Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Бокорезы S&R комбинированные диэлектрические 1000 В 180 мм (161513180)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Кирилл Н***
  • Анатолій Н***

Закупали для робітників на фірму, якість чудова.

• Юлий П***

Только для Проф

Достоинства:
    Можно кусать 10-16мм провод под напряжением и не боятся !
    Недостатки:
    Цена
  • Александр
    Продавец: Rozetka

Що я можу сказати про шарнірно-губцевий інструмент S&R ? У мене багато різного інструменту і гіршого за S&R , і кращого за S&R ! Я свої перші бокорізи S&R купив ще десь так в 2005 році , лише 2 роки назад поправив ріжучі кромки алмазним надфілем і вони досі служать . Чесно кажучи я почав купляти - оновлювати свій інструмент S&R новими інструментами . Я вже багато що купив (в тому числі і бокорізи ) , і ще багато чого куплю ,..... За п"ятибальною системою оцінки я цьому інструменту сміло ставлю оцінку = 4 !!! S&R ви молодці ! Цей інструмент - це золота середина , співвідношеня ціна / якість / зручність / надійність / довговічність ! Інструмент S&R можна використовувати як в побутових справах , так і в професійній роботі . Мені цей інструмент підходить , чи варто його купувати іншим людям - цей вибір ви повинні робити самостійно ... Знаю , що дані відгуки читає представник S&R , чи немогли би ви написати мені на електрону почту , хочу задати вам ряд запитань по інструменту .

Достоинства:
    НЕдорогий , зручний ,якісний , і служить !
    Недостатки:
    Ще є над чим попрацювати !
  • Александр Б***
    Продавец: Rozetka

За свои деньги отличная вещь, хорошо сведены, можно кусать очень тонкий провод. Удобно сидят в руке. Рекомендую к покупке.

Недостатки:
    Нету