- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Хороші навушники за свою ціну, але немає можливості відключити мультипідключення і будьте готові що ваші навушники будуть стрибати туди сюди між пристроями самі, що викликає незручності.
Представник брендуВітаємо,Ярославе! Дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам подобаються навушники RZTK MS300 Black. Дякуємо за надану інформацію. Зазначені зауваження будуть враховані у подальшій роботі над продукцією. З повагою, підтримка RZTK.
- Ігор
Можно отключить, мультипоинт всего на 2 устройства.
Эти наушники без вашего подтверждения на устройстве (смартфона, тв бокс, комп) не законектятся, а если более такой надобности нет, то на устройстве которому подключили ранее, нужно удалить в настройках блютуз устройство MS300
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Качество отлично - крепкие, ремонтопригодны. Мультипоинт. Ежедневно использовал в среднем ро 5 часов на протяжении 3 лет, все стабильно, внешний вид и функционал сохранился
- Достоинства:
- Удобные тканевые амбушюры. Регулировка по высоте. Крепкие. Жаль что эту модель розетка уже сняла с продажи
- Недостатки:
- Есть конструктивный недостаток - кнопка включения на smd монтажа, иногда отламывается. Продается в магазинах радиодеталей, замена займёт 10 минут, все просто.
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір продукції RZTK та детальний відгук.
Приємно, що Ви відзначили надійність, зручність та довговічність навушників, а також їх функціональні можливості. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваші зауваження для нас важливі та допомагають покращувати продукцію в майбутньому. Бажаємо гарного дня!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Враження після півтора року щоденного використання по 8+ годин:
- Досі виглядають як нові.
- На початку заряд тримали тижнями. Наразі — 2–3 дні, і вимикаються миттєво — не встигають навіть попередити про розряд.
- Звук у цьому ціновому діапазоні нормальний, хоча загалом нижче середнього.
- Мікрофон просто жахливий. Пробував використовувати на созвонах — усі скаржаться, що мене спочатку майже не чутно, а потім він «розігрівається» і вже працює більш-менш.- Достоинства:
- Довго тримають заряд
- Недостатки:
- Низька якість звуку. Мікрофону ще гірша.
Представник брендуДобрий день, Денисе! Дякуємо за зворотний зв’язок. Ми цінуємо думку клієнтів та обов’язково врахуємо зазначені побажання у подальшій роботі. З повагою, підтримка бренду.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Пройшов рік. Вийшли з ладу. Погана пайка. Відлитіли кнопки. Практично не використовував
- Достоинства:
- Шерпотреб
- Недостатки:
- Шерпотреб
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за відгук.
Нам прикро, що виникла така ситуація. Ми уважно аналізуємо зворотний зв’язок і використовуємо його для розвитку бренду. Зазначені зауваження будуть враховані у подальшій роботі над продукцією. З повагою, підтримка RZTK.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Користуюся 4 рік. Заряду вистачає на місяць, при інтенсивному використанні. Задоволений на всі 100%.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
З новим телефоном не змогли з'єднатись,мабуть застаріли,викинув.
- Достоинства:
- Та нз
- Недостатки:
- Мабуть своє віджили
Представник брендуДобрий день, Володимире! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Дякую. Все працює
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Галина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Прожили півтори роки. Блютуз підключенням дитина ніколи не користувалася бо воно якесь глючне було. Спочатку сдохло одне ухо, потім інше. Провід через який вони були підключенні до пк - не якісний. Але зломався не провод, вмерли саме навушники.
Представник брендуВітаємо, Галино! Нам прикро, що виникла така ситуація. Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції.
Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Користуюсь більше року. Чудові навушники, без підзарядки працюють тиждень, чудовий звук, добре сидять на голові, .... не хватає таких опцій як рейдіо и картрідера, а ле основну функцію виконують просто на всі 100. ДУЖЕ завдоволений покупкою. Правда, їх уже немає в продажу, а жаль...
- Достоинства:
- Одна перевага
- Недостатки:
- Выдсутный карідер, відсутнє радійо.
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
За майже рік користування проблем як танкових немає, окрім двух, вони не дуже люблять коли приєднується ще один блютуз пристрій(мова про пк, і помічав саме з контролемами на блютузі), наступна проблема коли вмикається у них вбудований мікрофон, звук який чуємо ми в ушах, дуже сильно гіршиться, стає дуже гучним, репить, шепить, та наче стає з єхом, проблема ще з амбішурами, вони занадто швидко брудняться, але зручні та майже дихаючі, це приємно
- Достоинства:
- Довгий заряд, зручність, приємний матеріал
- Недостатки:
- Поганий звук при ввімкнені мікрофона, не сумісність з іншими блютуз пристроями на пк
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо думку клієнтів та обов’язково врахуємо зазначені побажання у подальшій роботі. З повагою, підтримка бренду.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Хватило на рік не частого користування,Тай то добре
- Достоинства:
- Вистачило на рік
- Недостатки:
- Мало працювали
Представник брендуДоброго дня, Марино! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Дякуємо за зворотний зв’язок. Інформацію взято до уваги для подальшого аналізу та вдосконалення продукції.
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Беру уже вторые наушники этой фирмы. Первые проработали около года, и сломалась кнопка включения наушников. Из за чего по блютузу их использовать стало невозможно. Но сами наушники мне устраивали полностью, по этому я просто взял новые точно такие же в надежде что проблема с кнопкой не глобальная. И вот вторые наушники продержались почти так же, и опять кнопка начала западать после чего поломалась как и на первых..
Очень обидно, потому что наушники меня устраивают во всем.- Достоинства:
- Долго держат заряд, отличный звук, цена качество, удобные
- Недостатки:
- Кнопка включения ломается через год, и пользоваться можно только по поводу..
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Сподіваємось, надана інформація була корисною. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання — ми завжди раді допомогти. З повагою, команда підтримки RZTK.
- Ігор
Кнопка продается в любом магазине радиодеталей, цена около 6 грн.
Не имея опыта, припаял с первой попытки, желательно при этом использовать увеличительное стекло (лупа), очень малая площадь. Или заплатить за работу специалисту. - Ігор
и еще, возможно кнопку поменять на выносную, всего два провода нужно припаять.
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Наушникам лет 5 может и больше. Уже не помню когда покупал. Работают в тяжёлых условиях мастерской где много металлической пыли. От 8 часов ежедневно 5-6 дней в неделю. Наушники брал на работу слушать музыку. Удивительно на работают до сих пор. Ничего не менялось. Держать заряд стали дней 6-7. С коробки 10 минимум. Не знаю может просто попались такие. Не убиваемые.
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Вже як рік користуюсь, недоліків не помітив
- Достоинства:
- Амбушюри з тканини , вуха не потіють і добре сидять на голові не жмуть
- Недостатки:
- Непомітив
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Я б сказала, офігенні навушники. Купували дитині на подарунок років 2 тому. Всі вже інші навушники давно у смітнику, але не ці. Після стількох падінь вони працюють.
- Достоинства:
- Та в них тільки одні і переваги. ОФІГЕННІ навушники.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, ВІкторіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Купил 3 года назад, не знаю как они в роли безпроводных, почти не пользовался так, но для игр по проводу в контроллер идеально. Надпись "розетка" уже потерлась, амбюшуры давно облезли у основания, часть к голове которая тряпочная и слегка покошлатилась, но они живее всех живых, единственное это провод в комплекте сломался, но я за 200 грн купил новый с подходящим разъемом и все окей, работают дальше. Тот момент когда покупаешь ушки максимум на пару месяцев, а они живут дольше чем что либо другое
- Достоинства:
- Долговечность - вечность
- Недостатки:
- Тряпочные амбюшуры - слышно все вокруг
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Навушники хороші навіть після декількох років користування добре працюють та тримають заряд, але подушки для навушників (амбашюри) вже потребують заміни, чи можна окремо їх придбати?
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом після тривалого використання. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! З повагою, команда підтримки бренду.
- нікіта м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
навушники зламалися після першого кидка
- Достоинства:
- Недостатки:
- багато
Представник брендуВітаємо, Нікіто! Нам дуже прикро, що у Вас виникла така ситуація.
Навушники не розраховані на механічні удари, тому падіння або кидок можуть призвести до пошкоджень конструкції чи електроніки.
У разі додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Звучать нормально. Майже не тиснуть на голову. Батареї вистачає дуже на довго. Приєднуються навіть до двох пристроїв одночасно. Приємний дизайн. Але все ж таки при тривалому носінні в вухах та голові починаються неприємні відчуття.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Дуже гарна якість звуку за ці гроші.
Зручні і не давлять на вуха
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Через пару років користування навушники почали видавати постіний звук реконнекту, часто відвалюється коннект по блютусу. Сьогодні взагалі не законнектились до ноутбука.
- Достоинства:
- Працювали рік нормально
- Недостатки:
- Після десь 1,5 року почали видавати звуки приєднання до пристрою постійно. Не з'єдналися з ноутбуком / телефоном через 2 роки
Представник брендуДоброго дня, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що у виникла така ситуація. Описана Вами ситуація може свідчити про проблеми з Bluetooth або з самим пристроєм. Рекомендуємо перевірити, чи є оновлення для Вашого ноутбука, які можуть вирішити дану ситуацію. За потреби додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Сергей Т***
Подібна проблема виникла сьогодні , 11 жовтня 2025 року. До цього користувались навушниками 2 роки, все було добре
- Тарас С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Користуюсь майже рік, звук дуже добрий, але всередині навушників щось відпало і стукає при русі, можливо, проблема з якістю збірки, через що, не завжди комфортно слухати музику.
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Відпала деталь
Представник брендуДобрий день, Тарасе! Якщо під час користування Ви виявили дефект або некоректну роботу товару, рекомендуємо звернутися до сервісного центру за інструкціями: ссылка.
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Дитині подобається,заряд тримає дуууууже довго.Звук норм.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Щиро раді, що дитина задоволена, а пристрій радує довгим часом роботи та якісним звучанням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
За свою ціну топ, я з ними пройшов і під дощем і під жару, працюють як годинники, але там де батарея той скотч відліпився майже відразу як отримав, але то такий мінус який швидко вирішується, а загалом топ
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Скажу так, навушники класні, трішки маю розуміння в цих речах, АЛЕ є різниця до чого ви їх підключаєте!!
Я підключив до тел. Самсунг і трішки засмутився в їх якості, но коли підключив до айфона то був в маленькому шоці, набагато краще і якісніше!!!
Так що не засмучуйтесь хто думає що вони погані, ні для своєї цінової категорії вони Бомба!!- Достоинства:
- Для своєї ціни вони Класні, хто думає брати - беріть!!
- Недостатки:
- Поки немає, думаю що й не буде!
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Четьіре из пяти
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Дякуємо! Задоволені всім.
- Достоинства:
- Батарея тримає заряд дуже довго.
- Недостатки:
- Поки нема.
Представник брендуВітаємо, Ігоре! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Анатолий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Хорошие, звук норм за такую цену, батареи хватает на неделю -2 дня может и больше, рекомендую после безпроводных hyper-x, эти держут заряд очень долго и это главное
- Достоинства:
- Возможность пользования более недели с лишним после последней зарядки, хороших звук, лёгкие и не давят весом на голову
- Недостатки:
- После месяца использования не обнаружил. Рекомендую к покупке получше многих дорогих брендовых безпроводных наушников
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
За свої гроші - топ , заряд тримають довго( навіть трохи більше від заявленого) , звук відмінний , але є проблема з мікрофоном , конкретно шумоподавлення глушить все разом з голосом. Рекомендую до купівлі однозначно.
- Достоинства:
- Звук та батарея
- Недостатки:
- Мікрофон
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK.
- Ник Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Для диско и для созвонов google meet, tg - подходит на ура - звук вполне адекватный, мирко говорят что топ, за свои деньни 11\10
- Достоинства:
- Норм звук, норм микро
- Недостатки:
- Легкие, пластик не уверенный, нужно привыкать облагараживать - а так в целом бимба !
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- РоманюкОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Бімба, рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, якість звучання
- Недостатки:
- Нема недоліків
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Артём С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
плоский звук, как будто наушники за 20 грн
Представник брендуДобрий день, Артеме! Нам прикро, що у Вас склалося таке не досить позитивне суб'єктивне враження. Наразі рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності або ж у випадку неможливості ремонту - обмін на новий прилад чи повернення коштів. Детальніша інформація за посиланням: ссылка. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Фані навушники
- Достоинства:
- Ціна, звук теж норм
- Недостатки:
- Коли до компа підключаєш, працює тіки чи мікро, чи вуха, з телефону норм
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Андрій М***
У мене все на ПК працює.В мене на ПК не показує рівень зарчду
- Валентин Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Здається, це вже другий коментар..... Я в захваті від цих навушників.... Багато хто пише про звук, автономність.... Це все так.... Але, яість - просто неймовірна.... продуманість кожної деталі.... Зручність у використанні, легко "сидять", яскравий звук, що не тисне на розум, приємні на дотик.....
Рекомендую....- Достоинства:
- Якість виготовлення, якість звучання
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник брендуВітаємо, Валентине! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом після тривалого використання. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! З повагою, команда підтримки бренду.
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Просто супер.
Батарея тримає понад тиждень
Звук класний
Представник брендуДобрий день. Володимире! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Арина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black and Green
Супер, більше 1,5 року користуюся, досі ніяких проблем. Заряду вистачає дуже надовго! Я дуже рідко їх заряджаю. А якщо навіть й розрядився, то завдяки тому що є провода в комплекті, можна із бездротових навушників зробити дротові.
- Достоинства:
- Може навіть одночасно до двох різних пристроїв під'єднатися та перемикатися між аудіо що відтворюється, тоді на іншому пристрої призупиняється. Навіть до телевізора можна під'єднати якщо там є блютуз.
- Недостатки:
- Єдине, якщо обидва вже під'єднані пристрої до цих одних навушників та від'єднати один із пристроїв, то відєжнаються навушники від обох. Інколи мене тихо в них чутно під час дзвінка. Але я чудово чую.
Представник брендуВітаємо, Аріно! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом після тривалого використання. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! З повагою, команда підтримки бренду