- олег н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює. Для домашнього використання можна брати.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як на мій погляд класна штука. Все легко и просто. Нажаль апарат залишився на окупованій території.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Віримо в нашу перемогу та зичимо найскорішого повернення власності!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Апарат хороший поки в робочому стані. Ще 4 дні і був би 1 рік як він у мене. Сьогодні тільки ввімкнув, торкнувся регулятора напруги і щось в ньому стрільнуло. За цей період використав приблизно 6 кг електродів 3мм. Так що вцілому пропрацював він дуже мало... Я розчарований.
Представник брендуВітаємо Вас, Сергію! Дякуємо за придбання зваювального інвертора RZTK. Шкода, що сталася така ситуація. Для здійснення діагностики та вирішення питання Ви можете передати товар на сервіс в точці видачі магазину ROZETKA або відправити його перевізником. Детальна інформація з цього питання у наступному посиланні: ссылкаАктуальна інформація щодо точок видачі ROZETKA, які працюють у наступному посиланні: ссылкаЯкщо у Вас виникнуть питання, Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Ми будемо раді допомогти!
- АНДРІЙ Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую. Працює нормально. Я задоволений. Рекомендую.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за придбання і високу оцінку продукції нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного та легкого використання!
- АНДРІЙ Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую працює нормально. Я задоволений сварочним апаратом.Рекомендую.
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
всё работает. лёгкий, маленький, доступная цена. электрод тянет 4 ку, но не на "ура". для переодической работы в гараже, самое то. я доволен. 3 кой варит отлично.
- Достоинства:
- цена, компактность.
- Недостатки:
- не обнаружил.
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за придбання та високу оцінку продукції нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного та легкого використання!
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
придбав на заміну старенького саморобного апарату
- Достоинства:
- співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
- на даний момент не виявив
- Павел Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
для использования в быту вполне хорош
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за вибір iнвертора RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного та легкого використання!
- юрий к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасний інвертор для домашнього користування. Хоч я і не професійний зварювальник, але якістю апарата задоволений. Легкий, мобільний, простий в налаштуванні - безцінний помічник в домашньому господарстві. Єдиний мінус це короткі кабелі до того ж виявились зовсім не мідними, а якісно поміднений алюміній. Але й ціна відповідно .... Звичайно ж придбав якісні мідні кабеля по три метри і аж тепер заспокоївся)))
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Поки що нема
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за придбання продукції нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук та високу оцінку цієї моделі. Бажаємо успішного та легкого використання!
- Бруй В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь больше полугода, до этого ниразу не варил. Для домашнего использования хватает более чем.
Представник брендуДоброго дня, Вікторе! Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви обрали техніку ТМ RZTK. Бажаємо приємної та безперебійної експлуатації на довгі роки!
- николай г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший сварочный,за 6 месяцев частого использования никаких нареканий
- Достоинства:
- Надёжный
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Миколо! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку техніки RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный аппарат, варит нормально, спасибо розетке
- Достоинства:
- Комплектация
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо за вибір продукії нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук та високу оцінку цієї моделі. Бажаємо приємного та легкого використання на довгий час!
- Юрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#МійRZTK_фото
Довго вагався чи варто придбати саме данний зварювальний апарат,так як поки що немає навиків роботи у цій справі. Та порівнявши характеристики декількох зразків в сумі з переважно позитивними відгуками обрав саме цей. Думаю як для початківця хороший вибір.- Достоинства:
- Досить компактний,хороша якість збірки,добре виглядає та звісно ціна приємна.
- Недостатки:
- Поки не був у використанні тому немає і надіюсь що не буде.
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо за вибір продукії нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук, додані фото та високу оцінку цієї моделі. Бажаємо приємного та легкого використання на довгий час!
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Она стоит своих денег лучше за такие деньги не купите! Пробовал варить все четко
- Достоинства:
- Недостатки:
- Короткие кабеля
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за придбання зварювального інвертора RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо легкого та комфортного використання!
- Радуан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#МойRZTK_видео
Очень надеюсь, что реальные характеристики будут приближенными к заявленным, именно поэтому поверил бренду Розетки. Сварочник явно неплохой, но не удивляет, просто хорошее сочетание цены и приемлемых характеристик. Кабели медные, не обмедненный алюминий. Зажимы мощные. Стекло маски целое. Маску купил дополнительную тоже RZTK, но и комплектная на всякий случай сгодиться. Кому важно - большие надписи на корпусе это не наклейки, снять не получится.- Достоинства:
- Хорошее сочетание цены качества
- Недостатки:
- Короткие сварочные кабели, нехороший химический запахй
Представник брендуДобрий день, Радуане! Дякуємо за вибір продукції нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук та доданий відеоогляд цієї моделі. Бажаємо успішного та легкого використання!
- Артур Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший апарат , выполненно четенько.Работает исправно!
- Достоинства:
- Дешевый,малый вес,быстрая доставка.
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня, Артуре! Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм успішним досвідом експлуатації техніки RZTK. Бажаємо безперебійного користування на довгі роки!
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#МійRZTK_відео
Представник брендуДобрий день, Іване! Дякуємо за придбання та високу оцінку продукції RZTK. Вдячні за Ваш відгук та доданий відеоогляд цієї моделі. Бажаємо легкого та тривалого використання!
- Виктор И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший аппарат, было бы здорово если бы были насечки рекомендуемого тока на регуляторе градуированные по толщине.
Так же большая просьба, уберите маску с комплектации, что бы люди на нее не надеялись, так как с ней очень плохо что-либо варить.- Достоинства:
- Хорошо работает.
- Недостатки:
- Маска, заставляет надеяться что она есть, но лучше бы ее не было. Лучше покупать сразу с автоматическим затемнением и держателем на голове.
Представник брендуДоброго дня, Вікторе! Ми щиро раді, що Ви залишилися задоволені придбанням техніки RZTK. Дякуємо за Ваш відгук та побажання, ми обов'язково врахуємо їх для вдосконалення моделі у майбутньому. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший зварювальний апарат. Зварює чітко, без перебоїв.
- Достоинства:
- Легко і м'яко зварюєтьсяю Ціна
- Недостатки:
- Поки що не знайшов
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за придбання та високу оцінку техніки RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо легкого та приємного використання!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший зварювальний інвертор для побутових робіт. Варить навіть по іржі.
- Достоинства:
- Ціна/якість. Легкий, зручний у використанні.
- Недостатки:
- Невеликої довжини кабель.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за придбання та високу оцінку зварювального інвертора нашого бренду. Вдячні за Ваш відгук та додані фото цієї моделі. Бажаємо приємного та легкого використання!
- Галина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала для чоловіка. Він задоволений.
- Достоинства:
- Гарний. Функціональний.зручний в работе.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо за відгук і високу оцінку інструмента RZTK. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую початківцям, фактично з першого разу вдалося виконати всі необхідні зварювальні роботи.
- Достоинства:
- Захист від залипання електродів, компактний, комплектація.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за придбання та високу оцінку зварювального інвертора RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо легкого та комфортного використання!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Тарасов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная сварка советую
- Достоинства:
- Лехкая мощная удобная
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Денисе! Дякуємо за придбання та високу оцінку зварювального інвертора RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного та легкого використання!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все работает, я ещё не имею опыта, только пробую. Сварочный инвертор, это сила. Всё супер, спасибо.
- Достоинства:
- Цена и качество.
- Недостатки:
- Пока не заметил.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання та високу оцінку зварювального інвертора RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного використання та відмінних результатів!
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Недостатки:
- Непрацюе
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Дякуємо за придбання зварювального інвертора RZTK. Шкода, що виникла подібна ситуація. Щоб більш детально розібратися в ситуації, що склалася та вирішити питання, зверніться, будь-ласка, на гарячу лінію RZTK, за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Не змогли зв'язатися з Вами для з'ясування обставин цієї ситуації та вирішення питання. Зверніться, будь-ласка, на гарячу лінію RZTK, за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Камінський Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший зварювальний інвентор для домашніх робіт стягує навіть старі 6 електроди. Відмінне обслуговування на пункті видачі дякую
- Достоинства:
- Компактність, мощність, комплектація
- Недостатки:
- Поки немає
Представник брендуДобрий день, Богдане! Дякуємо за придбання та високу оцінку зварювального інвертора RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного та легкого використання!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобався апарат варив відкатні ворота повністю справляється як з тонким металом так і з товстішим
- Достоинства:
- Ціна якість
- Андрій Г***
А нержавійку варитиме ?
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за придбання та високу оцінку зварювального інвертора RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Ми раді, що цей інструмент сподобався Вам. Бажаємо успішного та легкого використання!
Представник брендуДобрий день, Андрію! Так, нержавіючу сталь можна зварювати, при використанні спеціальних електродів. Бажаємо зробити вдалий вибір!
- Николай О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуДобрий день, Миколо! Дякуємо за придбання та високу оцінку зварювального інвертора RZTK. Бажаємо успішного та легкого використання!
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший аппарат, рекомендую. Легкий удобный, варит отлично.
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо за придбання та високу оцінку зварювального інвертора RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного та легкого використання!
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний апарат, зварив ним ворота 2 мм трубу 40*40, калитку, приварював лаги 1.8мм на стовпи зі швелера 10 мм під профнастіл, нарікань немає саме те що треба у побуті за адекватну ціну
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за придбання та високу оцінку зварювального інвертора RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Бажаємо успішного та легкого використання!
- Олег З***
Артем,есть конечно увидите дайте знать.Мне на будущее.Тоже стоят столбы с старого швелера(+сетка),хочу приварить каркас из профтрубы 20х20 и потом профлист.Никогда не варил буду учится на пробниках и ютубе.Какие электроды брали для такого дела и какой ток был.
- Озеров В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#МійRZTK_фото
Брали на замену старому.Прошла уже неделя эксплуатации.Работает на отлично.Всё пришло согласно комплектации (на фото не всё показал).- Достоинства:
- Хорошая цена,хорошее качество!
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за придбання та високу оцінку зварювального інвертора RZTK. Вдячні за Ваш відгук та додані фото. Бажаємо легкого та успішного використання!
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отправил этот аппарат обратно для возврата, сразу же вернули деньги. Спасибо
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за вибір інструменту RZTK. Вдячні за Ваш відгук. Сподіваємося у Вас ще буде нагода скористатися технікою нашого бренду та оцінити всі її переваги!
- Константин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брал как новичок. Товаром доволен все понятно в описание. Уже вторую неделю варю все ок. Маска конечно одноразовая с молоточком но за такие деньги это пустяк куплю более профессиональную . А аппарат огонь. Розетке спасибо.
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук з фото та високу оцінку техніки RZTK. Щиро раді, що Ви змогли оцінити переваги даної моделі. Бажаємо приємного використання і відмінних результатів!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka