Отзывы покупателей о Дрель-шуруповерт аккумуляторный RZTK RD 1220Li+KIT
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не все ідеальне, але досить непоганої якості інструмент, користуюсь і по сьогодні, зі своїми функціями справляється
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий наборчик, користуюсь ще з 21 року. Там він правда іншого кольорую був і трошки відрізняються інструменти. Шурік відмінно працює й досі. А в кейс купу чого наскидав, як місціе для зберігання іншого інструменту в мене.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подарував батькові більше року, каже що задоволений, візуально та по особистим спробам користуватися надійний інструмент. Чудовий варіант подарунка.
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо Вам за покупку цього акумуляторного дриля-шуруповерта від RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Тарас І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За такі гроші не погано,але в наборі не хватає набору головок,хоча кейс був повністю запаяний плівкою.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Не повна комплектація
Представник брендуДобрий день, Тарасе! Дякуємо за звернення. Вибачте за спричинені незручності. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми обов’язково допоможемо Вам!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для дома просто супер,використовую вже двох роки." Шурік" взагалі якісний.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором цього акумуляторного дриля-шуруповерта. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розчарований якістю. Набором користувався майже не користувався, але один з акумуляторів уже вийшов з ладу — не витримав навіть 5 циклів. На жаль, гарантія вже закінчилася, тож це, схоже, лише мої проблеми.
Бітки також виготовлені з неякісного металу та досить швидко зношуються. За таку ціну очікував значно кращої якості та надійності.- Достоинства:
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо за зворотний зв’язок. Ваш досвід користування обов’язково буде врахований. Будь ласка, очікуйте на надходження в продаж відповідних змінних акумуляторів, натиснувши на "Повідомити, коли з’явиться" в картці товару RZTK BT 12 LI-ION RD/SDR: ссылка. У разі виникнення додаткових запитань зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все хорошо
Представник брендуДобрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляла набір на день народження батькові, він сказа вщо усе сподобавлось, є і гарантія і два акумулятори в комплекті. Ціна приємна на вигляд також привабливий.
Представник брендуДобрий день, Валеріє! Дякуємо за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Раді, що змогли потішити таким подарунком близьку людину. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені жінка давно,купляла на подарунок залишився задоволеним. Шуруповерт виявився надійним та дуже сильно виручає у побуті на постійній основі. Користуюсь вже рік, кейс такий що можна багато чого докупити і закинутитуди, набірбіток замінив тудии кинув та деякі інші дрібниці.
Представник брендуДобрий день, Валерію! Раді дізнатися, що Ви задоволені використанням цього інструмента, а також знайшли час, аби поділитися своїм відгуком. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!
- Іванка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За ці гроші норм, але якість канєшна така собі.
- Достоинства:
- За адекватну ціну отримуєш багато всього
- Недостатки:
- Заїдає батарея на шуруповерті, складно замінювати. Кейс дуже не зручний.
Представник брендуДобрий день, Іванко! Дякуємо за придбання і позитивну оцінку дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви задоволені вибором. Ваші зауваження обов’язково будуть враховані для вдосконалення цієї продукції в майбутньому. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний шуруповерт і гарно працює. Для роботи чи на виробництво не підійде. Для дому супер
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо Вам за придбання дриля-шуруповерта RZTK і найвищу оцінку. Раді дізнатися, що Ви задоволені вибором цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- Олекснадр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив тижні два тому. Шуруповерт реалізований на нормальному рівні. Потужності вистачає акб тримають норм. Більше і не треба.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для дрібного ремонту по дому, інколи щось під майструвати супер. Дуже зручний шуруповерт і гарно працює. Для роботи професійної на виробництві або серйозного ремонту слабуватий. Хороший набір. Для дому супер зручна необхідна річ!
- Достоинства:
- Не дорого, гарно працює, два акумулятори в комплекті
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо Вам за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний набор кум довольний
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!
- Надія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший,пізніше ,ще один купить треба,на подарок
- Недостатки:
- Поламався молоточок
Представник брендуВітаємо, Надіє! Дякуємо за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Добре, що знайшли час на відгук, Ваш досвід обов’язково буде врахований. Бажаємо успішного користування!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шуруповёрт отлично выполняет свою работу
Хороший набор, с разнообразным выбором инструментов
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дякуємо за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошое качество за свою цену
Представник брендуДобрий день, Анастасіє! Дякуємо за придбання і позитивну оцінку цього акумуляторного дриля-шуруповерта від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Валерій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь давно. Класний шуруповерт за невеликі кошти. Набор інструментів як я зрозумів змінюється в мене він ще помаранчевий в цілому непогано відпрацьовує хіба що біти стираються як розхідники. Загальна оцінка 5.
Представник брендуДобрий день, Валерію! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Ваш досвід буде врахований. Бажаємо успішного користування і надалі!
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом все окей, користувався для ремонту, все сподобалося, за середню ціну, набор непоганий.
- Достоинства:
- Практичність, комплектація, середня якість.
- Недостатки:
- Трохи розкручеється різба на гвинтокруті, більше нічого.
Представник брендуВітаємо, Микито! Дякуємо Вам за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили його використання. Ваш досвід обов’язково буде врахований. Бажаємо подальшого успішного користування!
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупал лет 5 назад, для периодических домашних работ вполне сгодится. Молоток, сверла, ножовка из комплекта конечно же хлам. Бесит вечно выпадающая коробочка с болтами. А в остальном за тысячу с чем-то в то время вполне достойно
- Достоинства:
- Дёшево, сердито и в кейсе
- Недостатки:
- Сверла хлам одноразовый
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта від RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили цю модель і поділилися своїм досвідом користування, він обов’язково буде врахований. Дякуємо за відгук!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупала мужу на подарок, всё работает отлично
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за придбання цього дриля-шуруповерта RZTK і найвищу оцінку. Ви зробили вдалий вибір. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чоловік дуже задоволений, якість самого шурупокруту - гарна, потужності для домашнього використання вистачає. Інструменти з набору теж гарної якості і всі потрібні у господарстві
- Достоинства:
- Гарна ціна і якість достойна
- Недостатки:
- Швидко злизались біти
Представник брендуВітаємо, Катерино! Ми вдячні Вам за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді дізнатися, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний шуруповерт, два роки працює професійно без нарікань на роботі(купували замість дорогого, він працює і дуже задоволені) ,цей набір супер все в одному місці.Дякуємо.
- Достоинства:
- Якісне все !
- Недостатки:
- Головне мати тяму як навантажувати інструмент і все буде гаразд .Для делікатних і професійних робіт в правильних руках !
Представник брендуВітаємо, Юрію! Ми вдячні Вам за покупку цього акумуляторного дриля-шуруповерта від RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені вибором і поділилися відгуком із фото. Бажаємо подальшого успішного користування!
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для домашнього використання ТОП
- Достоинства:
- Незамінний помічник
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за придбання і високу оцінку дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Чайка В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вчера забрал набор, НО спустя 1 день молоток загрустил (((
- Достоинства:
- Комплектация
- Недостатки:
- Молоток
Представник брендуВітаємо, пане Чайка! Дякуємо Вам за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили цей товар. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми зможемо допомогти Вам!
- виктор Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Почти два года в использовании. Для дома самое оно, не раз выручал. Да там может качество бит и тп, пурийцы скажут хлам, но я по халтура не хожу и не зарабатываю. За два года попробовал все инструменты и функции. Все в порядке.
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дякуємо за вибір і покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё вроде не плохо пользуюсь почти год но кейс плохой ничего не держится и у патрона в шкруповерте есть люфт
- Достоинства:
- Цена количество инструмента
- Недостатки:
- Качество немного гуляет
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі та залишений відгук. Ваша думка важлива для нас, а зауваження будуть враховані для вдосконалення продукції в майбутньому. Бажаємо успішного користування!
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на подарунок
- Достоинства:
- Набір, ціна
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий інструмент. Ціна-якість!.
- Достоинства:
- Все необхідне є.
- Недостатки:
- Перше що не сподобалось, то це- погано тримаються викрутки в пазах- постійно випадають. По друге- маленька пилка одноразова.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за покупку та позитивну оцінку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Ми обов’язково дослухаємося до Ваших зауважень. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір!Все що потрібно є під руками.
- Достоинства:
- Все необхідне є
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Игор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую!
- Виктор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний комплект. Дякую.
- Достоинства:
- Всі необхідні деталі є в наявності.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- Юлій У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить непоганий для домашнього використаня досить щоп прикрутити буть що в домашніх усовіях
- Достоинства:
- Недуже потужний але підійде засвою ціну норм
- Недостатки:
- Трохи іскрить не знаю може так майе бути поки не вробеця
Представник брендуВітаємо, Юлію! Дякуємо за покупку акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви задоволені вибором. Іскріння щіток колекторного двигуна — це нормальне явище для перших разів використання електроінструменту (щітки контактують з ротором). Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- Євгеній Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Місяць користувався, зробив ремонт на кухні, цей малий відпрацював на всі 200%, розбирали меблі з ним меблі, демонтували каркаси, мішали шпаклівку, клей для плитки, цемент, фарбу, вирізав коронкою отвори в плитці під розетки, сверлив стіни, зібрав меблі, і він навіть не кашляє, супер малий)
- Достоинства:
- Все топ
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Ми вдячні Вам за придбання акумуляторного дриля-шуруповерта RZTK цієї моделі. Раді, що він став Вам у пригоді. Дякуємо за відгук і бажаємо подальшого успішного користування!
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно!