- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Телевізор просто чудовий. Перед тим як купувати дивився огляди і багато хто казав що там жахливий звук, та не дуже зображення. Так я можу сказати не слухайте їх. Беріть саме цей телевізор і не пожалкуєте. Звук просто бомба, чистий та просторовий навіть на максимумі. Не буду багато писати. Телевізор бомба і крапка. І дякую розетці за швидку доставку
- Достоинства:
- Все влаштовує. Від зображення та звуку, до системи та пульта
- Недостатки:
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Качество сборки хорошая ,было пару битых пикселей.Довольно таки легкий .Но к Qled надо привыкать ,мне не хватает насыщенности цветом ,сильно много черного.Вроде и настройки выкрутил на максимум .Буду разбираться ,может что то не правильно делаю .Кстати болты для крепления на стену -М8/30мм
- Достоинства:
- Качество сборки и картинка ,звук достойный ,для комнаты 12метров хватает с головой .
- Недостатки:
- Сильно много черного цвета ,не хватает яркости .
- Тарасюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Тєлік бомба, чітка картинка, насичені чорні кольори, можливість пілключення до будь-чого. Ще й 6 міс. безкоштовного Київстар ТБ. Покупкою задоволена на всі 100%.
- Достоинства:
- Зручний, компактний, легкий.
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Дуже задоволені телевізором, замовили 3 жовтня в п'ятницю, очікували в неділю, але прийшов раніше в суботу вранці, дуже швидко) Підключили, перевірили, працює, дуже гарна яскрава картинка, працює швидко, все впорядку, радості немаж меж. Будемо дивитися далі по роботі телевізора але зараз все ідеально)
- Галина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Чудовий телевізор. Працює добре, покупкою задоволена. Легкий в налаштуваннях та в користуванні. Картинка чітка та яскрава. Без нарікань.
- Недостатки:
- Не виявила за 2 місяці
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Отримали телевізор, працює відмінно. Товаром задоволений, рекомендую.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Гарний телевізор з qled матрицею, брав по акції, телевізором повністю задоволений меню та налаштування інтуїтивно зрозумілі, приємний бонус безкоштовна підписка на пів року на Sweet tv Київстар ТБ та Megogoo
- Достоинства:
- Гарне зображення
- Недостатки:
- Не знайшов
- Любомир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Дуже крутий телевізор, якість зображення чудова! Краща покупка цього року
- Недостатки:
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 75". Цвет рамки: Черный
Гарний телевізор, динамічна картинка, непогана яскравість. Доволі швидкий, хоча іноді при запуску деяких застосунків підтуплює. Цікавий пультик. Брав на заміну 70ʼʼ. На старому після 5 років почалися проблеми з матрицею. Надіюсь, цей служитиме довше. Доставка
- Недостатки:
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Телевизор отличнейший,покупкой доволен.Покупали когда была чёрная пятница и расчитывались картой Розетка,то телик вышел вообще по супер цене,вообщем телик бомбический,картинка огонь,пульт прикольный,пока всё отлично и всё нравится.Рекомендую к покупке.
- Достоинства:
- Цена,качество,внешний вид телика,пульт прикольный.
- Недостатки:
- Нет и не думаю не будет.
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Чудовий телевізор. І по картинці, і по звуку
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Отримали телевізор, працює відмінно. Товаром задоволений, рекомендую.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Не виявив
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Все ок, працює норм.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено.
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Чудовий телевізор для перегляду ТВ, серіалів, фільмів. Легко налаштувати (мінімальний набір опцій), картинка якісна, працюють додатки мегого, київстар, світ тв, нетфлікс. Пульт зручний із сонячною зарядкою
- Достоинства:
- Чудовий варіант для щоденного перегляду ТВ каналів, серіалів, фільмів.
Зручний пульт - Недостатки:
Дуже крутий телевізор, якість зображення на висоті
- Недостатки:
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Телевізор супер, якість зображення відмінна
- Іна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Швидка доставка
Гарна ціна та якість- Недостатки:
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Сравнивать не с чем, но вроде норм телевизор. Картинка качественная.
Понравились очень тонкие рамки. Розетке спасибо за быструю доставку- Достоинства:
- Тонкие рамки
- Недостатки:
- Короткий шнур питания
- Леся М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Дуже гарний телевізор, чудова якість зображення! Не слухайте ніяких «експертів- ютуберів» беріть не пошкодуєте
- Карпенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Якість ,все працює
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Телевізор чудовий. Зображення якісне, невеликий пульт, приємне користування меню телевізора.
Цікава функція Режим 'АІ Футбол'.- Достоинства:
- Ціна, якість, функціонал.
- Недостатки:
- Олена У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Доставка швидка.Товар якісний,дуже задоволена.Якість зображення-супер!Рекомендую цю модель телевізора!
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
доволен покупкой…
спасибо РОЗЕТКА- Достоинства:
- пока хорошо
- Валерій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Купил почти месяц назад. У меня уже была покупка самого дешового 50дм тенавищора Самсунг лет 7 назад. Примерно за теже деньги что этот не самый дешевый 55дм.
Покупкой в целом доволен.
Нужно понимать недостатки этого телевизора. Он не яркий. Я знал это, и там где он висит, это большая кухня-зала на северо-запад. Она не очень светлая. И мне нормально. Но не берите этот телевизор в комнату с ярким освещением, он может не вытянуть по яркости. Нет затемнений по углам, что есть хорошо. Картинка хорошая, но может не такая совершенная как у более дорогих моделей. Цветопередача - я не эксперт и не очень понимаю, но как по мне здесь естественная цветопередача. Телевизор середнячок, как и деньги, которых он стоит.
Еще добавлю, пульт чем то похож на Apple TV поколения 3 - ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Чудове зображення, зручне налаштування. Дуже задоволена
- Достоинства:
- Гарне зображення, зручний пульт
- Недостатки:
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Добре на свiй бюджет
Задоволений. Тільки сам переплутав розмір, був попередній більший. Але цим задоволений.
- Достоинства:
- Все чудово.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- ЮрійПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Вже 2 QLED телевізор від Samsung, задоволений обома, картинка супер.
- Достоинства:
- Якість зображення просто топ
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Телевізор просто вау! Яскравість та насиченість кольорів. Технологія QLED!50-дюймовий екран — достатньо великий, але не гігантський, може добре вписатися у вітальню чи спальню. Samsung – відомий бренд, можна розраховувати на підтримку, сервіс в Україні є
- Достоинства:
- QLED!!!
- Недостатки:
- З недоліків тільки ніжки та їх кріплення.
- Юрій
А що не так з ніжками?
- Шумейко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
При перегляді відео відбувались жахливі фрізи і прискорення картинки, особливо в екшн сценах. Причина виявилась в 'покращенні' чіткості зображення за допомогою AI. Виглядає так, що процессор просто занадто слабкий, щоб обробляти зображення на ходу без втрати кадрів. Навіть меню самого телевізора працює дуже повільно. Вимкнув цю функцію і з картинкою все стало ок.
- Достоинства:
- Гарна картинка для фільмів і ігр
- Недостатки:
- Слабкий процесор
- Євген
А який саме параметр треба вимкнути? Бо така сама проблема
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный
Я вже 20 років віддаю перевагу телевізорам Samsung, але це напевно перший телевізор, яким я не зовсім задоволений.
Мені не сподобалось:
По-перше, при користуванні додатком "інтернет" часто відбуваються вильоти з помилкою "недостатньо пам'яті", хочу відкрита лише одна вкладка з відео. Аналогічна помилка трапляється навіть при перегляді SweetTV (не часто, але трапляється).
По-друге, при користуванні вище вказаними додатками іноді телевізор підвисає, як старий комп'ютер і треба почекати поки він розвисне, а іноді доводиться взагалі вимикати, а потім знову вмикати, щоб нормально все запрацювало.
Я підозрюю, що перші два пункти саме через слабкий процесор.
По-третє, на мій особистий погляд незручний пульт. Наприклад, ви на першому каналі, а вам потрібен канал 250, щоб перейти на цей канал вам потрібно, або проклацати 249каналів, або пройти цілий квест як відкрити цифрову клавіатуру і потім на екрані ввести необхідні цифри - це незручно. Альтернативний варіант пульт на телефоні, на ньому трохи простіше ввести необхідні цифри, але якщо ви наприклад користуєтесь додатком "інтернет" і вам потрібно точно навести курсор, то будете довго мучитись. Пробував також підключити бездротову мишу до телевізора і таких підвисань курсора я ще не бачив, що відверто дратує та розчаровує.
4-те, що не сподобалось - на цей телевізор підходять далеко не всі HDMI кабелі, на попередньому телевізорі в мене чудово працює мій 5м. HDMI кабель, а на цьому телевізорі він не хоче працювати (всі можливі варіанти були перепробувані), рідний кабель з приставки, наприклад, тут працює.
Стосовно хорошого... Повністю погоджуюсь з іншими відгуками на рахунок чудової картинки та якості зображення.- Достоинства:
- Яскрава картинка, чітке зображення.
- Недостатки:
- Вильоти, підвисання, слабкий процесор, незручний пульт.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок до продукту. Судячи з відгуку, у Вас є зауваження до роботи пристрою. Щоб ми спробували Вам допомогти, будь ласка, зверніться за безкоштовним номером 0 800 50-20-00.
- Ілона Л***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
В світлій кімнаті відблискує вікно, дивлюся наче в дзеркало, ввечері нормально
- Недостатки:
- Відблиск
- Алла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Не работает кнопка физически звука на пульте больше, меньше
Представник брендуДоброго дня! Для отримання детальної консультації та розв'язання вашого питання рекомендуємо звернутися до служби технічної підтримки Samsung за номером 0 800 50-20-00. Кваліфіковані спеціалісти допоможуть вам розібратися з усіма нюансами та знайти відповідне рішення.
- Дмитро
вт на неї тисните, чи "нахиляєете" вперед-назад?
- Ткачук А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 75". Цвет рамки: Черный
Телевізор приїхав покоцаний. Магазин нічого внятного не відповів. Таке враження, що магазин не цінує постійних клієнтів і відповідно втрачає їх.
- Тетяна Д***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Через 4 роки роботи, ця оболочка tizen лагуче далі немакуди. То інет відвалюетьтя то ще щось
- Достоинства:
- Немае
- Недостатки:
- Лагуче залізо
Представник брендуДоброго дня! З цього питання, я рекомендую звернутися в технічну підтримку компанії Samsung за номером гарячої лінії 0 800 50-20-00. Там зможуть підказати можливі варіанти вирішення даної ситуації.
- ВладиславПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Купував даний телевізор не тут.
Замовив даний телевізор. При замовленні доставка мала бути 04.12 і як зазначалося доставка здійснюється до дверей за умови якщо є ліфт. По факту телевізор доставили 09.12, без будь яких вибачень, дзвінків, що не виходить доставити вчасно. Ну і відповідно привезли його представники нової пошти у яких даний товар доставляється тільки до підїзду і не більше (тому що об'ємна вага 35 кг). Ну це ще таке, далі цікавіше. Далі, розпакувавши телевізор і знявши з нього захисну плівку з екрану помітив що там між склом і матрицею присутній дефект у вигляді полоски довжиною 3 см. , тобто доставили телевізор вже з дефектом який потребує ремонту. Ремонт проводить майстер сервісного центру який дуже завантажений і приїде тільки на наступному тижні і тільки тоді коли йому зручно, тобто я повинен підлаштовуватись під нього.
Фіксуємо інформацію: телевізор прийшов вже з дефектом, повернути його не можу, потрібно витрачати свій час на очікування майстра - і це новий телевізор (у офіційного представника).
Після тестування даного телевізору якість якщо чесно не дуже як для бренду samsung. Мене вона зовсім не влаштувала, звук також жахливий, операційна система прикольна.
Виходячи з вищепереліченого запрпонував магазину вихід із ситуації: обміняти даний телевізор на більш дорожчу модель (бажано без дефектів), на що магазин відповів що телевізор вже буде ремонтуватися, поверненню/обміну він не підлягає.
Після ремонту не підлягає поверненню із за дефекту з яким вони його відправили. Єдиний мій нюанс це те що я зняв захисну плівку з екрану, але з нею я б не побачив даного дефекту, тому виявити його не можливо було.
Якщо підводити вищесказане, то телевізор по якості не дуже, хоча виходячи з ціни може і норм, але мені картинка і звук ну прям зовсім не сподобалися. Поміняти на новий я не можу, телевізор з дефектом, чекаю майстра по ремонту. Дякую, офіційному представнику.
Клієнтоорієнтованості в даному магазині я не побачив, що дуже прикро.- Достоинства:
- Непогано опер. система
- Недостатки:
- Якість середня, звук жаливий, прийшов бракований телевізор, який потрібно ремонтувати.
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо вам за детальний і відвертий відгук. Нам справді прикро, що придбання телевізора залишило у вас стільки негативних вражень ми розуміємо, що купівля нової техніки має приносити задоволення, а не додаткові клопоти.
Як представники виробника, ми не залучені до логістики й, на жаль, не можемо впливати на ці процеси, однак нам щиро шкода, що доставка відбулася з затримкою та без попередження.
Щодо виявленого дефекту екрана - така ситуація дійсно неприємна, особливо коли мова йде про новий телевізор. Саме тому обслуговування здійснюється в межах офіційної гарантії Samsung через авторизований сервісний центр. Розуміємо, що очікування візиту майстра та необхідність підлаштовуватися під графік сервісу можуть викликати роздратування, і перепрошуємо за завдані незручності.
Ми також дякуємо за ваші зауваження щодо якості зображення та звуку. Такий зворотний зв’язок дуже важливий для нас, усі коментарі передаються відповідним командам для подальшого аналізу та вдосконалення наших продуктів.- Анатолій
"представник бренду", я правильно зрозумів що при гарантійному ремонті майстер приходить додому, не треба на своєму горбі тягнути телік в майстерню? це для всіх діагоналей? монітори теж так?
---
Владислав, а який стосунок має розетка до доставки цього телевізора і взагалі до процесу купівлі у чужому магазині? для чого це розказувати саме тут і займати час людей які будуть це читати?