Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Телевизор Samsung QLED 85" QE85LS03FAUXUA

Оценка пользователей 4.8/5
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный

Мав необережність скористатись карткою в додатку Rozetka від "жлобського" банку Unex Bank.
    Інтерфейсу нема ніякого, зв'язатись з банком практично неможливо. Жодних повідомлень про нарахування відсотків чи необхідності закрити борг у пільговий період - не надходить. Потім просто по факту взнаєш про купу цікавих нарахувань. В інтерфейсі відображається лише транзакція з покупкую і тільки як лише поповниш карту - побачиш декілька списань!

Банк не намагається вирішити проблему - лише тикає в договір. Всі банки мають кредитні ліміти і конські відсотки. Я жодного разу за більше як 20-річне використання різних банків (Привт/Моно/Raif/Kredo/...) не попадав на таке кидалово, коли в тиху без жодних повідомлень/попереджень тобі нарахавули борг який навіть не відображається в інтерфейсі.

Зробити щось із картою неможливо, перекидає в телеграм чи на телефон, на який неможливо додзвонитись.

Не ведіться на гарну рекламу і знижки при покупці цією картою, будьте обережні - стане значно дорожче!!!

Не чекав такого партнерства Розетки, завжди довіряв і був готовий купляти дорожче, але надійніше, але тут цим скористались на повну....

Достоинства:
    Телевізор ок
    Недостатки:
    Картка в додатку Rozetka - обман по тихому

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Андрій Т***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный

Телевізор дуже сподобався тим, що його можна повісити впритул до стіни, у мене саме так потрібно було робити, оскільки висить на стіні яку видно з торця при вході.

Достоинства:
    Дуже добре підходить для тих випадків, коли телевізор видно з торця при вході.
    Недостатки:
    Коробка, яка підʼєднується через кабель до телевізора
  • Михайло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

Отличный телевизор за эти деньги! Очень удобный пульт.

Достоинства:
    Шустрая операционная система
    Недостатки:
    Не много напрягает меню
  • Олексій Я***

Порівнювати з тими FHD ТВ що у нас є, буде неправильно, тому що тут 4К. То для мене "картинка" вогонь. Дружина сказала спочатку що тут 3D (бо 3D є вдома). Особливо класно коли фільми гарної якості, наприклад на Нетфліксі. Але за таку ціну додому ви купуєте в першу чергу "частину інтер'єру" і тільки потім 4К ТВ - купували саме для цього. Налаштував швидко, особливо якщо вже є аккаунт Самсунг. По функціональності фактично користуюся тільки браузером, і Київстар ТВ. З самими заставками-"картинами" до кінця не розібрався, тому стоїть фактично 1-2. Пульт зручний як на мене - нічого зайвого немає. Якщо чесно - найбільше розчарувало відсутність ще однієї рамки(за ці гроші могли б і додати в комплект), бо це ще 2000 грн. Саме за це і -1 зірка.

• Ксенія В***

Дуже елегантний телевізор, виглядає компактно у свої 50 дюймів. Екран матовий, комфортний, навіть коли стоїть близько до вікна.

Пульт мінімалістичний, білий, легкий, інтуїтивно простий, заряджається від сонячної батарейки і з коробки вже є зарядженим.

Це добре збалансований телевізор, в ньому все чудово - і картинка, і звук, і керування, і навіть ціна не космос.

Достоинства:
    Смарт ТВ миттєво реагує на команди, все підвантажується і відкривається неймовірно швидко, немає жодних підвисань чи підтуплювань.
    Недостатки:
    Це не зовсім недолік, а скоріше моя необізнаність - картинна галерея платна, по підписці на місяць/рік. Є безкоштовні заставки, але їх вкрай небагато.
  • Юлія

Покупкою задоволена.
    Зображення деталізоване, чітке, звук чистий, достатній для перегляду без додаткових колонок. Кріплення з комплекту зручне: встановлення пройшло швидко, без проблем.
    Щільно прилягає до стіни.

• Лев Д***

#фотовідгук
    Довго підбирав телевізор для спальні, хотілося поєднати стиль, якість зображення та сучасні технології і, схоже, нарешті знайшов ідеальний варіант.
    У даній моделі мінімалістичний і дуже елегантний дизайн - телевізор дійсно схожий на картину, коли він висить на стіні. Корпус неймовірно тонкий, рамка ледь помітна, тому пристрій гармонійно вписується навіть у невелику кімнату. Під час перших тестів мені сподобалася насиченість кольорів та глибина чорного (без сірих відтінків). При перемиканні на ігрову консоль телевізор переходить у ігровий режим. Також телевізор працює з Plex Media Server (на випадок якщо ви зберігаєте фільми чи серіали на домашньому сервері).

Окремо хочу відзначити зручне рішення з модулем One Connect - справді продумана річ. Можна розмістити його у зручному місці (наприклад, на полиці або в тумбі), а всі кабелі підключити саме до нього. Це допомагає уникнути плутанини зі шнурами біля телевізора і зберегти чистий, акуратний вигляд інтер’єру (на доданих фото видно сам модуль і роз’єми).

Загалом телевізор перевершив очікування. Якщо шукаєте тонкий, стильний і сучасний QLED із реальною якістю зображення - рекомендую цю модель без вагань. У майбутньому у разі потреби розглядатиму повторно саме цей варіант.

Достоинства:
    Дуже тонкий (порівняно з іншими телевізорами), хороша якість зображення, чудово працює з Plex Media Server
    Недостатки:
    Кріплення трошки незвичне, але детальна інструкція та лекала для вимірювання дуже спрощують монтаж.