- Кухарук И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щипці (обидва) нормально відпрацювали (особливо для люверсів, обробив дірок 25-30), хоч і виглядують дешево, а "діркопробивач" із коробки мав зміщення на "наковальні", а при пробитті нейлонової стрічки зігнувся в мене в руках. На тісках вигнув назад, але вийшло частково, робочого ходу залишилось сантиметр (без ручок), а дирокол змістився на край і не пробиває одну сторону. Що за метал та конструкція, що людина яка не качається, працює в офісі за компом змогла його зігнути руками?
- Достоинства:
- Не дорого, функціонально, зажими без проблем
- Недостатки:
- Дирокол поганий, я йогозігнув просто рукою
Представник постачальникаДобрий день, Ігоре!
Дякуємо за ваш відгук і детальний опис ситуації. Нам щиро шкода, що дирокол не витримав навантаження і викликав такі незручності. Це точно не той досвід, який ми хочемо для наших клієнтів.
Рекомендуємо оформити повернення через ваш особистий кабінет на Rozetka — платформа дозволяє подати заявку на повернення товару, що не відповідає якості. Якщо будуть труднощі з оформленням, служба підтримки Rozetka вам обов’язково допоможе.
Дякуємо ще раз за зворотний зв’язок — завдяки таким відгукам ми можемо вдосконалювати наші товари та сервіс.- Кухарук И***
Представнику постачальника: А можна замінити вже погнутий "діркопробивач", якій я виправляв назад тисками та розводним ключем (ручки знімав, операція стосувалась тільки миталевої частини)?
Представник постачальникаДобрий день, Ігоре!
Дякуємо за зворотний зв’язок. Так, ми розуміємо ситуацію — навіть попри втручання у конструкцію, давайте зробимо виняток і замінимо діркопробивач.
Будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka через ваш особистий кабінет, вказавши номер замовлення — ми все погодимо та допоможемо з обміном.
Дякуємо, що звернулися — прагнемо, щоб кожен залишався задоволеним після покупки!
- Витюня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Если бы не заявлялось как СР
А это раньше был чистокровный немец елит качество, то поставил бы пять баллов- Достоинства:
- Дешёвая цена работает
- Недостатки:
- Качество ноунейм китайца, это не СР ,= ручки шатаются, замки закрываются во время работы не дают открыть, просто среднее качество
Даже ручки у SR были прорезиненные А тут чистый пластик цветной
- Юлия Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто жах
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже неякісний товар. Інструменти дуже люфтять і через це не виконують свої функції. Не варті своїх грошей
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре!
Зверніться, будь ласка, до менеджера Розетки для повернення даного товару та подальшої його передачі на сервіс для виявлення причини дефекту.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так собі.. Якщо трохи сильніше стиснути, то ручки гнуться.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дирокол - на слабку четвірочку. Щипці нікуди не годяться (див.фото). Люверси такі, як і мають бути у комплекті. Хоча написано, що працює із тканиною, насправді працює з матеріалом не менше 1мм. товщини, відповідно, тканину, шкірозамінник, клейонку не пробиває. За свої гроші непоганий тренувальний набір, але не більше того.
Не рекомендую.- Достоинства:
- Ціна, непогана (начебто) якість матеріалу наявність набору люверсів та кнопок для тренування
- Недостатки:
- Відсутність інструкції, жахлива калібровка, неможливість використовувати за призначенням
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Піде
- Віктор У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В наборі не повний комплект кнопок і люверсів, інструмент із слідами використання
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказала этот набор, т.к. в комплекте было заявлено наличие кнопок и люверсов. Но, нет... получил без кнопок и люверсов. Слов нет(?!) Прошу реакции магазина Rozetka!
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Михайло Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Якісно зроблені, адекватна ціна, В руці відчувається , що це досить надійна річ.
- Недостатки:
- Незауважив.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#мояраспаковка - Набор для бытовых потребностей очень даже приемлемый. Цена адекватная (если покупать все в разнобой, обойдется гораздо дороже). Первое впечатление от товара положительное, все щипцы и пробойник не выглядят хрупкими. При первом же использовании, разобраться как им работать, не составляет труда. Доставка и обслуживание от Розетки как всегда на высоте. Рекомендую и товар и магазин.
- Достоинства:
- Все компактно, в использовании удобно.
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- Кирилл М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комплект не полный, нету
кнопок 9 мм — 25 шт
люверсов 4 мм — 100 шт
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
#моярасаковка. За свои деньги - набор хороший. Отверстия пробивает хорошо, но чем толще кожа, тем больше нужно постараться. Люверсы 4 мм ставит отлично ( и с ответной шайбой, и без неё), 5мм - хорошо, ну а если нужно влепить 6мм, то тоже получится, но не очень красиво. Щипцы для установки кнопок немного перекошены, но не критично. Если потренироваться, то кнопки ставятся.
- Достоинства:
- Хороший дырокол, удобные щипцы для люверсов. В комплекте люверсы и кнопки.
- Недостатки:
- Щипцы для установки кнопок - косят. Мало кнопок в комплекте (хватит только на тренировку по установке)
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класс
- Достоинства:
- Класс
- Недостатки:
- Не знаю
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний інструмент, рекомендую
- Достоинства:
- якість, вартість
- Недостатки:
- не знайшов
- Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набор хорош,люфтов практически нет. Использовал для отверстий в резине мембранного типа - отлично пробивает. Остальные щипцы пока не пригодились. Насадки-пробойники выкрутить нельзя.
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Пока не нашёл
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для домашнього використання - пробити додатковий отвір в ремінь, або щось на кшталт цього, найкращій варіант. Плюс бонус у вигляді кнопок та кльопок - клас! Дружина відразу малечі на одязі відремонтувала всі кнопки, що повідривались.
- Достоинства:
- Для домашнього використання саме те, що потрібне
- Недостатки:
- Під час перфорації необхідно "доколхожувати" з підкладкою м*якого матеріалу
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
можно брать
- Достоинства:
- Цена - качество
- Недостатки:
- пока не нашел
- Юрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный набор! Жена в восторге!
- Валерий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный набор! Жена в восторге!
- КаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный набор! Спасибо!
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набор хорош для домашнего использования. Рекомендую.
- Достоинства:
- Набор нормальный. Ручки не выскальзывают. Дырокол дырки пробивает, с помощью щипцов люверсы ставил. Тоже хорошо. Нормально соотношение цена-качество.
- Рома К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набор
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Учитывая цену недостаток естественен. Но скажем честно, я не собираюсь его профессионально использовать в сапожной лавке, а для дома починить сломавшуюся заклепку или пробить новую дырку в ремне самое то.
- Достоинства:
- Набор из 3-х инструментов + расходники за небольшую цену
- Недостатки:
- Качество
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший інструмент, виготовленно якісно, працює відмінно. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісний та надійний
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобные инструменты, ручки не скользят. Хороший набор: есть люверсы и кнопки. О приобретении не жалею.
- Достоинства:
- Соотношение цена -качество - количество предметов в комплекте хорошее.
- Недостатки:
- не обнаружено
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можна ставити кнопки тільки одного формату і люверси тільки одного розміру.
Щоб нормально пробивати отвори - потрібна підложка з м'якого матеріалу (картон і тп)- Достоинства:
- Відношення ціна/якість
- Недостатки:
- Незмінний пуансон
- Покупець н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За дану суму - нормальний інструмент. Не швейцарська/німецька якість, але працює без проблем. Чистий функціонал.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Є питання по наступній позиції - щипці для встановлення люверсів
Якого розміру люверси підходять? - Віталій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить зручний набір і простий у використанні, для домашнього використання ідеально підійде. За таку ціну хороший варіант. Доставлено дуже оперативно! #моєрозпакування
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Питання до представника компанії: такий товар ще буде в наявності.
- Яна Г***Продавец: Rozetka
Добрый день. Возможна ли установка дополнительных пуансонов?