- AI аналіз відгуків200 відгуків: 74% позитивних, 15% нейтральних, 11% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Владимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
Отличный удлинитель
- Достоинства:
- практичный, компактный, удобный, та ще i працюе :)), дякую
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
Очень хорошая штука , выручает со всеми зарядками и плюс экономит место
- Достоинства:
- все удобно и компактно
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Зручна штука. Заживив ПК, роутер, можна і телефон зарядити по безпроводу.
Реально зручно, жалію що раніше щось подібне не взяв.- Достоинства:
- Якісно, зручно.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Кременецький М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Якісний, стійкий до температурних перепадів це те що потрібно в наш час, зручний у користуванні, відповідає опису,
- Достоинства:
- ціна, захист пристроїв від перевантаження.
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Прийшла посилка, без пломби і "побита" упаковка з вмятиною, явно Б\у - перший раз така жесть від розетки.
- Достоинства:
- Сучасний Форм-фактор, кількістьь розеток, ціна, бездротова зарядка для смартфона
- Недостатки:
- Прислали Б\У
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за відгук. Нам прикро за ситуацію. Продукція RZTK не реалізується як Б/У — усі товари нові та проходять контроль якості. Рекомендуємо звернутися до служби підтримки для перевірки випадку та вирішення питання за номером 0800-331-319. З повагою, підтримка бренду
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
Більше купляти не буду таку модель.
- Достоинства:
- Зручний формат
- Недостатки:
- Був скачок напруги і перестали працювати порти юсб. На другому є тріск коли щось підключено.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Якщо Ви виявили несправність або брак товару, зверніться до сервісного центру, дотримуючись інструкцій: ссылка.
За потреби наші фахівці завжди готові надати консультацію за номером гарячої лінії RZTK: 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Займає мало місця, багато розеток і розʼємів. Один цей подовжувач закриває всі потреби у кімнаті
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Дуже зручна річ, що допомогла у побуті й облаштуванні робочої зони.
- Недостатки:
- Брак кольорів, наявність лише чорного.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Класна ідея, гарне втілення, економить багато місця, позбавляє шнурків на підлозі, єдине що, набридливий писк (не гучний, але його чутно коли тихо в кімнаті). При тому проявляється не лише тоді, коли щось підключено через USB, але і через звичайну розетку 220 (наприклад малопотужний блок зарядки акумуляторної бритви, навіть без самої бритви)
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Писк
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Дуже зручно
Представник брендуВітаємо, Ілле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Гарна річ,
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Защиту от детей конечно хорошо иметь, но р самому трудно штекер вставлять... Как то бы чуть помягче бы...
- Достоинства:
- Все отлично
- Недостатки:
- Слишком туго розетка вставляется
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
Ідеальний багатофункціональний подовжувач
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ЙцукенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Подобається, якійсний
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Тарас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
Користуюсь тиждень, все добре, немає ніяких нарікань
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Всеволод Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Декілька разів вже ставив телефон на ніч на бездротову зарядку, але помічаю, що в дні, коли світла нема, телефон зранку майже розряжений, де 80% заряду йде на невідомий системний процес. Гадаю, пристрій не передбачає раптове вимкнення світла вночі і продовжує працювати в іншому напрямку.
- Достоинства:
- Зручна і цікава штука
- Недостатки:
- Коли світло вимикається, бездротова зарядка висасує анергію назад
Представник брендуВітаємо, Всеволоде!
Дякуємо за відгук про Універсальний мережевий подовжувач RZTK Tower Wireless + 3 USB-A + 1 USB-C Black (TWB7) 1.8 м.
Хочемо уточнити: при відключенні електроенергії пристрій повністю знеструмлюється та не може споживати або «передавати назад» заряд зі смартфона. Технічно без живлення бездротовий модуль не працює.
Ймовірніше, що телефон просто розряджається в режимі очікування — особливо якщо активні фонові процеси, мобільний інтернет, пошук мережі при відсутності Wi-Fi, оновлення або зношена батарея. Також смартфон може інтенсивніше витрачати заряд під час нестабільного живлення або повторних спроб заряджання.
Рекомендуємо перевірити статистику використання батареї у налаштуваннях телефону та тимчасово вимкнути зайві фонові функції для тесту.
Якщо виникнуть додаткові питання — будемо раді допомогти.
З повагою, команда RZTK.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
В користуванні більше 3 років, хороший подовжувач, рекомендую до покупки
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Назар К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Стоїть чудово вже два тижні і жодного разу не було ніяких казусів. До фільтру підключений компютер з потужністю в 650вт, монітор, зарядка до телефону, зарядка до годинника, роутер і ще одна зарядка. Брав бо переїхав на місце де сумнівна розетка і хотілося якось забезбечити комп щоб не згорів. Раджу до покупки.
- Достоинства:
- Працює відмінно, дорікань немає.
- Недостатки:
- В розетку вилка туго заходить, але то таке.
Представник брендуДобрий день, Назаре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
В армії на ппд витримував повне навантаження на протязі трьох місяців , коли всі хто приходив на перезмінку заряджали все що могли... після того вже два роки в побуті заряджає телефони, павербанки, витримує фен і обігрівач інколи
- Достоинства:
- Надійність
- Недостатки:
- Короткий шнур
Представник брендуДобрий день, Олександре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Чудовий універсальний подовжувач: зручний у використанні, надійно працює. Має достатню кількість розеток 2 USB 1 Type-C. Вдале співвідношення ціни та якості — рекомендую.
- Достоинства:
- Компактний та зручний.
- Недостатки:
- Відсутні.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
З першого погляду викликає довіру , будемо побачити наскільки тривалою залишиться якість даного виробу
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
- Достоинства:
- Зручний, компактний
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Товар дуже якісний відповідає опису набагато кращий чим стандартий подовжувач або мережевий фільтир. Користуюсь більше чотирьох місяців
- Достоинства:
- Ціна-якісьть, стильний, зручний
- Недостатки:
- Невиявив
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
непоганий подовжувач, в користуванні вже десь пів року. працює справно
- Достоинства:
- бездротова зарядка
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Розетка... перевіряйте виробників. Type-C порт не працєю.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Сподіваємось, надана інформація була корисною.
Для усунення несправності радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка.
Якщо знадобиться додаткова допомога, наші фахівці завжди на зв’язку за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
Серйозний апарат, для підключення дійсно багатьох пристроїв. Зручний тумблер з індикацією.
- Достоинства:
- Багато розеток, оптимальна довжина кабеля
- Недостатки:
- Це не зовсім недолік але цей виріб досить габаритний. Більший ніж може здатися по фото.
Представник брендуВітаємо, Павле! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Дуже гарний і оригінальний мережевий подовжувач, окремий бонус , бездротова зарядка для пристроїв.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Леонід К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
Все працює.Дуже зручно.Покупкою остався задоволений.
Представник брендуВітаємо, Леоніде! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Муляр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
Ставлю загалом 4.6, якісні матеріали, товстий кабель. Основний плюс це 7 розеток по периметру та захист від перевантажень. Але за таку ціну хоча б usb виходи могли бути потужнішими, вже не кажу за безпровідну, вона тут аби була 5В 1А.
- Достоинства:
- Якісні матеріали, захист, 7 розеток.
- Недостатки:
- Дуже слабкі usb виходи, 5В 2.4, та бзпровідна 5В 1А
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваші коментарі ми обов’язково врахуємо при роботі над удосконаленням лінійки. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
2 роки користуюсь нею. Дуже зручна і ніяких проблем
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
швидкої зарядки не вистачає дійсно, навіть той юсб-с розї’єм не дає щвидкої.
бесконтактну зарядку не використовую, бо в мене лише один пристрій її вміє, але не хочу гріти батарею і довго чекати доки зарядиться. крім того бесконтактна зарядка скоріше вивдодить з ладу батарею ніж дріт. замість тієї безконтактної краще б вимикачі для кожного юсб-порту, щоб юсб-ламочки та гірлянди не видьоргувати кожен раз.
також туго входять вилки. захист від дітей мабуть. я не чіпаю ті вилки, але якщо б треба було постійно підключати різні пристрої, було б дуже незручно кожен раз прикладати зусиль щоб засунути ту вилку у розетку
а взагалі рарна річ.- Достоинства:
- зручно, не займає багато місця
- Недостатки:
- нема швидкої зарядки
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Владислав
це міф про бездротову зарядку.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
Дуже задоволений покупкою. Розетки дуже зручні. Зацінив коли відключають зараз світло по 14 год. Коли включають куча всього розряжено. Розеток вистачає
- Достоинства:
- Зручно. Задоволений. Окрема подяка працівникам Розетки за швидке виконання мого замовлення. Вдень замовив на слідуючий ранок отримав. Дякую за гарну роботу
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Працює і свої функції виконує добре.
Повсякденне використання.- Достоинства:
- Багато розеток топ роз'ємів
- Виктория И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Дуже зручний подовжувач, займає мало місця на столі, пластик відмінної якості без сторонніх запахів, рекомендую .
- Достоинства:
- Зручний, надійний, стильний.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 1.8
Удобный и практичный удлинитель. Спасибо за быструю доставку.
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 1.8
Зручно і не дорого, купую вже в друге! Працює як потрібно, ще і дизайн гарний.
Представник брендуДобрий день, Світлано! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!