Отзывы покупателей о Мобильный телефон Samsung Galaxy A54 8/256GB Black (SM-A546EZKDSEK)
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Супер чоловік користується вже майже 1,5 роки задоволееий
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Класний телефон.
Тягне геншин, хср, вуву (звісно, на максимальних налаштуваннях нагрівається).
Камера хороша, прикріплю фото.
Користуюсь вже другий рік – нарікань немає. Нещодавно ще й оновився до UI 7.- Достоинства:
- Камера. Швидка зарядка. Підтримує оновлення.
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green. Встроенная память: 256 ГБ
Товар відповідає заявленим хаарктеристикам
- Достоинства:
- якісний товар
- Недостатки:
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Товар відповідає заявленим хаарктеристикам
- Достоинства:
- якісний товар
- Недостатки:
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Після оновлення ОП видає помилку у вигляді крапельки і вказує на те що до USB потрапила волога, або бруд. Після гарантійного ремонту, трапилася та сама помилка. В результаті телефон не заряджається.
- Достоинства:
- Сам по собі телефон хороший
- Недостатки:
- Недоліки в оновленні ОП
Представник брендуВітаємо!
Рекомендуємо звернутися до технічної підтримки Samsung Україна для консультації, з'ясування причини складностей й отримання необхідних рекомендацій по їх усуненню:
ссылка- Андрій Н***
Добрий день
В мене аналогічна проблема.
Ви зверталися до технічної підтримки, вдалося усунути несправність?
Представник брендуДоброго дня. Нам дуже прикро що з Вами сталася така неприємна ситуація при експлуатації техніки Samsung. Рекомендуємо звернутися в сервісний центр для діагностик пристрою. За посиланням Ви можете знайти сервісні центри ссылка
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
В целом хороший телефон. Работает быстро, сильно не греется, фото хорошие.
Из минусов:
- экран телефона показывает ненастоящие цвета, сильно завышает насыщенность. В настройках даже убрав полностью насыщенность и откорректировав цвета я не смог приблизиться к настоящему цвету. Вот пример: фото, которые я сделал на проф камеру на нормальном мониторе выглядят хорошо, но на этом телефоне очень сильно завышена насыщенность, особенно синего и зеленого. Да, ярко и красиво, но ненастоящие это цвета. Есть у меня старый галакси с амолед дисплеем, там все впорядке с этим.
- вес, тяжелый он, 200+ грамм это для телефона много. Не ожидал, что будет так заметно.- Достоинства:
- В общем все хорошо
- Недостатки:
- Экран, вес
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Нормально. Всё нужное есть. Работает без замечаний.
- Достоинства:
- Работает. Пережил погружение в воду. С хорошим корейским чехлом можно многое позволить.
- Недостатки:
- Даніель Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Якість звичайно гірша ніж у моделей які збираються у Вєтнамі. Але, виробнику легше надіслати товар з Індії в Україну, аніж через всю азію з Вєтнаму до нас, була б ціна вища і попит менший. Неодноразово придбані смартфони в Україні чи Huawei чи Samsung по якості роботи нижчі ніж придбані в Азійських країнах (маю товариша з Китаю і він тут собі теж замовляв неодноразово і має з чим порівнювати).
Продуктивність та швидкодія пристрою нижча, але ціна найцікавіше фактично одна що на модель A54, що на А55.- Достоинства:
- Великий екран, батарея, камера
- Недостатки:
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Користуюсь самсунгами десь 10 років, перед цим був А51 - працював 3 роки бездоганно.
Ця модель залишила двуякі враження - наче все і не погано, але:
Сенсор не завжди нормально працює, особливо клавіатура. Набираєш текст - а букви іноді спрацьовують ті які поруч, а не та, яку друкуєш.
Батарея - заряд тримає нормально, але нереально перегоівається. Якщо спілкуєшся по відеодзвінку - через 5 хв телефон кипить.
Фото - сені в А51 фронтальна камера більше подобалась, якість селфі там на порядок краща, не знаю з чим пов'язано.
В іншому телефон зручний, швидкий, але наступний мабуть буде не із лінійки А серії.. - Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Доньці сподобався. Мені теж)) фото гарні робить, швидко працює
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон хороший, за почти 8 месяцев работы нареканий не выявлено
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Купив, та майже одразу і продав. Дуже він глючний в інтерфейсі та взагалі. Наче на вигляд в на дотик приємний, але, наприклад iphone 11 за такі ж кошти працює бездоганно і камери і інтерфейс. Не зрозуміло в чому проблема. Невже у самсунга тільки S-серія нормальна?!...
- Достоинства:
- Гарна фотокамера, приємний на дотик, гарний звук
- Недостатки:
- Погана відео зйомка, глючний інтерфейс, датчик відбитку пальця тупить
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Ще рік гарантії не минув, але з телефоном коїться щось дивне...
Чи то від спеки? Чи що таке з ним?
Еран став рябий, потім чорний, потім зелений, потім нормальний і знову весь у "матриці", як на фото...- Достоинства:
- Був нормальний 11 місяців
- Недостатки:
- Думаю, що з ним робити... бо користуватись вже не можу(
- Тетяна С***
Це був гарантійний випадок.
Замінили екран і батарею.
Запитала, яка причина?
Повідомили, що причина невідома, але точно не з моєї вини.
Користуюсь телефоном далі!
- Алла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Товар прийшов вчасно, без затримки. Поки все працює.Задоволена.
- Андрей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Работает отлично, что нельзя сказать по поводу самой Розетки. Не выполняют сроки доставки товара.
- Достоинства:
- Работает хорошо
- Недостатки:
- Доставка не в срок и отмазка в стиле так получилось.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Плюс: нравится телефон, напоминает А51, но...
Минус: больше по размеру , нет гарнитуры, нет зарядки, не отключается звуковое клацание сердечек при отключении звуков Вайбера ( без звука, только если общий звук отключить или вибро). Пока не обнаружила больше минусов.
Плюс: держит заряд дольше, чем А51.- Юрій
Как настройки Вайбера относятся к оценке характеристики телефона?
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Купил дочери, она довольна. А я , мягко говоря, в недоумении, положить скрепку, шнур и не укомплектовать зарядным устройством от производителя?
- Недостатки:
- Нет зарядного устройства , высокая цена
- Руслан
Сколько можно мусолить одно и тоже? Нет в комплекте зарядки у Самсунг, Айфон тот же Пиксель...
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Користуюсь кілька днів. Все влаштовує. Батарея тримає середньо. Доставка мегашвидка,сервіс власштовує.все приїхало цілим і з заводським пломбуванням.
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Користуюсь декілька днів. Перша зарядка довго не протримала, але я думаю це через купу налаштувань і завантажень, які треба було зробити. Попередній М31 не підтримує SmartSwitch, тож довелось довгенько все перекидати через швидкий доступ. Другу зарядку тримає вже добу при помірному користуванні і ще 60%. Те, що немає блоку, то для мене не біда, зараз така комплектація майже на всі нові смартфони. Старенький блок на виході 15W підтримує швидку зарядку навіть на ній моделі (менше двох годин заряджання). Старий телефон планую віддати, тому купила новий блок з виходом 25W - пише надшвидке заряджання.
Дизайн дуже гарний, якісна камера, чутливий дотик. Добре розбирає відбиток.
Здивував потужний гарний звук на телефоні, я дуже рідко щось дивлюсь чи слухаю з телефону ще й без навушників, а з цим телефоном може й почну))
Дисплей чіткий.
Ще мені здається, що реклами в іграх стало більше. Не знаю з чим це пов'язано, але на старому точно так часто не вискакувала..)
П/С. Читала про коменти, що фронталка жовтить. У мене таке було на старому М31, можливо заводський брак, але мені було ліньки з цим возитись тоді. В цій моделі все ок. Якщо вам таке трапиться, то думаю варто здійснити обмін.- Достоинства:
- дизайн, дисплей, камера, звук, чутливість, батарея
- Недостатки:
- поки не виявлено
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Очень крутой телефон!
Покупкой довольна
Самсунг на высоте!- Достоинства:
- Очень много
- Недостатки:
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Хороший якісний телефон.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Приємно, що є супровід і продумана екосистема пристроїв
- Достоинства:
- Перейшов на екоситему Samsung з Китайпрому
- Недостатки:
- Дорогувато, тому що подібний функціонал доступний за скромніші кошти
- Антон О***
Тоді питання до Вас: чи є різниця в швидкості самого смартфона в порівнянні з китайпромом, зважаючи на те, що виробник Індія? Швидкість реагування, так би мовити? Питаю тому, що був в мене індійський самсунг м30s, також родом з Індії, вайбер міг секунд 15 відкривати, про остальне мовчу.
Представник брендуДобрий день.
Швидкість роботи залежить не від території, на якій знаходиться завод, а від характеристик та можливостей використаних компонентів, наявності/відсутності неякісних застосунків, які "не вміють" коректно розпоряджатися наявними ресурсами та постійно завантажують пристрій, навіть коли не використовуються безпосередньо.
Наприклад Galaxy A24 збирається у В'єтнамі й хоч модель набагато швидша, ніж M30s, але вона значно поступається A54.
Загалом Samsung Galaxy A54 працює дійсно швидко та стабільно, він незрівнянно продуктивніший, у порівнянні з M30s, тому що має в рази потужніший процесор та графічний прискорювач, більше оперативної пам'яті, швидший накопичувач, модель підтримує всі сучасні апаратні та програмні рішення та працює на останній версії OS Android. Тому можете запевнитись, що швидкість роботи смартфона дійсно висока, особливо якщо не забруднювати його різним сміттям, а якщо таке вже накопичилось - варто його очистити.
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Круто
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
сучасний і потужний девайс, багато пам'яті і не погані фото
- Достоинства:
- швидкий, ергономічний
- Недостатки:
- не виявив
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Товар прийшов з пошкодженням на корпусі.
- Достоинства:
- Начебто все працює.
- Недостатки:
- Пошкодження на корпусі.
- Ризенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон у користуванні 6 місяців. Поки що все працює добре))
- Недостатки:
- Немає блоку живлення, лише шнур
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Телефон супер. Дружина дуже задоволена.
- Достоинства:
- Камери, швидкий.
- Недостатки:
- Жаль, що зарядний пристрій треба купувати окремо.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Встроенная память: 256 ГБ
Розчарування…
Товста, не зручна цеглина з дешевою пластиковою рамкою кольору - китайський сірий
Де спочатку бачиш кнопки та камери, а вже потім, під ними телефон!((
Працює ніби норм, але в руках як нокіа 3310
А7 2018 року був елегантніший та зручніший- Олексій
навіщо тоді купували? хоча погоджуюсь з тим, що коли береш його в руки - враження наче якась дешева китайщина
- Андрій С***
Взяв на заміну А51 так там рамки тоньші ніж у А54 тож жалкую, що не потримав в руках перед покупкою. По фото ледь помітне покращення(лише ввечері) і лише відео покращилось. Тел норм для чоловіків, але жінкам рекомендую щось більш елегантне.
- Людмила Ж***
Теж був А7 2018, дуже подобався. Зараз він і досі працює. Ще подобався s10 lite . В минулому році взяла розпіарену модель s21fe, то взагалі не подобається. Камери якісь погані, постійно гріється.
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Сервіс 2 рази відмовляв в гарантійному обсуговувані називаючи несправність "особливістю" телефону.
- Недостатки:
- Фактична відсутність гарантії
- Женя
що за несправність?
Представник брендуВітаємо!
ссылка- Володимир О***
Женя, це несправність називається ексінос.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Дуже гарний телефон, багато нових функцій у порівнянні з моїм xiaomi redmi note 8 pro, автономність чудова, за малого користування (дзвінки, соціалки, музика) можливо і 2 дні роботи, і це при ввімкнених 120 Гц та always on display(тимчасовий). Гучні динаміки, є ефект "дихання" від динаміків на великій гучності, наче віє вітер), а сам звук чистий, гарний бас.
Процесор швидкий, смартфон жує усі нагрузки що я йому пропоную, фризів немає, біометрія реагує добре( і скан у екрані, і фейс лок).
Багато фішок, а при фотографування, є невелике AR доповнення у камері, наприклад коли камера бачить текст вилазить іконка Т, виділяє місце де є текс жовтою рамкою і пропонує виділити, перекласти і т.п(а загалом багато таких фішок). При редагуванні фото може видаляти об'єкти як у фотошопі.
Стаб гарний, але тільки у FHD 30 відео є, у фото мабуть стабілізація усюди.
Є файл підкачки(можна зробити 8гб озу 2-8гб доп. озу).
Багато фішок оболонки та стандартних додатків самсунг, усе налаштовується на ваш смак, зовнішній вигляд, теми, колір кнопок у верхній шторці, іконки і т.п,( а загалом гляньте у інтернеті огляди на цей смартфон, особливо на його фічі, я усе й не перелічу).
Гарні матеріали корпусу, але задне скло без чохла замацається, на столі заважають камери рівно лежати без чохла (перший день, поки не купив чохла, аж вивертало кудись класти смартфон без хустки для окулярів).
Мабуть єдине що не сподобалось це відсутність можливості клонування будь-яких додатків, як на xiaomi ( воно є, але тільки соціалки, і то, не всі) і не працює гугл асистент на українській мові, тобто навіть на Російській(Україна), немає навіть опції налаштування войс матч, але на ру(ру) усе дивом з'являється(.- Достоинства:
- Гарний смартфон середнього класу.
- Недостатки:
- Клонування, асистент (Біксбі ванлав)
Представник брендуДобрий день, Дмитре.
Клонувати застосунки насправді можна, для цього достатньо додати їх в захищену папку, крім застосунків там можна зберігати фото, документи та іншу інформацію, яка буде недоступна в основному просторі смартфона.- Дмитро Г***
Так, защищена папка Knox допомогла, створився окремий додаток, все працює).
- Анастасия П***
А как и где создать эту папку кнокс? Тоже интересует клонирование Дии и банков
- Алексей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Повністю задоволений цим телефоном. Великий об'єм пам'яті. Швидкий. Зі своїми задачами справляється на ура.
- Достоинства:
- Те що треба. За вмінаєму ціну
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Поки все добре
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet. Встроенная память: 256 ГБ
Цена- качесиво на уровне!
- Достоинства:
- Качесивенно
- Недостатки:
- Отсутвие входа jack3.5
На свою ціну все ок
- Василий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Підтвердилися всі очікування від придбання,ще не користувався.
- Достоинства:
- Швидкий,звук гучний та більш реалістичний.
- Тимур Б***
Якщо не користувався , то як же твої очікування підтвердилися))))
- Zoja S***
Цікавий коментар,яким ще не користувався))))
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Встроенная память: 256 ГБ
Відповідає сучасним викликами для середньобюджетного діапазону.
- Достоинства:
- Свіжий, комфортна оболочка, гучний, стабільний
- Недостатки:
- Гострі рамки, автономність, слизький без чохла