Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy A24 6/128GB Light Green (SM-A245FLGVSEK)
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Адекватный телефон, только будьте готовы, что он начнёт намного хуже работать после двух лет.
- ВікторіяПродавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
(купувала з іншого аккаунту)
Телефону вже чуть більше 2 років, була дуже задоволена покупкою. Але з часом він почав лагати особливо в іграх, навіть у тих, які не потребують інтернету, хороших статистик. Пару днів тому я замінила його на більш новий самсунг, але цей відслужив 2 роки просто ідеально, за свою ціну. Такий же телефон купив мій батько, йому теж дуже подобається користуватись ним.- Достоинства:
- Камера, екран, батарея, не нагрівається часто
- Недостатки:
- Лагає навіть у простих іграх
- Таня Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Red. Встроенная память: 128 ГБ
Вже більше 2 років користуюсь телефоном і всі його основні функції працюють добре, батарея тримає довго, зручно тримати.
- Достоинства:
- Все добре працює
- СвятославчикПродавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Чудовий телефон!
- Достоинства:
- Якщо коротко то, ПОДОБАЄТСЬСЯ УСЕЕЕ!
- Недостатки:
- Я не маю до нього претензій!
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Купляв цей телефон півтора року тому, для доньки 11 років. За цей період користування ніяких косяків не траплялося. Телефоном задоволена. З самого початку мене насторожувало про дорогий амулед екран, що дорого його замінити так як школярі обережно носити не можуть.
- Достоинства:
- Якість, автономність
- Недостатки:
- Дорого замінити амулед екран.
- Станіслава А***
У цього телефона захисне скло Gorning Gorilla Glass 5, так що за його цілісність можете не хвилюватись. я коли гуляла з собакою вона мене смикнула і телефон упав прям екраном на асфальт, також Samsung A24 я думала, що йому прийшов час тому що екран дорогий і краще вже докласти і купити новий самсунг чим замінювати підняла а на ньому й царапин немає, я тоді ще не знала що у нього такий дисплей, дізналась випадково. І взагалі телефон класний, головне заряджати від оригінального адаптера Самсунг тому що якщо взяти слабіший, то телефон сильно нагрівається під час заряджання.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Без претензий.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Отличный телефон, брал много раз и себе и семье, все работает хорошо.
Очень удачная модель с двумя отдельными симками карта памяти (на целый 1тб стоит у меня флешка Kingston, все распознается отлично)телефон не за все деньги мира, подходит как для работы так и в качестве личного телефона со всем необходимым функционалом, на данный момент есть уже новые прошивки с Android 15, про обновления не забывают.- Достоинства:
- Много
- Недостатки:
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Купила 3 , всем родственникам
- Достоинства:
- Красивый
- Недостатки:
- Пока норм
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Red. Встроенная память: 128 ГБ
Відмінно працює.
- Недостатки:
- Не має
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Мені все подобається. Швидкий
- Достоинства:
- Крутий
- Недостатки:
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Всё как всегда на высоте!
- Достоинства:
- Отличный товар
- Недостатки:
- Не заметил
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Відповідає опису
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Рік використання,все працює
- Достоинства:
- Гарантія
- АлексОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Отличный телефон, лучше даже чем более новый A25, так как тут лоток для симок и карты памяти не совмещенный а раздельный, следовательно не нужно выбирать между второй симкой и возможностью вставить карту памяти.
Беру не первый раз эту модель, все ок!- Достоинства:
- Много
- ДмитроПродавец: Rozetka. Цвет: Dark Red. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон хороший всі игри тяне але камера дуже сильно лагає якщо цей телефон брати для фото або відеозйомок то краще не брати
- Достоинства:
- Тягне всі програми и сучасні игри
- Недостатки:
- Погана камера
Представник брендуВітаємо!
Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Samsung Україна для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню:
ссылка
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Red. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже бісить глючний сенсор екрану-ти натискаєш на екран, а він не реагує, через декілька натискань тільки починає працювати.Все життя користуюсь Samsung такого негативу як від цієї моделі- щє не було.Камери також роблять не дуже гарні знімки. В мене другий телефон Samsung A72- в ньому камери в рази кращі, і сенсор екрана ніколи не тормозить.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Описані вищє
Представник брендуДобрий день! Будь ласка, зверніться до нашої технічної підтримки, де досвідчені фахівці зможуть підключитися до Вас онлайн і надати всю необхідну допомогу та рекомендації. Ви можете зв'язатися з ними за посиланням: ссылкаабо за номером телефону: 0800502000.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Отзыв: Купили этот телефон для работы на торговой площадке — для съемки, написания и редактирования фото, но, к сожалению, он не оправдал ожиданий. Сенсор часто не реагирует с первого раза, приходится несколько раз нажимать, чтобы сработало. Фото не получается качественным, телефон долго думает, а цвета на снимках совсем не такие, как в реальности. Для работы с фоторедактором и другими приложениями телефон явно не подходит — все работает медленно, а иногда вообще "тупит". Очень разочарованы покупкой! К тому же, когда снимали заводскую пленку, обнаружили мусор под ней. Есть подозрения, что телефон уже мог быть в использовании, хотя мы покупали его как новый. Также замечено, что смс приходят с опозданием, а уведомления на Вайбер вообще могут не приходить или появляться с задержкой.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Товар якісний
- Достоинства:
- Працює
- Андрей Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон офігенний функція розширення оперативної пам'яті з 6 гігабайт робить 12.
- Достоинства:
- 821положительный отзыв это говорит о многом
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за відгук!
- Юра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Купував телефон в подарунок.
Телефоном задоволені працює без нарікань- Достоинства:
- За свої гроші на момент покупки кращого не знайшов
- Недостатки:
- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Прекрасный телефон уже больше 3 месяцов пользуюсь ни каких минусов я доволен такой покупке.
- Коля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Користувався один рік, після чого відав його батьку,
- Достоинства:
- Довго тримає акумулятор
- Недостатки:
- Погана камера
- Ирина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Red. Встроенная память: 128 ГБ
Все супер. Рекомендую!
За год использования не подвел. - Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже сподобався швидкий.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон хороший, швидкий,не глючить. Екран великий,пам'яті достатньо.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Класний смартфон за свої кошти.
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Не було зарядного блока ,лише шнур
- Достоинства:
- Телефон без нарікань
- Недостатки:
- Зарядний блок
- Іван К***
Його і не мало бути
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
За ці грош хороший
- Достоинства:
- Швидкий
- Недостатки:
- Не виявив
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Все чудово!
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
- Екатерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Red. Встроенная память: 128 ГБ
Купувала дитині,задоволений ,гарний жупан ,звук , пам'ять
- Достоинства:
- Гарна камера ,батарея
- Недостатки:
- Благой Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 128 ГБ
Работает шикарно, минусов не вижу, цена достойная
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Купив цей телефон в даному магазині, з перших днів почав зависати, але не критично, спочатку, навіть, не надав цьому значення, потім зависати почав все більше, натискаєш, наприклад, щоб подзвонити і тільки через півхвилини телефон починає дзвонити. Також є проблема з сповіщеннями, наприклад, не приходить сповіщення про тривогу, встановлений окремий додаток для цього, інтернет постійно працює, причому не мобільний, а домашній вайфай, додатку дозволено роботу у фоні, режим споживання "не обмежений", просто поки не зайдеш вручну в додаток - сповіщення немає, поряд лежить телефон інший - все миттєво приходить. Також є певні глюки з додатками, наприклад, "Телеграм", на значку - є цифра к-сті повідомлень, також у шторці є сповіщення з вмістом, а коли додаток відкриваєш, то порожньо, наче нічого і не приходило, чекаєш 1-2 хвилини поки воно підгрузить, а це, на секундочку, при швидкості інету 500 мб/с (реальна цифра по вайфаю), знову ж таки, поряд, для порівняння, інший телефон - все ок. Нажаль, не вклався в термін 14 днів з моменту покупки, щоб повернути. Звернувся в магазин та здав у ремонт по гарантії, сервісний центр тестував телефон певний час, після чого повернули, сказали, що ніякого дефекту не виявили, але у мене нічого не змінилося, всі вищезазначені проблеми лишилися. Максимально не рекомендую цей телефон, та і в цілому телефони цього бренду, бо це не перший мій досвід, дуже розчарований.
- Достоинства:
- Дизайн, дисплей
- Недостатки:
- Зависає, глючить
- Володимир К***Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 128 ГБ
Не раджу нікому
- Достоинства:
- Недостатки:
- Корч,батарея не держе,постійно зависає.
Представник брендуВітаємо!
ссылка
- Юра Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Red. Встроенная память: 128 ГБ
Зламався через 4 місяці
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зависає