозуміло. Монітор 32 дюйма тримає впевнено
Представник брендуВітаємо, Максиме! Раді, що Ви задоволені використанням цього настільного кріплення для монітора від ТМ RZTK. Дякуємо за відгук!
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Настільне кріплення зручне і швидко збирається по інструкції, легко відрегулювати положення монітора під себе. Конструкція доволі міцна, наче ніде не люфтить
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо Вам за придбання цього настільного кріплення для монітора від RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо приємного користування!
- Артем Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добрий
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ця проблема була з самого початку. Сам тримач монітору трохи кривий, і з часом кріплення що відповідає за оберт монітору в сторони почало ходити більш вільно і тепер монітор постійно обертається в сторону. В інструкції це кріплення можливо відрегулювати але це обман. На фотографіях видно, це ніяким нічим абсолютно не виправити, типічний скам і халатність. Чому не зробити щоб можна було підкрутити?!
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Неможливо регулювати
Представник брендуВітаємо, Петре! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що виникла ця ситуація та використання кріплення викликало у Вас негативні емоції. Ваш досвід та зауваження щодо конструкції механізму регулювання обов'язково будуть враховані для покращення майбутніх моделей продукції RZTK. Сподіваємося, що Ваші наступні покупки техніки нашого бренду принесуть лише позитивні враження.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Достоинства:
- товар отличный, кронштейн советую, идеально упакован, сборка занимает 5 минут, все болты и нужный инструмент идет в комплекте, шестигранник, отвертка, два вида болтиков под сам монитор! в общем перфекто, берите не пожалеете
- Недостатки:
- их нееееет
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку цього настільного кріплення для монітора від RZTK. Раді, що Ви відзначили переваги моделі та поділилися своїм відгуком із фото. Бажаємо приємного користування!
- Яніна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Швидко відправили. Товар якісний.
Дякую
Представник брендуДобрий день, Яніно! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Тімур Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все отлично работает
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не заметил
Представник брендуВітаємо, Тімуре! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальний кронштейн, але, нажаль, для мого MSI G244F E2 не підходить, гвинти короткі((( Добре, що знайшов вдома ті які підходять, або доведеться докупляти гвинти потрібної довжини
Хотілося б, збільшити варіанти гвинтів, хоча б по довжині- Достоинства:
- Достойне за свої гроші кріплення
- Недостатки:
- Тільки два типи гвинтів
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за придбання настільного кріплення цієї моделі та залишений відгук. Дійсно, на жаль, неможливо додати до комплектації елементи кріплення всіх можливих розмірів. Відповідні болти, якщо їх немає в комплекті, потрібно придбати окремо, але Ваше зауваження обов'язково буде враховано. Бажаємо приємного користування!
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кронштейн бомба але почав скрипіти змагання його нарікань немає чудовий вибір за свої гроші
- Достоинства:
- Ціна якість та швидка доставка
- Недостатки:
- Скрип але це вирішувається
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо Вам за покупку цього настільного кріплення від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо приємного користування!
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Тільки купив зібрав не тримає зовсім не працює як треба.
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Не тримає
Представник брендуДобрий день, Андрію! Шкода, що Ви зіткнулися з певними труднощами під час використання цього товару. Упевніться, що дотрималися вимог відповідної інструкції. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
Представник брендуВітаємо, Андрію! Під час телефонної розмови ми надали можливі варіанти вирішення питання. У разі додаткових запитань або потреби в консультації, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Данило С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
все класно, тільки треба впевнитися чи підійде до вашого стола, має бути рівна поверхня і знизу і зверху, а в мене була така перекладина яка мішала закріпити його
Представник брендуВітаємо, Даниле! Ми вдячні Вам за покупку цього настільного кріплення RZTK і слушну пораду. Бажаємо успішного користування!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Взяв для 27 дюймового монітора, кріплення тримається за край стола, регулювання зручне і мене все влаштовує.
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку цього настільного кріплення для монітора від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Приємного користування!