М'які знижки щоразу поруч до 50%

Отзывы покупателей о Пылесос без мешка RZTK VC 800

Оценка пользователей 4.62/5
  • Вячеслав Клепец

Отличный пылесос, за свои
    деньги. Комплектация соответствует описанию.

Достоинства:
    Недорого.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.
    • Представник бренду

Добрий день, В'ячеславе! Вдячні за виказану довіру до нашого бренду. Бажаємо приємного користування!

• Олександр Алімов

Зі своїм завданням справляється.
    Потужний. Достатній для квартири 30 квадратів з одним килимом 3*2

Достоинства:
    -дешевий
    -дешевий
    -потужний
    Недостатки:
    -фільтр прямо в сміттєзбірнику , коробка не є контейнером в данному виробі,а є захистом самого фільтра, на який все сміття і збирається. Контейнер порожній - фільтр весь забитий після кожного разу.
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за вибір і придбання пилососа RZTK цієї моделі. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили його використання. Усі Ваші зауваження будуть раховані для вдосконалення продукції в майбутньому. Бажаємо легкого прибирання і блискучої чистоти!

• Артем Савенко

Пилосос чудовий,купив вже 3 шт та задоволений

• Представник бренду

Добрий день, Артеме! Дякуємо за повторний вибір продукції нашого бренду. Це неабияк важливо для нас та свідчить про високу довіру з Вашого боку. Бажаємо ефективної експлуатації!

• Егор кропитков

Компактный, но при этом достаточно мощный пылесос. Удобно что работает от сети и есть щелевая насадка.

• Представник бренду

Добрий день, Єгоре! Ми щиро раді, що Ви повністю задоволені ефективною роботою цієї моделі пилососа та вирішили поділитись думкою після певного часу експлуатації. Бажаємо й надалі приємного та легкого використання!

• Роман Воскобойников

Для машины коврики попылисосить и всё!

Достоинства:
    ?
    Недостатки:
    ?
    • Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо, що обрали техніку нашого бренду та поділились враженнями після первинної експлуатації пилососа цієї моделі. Якщо у Вас виникли труднощі під час користування пристроєм, будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Олена Димитренко

Оцінка 5

• Представник бренду

Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою пилососа цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Володимир Чернявський

Для двокімнатної квартири нормальний. Пів року працює поки без нарікань.

Достоинства:
    Ціна, компактність і працює відносно тихо.
    Недостатки:
    Часто треба чистити фільтр , бо інакше гріється.
    • Представник бренду

Добрий день, Володимире! Вдячні за виказану довіру до нашого бренду. Бажаємо приємного користування!

• Михайло Гуменюк

Чудовий додаток до основного пилососа в квартирі. Як щоденний електровіник те що треба. Потужний, легкий по вазі та легкий в користуванні.

Достоинства:
    Гарний апарат за свої гроші
    • Представник бренду

Добрий день, Михайле! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі пилососа. Ми щиро раді, що Ваші очікування були повністю виправдані. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Тетяна Опанасенко

Легкий і потужний

• Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі пилососа. Ми щиро раді, що Ваші очікування були повністю виправдані. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Олена

Трісла колба,звернулися на гарячу лінію,сказали що можна придбати за 300грн.,вже 4 сутки очікуємо на реквізити,накладним платежем не можливо.На сайті не знайшли щоб придбати колбу без гарячої лінії.
    Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Трісла колба,трісла ручка.
    • Людмила Юрченко

Такаж проблема

• Олег Гурин

За таку ціну ТОП. Тяга так собі, але 800 ват, бвльшого і не чекав. Контейнер 2 раза чистив, це з однокімнатної квартири. Причина буже грівся. Я не знаю чи це норма, а до електроніки і техніки ставлюсь бережно, тому чистив, щоб не пепегріти.

Достоинства:
    Цвна
    Недостатки:
    Слаба тяга, маленький контейнер. Потрібно спустошувати часто.
    • Представник бренду

Добрий день, Олегу! Вдячні за Ваш відгук з описом вражень стосовно цієї моделі пилососа. Сподіваємось, що вказані Вами недоліки не завадять відчувати ефективну роботу пристрою. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Артур Соколов

Удобный и достаточно компактный пылесос. Пользуемся уже месяцев 7 один раз была проблема с ручкой дети сломали, так позвонили на горячую линию и оказалось что у них  есть комплектующие и их можно заказать при необходимости. Сервис отличный да и модель как по мне удачная за небольшие деньги.

• Представник бренду

Добрий день, Артуре! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі пилососа, описавши значні для Вас особливості у відгуку. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Олена

Дуже швидко трісла колба,та ручка,не якісний

Недостатки:
    Трісла колба,трісла ручка.
    • Представник бренду

Добрий день, Олено! Прикро, що у Вас трапилась подібна ситуація. У разі виникнення необхідності в отриманні додаткових елементів комплекту постачання до техніки нашого бренду та для формування запиту щодо наявності, телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319.

• Евгенія Топер

Вімкнула и трохи оторопіла, мене чуть незасосало. Поки все ОК.

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Нема регулировки потужністі.
    • Представник бренду

Добрий день, Євгеніє! Дякуємо, що обираєте саме нашу техніку для власного побуту. Ваша висока оцінка якості цієї моделі пилососа дуже важлива для нас. Користуйтесь із задоволенням!

• лена ширшова

Не минуло й року як зламалалась зелена частина.

• Представник бренду

Добрий день, Олено! У разі виникнення необхідності в отриманні додаткових елементів комплекту постачання до техніки нашого бренду та для формування запиту щодо наявності, телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Надія Пашко

Для швидкого прибирання на кожен день-потужна штука, щіткою з совком тепер рідко користуюсь-для збору шерсті та крихт з диванів і підлоги, коли в домі кішки та діти-супер штука. Не треба довго збирати/розбирати, легкий, мало місця займає-стоїть в куточку. На фільтр одягаю вологу серветку при кожному користуванні-після просто викидаю її засмічену. На пластикову насадку на двосторонній скотч приклеїли дві полоски мікрофібри спереду, щоб не чиркали по підлозі, килимів в нас немає. Рекомендую точно.

Достоинства:
    Ціна, добре пилососить
    Недостатки:
    Можливо не на 5 років вистачить, але якщо обережно користуватись, то супер за ці гроші
    • Представник бренду

Добрий день, Надіє! Дякуємо, що обираєте саме нашу техніку для власного побуту. Ваша висока оцінка якості цієї моделі пилососа дуже важлива для нас. Користуйтесь із задоволенням!

• Марина Стойловская

Сегодня получила пылесос!!!
    Брали на магазин , все четко .

Достоинства:
    Пылесос мощный, за свои деньги топ
    Недостатки:
    Если будут,я напишу
    • Представник бренду

Добрий день, Марино! Нам щиро приємний факт того, що техніка від RZTK повсякчас тішить наших покупців ефективністю своєї роботи. Бажаємо легкості у подальшій експлуатації!

• Ірина Степанеко

Практичний варіант за нормальні кошти. Була проблема через деякий час с контейнером, але після дзвінка на горячому ліню проблему вдалося вирішити тепер користуємось із задоволенням.

• Представник бренду

Добрий день, Ірино! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою пилососа цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Максим Лебідь

Досить потужний, як на свої розміри

Достоинства:
    Розмір, ціна, конструкція, довжина дроту
    Недостатки:
    Конструкція ємності для збору сміття має ненадійну систему фіксації, будьте обережні.
    • Представник бренду

Добрий день, Максиме! Ми щиро раді, що загалом Ви залишились задоволені покупкою пилососа цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Мельник Андрій
  • Ангеліна Ліпатова

Доволі функціональний і зручний якщо мова йде про швидке прибирання без зайвих турбот.

Достоинства:
    Ціна, потужність всмоктування
    • Представник бренду

Добрий день, Ангеліно! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі пилососа. Ми щиро раді, що Ваші очікування були повністю виправдані. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Катерина Попова

Слабкий

• Представник бренду

Добрий день, Катерино! Дана модель пилососа призначена для легкого прибирання, що підтверджується об'ємом контейнера. Згідно наших особистих тестувань та відгуків користувачів, пристрій має достатньо високу потужність, попри компактні розміри. Сподіваємось, що Ваша оцінка у процесі подальшого користування обов'язково стане вищою.

• Анатолий Кривошейко

Удобный вариант из-за питания от розетки, а не от батареи мощность при уборке не теряется через  время за счет этого. Контейнер маловат на наши 3 комнаты, но для нас не проблема высыпать во время уборки

• Представник бренду

Добрий день, Анатолію! Ми щиро раді, що після первинної експлуатації Ви повністю задоволені ефективною роботою цієї моделі пилососа. Бажаємо приємного та легкого використання!

• Мирослава Лінько

Електровіник для швидкого, але цілком якісного прибирання. Фільтри міняю раз на 2-3 місяці, купуючи із запасом.

• Представник бренду

Добрий день, Мирославо! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі пилососа. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Екатерина Бойко

А где продаются фильтры на этот пылесос?

• Представник бренду

Добрий день, Катерино! Сумісні комплектуючі зазначені у полі "характеристики". Дублюємо посилання:
      ссылка

• Ірина Петренко

Було холодно в квартирі і висока вологість, фільтр не досох і засмердівся. З друким та сама біда. І ось тепло, але можливості купити інший немає, бо фільтрів НЕМАЄ в наявності!

Достоинства:
    Ціна, досить потужний
    Недостатки:
    Короткий шнур, неможливо купити фільтр - немає в наявності
    • Представник бренду

Добрий день, Ірино! Прикро, що у Вас трапилась подібна ситуація. Комплектуючі до цієї моделі пилососа будуть доступні для покупки у липні поточного року.

• Тетяна Король

Мені сподоьввся, те що треба

Достоинства:
    Пилососить добре
    • Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою пилососа цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Андрій

Не якісний товар

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидко тріскає пластмаса
    • Представник бренду

Добрий день, Андрію! Шкода, що Ви оцінили даний пристрій низькою оцінкою. За власними спостереженнями можемо зазначити, що пошкодження не виникають без участі користувача, який безпосередньо взаємодіє з технікою. Враховуючи це, можна дійти висновку, що обережне ставлення відіграє провідну роль у збереженні цілісності усіх елементів.

• Анна Великодная

Честный отзыв о пылесосе после 1,5 лет использования

Минусы:
    Спустя год сломалась ручка. Черная пластиковая часть треснула в типичном для этой модели месте — сначала с одной стороны, затем после склейки (хватило на 2–3 месяца) лопнула с другой. В итоге ручку пришлось выбросить.
    Алюминиевая трубка осталась целой, посадочное место пока держится.

Решение:
    Нашли более широкую алюминиевую трубку от старой стойки для одежды, надели ее поверх родной и закрепили болтами. Получилось надёжно. Фото прилагается.

Фильтры:
    Оригинальный фильтр, идущий в комплекте, износился и порвался примерно через год. Заменили на такой же новый — он оказался плотнее и прочнее, чем комплектный, но вряд ли прослужит намного дольше.
    Фильтр придется редко когда вымыть и полностью высушивать. После каждого использования чищу его зубной щёткой — так лучше всасывает и меньше греется.

Круглый фильтр на блоке тоже нужно менять — я вырезаю его из микрофибровой салфетки (для кухни).

Также со временем засоряются боковые фильтры — поэтому пылесос нужно иногда разбирать, я их мою и высушиваю. Муж продувает двигатель и корпус от пыли.

Поломки:
    Через 1,5 года заклинило подшипник. Пришлось искать новый, снимать старый, запрессовывать. В итоге нашли рабочий пылесос за 200 грн с треснутой колбой. Пока работает, но гудит громко так же как и предшественник — видно, что тоже доживает последние дни.

Колба:
    Появились мелкие трещины в районе отверстия для щетки. Пока не критично, но чувствуется, что скоро лопнет окончательно.

Плюсы:
    – Мощность 800 Вт — реально впечатляет. Сосёт очень хорошо, даже лучше, чем стационарный Karcher VC 3.
    – Компактный, занимает минимум места — храню за дверью, использую 1–2 раза в день.
    – Длина кабеля нормальная — на однокомнатную квартиру хватает.
    – Колба легко промывается.
    – Устойчивый — может стоять вертикально без опоры, не падает.

В целом мне нравится из-за мощности и стоимости и легкости.

Недолговечный, однозначно!

Куплю ли я его еще раз?
    Однозначно - да.

• Представник бренду

Добрий день, Анно! Вдячні за розгорнутий відгук з описом вражень та функціональної складової цієї моделі пилососа. Ми щиро раді, що загалом Ви задоволені придбанням. Бажаємо легкості у подальшій експлуатації!

• Аліна Дишлюк

Працює добре на лінолеумі,плитці.Дуже крихка колба де знаходиться сміття,з часом ламається.Для щоденно прибирання непоганий варіант.

• Представник бренду

Добрий день, Аліно! Вдячні за наданий зворотній зв'язок. У разі виникнення необхідності в отриманні додаткових елементів комплекту постачання до техніки нашого бренду та для формування запиту щодо наявності, телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319.

• Ярослав Гончар

• Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою пилососа цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Виктор Пантюхов

Пылесос класс, но нету фильтров в продаже

• Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Вдячні за вибір техніки нашого бренду. Постачання будь-якої продукції потребує певного часу, тому просимо Вас з терпінням поставитись до зазначеної ситуації. Наступне надходження у продаж комплектуючих та супутніх елементів очікується у липні поточного року.

• Сергій Руденко

Товар чудовий але є мінус: рідко бувають фільтри в наявності

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Важко встигнути купити фільтри, не надійна ручка подовжувач, швидко зламався пластик
    • Представник бренду

Добрий день, Сергію! Вдячні за вибір техніки нашого бренду. На постачання комплектуючих необхідний певний час, тому просимо з розумінням поставитись до даної ситуації. Постачання супутніх елементів до VC 800 очікується у липні поточного року.

• Ирина Панченко

Гарний пилосос ,доставили швидко ,добре всмоктує сміття

Достоинства:
    Доступна вартість і малий розмір
    Недостатки:
    Не тримається ручка
    • Представник бренду

Добрий день, Ірино! Вдячні за вибір техніки нашого бренду. Для надійної фіксації ручки необхідно, прикладаючи зусилля, натиснути на неї у напрямку отвору розташування до характерного звуку клацання. При виникненні додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319.

• Сергій Аріко

Классный

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Нету
    • Представник бренду

Добрий день, Сергію! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою пилососа цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Щербак Ксенія

Дуже зручно. В квартирі коврів немає. Справляється на 100%. Особливо дивани та кухонний уголок

Достоинства:
    Маленький. Зручний. Ціна.
    Недостатки:
    Користуюся 2 місяці. Недоліків немає
    • Представник бренду

Добрий ден, Ксеніє!! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі пилососа, описавши значні для Вас особливості у відгуку. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Наталія Осьмакова

Для квартири слабенький, а для авто супер

Достоинства:
    Недостатки:
    Фільтри важко купити
    • Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Вдячні за наданий зворотній зв'язок. Дана модель позиціонується як варіант для легкого прибирання, враховуючи компактні розміри та об'єм контейнера. Фільтри будуть доступні для придбання влітку поточного року.