- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже третій рік в активному користуванні. Проблем 0
- Денис Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пока не пробовал,но сделано вроде адекватно за эти деньги.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Декілька разів брав в руки. Напишу відгук після реальної роботи.
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працюю близько року. Надійна та зручна пила. Швидка заміна полотен і впевнена робота під навантаженням, рекомендую!
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо Вам за покупку цієї шабельної пили від RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням і рекомендуєте цей інструмент. Бажаємо успішного користування і надалі!
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шабельна пила допомагає у дуже багатьох випадках там де ножовка чи тим більше ланцюгова пила просто не влізе. Наприклад кущ із багатьма гілками і ви хочете відпиляти не всі а десь щось посередині. Також нею можна пиляти близько до землі тому що лезо є витратним матеріалом. В цілому дуже задоволений пилою.
- Достоинства:
- Працює як треба, не важка. Потужна.
- Недостатки:
- Дуже часто клинить кнопку і пила продовжує працювати після того як кнопку відпускаєш. Вихід із ситуації ще раз коротко нажати кнопку.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання і позитивну оцінку шабельної пили цієї моделі. Добре, що загалом Ви задоволені вибором. В описаній Вами ситуації з кнопкою радимо звернутися до сервісного центру, скориставшись інформацією з ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Попрацював 5 хв, завоняв та пішов дим. В сервісі сказали що більше 15 хвилин працювати не можна, відмовили в гарантійному ремонті. 1500 грн викинув на смітник за 5 хвилин. Якийсь розводняк. В магазині тільки розводять руками
- Достоинства:
- Китайське барахло
Представник брендуДобрий день, Артеме! Шкода, що виникла ця прикра ситуація. Відмова в гарантійному обслуговуванні обґрунтована висновком майстра сервісного центру, а саме: у процесі діагностики виявлено пошкодження рухомих елементів пили, зокрема сліди значного перегріву, що свідчить про порушення правил експлуатації. Згідно з вимогами виробника, зазначеними у відповідній інструкції, під час використання цього пристрою необхідно дотримуватися режиму роботи: після кожних 15 хвилин безперервної роботи слід робити 15-хвилинну перерву. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Валентина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Легка, надійна, стильна, Гарна якість.
- Достоинства:
- Гарна
- Недостатки:
- Невиявлено
Представник брендуДобрий день, Валентино! Дякуємо за придбання шабельної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь почти год, все отлично. Недорогая и добротная пилка
- Достоинства:
- Недорого и полностью удовлетворяет мои запросы
- Недостатки:
- Не нашел
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо Вам за покупку шабельної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пила супер,працює на ура,різав і дерево і газоблоки,докупив пилки різні і все.
- Достоинства:
- Ціна ,якість.
- Недостатки:
- Рідні пилки слабкі.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за покупку цієї шабельної пили від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором цієї моделі. Упевнені, так буде й надалі. Бажаємо легкого та ефективного використання!
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна пила за свої кошти
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку шабельної пили від бренду RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Без замечаний
- Недостатки:
- На руку тяжеловата, шумная
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за придбання шабельної пили RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Ваша думка буде врахована. Бажаємо успішної експлуатації!
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
підтримую попереднього дописувача про вібрацію, яка сильно збільшується при перепилі деревини більше ніж 60% товщини, Це скоріше за все зв'язано з "зажимом" деревиною
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- сильна вібрація, погане кріпленя леза для пиляння, люфт по вертикалі.
Представник брендуДобрий день, Юрію! Шкода, що Ви не відзначили переваг використання цієї шабельної пили. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
придбав цей товар. пилив брус 50х50. вібрація така, як в руках відбійний молоток тримаєш. ЇЇ не комфортно тримати бо трясе. Якшо подивитися на обертах, то пила при русі виписує коло, а не рухаться взад-вперед. відправив на сервіс, сказали що все норм, усє працює, забирайте. возврата нет бо вона вважається вживаною. заберу це сміття і викладу відео про роботу , вібрацію та інше. написали самі собі відгуків - яко мій видалять - такое
- Достоинства:
- немає переваг
- Недостатки:
- вібраці і центрування пилки
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дуже прикро, що Ви отримали певний негативний досвід використання шабельної пили цієї моделі й у Вас склалася така думка про неї. Можливо, Вам не вдалося розібратися з експлуатацією чи трапився брак. Для уточнення обставин ситуації, що склалася, і консультації щодо вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Богдан П***
Поменяйте полотно
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вітаю. Рекомендую однозначно! Придбала окремо ще декілька ножів різної довжини до пилки. Працює відмінно!
- Достоинства:
- Швидко ріже, легка у користування, можливість використання інших ножів.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Богдан П***
Добре, треба брати.
Представник брендуДобрий день, Олено! Ми вдячні Вам за придбання цієї шабельної пили від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором, оцінили переваги моделі та рекомендуєте цей товар. Бажаємо успішної експлуатації!
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші пилка шик, єдине що раджу при покупці це розібрати і змастити нормальною змазкою :) на рідному мастилі за кородкий час зявляється посторонній шум та люфт , після заміни все працює як нова.
- Достоинства:
- Ціна, якість неочікувано хороша)
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо Вам за покупку шабельної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Також вдячні за пораду, Ваш досвід обов'язково буде врахований. Бажаємо успішного користування!
- Владимир Н***
Какое масло вы порекомендуете использовать? В инструкции не указано чем и как смазывать подвижную часть пилы.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Ви можете вибрати оливу для ланцюга, використавши ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Німенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар прибув дуже швидко !
Відповідає опису пила.
По комплектації: не було вкладеної пилки (яка зазначена в списку 1шт).
В магазині на видачі перевірили роботу пили це великиц плюс.
Пилу забрав, перевіриться ще в роботі.- Достоинства:
- Швидко, відповідає опису товар. Товар rztk, працює нормально. Ціна/якість.
- Недостатки:
- В комплекті не вистачало ріжучої насадки ( пилки 1шт.) Не критично взагалі.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за придбання шабельної пили цієї моделі. Ви зробили вдалий вибір. Якщо під час перевірки замовленого товару Ви виявили невідповідність комплектації, радимо звернутися по допомогу до продавця У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, телефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти. Бажаємо успішного користування!
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила на початку 2024 року, хороша пилка, працює відмінно, свої кошти вже відпрацювала.
Раджу купляти запасні полотна до неї одразу, бо можна загубити, якщо зберігати розкладеною.
Рекомендую цей апарат.
Представник брендуВітаємо, Людмило! Ми вдячні Вам за придбання шабельної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені її використанням і вирішили поділитися відгуком з рекомендацією. Бажаємо успішного користування і надалі!
- Олег Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку цієї шабельної пили від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилой доволен. Очень удивила своей мощностью. Перепиливает брус 100х100мм вполне бодро. Полотно покупал отдельно (так как писали в отзывах что стандартное слабое). Пилит довольно ровно. Пилил также на солнце довольно долго(инструмент греется но в меру). Для бытовых нужд отличный инструмент.
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
Представник брендуВітаємо, Євгене! Ми вдячні Вам за покупку цієї шабельної пили від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і поділилися позитивним досвідом експлуатації у своєму відгуку. Окрема подяка за додані фото. Бажаємо подальшого успішного користування!
- ЖАН С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За такую сумму он хороший...
Представник брендуВітаємо, Жане! Дякуємо за вибір і придбання шабельної пили RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мощная пилка
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо за придбання і високу оцінку шабельної пили RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Китайський "шивппотреб". З такі кошти так собі. Працює. Люфтить.
- Достоинства:
- цына
- Недостатки:
- якість
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за покупку шабельної пили цієї моделі та залишений відгук. Ваша думка важлива для нас. У разі виникнення проблем чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пилка перевищила мої сподівання. Рекомендую. Хотів більші потужну, але в роботі із цією моделлю зрозумів, що мені цілком достатньо наявних можливостей та сили. Ставлю впевнені 4 зірочки. Щоб було куди рости
- Достоинства:
- Зручна, проста у використанні, зручна заміна ріжучих полотен.
- Недостатки:
- Поки не знайшов. Недовго користувався.
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо Вам за покупку шабельної пили від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і рекомендуєте цей інструмент іншим покупцям. Ми вдячні за Вашу оцінку та залишений відгук. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
для дрібних весняних справ те що треба. комплектне лезо слабке, але ріже
- Достоинства:
- Зручна, плавна
Представник брендуДобрий день, Валерію! Ми вдячні Вам за покупку шабельної пили RZTK цієї моделі. Добре, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішної експлуатації!
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Був вибір між моделлю по потужніше і дорожче іншого виробника, але в порівнянні 2х апаратів, довго не думав узяв цей, виконання на висоті, люфтів немає, запахів зайвих немає, в руці лежить зручно, і приємно працювати таким агрегатом. За таку ціну це подарунок.
- Достоинства:
- Дуже якісне виконання навіть здивувався. Працює тихо, свою потужність відпрацьовує цілком.
- Недостатки:
- Поки що не виявив.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання шабельної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви цілком задоволені своїм вибором. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом інструмент відмінний, спочатку очікував за такі гроші гіршого, але після кількох днів роботи був приємно вражений, Рекомендую до покупки. тільки одразу беріть нормальні полотна.
- Достоинства:
- Потужна, спокійно бере навіть колоди 100 мм; сильно не нагрівається, кожні 5 хвилин не потрібно вимикати, щоб охолола; дешева; якщо поставити якісне полотно - горя знати не будете.
Представник брендуДобрий день, Іване! Дякуємо за покупку шабельної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви оцінили переваги її використання і рекомендуєте цей інструмент іншим користувачам. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив кілька місяців тому та дуже задоволений. Пила потужна, легко справляється із різними матеріалами. Спочатку, коли я вибирав пилку, я сумнівався щодо відносно невисокої ціни, але характеристики та відгуки мене переконали. І я не пошкодував! Потужності вистачає, щоб без проблем працювати з товстими дошками і металевими заборами. Одним словом задоволений !
- Достоинства:
- Зручно лежить у руці, мінімальна вібрація. Регулювання швидкості + швидка заміна полотен.
Представник брендуДобрий день, Вадиме! Дякуємо Вам за покупку цієї шабельної пили від ТМ RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені її використанням. Вдячні за Ваш відгук!
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для невеликих гілок - норм, якщо працює довше - гріється і запах з боку колектора.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мала потужність
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань щодо використання, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отдал в сервис, потому что сломалась после первого использования, вернули через три недели, и вернули с той же поломкой!
- Недостатки:
- Мусор
Представник брендуДобрий день, Олександре! Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші непогана, але з заводу є невеликий люфт, раніше в цієї моделі такого наче не було
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Це вже друга і га мій погляд не сильно, але трохи гірша ніж перша, яка куплена десь 2020року
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за придбання шабельної пили цієї моделі та високу оцінку. У разі виникнення проблем чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після кількох місяців активного використання можу з упевненістю сказати – це чудовий інструмент! Потужності вистачає, щоб без проблем розпилювати товсті дошки під час будівництва тераси і навіть старі металеві труби під час демонтажу. Вібрація присутня, але не критична, що особливо важливо при тривалій роботі. Швидка заміна полотен – це вже як база. Порівняно з моєю попередньою пилкою іншого бренду, RZTK працює набагато тихіше та ефективніше. Однозначно рекомендую!
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за покупку шабельної пили RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням і вирішили поділитися своїм відгуком з рекомендацією. Думка користувачів продукції нашого бренду дуже цінна для нас. Бажаємо подальшого успішного користування!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пила при первом же использовании сломалась! Патрон Перестал держать полотно, конечно же "Розетка" приняла в сервис пилу и сказали что обычно в течении двух недель такие вопросы решаются! Но через две недели мне только позвонили из сервисного центра, и попросили отправить полотно)) жаль что в сервисном центре да и наверное во всем Киеве не нашлось полотна, чтобы проверить неработающий патрон!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сломалась в первые 5 минут использования
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за звернення. Шкода, що виникла ця ситуація. Ваш відгук передано відповідальному співробітнику для з’ясування обставин та вирішення Вашого питання. Очікуйте дзвінка. Для додаткової консультації Ви можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Вячеслав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая пила, быстро доставили, спасибо розетке
Представник брендуДобрий день, В’ячеславе! Дякуємо за покупку та високу оцінку шабельної пили RZTK цієї моделі. Бажаємо успішного користування!
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку цієї шабельної пили від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Галина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь пилою 2 роки. Гарно все пиляє. Пиляє товсті гілки дерев і суху деревину. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Все влаштовує.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо, Галино! Дякуємо за придбання шабельної пили RZTK цієї моделі та найвищу оцінку. Раді, що Ви цілком задоволені її використанням і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо успішної експлуатації і надалі!
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пила чудова. З своїми задачами по демонтажу дерев'яних та металопластикових рам справляється на 5 .
Рекомендую до придбання.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за придбання шабельної пили RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором і рекомендуєте цей інструмент іншим користувачам. Ми вдячні за Ваш відгук!