Отзывы покупателей о Телевизор Samsung QLED 65" QE65Q8FAAUXUA
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый
Телевізор вибирав у спальню, чомусь вирішив що QLED від Samsung мені буде достатньо. Взяв 50" варіант. В порівняні зі старим самсунгом 42 дюйми 13 року - це просто космос і земля. Чорний дійсно чорний, 4К контент на всяких ютубах і скачених фільмів в 4k hdr h265 кодеку на домашню хранілку через dnla виглядає просто бомбезно. І швидкість інтерфейсу, він реально швидкий, вони все таки це зробили, в порівняні зі старим смартом. Єдина тепер думка про miniled мене не покидає. Єдина що, чому в такому теліку 100мбіт LAN? Я розумію , що в ньому вай фай, який прожує до 800мбіт гарантовано на моєму роутері. Но динозавр накшалт мене вважає, що по проводу воно надійніше. Не вистачає голосового помічника, bixby розуміє тільки english
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 75". Цвет рамки: Титановый
Телевізор задовольняє всі потреби в цьому направленні. Гарне і чітке зображення. Звук також доволі потужний. Але є також мінус, декілька побитих пікселів, що звісно трохи знецінює загальне враження... Вони підлягають відновленню?
- Достоинства:
- Гврне зображення.
- Недостатки:
- Декілька побитих пікселів.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Олександр Т***
Для Експерта Rozetka.
Якщо Ви нічим не можете допомогти, то не потрібно давати непотрібну відповідь. Ссилки на сервісний центр я сам можу найти.
Я данний телевізор купив неділю назад. Тільки розпакував і провірив на биті пікселі і вже по Вашому я повинен з ним возитися по сервісним центрам? Може Вам краще одразу телевізор везти в сервісний центр і потім вже покупцю?
1) Привезіть мені новий і заменіть. В мене доставка входила в ціну покупки.
2) Коли мені доставили телевізор, служба доставки відмовилася чекати, щоб данну модель перевірити на биті пікселі.
3) Сюдячи з Вашої відповіді, Ви зовсім не маєте компетентності у вирішенні питання з битими пікселями. Ваші ссилки прибережіть для себе, вони мені не потрібні. Я заплатив немалі кошти, щоб перевіривши телевізор возитися з ним по сервісним центрам... Ви повинні займатися цим питанням. Ви обслуговуєте мене, як клієнта і Ви в особі магазину надаєте гарантію.
Я приніс вам свої кошти, а ви мені проблеми.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый
Все ок,самсунг є самсунг.
- Достоинства:
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый
Гарний телевізор!
- Віталій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый
Наче все чудово. Але от хотіла переглянути на телевізорі фото з флешки і виявляється - телевізор не бачить флешку
- Достоинства:
- Зображення, звук, пульт з голосовим пошуком
- Недостатки:
- Не бачить флешку
- Ігор
Файлова система, що на флешці не підтримує. Спробуйте іншу
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый
Доброго дня! Просто хочу поділитися...
Замовив телевізор для мами, людині 68 років. Замовив кур'єром на адресу, при цьому не було світла, кур'єр продемонстрував лише візуально.
2 дня чекала мене на встановлення, не торкаючись його!!!
При першому підключенні до мережі-виявилися проблеми, фото додаю!
Ні до чого не закликаю, просто роблю висновки, чи не краще замовити по місцю...
- Володимир О***
Звертався неодноразво, результату 0...
Можна зрозуміти, якщо телевізор був сплачений при замовленні карткою розетки , а не при отриманні...
І коментар був опублікований після 14 днів від замовлення, а від отримання 10!
- владимир л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый
Телевізор супер.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Титановый
- Недостатки:
- незнаю чи недолік це,але не можу зрозуміти як зняти плівку з екрану, там був куток для відриву але я потягнув за нього і він відірвався легко. у лівом нижньому куті екрану якійсь цифри
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый
Чудове зображення і звук. Легке підключення і налаштування. Багацько корисних функцій.
- Достоинства:
- Зображення, звук, якісне виконання.
- Недостатки:
- Петро І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый
Телевізор брав картою Rozetka оплатою частинами, що дуже зручно і дешевше. Приїхав швидко без пошкоджень, працює класно, швидко реагує, зображення і звук супер.
- Достоинства:
- Зображення просто супер
- Недостатки:
- оксана з***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Титановый
Чудовий телевізор, тоненький, яскрава картинка, гарний звук, добре працює
- Достоинства:
- Звук, якість зображення
- Недостатки:
- Поки не виявлино
Телевізор класний, зображення супер.
- Роберт В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый
#фотовідгук
Телевізор виправдав очікування, тоненький, яскрава, смачна картинка, гарний звук, не лагає, працює швидко, проблем з монтажем на стіну не було. Дуже задоволений- Достоинства:
- Легкий у налаштуванні, гарний звук, яскрава кольорова гама
- Олексій
Напишіть модель кріплення , будь ласка
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый
Все добре. Працює як і повинно. Картинка чудова
- Андрей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый
Хороший телевизор за свои деньги. Качество картинки отличное. ОС tizen шустрее по сравнению с предыдущими версиями. Для домашнего использования, если не гнаться за герцами под гейминг, вполне достаточно.
- Достоинства:
- Наличие пульта с голосовым управлением и солнечной батарейкой
- Недостатки:
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Титановый
Якщо купуєте в оплату частинами, бонуси не нарахують.
До телевізора питань нема, працює добре.- Недостатки:
- Бонусна програма Розетки
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Титановый
Не достовірна інформація.пише що клас енергоефективності А а насправді F. Дуже розчарована як би знала купила, щось інше.
- Занудний Д***
європейці підіймаються вимоги до енергозбереження. а насправді. для себе знайте що більш економних ніж edge lit LED бути просто не може.
- Ігор Ч***
з 01.03.2021 було введене нове маркування класу енергоефективності. Літера F по старому маркуванню означає клас енергоефективності між А та В. Просто забули виправити в описі.