- Катерина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Дуже розчарована пакуванням. Телефон відправили фактично без захисту — лише в поштовому пакеті, навіть без позначки «крихке»! Для крихкої техніки таке пакування вважаю неприпустимим. Товар купувався на подарунок, тому я не можу його розпакувати та перевірити, чи не постраждав він під час доставки. Не рекомендую продавця через вкрай недбале ставлення до пакування дорогого товару.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Недбале ставлення до пакування, не рекомендую!
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон супер, відправили швидко, через сутки телефон був у мене, і безкоштовна доставка. Я задоволенив на всі 100%.
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavender. Встроенная память: 128 ГБ
Поки все подобається
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 128 ГБ
Чудовий телефон за свої гроші, особливо радує швидкодія та акумулятор на 5000 мА*год. Екран захищено склом Gorilla Glass Victus , що довго буде зберігати його в пристойному вигляді, навіть якщо не користуватися обережно.
Є макрозйомка, для тих хто полюбляє фотограувати щось маленьке.
128 ГБ пам'яті вистачає для кожного, хто вміє видаляти зайве з пам'яті, а не перетворювати телефон на смітник. Для тих хто не вміє і 1 ТБ буде мало з часом.
Телефон брав для дівчини, їй неймовірно сподобалося, особливо те що підійшов під колір її нігтів
#фотовідгук #моєрозпакування- Достоинства:
- Швидкодія, акумулятор на 5000 мА*год, ціна.
- Недостатки:
- Андрій С***
Тел норм, але тільки з 8Гб ОЗУ, бо нажаль версія 6/128 вже за тиждень після встановлення всього необхідного починає демонструвати свої недоліки при роботі з фоновими застосунками, при розділенні екрана, при редагуванні відео, видно просадки к/с інтерфейсу... Просто при наявності А56 не знаю того хто б зміг пояснити свій вибір в сторону А37!