Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

4.6/5
Код :  309919403
Оценка пользователей 4.6/5
  • Назар П***

В комплекті відсутня насадка для кріплення маленького наждачного кругу, їх є 2 але для великого. Чи можливо виправити це питання?

Представник бренду

Добрий день, Назаре! Дякуємо за звернення. Для консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Олександр П***

Непогааний набір, велика кількість насадок, і різні цанги, тому і докупити щось не проблема. Я виключно початківець брав для гравіювання по дереву \пластику.
    загалом у руці нормально лежить і подовжувач працює чудово. Своїх грошей точно вартує.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання гравера RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування і завжди відмінних результатів!

• Тарас Г***

Купував для дрібних домашніх робіт та хобі. За свої гроші інструмент просто супер! Потужності цілком вистачає для гравіювання, шліфування та точного різання. Дуже зручно працювати з гнучким валом кисть не втомлюється під час тривалої роботи. Всі насадки з комплекту стали в пригоді. Рекомендую !

Представник бренду

Вітаємо, Тарасе! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку гравера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням і рекомендуєте цей товар. Дякуємо за відгук!

• Максим З***

Для професійного використання не раджу, для домашніх мілких завдань може бути

Представник бренду

Добрий день, Максиме! Дякуємо за придбання гравера RZTK цієї моделі та Вашу думку. Бажаємо успішного користування!

• Игорь Б***

Наконец реально пригодился. Щебнем цокнуло лобовое стекло, получилась розочка.. высверливал три отверстия до пленки. Получилось. Причем простым конусом наждачным. На средних оборотах. Немного постукивает, а так нормально. А да гибким валом очень удобно. Потом залил все клеем,вроде нормально. Инструмент класс.

Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за вибір і придбання гравера RZTK. Раді, що цей інструмент став Вам у пригоді. Добре, що Ви знайшли час, аби поділитися власним позитивним досвідом користування. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Андрій

Брав полірувати лади на гітарі, справився прекрасно, сумнівають шо найближчі пару років буду якісь розхідники докуповувати
    Норм Китай за норм цінник

Достоинства:
    Ціна, комплектність
    Недостатки:
    За такі гроші не буває
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за покупку гравера RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!

• Сергій Б***

Все в комплекті. Працює.

• Олександр О***

За свою цену адекватный аппарат.
    Работает отлично

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за вибір і покупку цього гравера від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!

• Андрей К***

Гарний гравер мені сподобався багато різних насадок для виконання різної ювелірної роботи де не можна підлізти іншим звичайним інструментом. Все необхідне є в комплекті і ціна нормальна. Дякую розетці за такий інструмент!

Достоинства:
    Гарний набір
    Недостатки:
    Поки не знайшов
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання цього гравера від бренду RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком із фото. Бажаємо успішного користування!

• Дмитро

Дуже гарний товар та приємна ціна. Дякую. Рекомендую.

• Костянтин Л***

Відмінно працює, багато насадок, регулюється швидкість.

Достоинства:
    Гарна ціна, великий вибір насадок, зручний
      Представник бренду

Вітаємо, Костянтине! Дякуємо за придбання гравера RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви відзначили переваги цього інструмента. Бажаємо успішного користування!

• Олексій А***

Дуже швидко гріється ручка гнучкого валу. Через п'ять хвилин не можливо тримати рукою.

Достоинства:
    Не бачу.
    Недостатки:
    Гріється рукоять валу.
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо, що поділилися власним досвідом користування цією праскою. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо використання, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Покупець

Все як треба

Достоинства:
    Все працює як треба і повністю виконує свої завдання
    Недостатки:
    Поки нема
      Представник бренду

Вітаємо, шановний покупцю! Ми вдячні Вам за придбання цього гравера від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!

• Кирило Г***

Класна штука.

Представник бренду

Вітаємо, Кириле! Дякуємо Вам за покупку гравера RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Роман Ф***

Чудовий гравер, багато де допомагає

Достоинства:
    Регульований
      Представник бренду

Вітаємо, Романе! Дякуємо за вибір і придбання гравера RZTK. Раді, що цей інструмент такий корисний для Вас. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!

• Тетяна О***

Хороший набір

Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку гравера RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Олександр С***

Гарна річ для роботи

Достоинства:
    Підлізеш туди де немає можливості
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за придбання гравера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Також дякуємо за додане фото. Бажаємо успішного користування!

• Игорь Б***

Классный инструмент. Прислали быстро. Комплектация хорошая. Пилит,режет,сверлит. Толком пока не работал,тренируюсь. Все нравиться.

Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо Вам за придбання цього гравера від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук з найвищою оцінкою!

• Богдан

За такі гроші чудовий гравер

Достоинства:
    Набір насадок багато і гравер з регулюванням обертів
    Недостатки:
    Досить товстенький і хотілося б кнопку старту десь на ручці, хоча це всього побажання..загалом задоволений за таку ціну
      Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Ми вдячні Вам за покупку цього гравера від бренду RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені вибором. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо успішного користування!

• Михаил Ш***

Все добре.

Представник бренду

Вітаємо, Михайле! Дякуємо Вам за покупку гравера RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Вадим А***

Набір шікарний, працює справно. Брався для обточування статорного заліза. Справляється на ура. Набір фрез і всіх інших компонентів ще є трохи

Достоинства:
    Великий набір плюшок, нічого окрім малих свердл не докупляв
    Недостатки:
    Трошки тарабанить патрон
      Представник бренду

Добрий день, Вадиме! Ми вдячні Вам за покупку цього гравера від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішного користування!

• Артем Ш***

Непоганий

Представник бренду

Добрий день, Артеме! Дякуємо за придбання і високу оцінку гравера RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Олександр І***

Брав на подарунок, все сподобалось

Достоинства:
    Товар повністю відповідає опису
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання гравера RZTK цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Артем Д***

З першого погляду все дуже гарно, поки не випробував на всю, трішкт погрався, але маю розуміння, що для дому його вистачить з головою.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    В перші 5 хвилин зламав 1 насадку(
      Представник бренду

Добрий день, Артеме! Дякуємо Вам за вибір і придбання гравера RZTK цієї моделі. Раді, що загалом Ви позитивно оцінили його використання. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Валерий Ш***

Працює.

Достоинства:
    Гарна комплектація.
    Недостатки:
    Якість деяких насадок, але за ці гроші, нормально.
      Представник бренду

Добрий день, Валерію! Дякуємо за придбання гравера RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування і чудових результатів!

• Павло П***

Гарний інструмент, вражає кількість насадок.
    Деякі зауваження до органайзера, края не оброблені, але на роботу гравера не впливає.
    В комплекті йде мабуть паста Гои,але дістати її важко.

Достоинства:
    Кількість насадок
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Вітаємо, Павле! Ми вдячні Вам за покупку цього гравера від ТМ RZTK. Добре, що загалом Ви задоволені вибором і поділилися своїм відгуком із фото. Ваш досвід обов’язково буде врахований для вдосконалення нашої продукції в майбутньому. Бажаємо успішного користування!

• Олег Г***

Набір супер

Представник бренду

Добрий день, Олегу! Дякуємо Вам за придбання цього гравера RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Юрій М***

Все відповідає опису

Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Ми вдячні Вам за придбання гравера ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Владимир М***

Гравер на перший погляд гарний. Ще так довго не використовував, але всі зауваження недоліки які були в старих моделях були усунуті. Це фіксатор патрона замінено,не западае. Корпус резинова накладка став більше приземний. І головне, на старих моделях було більше позицій швидкості, але на малих позиціях він не тянув, зупинявся. Зараз з цім все добре, менше позицій але тяне. Поки мені подобаеця.

Достоинства:
    Ціна добра.
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо Вам за покупку гравера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором і знайшли час, аби поділитися схвальним відгуком. Ми завжди дослухаємося до думки користувачів нашої техніки та враховуємо їхній досвід, щоб удосконалювати нашу продукцію. Бажаємо успішного користування!

• Сергій С***
  • Сергій Я***

Топ за свої гроші. Ріже, пиляє, робе отвори, шліфує...

Достоинства:
    Ціна і комплектація
    Недостатки:
    Шнур
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за покупку цього гравера від бренду RZTK. Раді дізнатися, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!

• Сергій Б***

Набір мені сподобався.

Достоинства:
    Є майже все для роботи.
    Недостатки:
    Прив'язаний до мережі. Але в чомусь це недолік, а в чомусь може бути плюсом.
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку гравера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!

• евгений м***

Добре

Представник бренду

Вітаємо, Євгене! Дякуємо за покупку та позитивну оцінку гравера RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!

• Ульяна О***

Все чудово працює

Достоинства:
    Велика комплектація
      Представник бренду

Добрий день, Уляно! Дякуємо Вам за придбання гравера RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені його використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Юрій Б***

Це просто свято якесь! Доставили швидко! Машинка агонь! Багато всіляких насадок та сверл! Можна, в тому числі, шліфувати та полірувати поверхні.

Достоинства:
    Безліч їх! Якість на високому рівні! Магазине
    Недостатки:
    На двному етапі користування не виявлено.
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Ми вдячні Вам за придбання цього гравера від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішного користування!

• Віктор В***

Гравером, поки що, користувався пару раз. З подовжувачем та без. Працює нормально. Наявність насадок - все що треба.

Достоинства:
    Ціна - якість
      Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Раді дізнатися, що Ви задоволені використанням цього гравера від бренду RZTK. Упевнені, так буде й надалі. Дякуємо за відгук!