Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Наушники Samsung R410 Galaxy Buds Core (Black) Refurbished

Есть в наличии

4/5
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech

Нажаль, цей продукт компанії Самсунг дуже і дуже поганий. Хоч я і фанат компанії. Маю телефон Самсунг і купив навушники до них.
    1. Погано "сидять" в вухах. Додаткових змінних прокладок (чи як вони там називаються) нема. Навушники при різкому русі просто випадають.
    2. Неочикуванно поганий звук. Ну, якщо пальцями вдавити в вуха і так тримати, то можна.
    3. Для регулювання звуку треба встановити додаток, який просить доступ до контактів, то що. Навіщо?
    4. Навушники геть не ізолюють зовнішній звук. Мабуть, щоб не попасти под авто на вулиці або одночасно вести розмови та слухати музику.
    5. Мікрофон так собі.
    6. Єдине, що вразило, що заряд довго тримається. Витривалі.
    7. Користуюсь три місяці. Жалію, що купив. До того були дешеві JVC і вони були набагато кращі за Самсунг.

Достоинства:
    Безпечні (не блокують зовнішні звуки). Красивий футляр. Батареії довго тримають заряд - приємно здивувало.
    Недостатки:
    В цілому, як навушники.
    • Продавец  anytech

Доброго дня! Для щільності прилягання навушників потрібно підібрати відповідні амбушюри з комплекту постачання та звук кордіонально змінюється. Всі сучасні навушники налаштовуються та керуються за допомогою рідної програми додатку, запит для контантів це стадартний норматив безпеки, оскільки навушники мають доступ до дзвінків і виступає в ролі гарнітури.

• Сергій С***

Доброго дня.
      Додаткових амбушюр в комплекті не було. Упаковка заводська. Ціла.

• Андрій М***

Чудово!

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech

Samsung R410 Galaxy Buds Core.При первом включении открытие кейса появился режим сопряжения индикатор красный зеленый синий.Подключил к смартфону Samsung Galaxy A36 5G SM-A366B/DS скачалось по но потом вспомнил что хотел подключить к планшету , отключил от смартфона удалил по.Samsung R410 Galaxy Buds Core при открытии кейса включении не захотел войти в режим сопряжения индикатор красный зеленый синий и я вручную в открытом кейсе нажал пальцами на сенсорные панели двух наушников на 10 секунд принудительно появился режим сопряжения индикатор красный зеленый синий и я подключил наушники к планшету Samsung Galaxy Tab A9 Plus 5G SM-X216 R в настройках появилось Samsung Galaxy Buds Core настройки наушников скачалрсь по Samsung Galaxy Buds еще я обновил програмное обеспечение прошивку наушников Samsung Galaxy Buds Core вставив их в уши так как при обновлении програмного обеспечения их нельзя ложить в зарядной кейс.

Достоинства:
    Наушники для Samsung Galaxy
    Недостатки:

• людмила п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: anytech

Покупець, швидко зв'язався, уточнив данні для відправки, відправили теж швидко, візуально навушники мені сподобались в користуванні не пробували бо це подарунок.