Отзывы покупателей о Настенное крепление для телевизора RZTK TVM 31-55
- AI аналіз відгуків113 відгуків: 65% позитивних, 23% нейтральних, 12% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
#МойRZTK_видео
Отличный кронштейн для вашего телевизора, двигается во все стороны света - что ещё вам нужно?
Рекомендую всем к покупке данный товар, респект розетке за быструю доставку в свои магазины (пришло на следующий день после заказа).- Достоинства:
- Цена, качество метала внушает уверенность, двигается по всем трём осям во всех плоскостях. Огромное количество разнобразных болтов что бы можно было прикрепить телевизор к чему угодну. Я не ожидал в компекте дюбелей и болтов для крепления на стену, так как на фото которые есть на сайте их не было видно -это было для меня приятным бонусом!
- Недостатки:
- Их нету!
Представник брендуВітаємо Вас, Андрію! Дякуємо за придбання кронштейну RZTK та високу оцінку. Окрема подяка за залишений відгук з інформативними відео, яке буде корисним для тих, хто тільки робить свій вибір. Бажаємо легкої експлуатації та відмінних результатів!
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ідеальне, багато функціональне, потужне кріплення, легко витримує телевізор діагоналлю 55 дюймів
- Достоинства:
- Є все необхідне для монтажу
- Недостатки:
- Прийшлося зпилювати пластикові шайби, так як стандартні були затовсті і в свою чергу болти кріплення не діставати до телевізора, а без - болти виявилися задовгими
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дякуємо за вибір нашої продукції та детальний відгук. Ми раді, що кронштейн виправдав Ваші очікування щодо міцності та функціональності. Окремо вдячні за те, що поділилися досвідом монтажу. Оскільки виробники телевізорів використовують різні стандарти глибини отворів для кріплення, комплектація кронштейнів містить універсальний набір болтів та шайб, які в окремих випадках можуть потребувати адаптації. Бажаємо приємного та надійного користування!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь вже більше півроку, повісив Kiwi 50", тримає без проблем. Дуже гарна можливість підстраювати кут перегляду завдяки гнучкий конструкції.
- Достоинства:
- Гнучка конструкція, міцний
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми дуже раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі кронштейна для телевізора RZTK, описавши значні для Вас особливості у відгуку. Бажаємо приємного користування на довгий час!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кронштейн сподобався, візуально міцний, купували для телевізора 32"- те, що треба, не складний в монтажі. Доставка ROZETKA, як завжди, швидко і вчасно .
#МійRZTK_відео- Достоинства:
- Ціна, кути поворотів.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
Представник брендуВітаємо Вас, Наталіє! Дякуємо за придбання і високу оцінку кронштейна для телевізора RZTK. Щиро раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Дякуємо за додані до відгуку фото та відео матеріали. Бажаємо приємного використання і відмінних результатів!
- Артём О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кронштейн очень хороший, довольно добротный. Повесил 43" на него - держит супер. Единственный нюанс с диагоналями больше 32" - если вы планируете вешать телик на боковую стенку и поворачивать его под 90⁰, то вынос кронштейна короткий, телик упрется в стенку. Я это понимал изначально, среднюю часть кронштейна буду удлинять. Стандарт крепления к телевизору можно сильно не изучать, так как конструкция крепления позволяет повесить абсолютно любой экран до 55"
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Вынос в открытом состоянии немного коротковат
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за придбання та високу оцінку кронштейна для телевізора RZTK. Раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду та поділилися своїми враженнями від експлуатації. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Легко зібрав і швидко встановив, тримає впевнено Xiaomi Pro 55 діагональ
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за вибір цього кронштейна для телевізора від бренду RZTK. Бажаємо приємного користування!
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За такие деньги, супер.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Руслане! Дякуємо за чудовий відгук і високу оцінку! Раді, що кронштейн для телевізора RZTK TVM 31-55 повністю відповідає вашим очікуванням. Користуйтеся із задоволенням, і гарних Вам покупок у майбутньому!
- Степан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий кронштейн за свою ціну. Міцно тримає мого 43 китайця, зручно керувати нахиломї для перегляду з будь-якого краю кімнати
Представник брендуДобрий день, Степане! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна якість
Представник брендуДобрий день, Вячеславе! Дякуємо за покупку та високу оцінку цього кронштейна для телевізора від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- ТЕтяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий кронштейн, до ре кріплення, зручно у використанні
- Достоинства:
- Зручно у використанні
- Недостатки:
- Недоліків у використанні не знайдено
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за придбання цього кронштейна для телевізора від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо приємного користування!
- Беленко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крепкое надёжное крепление не фольга
- Достоинства:
- Надежное
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Ніно! Дякуємо за покупку цього кронштейна для телевізора від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний кронштейн, купували вже другий .
- Злата С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарне кріплення, дуже задоволені, вже друге таке беремо. Ціна низька, функціонал супер. Брали для тв 32 та 43 діагоналі, але можна і на більшу.
- Достоинства:
- Поворотне, можна змінювати нахил, ціна низька, кріпке, легкий монтаж.
- Недостатки:
- Не знайшли.
Представник брендуВітаємо, Злато! Ми вдячні Вам за придбання цього кронштейна для телевізора від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і поділилися відгуком. Бажаємо успішного користування!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свої кошти чудове кріплення.
Товстий метал - ВікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий кронштейн за адекватні гроші. Мені було важливо, аби він не був занадто масивним.
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Ми вдячні Вам за покупку цього кронштейна для телевізора від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!
- Ростислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Для 32 дюймів- ідеально, для 42-43 теж підійде, я думаю.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Ростиславе! Ми вдячні Вам за покупку цього кронштейна для телевізора від ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви знайшли час на відгук з фото. Бажаємо успішного користування!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошее качество. Быстрая доставка. В комплекте есть все для установки.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за придбання цього кронштейна для телевізора від RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішної експлуатації!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класний і бюджетний кронштейн. Повісили 55-дюймовий самсунг, висить вже пів року. Зручно відгинати при прибиранні або коли приходять гості, щоб розвернути в бік столу
Представник брендуДобрий день, Ірино! Ми вдячні Вам за придбання цього кронштейна для телевізора від RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням. Дякуємо за відгук!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За эти деньги отличный кронштейн, телевизор 55 дюймов держит, все болты в комплекте были, докупать нечего не пришлось
- Достоинства:
- цена-качествр
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Спасибі, що знайшли час поділитися своїми враженнями від експлуатації кронштейна RZTK. Бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання!
- ДавидОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не перший раз беру кронштейн тут. Як завжди, все добре. Зібрав, повісив. Висить. Лайк
Представник брендуДобридень, Давіде! Дякуємо за придбання кронштейна для телевізора ТМ RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все підійшло
- Достоинства:
- Надійна конструкція, легка у встановленні
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Ігорю! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви обрали продукцію ТМ RZTK. Бажаємо приємної та безперебійної експлуатації на довгі роки!
- Олеся А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошая подставка
- Достоинства:
- На вид качественно сделана
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олесю! Дякуємо за придбання та високу оцінку кронштейну RZTK. Вдячні за Ваш відгук та додані фото цієї моделі. Бажаємо комфортного та легкого використання!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Телек сяоми 43 держится норм, болты в комплекте подошли.
- Достоинства:
- Все ок
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за придбання і високу оцінку продукції нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук та додане фото. Бажаємо успішного та легкого використання!
- назар п***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Для своєї ціни хороший кронштейн
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Назаре! Ми вдячні Вам за придбання цього кронштейна для телевізора від RZTK. Будьте впевнені, Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!
- Артем Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормально тримає 43 дюймовий телевізор.
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кріплення гарне, але довго доставлялося
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже добре та якісне кріплення.
- Достоинства:
- Ціна - якість.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку цього настінного кріплення від RZTK. Раді, що Ви оцінили надійність виробу, а також поділилися своїм відгуком. Бажаємо подальшого успішного користування!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово підійшов нам під телевізор 55".
Гарно тримає, все ок.
Без нарікань!- Достоинства:
- Все працює як зазначено
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Олександре! Дякуємо за покупку та високу оцінку нашого кріплення. Раді, що воно чудово підійшло під Ваш телевізор і Ви задоволені надійністю фіксації. Бажаємо приємного та довговічного користування!
- Володимир Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже добре. Повністю виконує функції
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Євгенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кріплення міцне, відповідає опису.
Представник брендуВітаємо, Євгеніє! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якщо враховувати ціну товару то супер,40дюймів повертається майже на 90градусів,міцна конструкція
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Якщо не великий діаметр до зверху будуть виглядати кріплення,сзаду болту уйшли в сторону але зажало міцно
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Дякуємо за придбання цього кронштейна для телевізора від RZTK. Раді, що Ви задоволені своїм вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо зручного користування!
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сподобався
- Достоинства:
- Крепкий
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Василю! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Илья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На мой взгляд это самый универсальный кронштейн, подойдёт даже на не стандартный крепеж.
- Достоинства:
- Универсальный кронштейн
- Недостатки:
- Не заметил
Представник брендуДобрий день, Іллє! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви оцінили переваги цієї моделі кронштейна для телевізора та вирішили залишити свій відгук. Бажаємо успішного користування!
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний кронштейни.
Швидко відправили.
Я задоволений
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо Вам за придбання кронштейна RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший,крепкий, диагональ 40 держит уверенно.
- Достоинства:
- Комплект,болты,шурупы всё подошло.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання цього кронштейна від ТМ RZTK. Раді дізнатися, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Матвій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна товщина металу, впевнено тримає 48 дюймів, збирати легко бо все зрозуміло по інструкції
Представник брендуВітаємо, Матвію! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви оцінили переваги цієї моделі кронштейна для телевізора та вирішили залишити свій відгук. Бажаємо успішного користування!