Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Телевизор Samsung QLED 65" QE65Q7FAAUXUA

Код:  504209739
Оценка пользователей 4.56/5
  • Валерій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный

Купил почти месяц назад. У меня уже была покупка самого дешового 50дм тенавищора Самсунг лет 7 назад. Примерно за теже деньги что этот не самый дешевый 55дм.

Покупкой в целом доволен.
    Нужно понимать недостатки этого телевизора. Он не яркий. Я знал это, и там где он висит, это большая кухня-зала на северо-запад. Она не очень светлая. И мне нормально. Но не берите этот телевизор в комнату с ярким освещением, он может не вытянуть по яркости. Нет затемнений по углам, что есть хорошо. Картинка хорошая, но может не такая совершенная как у более дорогих моделей. Цветопередача - я не эксперт и не очень понимаю, но как по мне здесь естественная цветопередача. Телевизор середнячок, как и деньги, которых он стоит.

Еще добавлю, пульт чем то похож на Apple TV поколения 3

• Владислав Н***

Телевізор чудовий. Зображення якісне, невеликий пульт, приємне користування меню телевізора.
    Цікава функція Режим 'АІ Футбол'.

Достоинства:
    Ціна, якість, функціонал.
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Чудове зображення, зручне налаштування. Дуже задоволена

Достоинства:
    Гарне зображення, зручний пульт
  • Артем С***

Добре на свiй бюджет

• Ігор

Сравнивать не с чем, но вроде норм телевизор. Картинка качественная.
    Понравились очень тонкие рамки. Розетке спасибо за быструю доставку

Достоинства:
    Тонкие рамки
    Недостатки:
    Короткий шнур питания
  • Олександра Л***

Сподобався тільки пульт! Картинка недуже, звук звичайний. За такі очікували більшого! Повернули по гарантії, гроші прийшли тільки за товар. Зворотня тоставка вийшла за власні кошти.

Достоинства:
    Пульт управління.
    Недостатки:
    Зображення, ціна.
  • Леся М***

Дуже гарний телевізор, чудова якість зображення! Не слухайте ніяких «експертів- ютуберів» беріть не пошкодуєте

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

Задоволений. Тільки сам переплутав розмір, був попередній більший. Але цим задоволений.

Достоинства:
    Все чудово.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Олександр А***

Чудовий телевізор. І по картинці, і по звуку

• Алла М***

Не работает кнопка физически звука на пульте больше, меньше

Представник бренду

Доброго дня! Для отримання детальної консультації та розв'язання вашого питання рекомендуємо звернутися до служби технічної підтримки Samsung за номером 0 800 50-20-00. Кваліфіковані спеціалісти допоможуть вам розібратися з усіма нюансами та знайти відповідне рішення.

• Дмитро

вт на неї тисните, чи "нахиляєете" вперед-назад?

• Олена У***

Доставка швидка.Товар якісний,дуже задоволена.Якість зображення-супер!Рекомендую цю модель телевізора!

• Іна Д***

Швидка доставка
    Гарна ціна та якість

Недостатки:
    Відсутні
  • Галина Н***

Чудовий телевізор. Працює добре, покупкою задоволена. Легкий в налаштуваннях та в користуванні. Картинка чітка та яскрава. Без нарікань.

Недостатки:
    Не виявила за 2 місяці
  • Владимир П***

Отримали телевізор, працює відмінно. Товаром задоволений, рекомендую.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не виявив
  • Ярослав Р***

Телевізор просто чудовий. Перед тим як купувати дивився огляди і багато хто казав що там жахливий звук, та не дуже зображення. Так я можу сказати не слухайте їх. Беріть саме цей телевізор і не пожалкуєте. Звук просто бомба, чистий та просторовий навіть на максимумі. Не буду багато писати. Телевізор бомба і крапка. І дякую розетці за швидку доставку

Достоинства:
    Все влаштовує. Від зображення та звуку, до системи та пульта
    Недостатки:
    Відсутні
  • Тарасюк Т***

Тєлік бомба, чітка картинка, насичені чорні кольори, можливість пілключення до будь-чого. Ще й 6 міс. безкоштовного Київстар ТБ. Покупкою задоволена на всі 100%.

Достоинства:
    Зручний, компактний, легкий.
  • Олександр О***

Отримали телевізор, працює відмінно. Товаром задоволений, рекомендую.

Достоинства:
    Гарна якість
  • Денис П***

Телевизор отличнейший,покупкой доволен.Покупали когда была чёрная пятница и расчитывались картой Розетка,то телик вышел вообще по супер цене,вообщем телик бомбический,картинка огонь,пульт прикольный,пока всё отлично и всё нравится.Рекомендую к покупке.

Достоинства:
    Цена,качество,внешний вид телика,пульт прикольный.
    Недостатки:
    Нет и не думаю не будет.
  • Сергій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 75". Цвет рамки: Черный

Гарний телевізор, динамічна картинка, непогана яскравість. Доволі швидкий, хоча іноді при запуску деяких застосунків підтуплює. Цікавий пультик. Брав на заміну 70ʼʼ. На старому після 5 років почалися проблеми з матрицею. Надіюсь, цей служитиме довше. Доставка

Недостатки:
    Відсутні
  • Любомир Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный

Дуже крутий телевізор, якість зображення на висоті

Недостатки:
    Не має
  • Сергій К***

Я вже 20 років віддаю перевагу телевізорам Samsung, але це напевно перший телевізор, яким я не зовсім задоволений.
    Мені не сподобалось:
    По-перше, при користуванні додатком "інтернет" часто відбуваються вильоти з помилкою "недостатньо пам'яті", хочу відкрита лише одна вкладка з відео. Аналогічна помилка трапляється навіть при перегляді SweetTV (не часто, але трапляється).
    По-друге, при користуванні вище вказаними додатками іноді телевізор підвисає, як старий комп'ютер і треба почекати поки він розвисне, а іноді доводиться взагалі вимикати, а потім знову вмикати, щоб нормально все запрацювало.
    Я підозрюю, що перші два пункти саме через слабкий процесор.
    По-третє, на мій особистий погляд незручний пульт. Наприклад, ви на першому каналі, а вам потрібен канал 250, щоб перейти на цей канал вам потрібно, або проклацати 249каналів, або пройти цілий квест як відкрити цифрову клавіатуру і потім на екрані ввести необхідні цифри - це незручно. Альтернативний варіант пульт на телефоні, на ньому трохи простіше ввести необхідні цифри, але якщо ви наприклад користуєтесь додатком "інтернет" і вам потрібно точно навести курсор, то будете довго мучитись. Пробував також підключити бездротову мишу до телевізора і таких підвисань курсора я ще не бачив, що відверто дратує та розчаровує.
    4-те, що не сподобалось - на цей телевізор підходять далеко не всі HDMI кабелі, на попередньому телевізорі в мене чудово працює мій 5м. HDMI кабель, а на цьому телевізорі він не хоче працювати (всі можливі варіанти були перепробувані), рідний кабель з приставки, наприклад, тут працює.

Стосовно хорошого... Повністю погоджуюсь з іншими відгуками на рахунок чудової картинки та якості зображення.

Достоинства:
    Яскрава картинка, чітке зображення.
    Недостатки:
    Вильоти, підвисання, слабкий процесор, незручний пульт.
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок до продукту. Судячи з відгуку, у Вас є зауваження до роботи пристрою. Щоб ми спробували Вам допомогти, будь ласка, зверніться за безкоштовним номером 0 800 50-20-00.

• Ткачук А***

Телевізор приїхав покоцаний. Магазин нічого внятного не відповів. Таке враження, що магазин не цінує постійних клієнтів і відповідно втрачає їх.

• Карпенко Н***

Якість ,все працює

• Любомир Ч***

Дуже крутий телевізор, якість зображення чудова! Краща покупка цього року

• Олександр В***

доволен покупкой…
    спасибо РОЗЕТКА

Достоинства:
    пока хорошо
  • Людмила К***

На жаль трапляються випадки недоукоплектування. Продавець відреагував після довгої переписки . Краще купити в магазині. Нічого не докажеш.Треба обмінювати телевізор,тому що нема ніжок .Товар може й хороший ,але обслуговування бажає бути краще. Нема зворотнього звязку в випадку таких проблем. І продавець ніякої відповідальності не несе за вміст в коробці

• Ірина Х***

Телевізор супер, якість зображення відмінна

• Владислав Н***

Чудовий телевізор для перегляду ТВ, серіалів, фільмів. Легко налаштувати (мінімальний набір опцій), картинка якісна, працюють додатки мегого, київстар, світ тв, нетфлікс. Пульт зручний із сонячною зарядкою

Достоинства:
    Чудовий варіант для щоденного перегляду ТВ каналів, серіалів, фільмів.
    Зручний пульт
  • Андрій Б***

Телевізор просто вау! Яскравість та насиченість кольорів. Технологія QLED!50-дюймовий екран — достатньо великий, але не гігантський, може добре вписатися у вітальню чи спальню. Samsung – відомий бренд, можна розраховувати на підтримку, сервіс в Україні є

Достоинства:
    QLED!!!
    Недостатки:
    З недоліків тільки ніжки та їх кріплення.
    • Юрій

А що не так з ніжками?

• Андрій Д***

Все ок, працює норм.

Недостатки:
    Поки що не виявлено.
  • Андрій К***

Гарний телевізор з qled матрицею, брав по акції, телевізором повністю задоволений меню та налаштування інтуїтивно зрозумілі, приємний бонус безкоштовна підписка на пів року на Sweet tv Київстар ТБ та Megogoo

Достоинства:
    Гарне зображення
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Анастасія Л***

Дуже задоволені телевізором, замовили 3 жовтня в п'ятницю, очікували в неділю, але прийшов раніше в суботу вранці, дуже швидко) Підключили, перевірили, працює, дуже гарна яскрава картинка, працює швидко, все впорядку, радості немаж меж. Будемо дивитися далі по роботі телевізора але зараз все ідеально)

• Артур

Качество сборки хорошая ,было пару битых пикселей.Довольно таки легкий .Но к Qled надо привыкать ,мне не хватает насыщенности цветом ,сильно много черного.Вроде и настройки выкрутил на максимум .Буду разбираться ,может что то не правильно делаю .Кстати болты для крепления на стену -М8/30мм

Достоинства:
    Качество сборки и картинка ,звук достойный ,для комнаты 12метров хватает с головой .
    Недостатки:
    Сильно много черного цвета ,не хватает яркости .
  • Шумейко С***

При перегляді відео відбувались жахливі фрізи і прискорення картинки, особливо в екшн сценах. Причина виявилась в 'покращенні' чіткості зображення за допомогою AI. Виглядає так, що процессор просто занадто слабкий, щоб обробляти зображення на ходу без втрати кадрів. Навіть меню самого телевізора працює дуже повільно. Вимкнув цю функцію і з картинкою все стало ок.

Достоинства:
    Гарна картинка для фільмів і ігр
    Недостатки:
    Слабкий процесор
    • Євген

А який саме параметр треба вимкнути? Бо така сама проблема

• Дмитро С***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный

Виправте опис, у цій моделі немає цифрового оптичного роз'єму. Довелося відмовлятися від покупки

• Анатолій П***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

3 роки попрацював і вмерла матриця

Представник бренду

Доброго дня! Це модель 2025 року.