- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Blue
Дуже дорога річ, по якості жах за таку ціну.
- Достоинства:
- Понти?
- Недостатки:
- Все
- Саргіс Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чехло очень скользкий '
А атак не плохо,на 3- Достоинства:
- Пока не нашёл
- Недостатки:
- Скользкий
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gold
Чохол приємніший на дотик, ніж сам телефон. Також гострі грані перестають заважати. Теплообмін, звісно погіршується, але це недолік будь-якого чохла. Так, телефон стає трохи масивнішим, але на наступний день цього вже не відчуваєш, звикання наша приспособа в цьому світі)). А про відсутність магніту не переймайтесь, бо навіщо він у телефоні з скляною задньою панеллю, а в чохлі телефон тримається як приклеєний, також кнопки його додатково тримають. Що до естетики. У мене колір золотий, під шкіру. Як на мене, сильно виділяються мідні деталі, но думаю що вони окисляться і потемнішають. А от формування ціни дивує
- Достоинства:
- Приємний тактильно. Чохлом задоволена
- Недостатки:
- Ціна. Не видно колір телефона)
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Gold
Загалом чохлом задоволений. Якщо порівнювати з самсунгівський силіконовим, то тут повноцінні кнопки які легко натискаються, телефон відчувається трохи масивніше за рахунок більш товстого чохла, і по центру над юсб не продавлюється як на силіконовому. Сам чохол трохи виступає над корпусом, скоріше за все можна поставити додаткове скло, і він не буде заважати, але я використовую офіційну антиблікову плівку, і мене вона влаштовує. Проте, якщо обирати між двома панелями силікон чи ця, і вам не принципово щоб був ефект шкіри, я б обрав силікон, телефон в ньому відчувається компактніше, коштує в два рази дешевше
- Достоинства:
- 1. Легкість натискання кнопок 2. Гарний
- Недостатки:
- 1. Ціна 2. Відсутність магніту
- Павло М***
Но силікон - пластмаса і дере заднє скло.
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Приємний матеріал. Телефон вставився легко.
- Достоинства:
- Матеріал, дизайн