- AI аналіз відгуків210 відгуків: 87% позитивні, 7% нейтральні, 6% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Повністю виконує свої функції, рекомендую
- Недостатки:
- Іноді пищить usb
Представник брендуВітаємо, Ілле! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Через місяць користування "згас" індикатор на кнопці включення, а так всі інші функції виконує добре.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар.
За потреби наші фахівці завжди готові надати консультацію за номером гарячої лінії RZTK: 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Все норм, працює
Представник брендуДобрий день, Ірино! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Лада Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Гарна якість.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Сподобався мереживний фільтр, але пропрацював 2 місяці.
- Достоинства:
- Гарний мереживний фільтр
- Недостатки:
- Пропрацював 2 місяці
Представник брендуДобрий день, Юліє! Якщо Ви виявили несправність або брак товару, зверніться до сервісного центру, дотримуючись інструкцій: ссылка.
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Ввімкнув 2 лед стрічки в ЮСБ роз'єми (підсвітка дитячих ліжечок) - гріються шалено, аж пожовтів пластик в юсб-папа лед-стрічок. Жах. Просто подовжувач, для чого тут 3 ЮСБ - незрозуміло. Думаю і одного тут було б забагато.
- Достоинства:
- Непоганий вигляд, упаковка, комплектація (є паперова розмітка для кріплення десь).
- Недостатки:
- Якість ЮСБ портів, гріється, запах пластику при нагріванні.
Представник брендуДобрий день, Михайле! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування.
У даній моделі RZTK Power Strip 3+3 USB-A White 1.5 м USB-порти мають спільний контролер живлення, який розподіляє струм між підключеними пристроями. Якщо одночасно підключити декілька потужних LED-стрічок, кожна з них може отримувати недостатній струм, що призводить до підвищеного навантаження на їхні внутрішні компоненти та, як наслідок, нагріву.
Для більш потужних або тривалих навантажень рекомендуємо використовувати окремі блоки живлення від мережі 230В.
Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Мережевий - так, подовжувач - ні. Півтора метри то дуже мало.
- Достоинства:
- Є USB роз'єми
- Недостатки:
- Короткий провід
Представник брендуДобрий день, Сергію! Розуміємо Ваші зауваження та дякуємо за зворотний зв’язок. Ми врахуємо його при подальшому розвитку асортименту бренду.
Рекомендуємо уважно ознайомитися з описом, а якщо залишаться запитання — звертайтеся на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Наші спеціалісти завжди готові допомогти!
Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Працює добре. Недоліків не виявлено
Представник брендуДобрий день, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Дуже задоволена товаром
Представник брендуВітаємо, Анастасіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Віктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Купив дві штуки, обидві класно працюють. Оця зарядка поряд з розетками дуже зручно. Маю стаціонарно підключені штуки, на які не треба витрачати дорогоцінні розетки і блочки зарядок
Представник брендуВітаємо, Вікторе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Думаю 4КВт реально тримає
Провід товстий і не гріється від приблизно сумарних 2.5КВт
Порти всі працюють. USB для зарядки не дуже, але у мене там діодні стрічки і вистачає з головою.
Повністю виправдав свої очікування!
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Порт usb дууууже довго заряджає. Товар повернули назад.
Представник брендуДобрий день, Тарасе! Дякуємо за зворотний зв’язок. Ми врахуємо його при подальшому розвитку асортименту бренду. Гарного дня!
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Найкращий подовжувач.
USB-A - знахідка,на той час коли треба електроприлади із звичайною вилкою зарядити та ще й пристрої з USB (лампа, телефон, тощо).
Рада що придбала такого помічника.- Достоинства:
- (
- Недостатки:
- Намає
Представник брендуВітаємо, Надіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Гарна штука.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- андрей п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Покупкой доволен.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Є дві основні переваги: збільшення кількості розеток, та зменшення витрат на електрику. Так, так, після переходу з зарядних пристроїв, які стирчали з кожної розетки, зменшилися витрати на електрику. Заряджає повільно, але в цьому є і перевага - не так гробить батарею (двічі поміняв в телефоні після року користування 65 Вт зарядкою).
- Достоинства:
- Три ще три - дає оптимальний результат. Сховав всі зарядки, тепер усюди стоять ці штуки від Розетки.
- Недостатки:
- Поки що без недоліків.
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Нікіта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
норм
- Достоинства:
- дешева
- Недостатки:
- не дуже швидко заряджає
Представник брендуВітаємо, Нікіто! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня! При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Фірсов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Дуже зручно. Не дорого.
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Задоволений покупкою на всі 100%!! Якісний , гарний, надійний!!
- Достоинства:
- Дизайн! Якість!
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Виглядає надійно, не торохтить, зі старту - працює
- Достоинства:
- Наявність Юсб, ціна, вимикач невеликий, світлодіод не сильно яскравий
- Недостатки:
- Не бачу
Представник брендуВітаємо, Дарино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Настя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Євровилка із заземленням. Розетки не тугі. Має перемикач вкл/викл. Накладки знизу, щоб не ковзав, отвори для кріплення. Працює справно
Представник брендуВітаємо, Анастасіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Пропрацював 3 тижня, перстала працювати кнопка вкл/викл.
Представник брендуВітаємо, Костянтине!
Наш співробітник вже поспілкувався з Вами — щиро вдячні за приємну розмову та зворотний зв’язок.
Якщо у Вас виникатимуть додаткові питання — звертайтесь, будь ласка, на нашу гарячу лінію 0-800-331-319.
Завжди раді допомогти!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.5
Придбав 2, собі і Батькам
Виконує свою роботу на всі
Рекомендую- Достоинства:
- Якісні матеріали
Приємний на дотик
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ТвайсОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Отличный
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Дуже функціональний подовжувач
- Достоинства:
- Функціонал
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Найкраще, що є на ринку. Топ за свої гроші
Представник брендуВітаємо, Сашо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Користуюсь більше року. Зручно що можна вимикати його. Зручно, що є юзб отвір.
- Достоинства:
- Зручно у користуванні
- Недостатки:
- Було б круто мати довший шнур
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Очень удобный удлинитель.
- Достоинства:
- Все устраивает
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Ви серйозно. Блок юсб почав бути гарячим через 15 хвилин. Такого не повинно бути, при незначному навантаженні.
- Недостатки:
- Нагрів з перших хвилин.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Нам дуже шкода, що трапилася така ситуація. Рекомендуємо звернутися до сервісного центру для перевірки та усунення несправності, або у разі неможливості ремонту – скористатися обміном товару на новий або поверненням коштів. Детальна інформація доступна за посиланням: ссылка. При додаткових питаннях телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319.
- Александр.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.5
Около трёх лет использую по назначению, очень качественное изделие, рекомендую. Если удлинитель лежит на полу, нужно неиспользованные разъёмы закрывать от пыли.
- Достоинства:
- Качество, удобство, надёжность.
- Недостатки:
- Нет.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом після тривалого використання. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! З повагою, команда підтримки бренду.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Все працює, доволі якісна збірка, шикарний кабель
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Мені сподобався
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Користуюся вже більше року та задоволений, добре зроблений, жодних проблем з ним не було при високому навантаженні.
- Достоинства:
- Якість збірки
Представник брендуДобрий день, Микито! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Витримує 8 годин безперервної роботи в режимі 14А (зарядка електромобіля).
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом після тривалого використання. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! З повагою, команда підтримки бренду.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Все супер, виконує свій функціонал на сто відсотків, все працює, лише коли вимикаю буває протріскує час від часу
- Достоинства:
- Виконує свій функціонал
- Недостатки:
- Потріскує коли вимкнений (вимикач сам)
Представник брендуДобрий день, Іване! Дякуємо за вибір брнеду RZTK та Ваш відгук. Якщо під час користування Ви виявили дефект або некоректну роботу товару, рекомендуємо звернутися до сервісного центру за інструкціями: ссылка.
За потреби додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Денис Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.5
Чудово
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!