Отзывы покупателей о Шампунь Salt House для жирной кожи головы 250 мл (4008890006467)
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Шампунь, норм. З своєю задачею справляється
- Достоинства:
- По акції, супер!
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Давно хотіла придбати даний шампунь але вагалася через негативні відгуки. І добре що наважилася, бо шампунь густий ( економний у використанні), волосся після нього відчувається добре вимите, і дуууже мягке ( майже як моєї однорічної дівчинки). Давно вже не бачила після шампуню такого класного ефекту. Особисто мені підійшов, і впевнена що замовляти буду ще!)
- Ніна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Чудовий шампунь за такі гроші
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Топ
- Павел И***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Обычный шампунь со своей задачей не справляется...цена завышена. Однако могу сказать перепробовал много шампуней от жирности притом дороже этого,но...результат нулевой от всех
- Достоинства:
- Моет
- Недостатки:
- От жирности не помогает
- Надя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Класний шампунь, добре пінится
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Гавняний шампунь, волосся стає жирним уже після обіду, якщо вранці помив!!!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Чудовий засіб
- Достоинства:
- Добре вимиває волосся
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Хороший шампунь, особливо за свою ціну
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Дуже якісний, економний, густий гарно піниться. Лупи і сухості шкіри не викликає. Кращий за розрекламовані аналоги в магазинах.
- Достоинства:
- Якість-ціна
- Недостатки:
- Якщо придбати гель для душу цієї ж марки, то відрізнити гель від шампуню трохи складно вони майже ідентичні, треба вчитуватись в напис.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Шампунь робить волосся м"яким, сильно піниться, має запах, що нагадує зубний порошок). Щодо ефекту, то після 2-х раз застосування стала менше зудіти шкіра голови, напевно від дає ефект.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не знайшла
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Рекомендую
- Достоинства:
- Найкращий в порівнянні з вживаними раніше.Акцент-для жирного волосся та щоденне миття і буде вам щастя у вигляді красивого та здорового вигляду вашого волосся.
- Недостатки:
- Не виявив
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Не оправдал ожиданий. Результат, как и у остальных шампуней - волосы жирные на второй день
- Достоинства:
- Обычный шампунь
- Недостатки:
- Волосы так же жирнятся
- Вита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Хороший шампунь мені дуже сподобався після миття волосся дуже м'яке і не заплутається.
- Достоинства:
- Буду замовляти
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Хороший, нейтральний шампунь,трішки пахне ментолом, а на волоссях після миття не пахне. Піниться добре, як треба
- Достоинства:
- Заспокоює, доглядає
- Недостатки:
- не виявили
- Аліна Б***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Найкращий шампунь у моєму житті. Єдиний, який зміг справитися з моєю жирною шкірою голови, ні один шампунь не міг дати такого результату. Якщо маєте жирний тип, миєте кожен день волосся – це точно для вас. Звісно, тут все індивідуально, але як людина, яка випробувала як мінімум 10 різних шампунів, які запевняли, що впораються з жирністю мого волосся, а на ділі – нічого. По волі випадку купила його в аптеці, лежачи у лікарні, і закохалася. Ще й запах що треба! Прекрасний.
- Достоинства:
- Добре очищає.
Гарний запах.
Не коштує як три середньостатистичні зарплати.
Просто приємний у використанні. - Недостатки:
- Як і любий шампунь для жирного типу шкіри він буде сушити волосся по довжині,тому обов'язково,ОБОВ'ЯЗКОВО наносьте кондиціонер і маску за бажанням,інакше волосся сухим.Це не мінус, але як застереження
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Брала для сина підлітка з жирним волоссям. Користувалась ним і сама.
Сам по собі він приємний у користуванні- приємний м’ятний аромат, добре піниться і волосся після нього гарно виглядає, але лише на один день((( Можливо комусь підійде більше, але для нас він виявився не ефективним(