Отзывы покупателей о Телевизор Samsung MiniLED 85" QE85QN80FAUXUA
Есть в наличии
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
У меня до покупки этого телевизора, был LG, который отслужил 10 лет.
Долго выбирала, сравнивала, джипити чат посоветовал эту модель. Очень хотела именно самсунг.
Телевизор огонь, режимы звука, настройки четкости/яркости. Голосовое управление на пульте. Утром или после обеденного сна прихожу в гостинную - телевизор включается, появляется заставка как на телефоне- погода, дата, приветствие. Можно подключить музыку через телефон-спотифай. Очень советую! Я не геймер, смотрю ютуб/мегого/нефликс. Планирую приобрести еще один такой же. Если сомневаетесь - все очень достойно.- Достоинства:
- Современный, почти как телефон
- Недостатки:
- Не увидела
- Юрий В***
Он сам включается, когда Вы приходите?)
- Владіслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Мінусів поки не побачив
- Віталій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 85". Цвет рамки: Титановый
Якість Зображення супер, гірше ніж в МакБук про, але не сильно, відсотків на 30.
Телевізор має жахливий ШІМ, кому цікаво що це почитайте в інтернеті, умовно 10-20% людей мають до цього чутливість, від цього болить голова, очі, і після може переходити на фізіологію, в мене болить від цього шлунок, навіть 30 секунд не можу дивитися цей ТВ.
Перед покупкою обов'язково подивіться цей ТВ в живу, якщо не можете - не ризикуйте з покупкою, краще взяти або зовсім простий LED, або дорогий OLED, хоча також не 100% гарантія що все буде добре з OLED.
Тепер щодо ставлення Розетки - я клієнт вже 12 років, накупив товарів більш ніж на пів мільйона гривень, просив розетку обміняти мій товар з доплатою з мого боку чи повернути частину коштів в виді бонусів, тобто хоч якось піти на зустріч, отримав відмову в форматі "14 днів минуло, ось вам список сервісних центрів Самсунгу". Без суджень і висновків - просто як є. Зважайте на це також.
Плюси - зображення
Мінуси - глянцевий екран, ШІМ чутливим людям протипоказано, ставлення розетки- Достоинства:
- Доставили швидко
- Недостатки:
- ШІМ в ТВ, ставлення Розетки до постійних лояльних клієнтів
Представник брендуДоброго дня!
Нам дуже приємно, що Ви високо оцінили якість зображення та швидкість доставки. Водночас нам щиро прикро, що під час користування виник дискомфорт для очей.
Сприйняття зображення, зокрема чутливість до особливостей підсвічування екрана, є дуже індивідуальним і може відрізнятися залежно від особистих фізіологічних особливостей користувача. Саме тому ми також рекомендуємо, за можливості, ознайомлюватися з роботою моделі наживо перед придбанням, особливо якщо є підвищена чутливість до екранів.- Игорь Ф***
Добрий день. Я також чутливий до шиму і у мене була ця модель дивитись теж не зміг. Як до речі і соні 55х90l -дуже ріже очі і вони сохнуть такий ефект від двох телевізорів які у мене були. Чи вдалося вам знайти телевізор який ви можете дивитись абсолютно без ні якого дискомфорту до очей? Також у мене був телевізор соні який вважається фликер фрі 50х85к але від нього очі не різали але зразу втомлювались і починали бігати за картинкою (це дізерінг)шиму може і не бути але очі будуть боліти....я це на голландському форумі прочиав у людей такі самі симптоми.............
- Віталій Я***
стосовно інших телевізорів - звичайний лед менш агресивніший, в мене є 60 дюймів, то дивитися "ще можна", думав про LG c5 OLED, але без попереднього перегляду також не ризикував би. Думаю спробувати проектор, короткофокусний, він має найкраще підходити для очей, і повернути буде простіше якщо знову буде не ок
- Вадим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
На фото з однією ніжкою по центру, а по факту дві по краям! Ледь став на тумбу! А так, то норм.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Титановый
Якісний яскравий задоволений покупкою)
- Достоинства:
- Яскравість відтінків!
- Ігор Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Ок
Все ок
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Я задоволена своїм вибором! Samsung QE50QN80F - це справжня насолода для очей. Завдяки технології Neo QLED зображення просто неймовірне: живі кольори, висока яскравість та ідеально глибокий чорний колір. Телевізор має дуже стильний, тонкий дизайн, чудово вписався в інтер'єр. Система працює швидко, а звук потужний та чистий. Це дійсно флагманська якість в 50-дюймовому форматі.
- Достоинства:
- Фантастична якість зображення.
Преміальний та тонкий дизайн.
Швидкість роботи системи та потужний звук. - Недостатки:
- Недоліки не виявлені, все чудово.
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Класний телевізор, прийшов в ідеальному стані, якість зображення чудове, дякую!
- Достоинства:
- Все гуд, задоволений.
- Недостатки:
- Яна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Титановый
Придбали телевізор даної моделі задоволений на всі 100
- Достоинства:
- Якість зображення, звук теж не поганий. Гра на ps одне задоволення. Кінотеатр дома.
- Недостатки:
- Трохи на мою думку не зручний інтерфейс
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 75". Цвет рамки: Титановый
Телевізор виявився навіть більшим, ніж я собі уявляв.
Дуже яскравий екран, гарна передача кольорів і частота 100 Гц роблять перегляд максимально комфортним.
4 HDMI порти, можна підключити ПК+PlayStation+Саундбарі ще один залишиться в запасі.
З мінусів: операційна система не Android TV.
Також варто врахувати, що екран доволі глянцевий, тому при яскравому денному освітленні або світлі від вікна можуть бути відблиски.
#фотовідгук- Достоинства:
- MiniLED, яскравий, багато портів
- Недостатки:
- Глянцевий
- ІГОР Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Титановый
Телевизором доволен. Красивая картинка , хороший черный цвет, камера не передает . Звук норм .
- ІГОР Я***
Хотел еще добавить , при включении ИИ и просмотре допустим Мегого, идут задержка ( подергивания ) картинки , не могу даже объяснить , такого никогда не видел , но , думаю это исправится с обновлением ПО
- Андрій А***
Затримки виправились?
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый
Гарна безкоштовна достава. Зручне налаштування . Чудова картинка за цю ціну. Дякую
- Достоинства:
- Чудова картинка
- Дмитро С***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый
З коробки якість зображення не дуже.Треба гратися з налаштуваннями.Вже другий місяць граюсь нічого не виходить.Дивлюсь тільки футбол та грают на пс5.Дивитись футбол не дуже поле якесь розмите.Може в когось готові налаштування,буду вдячний.
- Валерий Г***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Титановый
Чудовий телевізор. Недоліків не виявив
- Достоинства:
- Якість картинки
- Ігор С***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Супер телевизор
- Достоинства:
- Лучшие из лучших