- Олег Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 48". Цвет рамки: Графитовый
Дуже гарний телевізор. Все на високому рівні: яскравість, звук, кольоропередача. Не складні налаштування.
- Достоинства:
- Бренд Самсунг
- Недостатки:
- Лукаш Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 48". Цвет рамки: Графитовый
Добрий день, хочу Вам дуже подякувати !!! Все оперативно, та професійно, одним словом Молодці!!!! Успіхів Вам, та процвітання!!!!Покупкою дуже задоволений!!! Рекомендую Усім!! Все на Вищому рівні!!!
- Достоинства:
- Ціна , якість!!!
- Лукаш Я***
P/s: хочу також вибачитись, за свій перший відгук. Вибачте мене,такого не чемного.Прошу у Вас від Щирого серця пробачення. Ви Найкращі!!!!
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 42". Цвет рамки: Графитовый
Тиждень користуємося - дуже задоволені.
Основні переваги - має неймовірну якість зображення та глибокі чорні відтінки, досить зрозумілий та швидкий інтерфейс. Купувався для спальні.
Стильний дизайн, тонкі рамки, виглядає дуже сучасно.
Як завжди, дуже задоволений обслуговуванням магазину.- Достоинства:
- Картинка яскрава, насичена, з глибоким чорним.
Ціна – якість.
Гарний телевізор, має чудовий звук. Швидкий, розумний.
- Вячеслав
Яка відстань між ніжками?
Дякую
Представник брендуДоброго дня! Підставка (ШxГ) 652.5 x 206.3 мм.
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Графитовый
Просто восторг!
Идеальный размер! Идеальная картинка! Идеальный черный цвет!
Очень удобное и быстрое ПО.
Кстати, приятное звучание как для телека.- Достоинства:
- Samsung
- Недостатки:
- Очень тонкий, практически не за что взяться при монтаже на стену.
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 48". Цвет рамки: Графитовый
Топ телевізор на сьогодні, це дійсно кінотеатр вдома, хоча діагональ лише 48". Купувався по акції, покупкою задоволений на всі 100%
- Достоинства:
- Відмінна якість зображення
- Недостатки:
- ціна, енергоспоживання на високому рівні
- Тимур Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 48". Цвет рамки: Графитовый
Телевізор чудовий, звук неймовірний, картинка на висоті, дуже задоволені покупкою
- Достоинства:
- Звук, колір
- Недостатки:
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Графитовый
Дуже сподбався. Яскравий екран, чітке зображення без недоліків. Не дуже дорогий до своїх можливостей, в застосунку є можливість адаптовати яскравість залежно від кімнати. Цікава функція з орегінальними калонками. Цікава упаковка, на сайті показано, що з неї можна зробити різні підставки.#фотовідгук#моєрозпакування в коментарі на сайті
- Олександр Ф***
Я там розумію відстань десь 2,5 м, як вам 55 дюймів чи може краще 65?
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 42". Цвет рамки: Графитовый
Тут є все що можна побажати від якісного ТВ та навіть більше. Мабуть одна з найкращих покупок. Для нашої кухні він ідеальний. Довго вибирав між ним та LG c5, не жалкую що вибрав саме його. Він супер
- Достоинства:
- Глибой чорний, швидкість роботи, блокує реклами в браузері, маленький та якісний пульт, тоненький та мінімальні рамки, непоганий звук як для такої товщини
- Недостатки:
- Не бачу. Мабуть тільки ціну хотілося б трохи менше, але за такий тв думаю це нормально
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Графитовый
Чудовий.
- Недостатки:
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Графитовый
Оглядав багато телевізоріа, дивився також багато технооглядів . В пріоритеті зупинився на двох виробниках це Sony та Sumsung.
Sony розглядав тому що є гугл тв . Багато хвалять цей бренд . Но подивитись в живу не зміг.Ціна кусається. За хорошу модель .
Тоді впав вибір між S90 і S 95
S 95 за яскравий як для мого сприйняття і напрягає очі.
S 90 , оптимальний варіант для мене .
Картинка сочна . Яскравості оледа достатньо для перегляду в день .
Якщо переглядати ютуб , або телеканали , справляється добре .
Якщо підключити нетфлікс , тоді якості будите насолоджуватися переглядом .
Про олед розповідати не буду , є багато оглядів .- Достоинства:
- Переваги , Це ціна за Олед . Зображення , звук .
- Недостатки:
- Недоліки цієї моделі , виробник не зазначає який олед .
Що я маю на увазі , в данній моделі може буди два види матриці Олед . 1 це WOled від LG 2 QDOled від Sumsung
- Сергій Л***
Ex це від LG, Ux це від Samsung. Судячи з цього тільки в діагоналі 65 дюймів, клащий OLED (нажаль)
- yaro
Ви можете через макрозйомку самі подивитись пікселі й що це за матриця.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 48". Цвет рамки: Графитовый
Хороший телевізор. Обрали для кухні студії дану модель. Швидкий інтерфейс, легкий в користуванні. Надзвичайно тонкий, стильно доповнює інтерʼєр
- Достоинства:
- Глибокий чорний колір, широкі кути огляду, якісний звук, 4hdmi
- Недостатки:
- Не є енергоефективним, що є мінусом у відключення світла
- МаксимПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Графитовый
Купував цю модель S90 на чорну пятницю в 2023р в іншому магазині. І після двох з половиною років використання почав сам по собі вимикатися екран, а звук залишається. Буває так що кожні 10с вимикається після того як попрацював 15хв. Дивитися не можливо. Якщо його повністю виключити, то наявне якесь мерехтіння полос посередині, воно присутнє і під час роботи, фото додам. Телевізор тоді купляв за 100к. Гарантія 1 рік. І нахіба воно потрібно таке. Згорить Олед екран і ремонт вартістю як новий телевізор. Якщо купувати такі девайси то гарантія повинна бути мінімум 5 років. В майбутньому в сторону самсунга навіть девитися не буду. Зараз самсунг вже не той. Тим більше їх викупили китаці. Переплачувати за бренд взагалі не варто. Купувати потрібно там де є гарантія нормальна.
Фінал історії.
Офіційний сервіс відремонтує за 58300грн - заміна матриці, гарантія на роботу 3 місяці. За ці гроші я куплю ТСЛ mini led з гарантією на 5 років від магазину і якість картинки не гірша, вже дивився в магазині. Купа негатива.- Достоинства:
- картинка
- Недостатки:
- термін роботи 2 роки
- АндрейПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Графитовый
купил не здесь, но отзыв напишу - может кому поможет с решением.
экран отличный, чего и ожидаешь за такую цену. в тёмной комнате может быть ослепительно яркий (страшно подумать на что способен s95f). у меня уже был oled монитор (msi 271qp x24 27"), потому в этот раз вау-эффекта не было от перехода к новой панели, знал чего ожидать. фильмы, игры - на нём всё выглядит прекрасно, особенно с включённым высоким динамическим диапазоном. был куплен как большой монитор для компьютера, потому про "телевизорную" часть ничего сказать не могу.
из претензий только pixel shift сделан через одно место: на мониторе msi под передвижение картинки по экрану зарезервировано полдюйма диагонали, потому смещение практически незаметно. здесь же - картинка просто обрезается по краям и это выглядит убого. спасает то, что в глаза это бросается в основном на рабочем столе и в браузере. толщина его, как писали ранее, тоже не играет на руку при монтаже на стену - попросту не за что браться.
ещё в описании указана неверная частота вертикальной развёртки панели: по умолчанию потолок 120гц, в игровом режиме - 144гц. в украине, официально, только модель на 65 дюймов имеет qd-oled панель, остальные - woled.- Достоинства:
- яркость, красочность, скорость отклика и частота развёртки
- Недостатки:
- исполнение pixel shift'а
- Дмитро Х***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 48". Цвет рамки: Графитовый
Кайф екран плавність чіткість все на вищому рівні
- СергійПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 48". Цвет рамки: Графитовый
В цьому році нарешті класний звук, а так загалом один с самих топовий телевізорів.
- Достоинства:
- Картинка, звук
- Недостатки:
- Невиявлені